Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time! - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 09:41   #361
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!

Princesska-podziwiam,że chcesz przytyć.Ja się źle czułam z nadmiarem kg-począwszy od bólu kolan bo jednak w ciązy miałam trochę tych kg to jeszcze ubrania jakieś takie wilekie w sklepach to mi się nie podobają A teraz to czuję się jak piórko mimo,ze do wagi jeszcze nie wróciłam.

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 09:47   #362
princessskaa
Wtajemniczenie

ale tylko troszkę bym chciała, ale że brzuszek mam mniejszy to się baaaaaaardzo cieszę.

Ide po kawkę, dołączać się prosze - PIJEMY
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 09:49   #363
dominej
Raczkowanie

Princ już pakuję

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 09:50   #364
dygotka8
Zakorzenienie

to ja Ci mogę dać 3 kg,max 4kg Chcesz??Wyśle kurierem,żebyś szybko paczkę dostała :P

Po ćwiczeniach brzuch wyglada u mnie zdecydowanie lepiej,ale o tym w klubie pisałam już to już powtarzać się nie będę

Kawkę piję właśnie

Tak w ogóle to nie wiem co się z moim dzieckiem dzieje,powoli wykańcza mnie psychicznie i fizycznie...ehh

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 09:51   #365
dominej
Raczkowanie

A kawę też piję - w taką pogodę to piję jedną za drugą na rozbudzenie....

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 10:14   #366
princessskaa
Wtajemniczenie

https://www.youtube.com/watch?v=WOlp...ure=g-logo-xit cukierkowa rozpacz
Stary 2012-11-05, 10:19   #367
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka27 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny,nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie,jestem mamą Aniołka Olusia,pisałam na wątku Mamusie listopad grudzień.
Chciałam podzielić się z Wami moim szczęściem, 25 września 2012 r. urodziły się nasze ukochane bliźniaki Maksymilian i Mikołaj
Chłopcy są zdrowymi i cudowymi Dziećmi,we wtorek skończą 6 tygodni Jestem w nich zakochana do szaleństwa!
Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka wszystkim Waszym Maluszkom,niech się zdrowo chowają
hej Kochana jasne, ze cie pamietamy....myślałam kiedys o Tobie co u Ciebiea tu taka niespodzianka okropnie sie ciesze aż sie głupia popłakałam....widzisz tak jak Baha pisała Bozia wynagrodziła Ci cierpienie i masz dwa szczęścia teraz obie mamy Mikołajów heheh pisz co u Was bo Ty i tak jesteś nasza a nie wrześniowa no może ich tez troszke ale nasza bardziej

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
hej mamuski, wpadalam poczestowac Was tortem

Załącznik 4964509

jutro doczytam, ogolnie urodzinki udane, tylko ciasno bylo spac, ale jakos poszlo, mlody nawet sie nie bal ''tlumu'' smial sie i gadal, ale nie dal sie nikomu dotknac ani na rece wziac z prezentow ucieszony, chociaz watpie, zeby wiedzial dlaczego je dostal w sobote byl taki ''podjarany'' goscmi, ze biegal do 22:00 no i dzis marudzil ze zmeczenia, ale raz w zyciu ma sie roczek

a Tyyyyyy zdolna bestio piękny torcik ciekawa jestem jak mój samochód wyjdzie hehehhe

my dziś śmigamy na zakupy na roczek porobić ( obiecany pierścień mocy kupić heheh) i musze sobie jakąś kiecke zakupić bo 25 idę na chrzestną do córeczki sis mojej cudownej Milenki

mały już drzema....pogoda do bani wieje jak niewiem pozatym szaro buro buuuuu nie lubie takiej pogody......

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 10:42   #368
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
hej mamuski, wpadalam poczestowac Was tortem

Załącznik 4964509

jutro doczytam, ogolnie urodzinki udane, tylko ciasno bylo spac, ale jakos poszlo, mlody nawet sie nie bal ''tlumu'' smial sie i gadal, ale nie dal sie nikomu dotknac ani na rece wziac z prezentow ucieszony, chociaz watpie, zeby wiedzial dlaczego je dostal w sobote byl taki ''podjarany'' goscmi, ze biegal do 22:00 no i dzis marudzil ze zmeczenia, ale raz w zyciu ma sie roczek

Właśnie witam sie z kawką a tu takie ciacho na mnie czeka

Tort śliczny!

Dziewczyny mam NEWSA.

Wczoraj oglądaliśmy mieszkanko. I...dzisiaj tżet jedzie do faceta obgadać szczegóły, jak się zgodzi na nasze warunki od grudnia idziemy na swoje

Tacy jesteśmy podjarani, że już mamy listę zakupów czego nam trzeba

A tak w skrócie. Jedno nam już sprzątnęli (co pisałam abyście trzymały kciuki) kawalerka, pokoj kuchnia łazienka. Wczoraj pozliśmy oglądnać dwa. Facet zrobił dobudówkę do swojego domu i wynajmuje. Jedna kawalareka, ale bez przedpokoju, wchodzi się od razu do pokoju, więc odpada. A drugie 100m pałac 3 pokoje, łazienka, nowa kuchnia. W sensie nie używana jeszcze. Ale nie ma jeszcze centralnego i chłopina nie ma kaski aby wykończyć, to tżet zaproponowal że zapłaci za pół roku z góry, aby wszystko pokończył, i może cos opuści, wtedy będziemy mogli się wprowadzić

Okolica sympatyczna, jest ośrodek rekreacyjny, jeziorko, kajaki itp. Sąsiedzi to chrzestna Michasia i prababcia 20 km z dala od teściów jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Aaaa poproszę po kilo w cycki, po kilo w posladki i w uda może po kilo Jak będzie za mało, domówię

Agentka

Ja poproszę z 5kg na klatę

u nas noc koszmar, 6 pobódek na smoka ale wstawałam z rogalem na twarzy - z racji tego mieszkanai

za zdrowotność.
Stary 2012-11-05, 10:45   #369
princessskaa
Wtajemniczenie

Baszka cieszę się razem z Wami super! Ale to kupić chcecie czy na wynajem? 3 pokoje wow I jak daleko od teściów kochanych SUPER!

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
ale wstawałam z rogalem na twarzy - z racji tego mieszkanai
Już to widzę hehe
Wy to macie jak i my - jeszcze nie wynajęte, a już lista zakupów jest
Stary 2012-11-05, 10:58   #370
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Baszka cieszę się razem z Wami super! Ale to kupić chcecie czy na wynajem? 3 pokoje wow I jak daleko od teściów kochanych SUPER!

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Już to widzę hehe
Wy to macie jak i my - jeszcze nie wynajęte, a już lista zakupów jest

bo tak tego pragniemy, jak dzieci

jest piękna wielka szafa wnękowa, no i w ogóle, SAMI będziemy. Jeszcze tak mi się miło zrobiło, bo tżet powiedział, że jedno łóżko (bo już tam są) zostawimy dla mojej mamy

Wynajm, kochana, wynajm. Ale za taką cenę że się opłaca. 1200 z opłatami. Ale i tak chcemy utargować bo chcemy mu dac z góry. jak mu zależy na wykoczeniu i na kasie na ponad dwa lata, to powinen się zgodzić

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

zupka zrobiona (jak zwykle nie wyszła ;/), kuchnia się błyszczy, podłogi zmyte, chyba się położę...
Stary 2012-11-05, 11:03   #371
pokszyfka
Zadomowienie

basiula ja vzekam na fotki z shoopingu

Baha na taki pałac to jeszcze jedno szczęście by się przydało
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 11:20   #372
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
basiula ja vzekam na fotki z shoopingu

Baha na taki pałac to jeszcze jedno szczęście by się przydało

tż już rano się pytał, czy jak pójdziemy tam mieszkać, gotowa jestem aby starać się o dziewczynkę ...
Stary 2012-11-05, 11:25   #373
owieczka86
Zadomowienie

Muff śliczy tort

Baszka super że znaleźliście mieszkanko

Witam
U mnie pogoda okropna... leje i wieje, chyba będziemy siedzieć dziś w domu..ma przyjść do mnie koleżanka na ciacho i ploty hehe
ilip właśnie wstał po drzemce idę grzać obiadek dla niego i dla nas,tż o 12 ma przerwę w pracy i na obiad przychodzi
dodałam fotki na fb i nk z uodzin

GLAM wszystkeigo najlepszego dla Twoich chłopaków-słodziaków Dużo dużo zdrówka,uśmiechów na twarzy i samych radosnych dni
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 11:40   #374
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:

Aaa właśnie sprzątając, przypomniało mi się dlaczego zlałam w nocy tża Śniło mi się, że jestem w ciąży, z bliźniakami ALE jeden miał termin na grudzień a drugi na czerwiec. mało tego, pytajc dlaczego tak się stało, lekarka mi odpowiedziała, że tak jest jak mąż miał stosunek z inną kobietą .... Żal pl
ktos tu ma wyobraznie:hahaha :

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Wczoraj poszliśmy do Pizzy Hut, ale byliśmy chyba 9 w kolejce oczekujących więc poszliśmy do innej pizzerii. A poza tym jeden z kelnerów, to był student mojego męża, którego mąż uwalał ze 3 razy i bałam się, że nam napluje do talerza reszta kelnerów to pozostali studenci więc zrezygnowaliśmy, bo mąż nie miał ochoty oglądać tych samych twarzy nawet po pracy

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczynki po... hmm... nawet nie wiem ile to minęło - dużo!! za dużo!! Nadrobiłam od początku wątku.
Ciekawa jestem, bo nie widzę, żeby pisała co u glamourous?

No więc jesteśmy całe i zdrowe
Aniela 6listopada kończy 11 miechów. Straszna gaduła, tzn. poza mama, tata i ate (kwiatek) pepla po swojemu, ale za to non stop. Jak już nie możemy słuchać to smoczkiem zatykamy
Chodzi na razie tylko przy meblach i za jedną rączkę. Od początku była tchórzykiem, więc zanim sama zacznie jeszcze troche minie
Trochę przystopowała ze wzrostem. Teraz ma 75cm. Ile waży nie wiem - boję się ważyć, bo od początku do lekkich nie należała ;P Zęby wykluły się już chwilę temu dwa i na tym stanęło.
Do pierwszej pobudki śpi w łóżeczku, a potem z naszego lenistwa zostaje do rana z nami. Je dwa razy w nocy, nie da się jej butlą oszukać.

Ja wróciłam do pracy. Mamy nianię - super dziewczyna. Chcemy przed zimą zdążyć się przeprowadzić do naszego domku. Jeszcze sporo rzeczy nie ma, ale może zdążymy.

Myślimy zacząć starania o następnego szkraba.

wariateczka88 ja tez nie przepadam za latem, no z wyjątkiem letnich wieczorów.

Jeden taki pojemnik już mamy. W takiej samej cenie były w Tesco. Bardzo fajny. Kupię chyba drugi

Musiałam nadrobić co nieco żeby tak na głupa nie pisać.

Wybieramy się na Bonda rodzinką. Znaczy Ja, E, jego siostry i moja siostra z mężem. Już się nie mogę doczekać
rojku prosimy tu nie znikac wiece

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 11:41   #375
princessskaa
Wtajemniczenie

Baha żeby się zgodził!

Mała śpi. Naczynia zmyłam, zaściele łóżko,pozbieram ten "stan wojenny" po weekendzie
Stary 2012-11-05, 12:01   #376
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
hejj u nas noc ok, ale rano mały znowu zwymiotował całe mleko;/ w nocy dostawał wode, prawie 2 butelki i rano pampers prawie suchy, teraz tez daje mu wode, zjadł sucha bułke, narazie jes ok, ale zmartwiłam sie:/

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kropeczka27 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny,nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie,jestem mamą Aniołka Olusia,pisałam na wątku Mamusie listopad grudzień.
Chciałam podzielić się z Wami moim szczęściem, 25 września 2012 r. urodziły się nasze ukochane bliźniaki Maksymilian i Mikołaj
Chłopcy są zdrowymi i cudowymi Dziećmi,we wtorek skończą 6 tygodni Jestem w nich zakochana do szaleństwa!
Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka wszystkim Waszym Maluszkom,niech się zdrowo chowają
Kropeczko jasne, ze pamietamy!!! Tak sie ciesze, ze jestes mama, i to podwojna, ze chlopcy sa zdrowi pisz kiedy tylko bedziesz miala ochotenaprawde bardzo sie ciesze, ze sie udalo

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Baha

laski ja ten tort zamawialam, za duzo mialam roboty na takie cuda

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-11-05, 12:07   #377
olka1610
Rozeznanie

ja tylko na chwilkę,
baha strasznie się cieszę że pójdziecie na swoje
Stary 2012-11-05, 12:17   #378
OlusiaS
Wtajemniczenie

Baha tak myslalam,ze o to chodzi .Super wiesci .Nawet,jakby to mial byc ciasny kat,ale WLASNY !!
A czemu CI zupka nie wyszla??Tzn jest mdla w smaku,czy co tam??,

Basiula ja juz rano czesc rzeczy kupilam,reszta w czwartek wieczorkiem,bo w piatek musze zabrac sie do roboty (oczywiscie sama wszystko musze przygotowac,nie ma kto mi pomoc,ewentualnie moge poprosic kolezanke,zeby w piatek przyszla)
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 12:38   #379
glamourous
Zakorzenienie

hej dziewczyny
dzieki za pamiec i zyczenia my dzis w ramach prezentu urodzinowego zabieramy znow chlopakow do lekarza
infekcja ciagnie sie od polowy wrzesnia, za nami 3 antybiotyki, rozyczka i leczenie przeciwwirusowe, wizyty u laryngologa i zapalenie ucha przewlekle...przed nami kardiolog bo pediatra wylapal szmery w serduszku. chlopcy ciagle chodzy, zlobek fajny ale nie chodza i ogolnie nie za fajnie
ja z pracy zasuwam do domu zmienic meza przy opiece nad maluchami- zastanawiam sie czy nie zrezygnowac ze zlobka i nie szukac niani
udzielam sie jedynie na watku blizniakow bo tu nadrabianie mnie przerasta. ale podczytuje was
Stary 2012-11-05, 12:45   #380
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Baha tak myslalam,ze o to chodzi .Super wiesci .Nawet,jakby to mial byc ciasny kat,ale WLASNY !!

Basiula ja juz rano czesc rzeczy kupilam,reszta w czwartek wieczorkiem,bo w piatek musze zabrac sie do roboty (oczywiscie sama wszystko musze przygotowac,nie ma kto mi pomoc,ewentualnie moge poprosic kolezanke,zeby w piatek przyszla)
aaaaaaaaa bo my razem świętujemy u nas impra dwudniowa tez prawie sama z wszystkim bratowa zaproponowała że mi upiecze placka jednego to mi zostanie 2 placki 2 torty i 2 sałatki i jajca.....lece ululać jeszcze małego nim tz wróci z pracy a później odhamić sie do miasta heheheh

ale nas Muffi zrobiłam w konia

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 13:02   #381
nettka_
Zadomowienie

hej

Baha tak myślałam ,że chodzi o mieszkanko cieszymy się razem z Tobą
Muff apetyczny torcik

Owieczko suuuper fotki widać ,że imprezka udana

Glam witaj Wszystkiego najlepszego dla chłopaków:roz a::roza : i duuuuużo zdrówka.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

princ ja mogę oddać tobie 5kg

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 13:28   #382
princessskaa
Wtajemniczenie

Glam zdróweczka i wytrwałości..

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Kg się posypały, zaraz będę "za gruba"

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:

laski ja ten tort zamawialam, za duzo mialam roboty na takie cuda
A my tu z Ciebie cukiernikowego mistrza zrobiłyśmy jaja

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
tż już rano się pytał, czy jak pójdziemy tam mieszkać, gotowa jestem aby starać się o dziewczynkę ...
Taaaaa I co Ty na to? Minkę wstawiłaś taką sobie...
Ale pomyśl: mała Baszka hihihi

Edytowane przez princessskaa
Czas edycji: 2012-11-05 o 13:29
Stary 2012-11-05, 13:36   #383
nettka_
Zadomowienie

Cytat:

Taaaaa I co Ty na to? Minkę wstawiłaś taką sobie...
Ale pomyśl: mała Baszka hihihi
juniorka Baszka

Dziewczyny mój bratanek ma za 1,5tyg roczek i tak wymyśliłam czy może nie kupić mu czegoś takiego:
http://allegro.pl/fontanna-z-pileczk...736346059.html Co o tym myślicie?

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 13:41   #384
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny mój bratanek ma za 1,5tyg roczek i tak wymyśliłam czy może nie kupić mu czegoś takiego:
Kiedyś właśnie był temat tej fontanny i uzyskał aprobatę My też naszej zakupimy taką

Ja nie moge... Babka oglosila bujaczek.. Uzywany, ale w idealnym stanie za 59zł. A na all po ok 80zł nowe. Zadz i mówię, żeby zeszła z ceny, a ona 4zł

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Albo ze mną jest coś nie tak, albo nie wiem
Stary 2012-11-05, 13:46   #385
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
dzieki za pamiec i zyczenia my dzis w ramach prezentu urodzinowego zabieramy znow chlopakow do lekarza
infekcja ciagnie sie od polowy wrzesnia, za nami 3 antybiotyki, rozyczka i leczenie przeciwwirusowe, wizyty u laryngologa i zapalenie ucha przewlekle...przed nami kardiolog bo pediatra wylapal szmery w serduszku. chlopcy ciagle chodzy, zlobek fajny ale nie chodza i ogolnie nie za fajnie
ja z pracy zasuwam do domu zmienic meza przy opiece nad maluchami- zastanawiam sie czy nie zrezygnowac ze zlobka i nie szukac niani
udzielam sie jedynie na watku blizniakow bo tu nadrabianie mnie przerasta. ale podczytuje was
znam kilka mamuś, które na "chorobowy okres" nie puszczają dzieci do p-la...może z tą nianią to nie jest głupi pomysł

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

princ ale w sensie że sprzeda za 4 zeta, czy opuszcza o 4
taki za 4 zł, to powątpiewałabym w jego stan

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

tak pacze princ na twoją szkołę i chyba się zapisze do niej na e-learning, od 15 robią nabór muszę jeszcze z tż obgadac sytuację, bo ta do której dzisiaj dzwoniłam jakaś taka tania...
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 13:48   #386
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka;37436185[COLOR=Silver
[/COLOR]princ ale w sensie że sprzeda za 4 zeta, czy opuszcza o 4
taki za 4 zł, to powątpiewałabym w jego stan
że spuści czyli 55zł chce.. A inna babka z Poznania za tyle chce sprzedać taki z pokrowcem, bo ten to sam plastik, ale różowy hehe, więc może być. Tylko koszt kuriera ok 25zł.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość

tak pacze princ na twoją szkołę i chyba się zapisze do niej na e-learning, od 15 robią nabór muszę jeszcze z tż obgadac sytuację, bo ta do której dzisiaj dzwoniłam jakaś taka tania...
paczaj i się namyslaj Tylko proszę o info, że idziesz, chciałabym żebyś z "polecenia mego" zapisała się, jeśli to nie problem
Stary 2012-11-05, 16:04   #387
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość

)

mdła, odkąd Michał z nami je w zasadzie takie robię, ale coś jeszcze jej brakuje ....

Bardzo dziewczyny Wam dziekuję za kciuki,
Stary 2012-11-05, 16:39   #388
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
a my tu z ciebie cukiernikowego mistrza zrobiłyśmy Jaja

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
juniorka Baszka

moj dziec lubi takie sprzety

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-11-05, 17:15   #389
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
mdła, odkąd Michał z nami je w zasadzie takie robię, ale coś jeszcze jej brakuje ....

Bardzo dziewczyny Wam dziekuję za kciuki,
Dajesz duzo mięsa i warzyw?na 3l garnek wkładam np.2 uda i 0,5kg wołowiny lub cos tlustego wieprzowego (lopatka,biodro lub karkowka) albo cała pierś ptasia z kością i do tego wieprzowa kosteczka.duzo wloszczyzny i zielona cześć selera i pietruszki oraz koper,sol,ziele i pieprz.musi wyjść
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 18:25   #390
rojku
Rozeznanie

muffinka postaram się już nie znikać

Baha no to teraz będzie najlepsza część - urządzanie Tylko zazwyczaj kasy rzy tym nie ma tyle ile by się chcialo

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości