Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:) - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 17:03   #2851
sahana
Raczkowanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)

ja jestem przykładem rasowego debila, bo wszystko biorę "na siebie" - teoretycznie mam zabronione różne rzeczy, ale jakbym sie nimi przejmowała to bym musiała na wszelki wypadek od razu spać w trumnie i sie nie ruszać nigdzie nic nie jesć itp. rozumiem zalecenia lekarzy, ale czasem trzeba samemu wyczuć, co jest odpowiednie, a co nie, dla swojego organizmu.

aaaaaaa właśnie sobie przypomniałam, że miałam w realu kupic ocet japcowy do płukanek i zapomniałam grrrrr :/

sahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:09   #2852
Krrem
Wtajemniczenie

Akurat tutaj wolałam nie ryzykować biegania w zwykłych trampach bo jestem nie cały rok wtedy niecałe pół roku po rekonstrukcji więzadła w kolanie to wolałam posłuchać plus od byle czego blokuje mi sie kręgosłup więc już pal to sześć buty do biegania z amortyzacją są

A tak to przestrzegam tylko to czego mam nie jeść bo wiem że mi to zaszkodzi (alergia) ale tak to robię to co chcę. Tylko mojego ortopedy słucham

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY

Edytowane przez Krrem
Czas edycji: 2012-11-05 o 17:10
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:10   #2853
CleoDuquesne
BAN stały

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Jeszcze się nie chwaliłam: po Pilomaxie Henna Waxie mniej włosów mi dziś wypadło wczoraj tak na oko 150, a dziś max. 30
Ciekawe jak to możliwe
A ja właśnie teraz umyłam z henny i wypadła niemalże cała garść włosów . A już nic nie wypadało
CleoDuquesne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:11   #2854
sahana
Raczkowanie

mhm, to trampki rzeczywiście rozwiązaniem nie sa na start. spróbuj sama i, jak sądzę, juz przy pierwszym kilometrze wyczujesz, czy to ma sesn, czy bezpieczniej odpuścić. przynajmniej ja bym tak zrobiła, gdybym chciała na twoim miejscu biegać. nie przesilać sie, sprawdzić, poczuc, wyczuć, zadecydowac mądrze, wedle tego, co czujesz w swoim organiźmie

Stary 2012-11-05, 17:15   #2855
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sahana Pokaż wiadomość
mhm, to trampki rzeczywiście rozwiązaniem nie sa na start. spróbuj sama i, jak sądzę, juz przy pierwszym kilometrze wyczujesz, czy to ma sesn, czy bezpieczniej odpuścić. przynajmniej ja bym tak zrobiła, gdybym chciała na twoim miejscu biegać. nie przesilać sie, sprawdzić, poczuc, wyczuć, zadecydowac mądrze, wedle tego, co czujesz w swoim organiźmie
Już biegałam na 8 km i wiem że to jest to co uwielbiam. Tylko dla mnie pogoda zakończyła już sezon na bieganie. Teraz chyba na basen trzeba się będzie zapisać bo nie wysiędzę kolejnej zimy w domu

I ponawiam pytanie którego bingacza teraz wybrac

14.02.14

Edytowane przez Krrem
Czas edycji: 2012-11-05 o 17:16
Stary 2012-11-05, 17:16   #2856
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli chodzi o uda to jest taki problem, że one od ćwiczeń nie 'schudną'. Wręcz przeciwnie, jak się ćwiczy to się mięśnie wyrabiają no i wiadomo ale przynajmniej są twarde, nic nie wisi

A w którym Rossie byłaś konktetnie? (bo tyś z moich okolic, nie?) Ja już ostatnio wszędzie widuję Alterry granatowe
No i umięśnione nogi są sexyyy
Ja w naszym cudownym mieście egzaminacyjnym nie będę w najbliższym czasie () , byłam w TG ale straszne braki mają... Łudzę się, że to tak po weekendzie i jutro już uzupełnią

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Ja zaczynałam z zerową kondycją ale z nakazem od lekarza do obuwia. "okej możesz biegać ale buty z bardzo dobrą amortyzacją inaczej zapomnij."
No i tak doszłam do 8 km i zaczęło padać często a jak pada to nie mogę biegać

Amla na włoskach dzisiaj.
Ja kocham bieganie w deszczu, świetnie mnie to ochładza trochę do oczu leci czasem, ale uczucie zimnego deszczu na twarzy est dla mnie cudowne

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Pokaż wiadomość
A ja właśnie teraz umyłam z henny i wypadła niemalże cała garść włosów . A już nic nie wypadało
A to nie jest tak, że po hennie wypadają te słabeusze , żeby nie tarasować nowym ? Tak twierdzi moja mama, za młodu robiła henną i jak mi kiedyś to samo po głowie chodziło to tak mi powiedziała

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:19   #2857
sahana
Raczkowanie

ja kocham bieganie zimą <3 latem najgorzej mi sie zmobilizować.
basen tez kocham ^^ i polecam, bo na problemy ze stawami to napewno lżejsza forma co do ich obciążania więc powinna byc bezpieczniejsza

Stary 2012-11-05, 17:28   #2858
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilith_ed Pokaż wiadomość
A oleje są czy nie są mile widziane przy puchu?
Bo akurat od kiedy olejuję włosy, to widzę (małą, ale jednak) poprawę.
Naolejować mogę na noc (i tak praktycznie cały olej mi się wchłania we włosy) i rano umyć, a maska przed myciem, mycie i odżywka emolientowa to dobry sposób na weekend lub na mycie wieczorkiem.
Oleje są właśnie emolientami, więc są mile widziane
Cytat:
Czyżbym była jedyną włosomaniaczką, która nie poszła obciąć końcówek do fryzjera po rozpoczęciu dbania?
A jo, o mnie zapomniałaś?
Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
A ja w Tesco na Wielickiej bingaczy nie znalazłam, w Auchan też, a kiedyś kupowałam tam szampon z Bingo. Za to widziałam maskę i emulsję gloria, któreś z tych chyba zachwalacie, które dokładnie i w jakiej formie używane?
Poszłam do Rossmana po olejek Alttery i nie było, a Pani mi powiedziała, że od dawna nie mają i nie wie czy będą i kiedy....
A na koniec napaliłam się na maski Organique, polecacie? Musze znaleźć coś mocno nawilżającego
Bingacze są na Kapelance w Tesco, dziś widziałam
Cytat:
Napisane przez kuleczkka Pokaż wiadomość
Nie mogę się z nimi dogadać albo za suche (mam podejrzenie, że wysuszył mnie żel alterry 2 w 1 bo chyba psikacz glass kura???) albo za przeciążone
No chyba, że to nie nadaje się do oczyszczania nie nadaje. Ten peg może się nadbudowywać?
Jezusiemaryjo, kto sieje takie informacje... przyrostek PEG oznacza, że coś jest modyfikowane tlenkiem etylenu. To się ma nijak do nadbudowywania, bo PEGiem można zmodyfikować detergent, olej (często modyfikuje się rycynowy), silikon. Ten szampon to typowy oczyszczacz.
Cytat:
Napisane przez grudniowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co myslicie o tej maseczce z the body shop? (Rainforest Moisture Hair Butter)
Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Olea Europaea Fruit Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Cetyl Esters, Glycerin, Schinziophyton Rautanenii Kernel Oil, Benzoic Acid, Caprylyl Glycol, Salicylic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Mel, Pentaclethra Macroloba Seed Oil, Sodium Benzoate, Tocopherol.

Niepokoi mnie, ze zapach jest tak wysoko :/ bo tu albo u Anwen wyczytalam, ze wszystko po to w ilosciach niejako sladowych
Szału ni ma składowego. A tania nie jest.
Cytat:
Kascysko ocenisz prosze skład?

Skład: Woda, Cetearyl Alkohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Hydrolyzd Silk, Argania Spinoza Kernel Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Pearl Powder, Maris Sal, Panthenol, Methylchloroisonthiazolin e, Mthyllisothiazoline, Perfum, Cytral, Citronellol, Limonene, Linalol.
Jest trochę jak scandic bananowy, ale ma więcej olei i nie ma banana, z ciekawostek jest puder perłowy i sól morska, a właściwie mikroelementy z niej pochodzące. Brałoby, ale co to właściwie jest i ile koszci? Konserwanty takie średnie, na skalp swój bym nie nałożyła.
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:30   #2859
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Ja w naszym cudownym mieście egzaminacyjnym nie będę w najbliższym czasie () , byłam w TG ale straszne braki mają... Łudzę się, że to tak po weekendzie i jutro już uzupełnią

Ja kocham bieganie w deszczu, świetnie mnie to ochładza trochę do oczu leci czasem, ale uczucie zimnego deszczu na twarzy est dla mnie cudowne

A to nie jest tak, że po hennie wypadają te słabeusze , żeby nie tarasować nowym ? Tak twierdzi moja mama, za młodu robiła henną i jak mi kiedyś to samo po głowie chodziło to tak mi powiedziała
Ja mam śruby w kolanie i podczas deszczu ( wilgoci ogółem) mnie bolą kości w których mam te śruby i kolano mi źle chodzi więc bieganie odpada.
Jestem niczym stary góral. Mogę przepowiadać deszcz

14.02.14

Stary 2012-11-05, 17:33   #2860
Laindise
Rozeznanie

Kupiłam dziś ampułki wzmacniające Joanna Rzepa. Czy któraś z Was używała ich kiedyś? Działały? Jak często je stosować i w jakich ilościach?
Zastanawiam się, czy mogę nałożyć je po wieczornym myciu głowy (i zmyć dopiero następnego dnia wieczorem)...?
Stary 2012-11-05, 17:33   #2861
XminorXlosX
Zakorzenienie

"Jak widać Giewont, znaczy , że będzie lać. Jak Giewontu nie widać, znaczy , że już leje"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 17:34   #2862
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Bingacze są na Kapelance w Tesco, dziś widziałam
Jest trochę jak scandic bananowy, ale ma więcej olei i nie ma banana, z ciekawostek jest puder perłowy i sól morska, a właściwie mikroelementy z niej pochodzące. Brałoby, ale co to właściwie jest i ile koszci? Konserwanty takie średnie, na skalp swój bym nie nałożyła.
Akurat tam mi dzisiaj było nie po drodze, najwcześniej pojadę tam pewnie w weekend, chyba, że w środę mi się uda.
Za analizę dziękuję, to maseczka Organique anti-age, droga paskudnie, bo 39 zł za 150 ml... Szukam czegoś co wygładzi i nawilży moje włoski, bo Isana kakaowa chyba się u mnie nie spisuje, już po kallos latte mam lepsze włosy. Któryś z kallosów jest jeszcze warty uwagi?
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:39   #2863
xsyskax
Zadomowienie

Cytat:
Biegłam przez dwa tyg w normalnych adidasach z poprzedniego sezonu. Jednak do biegania muszę kupic rozmiar większe, bo palce w 38 po bieganiu strasznie bolały i nawet pojawił sie krwiak na paznokciu. Akurat wtedy kasy nie miałam i nie kupiłam większych butów a kondycja znów leży zacznę z Ewą, w międzyczasie kupię buty i będzie jakaś różnorodność w ćwiczeniach

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Laindise Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś ampułki wzmacniające Joanna Rzepa. Czy któraś z Was używała ich kiedyś? Działały? Jak często je stosować i w jakich ilościach?
Zastanawiam się, czy mogę nałożyć je po wieczornym myciu głowy (i zmyć dopiero następnego dnia wieczorem)...?
Mam je i czekają w łazience na swoją kolej chyba najlepiej nakladac na czysty skalp i trzymac jak najdłużej. Bynajmniej ja tak robię

Ps: jak tak oglądałam te ampułki to myślę, ze jedna starczy na półtora albo dwa razy przy metodzie wcierania talerzykowej

10.09.2012 Dbam o włosy

Blog
Moje włosy
xsyskax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:46   #2864
Laindise
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xsyskax Pokaż wiadomość
Mam je i czekają w łazience na swoją kolej chyba najlepiej nakladac na czysty skalp i trzymac jak najdłużej. Bynajmniej ja tak robię

Ps: jak tak oglądałam te ampułki to myślę, ze jedna starczy na półtora albo dwa razy przy metodzie wcierania talerzykowej
Czyli mogę trzymać je na głowie przez dobę?
Metoda talerzykowa polega na tym, że wylewam trochę na talerzyk, maczam palce i wcieram, prawda?
Stary 2012-11-05, 17:56   #2865
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Ja bym chciała biegać ale czuję że nie mam kondycji
Choć powoli przekonuję się do opcji bieg + szybki marsz
może kiedyś spróbuję

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 18:01   #2866
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
A, no racja, w TG dawno nie byłam Za to w Lublińcu i Czewie tak i pełne półki (poza olejkami Alterry).
Ejjj nie mów mi o jazdach i egzaminie, bo będę płakać to były najpiękniejsze chwile w moim życiu, teraz tylko pozostały opowieści znajomych z jazd... (które mnie oczywiście wkurzają )
Ale to w takim razie musisz mieszkać gdzieś mi za płotem, bo ja mam i do TG i do Czewy tak samo daleko
Cytat:
A jo, o mnie zapomniałaś?
Zapomniałam? Po prostu wykluczyłam Cię z tego zacnego grona za to marudzenie o ścięciu 10 cm
Ja dalej twardo trzymam przy swoim i nawet wizyta w domu ciotki-fryzjerki mnie nie skusiła

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!

Edytowane przez versatille
Czas edycji: 2012-11-05 o 18:16
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:01   #2867
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat tam mi dzisiaj było nie po drodze, najwcześniej pojadę tam pewnie w weekend, chyba, że w środę mi się uda.
Za analizę dziękuję, to maseczka Organique anti-age, droga paskudnie, bo 39 zł za 150 ml... Szukam czegoś co wygładzi i nawilży moje włoski, bo Isana kakaowa chyba się u mnie nie spisuje, już po kallos latte mam lepsze włosy. Któryś z kallosów jest jeszcze warty uwagi?
Niestety, nie

Zamiast Organique wziełabym właśnie banana, ewentualnie poszukała czegoś całkiem innego. Może znajdziesz krakowiankę, która chciałaby zamówić na pół
Stary 2012-11-05, 18:02   #2868
Laindise
Rozeznanie

Ogólnie chciałam się pochwalić, że dziś koleżanka robiła mi kłosa i zachwycała się stanem moich włosów . Musiałam jej wypisać na kartce czego i jak używam.
Kto wie, może wpadnie we włosomaniactwo?
Stary 2012-11-05, 18:04   #2869
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam? Po prostu wykluczyłam Cię z tego zacnego grona za te marudzenie o ścięciu 10 cm
Ja dalej twardo trzymam przy swoim i nawet wizyta w domu ciotki-fryzjerki mnie nie skusiła
Wiesz, swoim marudzeniem doprowadziłam do scenki rodzajowej:
K.: Słuchaj, wyglądam jak łysa, obetnę włosy tak do ramion.
P.: Kasia, usiądź, będę za 15 minut. Nie dotykaj nożyczek. Bo się obrażę.
Po 15 minutach.
K.: No ale to są moje włosy, i wydaje mi się, że ten dół jest taki no, poszarpany.
P.: Mi też wiele rzeczy się wydaje, ale tu akurat nie masz racji. Kupiłem 0,5 kg żelków, mam nadzieję, że po tym Ci przejdzie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 18:13   #2870
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie chciałam się pochwalić, że dziś koleżanka robiła mi kłosa i zachwycała się stanem moich włosów . Musiałam jej wypisać na kartce czego i jak używam.
No to nieźle
U mnie najmilsza reakcja była taka: 'Te, pa jakie fajne woosy'
Cytat:
Wiesz, swoim marudzeniem doprowadziłam do scenki rodzajowej:
K.: Słuchaj, wyglądam jak łysa, obetnę włosy tak do ramion.
P.: Kasia, usiądź, będę za 15 minut. Nie dotykaj nożyczek. Bo się obrażę.
Po 15 minutach.
K.: No ale to są moje włosy, i wydaje mi się, że ten dół jest taki no, poszarpany.
P.: Mi też wiele rzeczy się wydaje, ale tu akurat nie masz racji. Kupiłem 0,5 kg żelków, mam nadzieję, że po tym Ci przejdzie.

A no to u mnie na odwrót, bo wszyscy w rodzinie jak mnie widzą to już by chętnie po nożyczki sięgali. Na szczęście uparta to ja umiem być

Stary 2012-11-05, 18:16   #2871
CleoDuquesne
BAN stały

Cytat:

Może. Mam nadzieję. Po umyciu ostatecznym znowu poszło tylko kilka.
Ufff.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 05.11.jpg (121,1 KB, 38 załadowań)
CleoDuquesne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:18   #2872
sahana
Raczkowanie

Cytat:
ja tak miałam pare razy, jednak ostatecznie nikogo nie zaraziłam może mam małą siłę przekonywania

dziś w planie mieszanka z wczoraj (oliwa z oliwek + arganowy) bo mi zostało

Stary 2012-11-05, 18:23   #2873
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, nie

Zamiast Organique wziełabym właśnie banana, ewentualnie poszukała czegoś całkiem innego. Może znajdziesz krakowiankę, która chciałaby zamówić na pół
Stacjonarnie nie kupie nigdzie w Krakowie?
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:26   #2874
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
A, no racja, w TG dawno nie byłam Za to w Lublińcu i Czewie tak i pełne półki (poza olejkami Alterry).
Ejjj nie mów mi o jazdach i egzaminie, bo będę płakać to były najpiękniejsze chwile w moim życiu, teraz tylko pozostały opowieści znajomych z jazd... (które mnie oczywiście wkurzają )
Ale to w takim razie musisz mieszkać gdzieś mi za płotem, bo ja mam i do TG i do Czewy tak samo daleko
W TG jest cała Krakowska rozkopana więc może mają utrudnione dostawy czy coś bronię ich, a tak na prawdę to to, żeby mieć swojego firmowego towaru pod dostatkiem powinni dbać najbardziej
Jakbym spotkała mojego I, to bym mu się chyba na szyję rzuciła jak widzę jak niektórzy mają upier... I, to mi tak ich żal jeszcze coś, ostatnio znajoma mówiła, że podziwia zdanie w Czwie, bo niby taka straszna pjona!

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Może. Mam nadzieję. Po umyciu ostatecznym znowu poszło tylko kilka.
Ufff.
Jeszcze poczekać parę dni, żeby się na włosach zaklimatyzowała dobrze i powinny się błyszczeć ze hej potem opisz jak się to na dłuższą metę spisuje, bo jakiś zapał może mi jeszcze został podobno mają był grubsze i bardziej mięsiste, nie?

Stary 2012-11-05, 18:28   #2875
Laindise
Rozeznanie

Cytat:
ja tak miałam pare razy, jednak ostatecznie nikogo nie zaraziłam może mam małą siłę przekonywania

dziś w planie mieszanka z wczoraj (oliwa z oliwek + arganowy) bo mi zostało
Ale może zacznie chociaż używać szamponu bez silikonów i porządnej odżywki
Stary 2012-11-05, 18:28   #2876
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
A no to u mnie na odwrót, bo wszyscy w rodzinie jak mnie widzą to już by chętnie po nożyczki sięgali. Na szczęście uparta to ja umiem być
Jakie nożyczki!? Widziałam w Twoim albumie te Twoje włosy i są świetne! i kolor...

Stary 2012-11-05, 18:43   #2877
xsyskax
Zadomowienie

Cytat:
Czyli mogę trzymać je na głowie przez dobę?
Metoda talerzykowa polega na tym, że wylewam trochę na talerzyk, maczam palce i wcieram, prawda?
Powiem Ci, ze myję włosy co 3 dni i codziennie wcieram cos (obecnie seboravit). Im dłużej tym lepiej wg mnie

10.09.2012 Dbam o włosy

Blog
Moje włosy
Stary 2012-11-05, 18:52   #2878
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX
pjona!

Cytat:
Jakie nożyczki!? Widziałam w Twoim albumie te Twoje włosy i są świetne! i kolor...

Cytat:
Napisane przez xsyskax Pokaż wiadomość
Powiem Ci, ze myję włosy co 3 dni i codziennie wcieram cos (obecnie seboravit). Im dłużej tym lepiej wg mnie
Ja już sobie odpuszczę wcieranie, bo po ostatnim o mało nie wyłysiałam. Dobrze, że już po problemie

Stary 2012-11-05, 19:19   #2879
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Wreszcie was dogoniłam... myślałam że już mi sie nie uda

Cytat:
o, to co tylko ja jestem tutaj obcasoholiczka? :P
ja też jestem! ale trampkami też nie gardze

Cytat:
Napisane przez Ainnel Pokaż wiadomość
Możliwe, ale np. ja rzadko kiedy ruszam się w innych butach niż koturny . Koleżanka ostatnio się ze mnie śmiała, że "te koturenki to mi chyba do stóp już przyrosły" .

Jak ktoś szuka czegoś na przedłużenie świeżości włosów, to polecam sok z czarnej rzodkwi, właśnie sobie uświadomiłam, że ograniczyła mi przetłuszczanie - wcześniej myłam codziennie, a teraz mogę co 3 dni .
zakupiłam rzodkiew . tylko mam pytanko, jak wycisnę soczek to muszę od razu go użyć czy może trochę postać w lodówce?

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
gdybyście były w trójmieście, to zapraszam na mohito ostatnio się nauczyłam robić
ja też sie nauczyłam wreszcie, mój ulubiony drinkacz

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
O 5? O 5 to ja już byłam umyta i po śniadaniu

Nie mogę się doczekać, aż przyjdzie do mnie zamówienie z DOZa i wybiorę się na włosowe zakupy
ja postanowiłam że na 20 sobie sprawie prezent w postaci zamówienia na zsk, a teraz też czekam na zamówienie z doz...

Cytat:
To bez róż ni cy. Możliwe nawet, że każda z nas robi inaczej. Rób jak Ci najwygodniej

Ja zaczęłam od Alterry i Isany, a Ty widzę ambitniejsza jesteś

Czyżbym była jedyną włosomaniaczką, która nie poszła obciąć końcówek do fryzjera po rozpoczęciu dbania?

Zakochałam się: http://1.bp.blogspot.com/-DRWna7VrWO...0/100_1816.jpg błagam powiedzcie, że wiecie gdzie to kupić
ja też nie zaczęłam od obcinania, nie widzę powodu, końcówki mi sie nigdy nie rozdwajały teraz też tego nie robią, a że i tak mam krótkie..

Cytat:
Napisane przez antoninamotyl Pokaż wiadomość

Moje dzisiejsze włosy, spałam w dwóch ślimaczkach
ta długość

Cytat:
Właśnie robiłam podsumowanie odnośnie picia siemienia lnianego.
Włosy trochę urosły przez ten czas
pikne!

Cytat:
ja je miałam, cudów nie zauważyłam, ja przelałam je w psikacz wszystkie...
i kładłam je na długo....

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:20   #2880
xsyskax
Zadomowienie

Cytat:

Ja już sobie odpuszczę wcieranie, bo po ostatnim o mało nie wyłysiałam. Dobrze, że już po problemie
Dopiero zaczęłam przygodę z wcierkami
A co się stało? Przez ten alkohol?

10.09.2012 Dbam o włosy

Blog
Moje włosy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości