|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mariza
Ja używam kermowego podkładu z wit. E i pudru w kulkach rozświetlającego jasnego. Z obu produktów jestem bardzo zadowolona. Nabyłam też pomadkę do ust ale nie spodobała mi się, jest taka "ziarnista" na ustach a nie delikatna i kremowa jak myślałam. Żałuję, że nie mam wanny tylko prysznic bo linia SPA jest ma cudowny zapach i skorzystałabym z tych soli..
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a jaki macie stosunek do ludzi, których nie znacie a chcą u Was zamówić? Bo ja mam mieszane uczucia... Doświadczenie również niemiłe...
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Jestem od niedawna w Marizie. Jeszcze nie zamawiał u mnie ktoś,kogo nie znam,ale szczerze to też się nad tym zastanawiałam. Też mam mieszane uczucia i obawy,że nie odbierze towaru.
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale to by pewnie zależało od tego co by zamawiał, jak cos co mi dobrze schodzi, to nie ma problemu, jak nie to bym się zastanowiła czy nie zostanę z nieodebranym towarem. Trochę głupio od obcego brac kasę przed....
|
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Raczkowanie
|
Chyba każda z nas ma w tej sprawie jakieś obawy.. Ale trzeba spróbować
w razie czego można odsprzedać komuś ten produkt Bądź zachować go jako np. produkt do pokazywania klientkom. Wiadomo, że ludzie szybciej coś zamówią jak to zobaczą, dotkną, powąchają ![]() Ktoś wcześniej pisał o wrażeniach na temat szamponów z Marizy. Ja niestety muszę przyznać, że mnie do siebie nie przekonały chociaż pokładałam w nich nadzieję.. Zamówiłam sobie ten do włosów suchych i zniszczonych. Co prawda po umyciu włosy były gładkie, ale szybko mi się przetłuszczały, czego nie lubię :/Ale zachęcam do spróbowania, bo na każdego mogą inaczej działać
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Raczkowanie
|
A jak zachęcacie do zakupu? Bo ja się boję,że nikt nie będzie chciał kupować ode mnie,bo po prostu nie zna tych kosmetyków. Już to usłyszałam kilka razy
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Rozeznanie
|
No ja jak na razie mam tylko zamówienie na te dwa produkty... Też się boję, że będzie nie ciekawie ale spróbować zawsze warto
A co do tych obcych osób to napisała do mnie laska na fejsie, że chciałaby zobaczyć katalog, jak go już otrzymała to napisała mi, że bardzo jej się podoba i że prześle jeszcze bratowym do obejrzenia. W sumie okazało się, że ja i ona mamy wspólnych znajomych... Zobaczymy jak to będzie. |
|
|
|
|
#1449 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamówiłam paczkę w środę,ale jeszcze kurier nie dojechał. Jestem ciekawa,jak będą wygladac produkty "na żywo".
Z kolejnego katalogu nic jeszcze nie mam,bo czekam za większą ilością katalogów,aby rozdać w teren ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Bo to moje pierwsze złożone zamówienie |
|
|
|
|
#1450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sama też nie mogę się doczekać pierwszego zamówienia.Ja zamówiłam ten darmowy 2 listopada a dopiero dzisiaj mam status 'zrealizowano' czyli jeszcze trochę sobie poczekam... Ale mam nadzieję, że od mojej sponsorki dojdzie szybciej
|
|
|
|
|
|
#1451 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też mam dostać od mojej sponsorki katalogi,może dojdą już dzisiaj
|
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Raczkowanie
|
Ja w sumie też dopiero zaczynam, ale napewno nie będę ograniczać się tylko do osób znajomych. Mam zamiar próbować i chodzić wszędzie, jak dziewczyny nie będą chciały to trudno. Najbezpieczniej jest wejść w jakąś "instytucję" gdzie pracuje wiele kobiet bo wtedy, wiedząc gdzie pracują te osoby, sama dostarczasz im kosmetyki a one płacą. Natomiast kiedy nie mamy takich informacji to przynajmniej proszę o imię i nazwisko oraz numer telefonu kontaktowego - to jest podstawa wszelkiego handlu.
|
|
|
|
|
#1454 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uważam, że nie powinno się ograniczać tylko do znajomych. Jeśli już ta osoba sama do Ciebie napisała to może warto chociaż spróbować utrzymać z nią kontakt. Może nie mieszkacie daleko od siebie wtedy łatwiej jest dostarczyć paczkę osobiście i odebrać pieniądze A jeśli będzie chciała złożyć wielkie zamówienie to może poproś o jakąś małą zaliczkę na wszelki wypadek? Chociaż ona tez pewnie będzie miała obawy, że zbierzesz kasę a kosmetyków nie dasz. Tak czy siak warto się dogadać i spróbować Może później ona w kręgu swoich znajomych znajdzie Ci następnych klientów
|
||
|
|
|
|
#1455 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ta dziewczyna administruje fanpage naszego takiego 'stadioniku' i właśnie napisała mi, że nie wiedziała czy napisać do mnie czy nie bo też jej było głupio. Tak jak pisałam już wcześniej okazało się, że mamy wspólnych znajomych No i ma bratowym pokazać katalog i się odezwać... Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Doszły mi katalogi |
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]Doszły mi katalogi
To już coś masz! Do mnie jeszcze nie doszły ... |
|
|
|
|
#1457 |
|
Przyczajenie
|
Też jestem od niedawna konsultantką Marizy. Trochę się obawiałam tego że nie będę miała klientek i zamówień ale warto spróbować
Jak na razie rozesłałam katalogi w formie pdf po znajomych a także napisałam informacje o tym że można u mnie zamówić kosmetyki na moim blogu. Jak na razie mam tylko jedną chętną osobę ale nie poddaję się.
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Raczkowanie
|
Jestem tu nowa i oczywiście wyszły moje pierwsze małe problemy. Chciałam zacytować tylko fragment z wypowiedzi i się nie udało :-(
Mam nadzieję,że następnym razem będzie lepiej.
|
|
|
|
|
#1459 |
|
BAN stały
|
Witam,
Wszystkich z okolic Katowic zapraszam na Szkolenie z pielęgnacji twarzy i podstaw makijażu 22 Listopad 2012r. Godzina: 17:00 MIEJSCE SZKOLENIA: Katowice Dokładny adres podam w trakcie rezerwacji KONTAKT: Monika Jaskólska +48 508 602 503 http://monikajaskolska.klubmariza.pl/ |
|
|
|
|
#1460 |
|
Rozeznanie
|
Mi doszły katalogi od Sponsorki oczywiście a nie te z firmy. Jak na razie to ja też wysyłam tylko w formie pdf, kursowanie po ciotkach i znajomych zaczynam później, jak wszyscy wrócą z pracy ;D
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie doszły od mojej
sponsorki katalogi,plakaty i ulotkiAle się cieszę!!! Paczki z kosmetykami nadal nie mam,ale co tam-mam katalogi i mogę zacząć działać
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Rozeznanie
|
No co Ty?
A kiedy zamawiałaś i kiedy miałaś 'zrealizowano'? |
|
|
|
|
#1465 |
|
Raczkowanie
|
Hurrra! Jestem jednym ze zwycięzców konkursu! Moja sponsorka napisała jakiś czas temu że 5 osób które w miesiącu październiku będą miały największą sprzedaż dostaną od niej nagrodę niesodziankę. Wogóle się nie spodziewałam i nawet nie myślałam o tym a tu taka niespodzianka. Dostaję maila z wynikami konkursu a tu na liście jestem ja! Ale fajnie, ciekawe co dostanę..sponsorka nie zdradziła tej tajemnicy :p
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Rozeznanie
|
A sama sobie nie zamawiałaś?
|
|
|
|
|
#1468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

, ale to by pewnie zależało od tego co by zamawiał, jak cos co mi dobrze schodzi, to nie ma problemu, jak nie to bym się zastanowiła czy nie zostanę z nieodebranym towarem. Trochę głupio od obcego brac kasę przed....
chociaż pokładałam w nich nadzieję.. Zamówiłam sobie ten do włosów suchych i zniszczonych. Co prawda po umyciu włosy były gładkie, ale szybko mi się przetłuszczały, czego nie lubię :/

sama też nie mogę się doczekać pierwszego zamówienia.

Mam nadzieję,że następnym razem będzie lepiej.
sponsorki katalogi,plakaty i ulotki