|
|
#1861 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLV
Blok srup, taki peerelowski, jak za dawnych lat
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ostatniego sylwestra spędziłem sam jak kouek w puocie (ale nie było najgorzej, wytrwałem do ósmej rano) ![]() O tutaj
|
||
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
O tak
Cytat:
|
|
#1863 |
|
BAN stały
|
To nie targ koni
Wieki całe nie słyszałem Czytałem mondre ksionszki i rozprawy nałókowe
|
|
|
|
#1865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ech tak se coś pomyślałam tylko
Cytat:
Czy mam pisać gdzie były? ![]() Cytat:
![]() Mówił ![]() Yhy.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie jest Flo?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1868 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wymysliłam skąd wziac kase na zemby
![]() otoz gdyby kazda buszujaca obecnie wizazanka podarowała mi 50 groszy to bym miala całą kwote na zemby na wypasie i jesczze na taksowke do domciu po zabiegu ![]() myslicie ze to moze wypalic?
|
|
#1869 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oj tam wypłata mi przyszła normalnie, w domu pracowałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() fłaśnie ![]() Cytat:
ja bym Ci nawet 1 zł dołożyła ![]() Ale mnie dziś na rehabilitacji wymęczono nie dość że w pracy byłam to jeszcze to
|
|||||
|
|
|
#1870 | |||
|
BAN stały
|
A co, nie wyglądam?!
![]() Zbok! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wiesz, w sumie tak Poza tym był ze mną kot i pies ![]() O właśnie ![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-11-05 o 19:32 |
|||
|
|
|
#1871 |
|
Konto usunięte
|
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Grx, mesydż, wiesz gdzie
|
|
|
|
#1872 | ||
|
Zakorzenienie
|
wyglądasz
ale żem z Tobą tej nocy rozmawiała i ..... nie brzmiałeś jakbyś był zagłębiony w literaturze, opracowaniach, periodykach ani nawet periodach ![]() zagłębiony byłeś ...ewentuAlnie .
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2012-11-05 o 19:23 Powód: jedną literkę tylko poprawiłam.... |
||
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, na tego sylwka miałabym się w co ubrać nawet Tzn butów bym nie miała, ale po co mi buty ![]() Jakaś Ty hojna Jak znowu?
|
|
|
|
#1874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Jutro już wyślę co tam komu mam do wysłania
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co pamiętam to gryszard z wieloma osobami rozmawiał - napisałam na biało bo może to gryszardowa tajemnica, choć w SB to było pisane ![]()
|
|
|
|
#1876 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz że już mogę zacząć męczyć chuopa o imprezę? ![]() nim mnie siostry uprzedzą ![]() Cytat:
kufaaaaaaaa!!!! nie dość że mam pms stulecia, to jeszcze jakiś typ ukradł mi zakupy w spożywczaku (zaparzacz do kwitnącej herbaty, pędzel do minerałów, szampon biosilka, żel p/prysznic, razem >60pln) na co mu kufa damskie zakupy??? dobrze że tampony zdążyłam przełożyć do torebki bo by mnie całkiem zalało ![]() jest na nagraniu, znany ochronie i obsłudze sklepu z podobnych występków policja spisała zdarzenie, mogę jutro podejść zgłosić na komendzie... podobno pojeżdżą i się porozglądają za czarnym typkiem obsługa ma zamknąć sklep jak się znowu pojawi i wezwać ochronę i policję... wróciłam podłamana do domu i przed chwilą sobie uświadomiłam, że jeden z policjantów wyglądał jak Zakościelny ![]() no nic... może przywiezie mi mój szampon..
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-11-05 o 19:35 |
||
|
|
|
#1878 | ||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37443738]Grx, mesydż, wiesz gdzie [/QUOTE]Domyślam się ![]() Cytat:
Zero dyskrecji po prostu ![]() Bo na pewno wcześniej nie raz coś przeskrobałaś pod moim adresem To zdanie jest chyba ciut nielogiczne i niestylistyczne Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37444184]No ta, do szyskich wydzwania, tylko nie do mła Do Ciebie na pewno też dzwoniłem
|
||
|
|
|
#1879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Akurat
![]() Cytat:
Oj, to bidulka jesteś że musisz wracać Cytat:
a to już było chamskie
|
|
#1880 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy zakościelnym padłam ale współczuję - co za pech ja też miałam pms stulecia coś wisi w tej jesiennej aurze - jakieś przesilenie - i to nie ma śmiechu albowiem na jesień pono wzrasta poziom testo
|
|
|
|
|
#1882 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wszyscy mnie chyba swoją miarą mierzą Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37444586] Przyznaj się, sam juz nie wiesz co robiłeś i do kogo dzwoniłeś [/QUOTE]Sprawa się rypua ![]() Chyba do Cię nie dzwoniłem jednak , za to odpisałem na drugi dzień na Twoje życzenia sylwestrowe, życząc Ci udanej zabawy, c'nie? |
||
|
|
|
#1883 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja w nagrodę zadzwoniłem do Cię po jakiś 6 miesiącach obiecywań, c'nie? Idę się ukąpać |
||
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
c'nie?
![]() ![]() oby się szampon itp odnalazły no fłaśnie
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
![]() chcę do Amsterdamu ![]() ale,że jak tak bez marchwfku ![]() Zapomniałam zagrać w totka dziś Nie przyszła mi faktura za prąd A powinna już z jakieś półtora tygodnia temu Podejrzewam,że gratis nie rozdają Co się robi w takim wypadku? Zgłasza gdzieś żeby wystawili duplikat
|
#1887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeciez na biało napisałam i nikt nie widzi ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Ale jak kcesz to zadzwoń/napisz do nich i spytaj.
||
|
|
|
#1888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no przesłodki był ![]() a ja z takim pmsowym wqrfem ![]() ale ja na pigułach przecież... no skoro sobie niszczę nimi wątrobę, to nie powinnam mieć aż takich jazd a tu 2 dni przeleżałam z gorączką, jadłowstrętem, światłowstrętem, mdłościami, biegunką, bólem głowy aż do sztywnienia karku i wymiotów etc... przepraszam za wylewność nie ma sprawiedliwości a czy w 2 dzień @ można sobie hennę na włosy położyć? ![]() czy mi skórę wypali, wyjdzie zielona albo inne atrakcje mnie czekają? ![]() zakupy z innych sklepów położyłam tam gdzie zawsze, żeby na mnie krzywo nie patrzyli... ![]() Cytat:
2.
|
|
#1889 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1890 |
|
To ja :)
|
Betty, ale hardcore...
![]() Ale jeszcze chyba jutro masz szansę??
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Jak wracałam rano, włożyłam te klucze do zamka, pamiętam
Dobrze, że mnie nikt nie zamknął i nie zabrał kluczy