|
|
#391 | |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jestem zła bo zawsze było w drugiej połowie miesiąca za październik i listopad, a po wakacjach miesiąc dałam radę się utrzymać
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#394 |
|
Moderator
|
http://www.temptalia.com/opi-burlesq...r-holiday-2010
generalnie pod każdą notką gdzie było OPI teraz jest ta informacja. chodziło chyba o to, że były dostępne zdjęcia kolekcji i ona te previewsy publikowała i nasłali na nią prawnika, co to zaczął z grubej ***** po ni ej jechać i straszyć sądem, już dokąłdnie nie pamiętam. Ale chodziło o to, że żadnej informacji normalnej nie dostała na zasadzie "prosimy nie publikować tych zdjęć przed terminem itp itd" tylko od razu na nią najechali, mało tego, nie przeprosili za zaistniałą sytuację. WIęc jest od tamtego czasu u Krysi foch na nich, zero zapowiedzi, zero swatchy... uważam że zrobiła najlepsze co mogła - u niej reklama to najlepsza reklama, OPI samo podcięło gałąź na której siedziało.. ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- pw
|
|
|
|
#395 |
|
po prostu Em :)
|
Strzelili sobie w stopę, rzeczywiście.
|
|
#396 |
|
Moderator
|
no, dlatego nie wiem czy bym się nie bała ich trochę... jednak po takiej aferze... sama nie wiem...
|
|
|
|
#397 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#398 |
|
Konto usunięte
|
Melduję tylko, że jako tako żyję, padam na pysk, ale do nocy będę siedzieć nad projektem, a jutro na 8 lecę przed zajęciami do wydziałowej mapiarni dziobać kolejny na ostatnią chwilę
|
|
|
|
#399 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#400 | |||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Cytat:
Ludziom się to wydaje głupie, ale czasami takie stany z niedoborów się robią. Chyba, że po prostu taki masz charakter ![]() Ja mam tak, że dopóki sama trafię na coś wkurzającego- jakoś dam radę, ale niech mnie ktoś spyta czemu jestem zła czy cokolwiek Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż przypadki (i zagadki) bywają ciekawe A oglądam w oryginale ( z ang napisami) nie cierpię seriali z lektorem- fuj, fuj, fuj. Wiadomo, że nie każde słowo się zna- ale jak nie jest wyuczony medycznego słownictwa- to co za różnica czy obce słowo będzie w języku ojczystym czy obcym ![]() Cytat:
(które i tak inaczej wyglądają na zapowiedziach, inaczej na żywo..)Bo innego powodu nie widzę- takie zapowiedzi nowych kolorów tylko zaostrzają apetyt
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Zlikwidowali mi szafę MIYO w drogerii w mojej mieścinie
|
|
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam dziś nowy tusz! Łiiii! Będę tesować!
|
|
|
|
#403 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
dla równowagi oglądałam Grey's Anatomy własnie ) dla mnie w GA było już męczące kto z kim i dlaczego nie Mer z Derekiem... ale zawsze llubiłam, ba, kochałam patrzeć na tych panów w kitlach Cytat:
i do dziś tego nie rozumiem... |
||
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
A to dziady.
U mnie w mieście mam aż 3 szafy MIYO + w jednej są luzem niektóre rzeczy.
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Ale charakter swoją drogą - z tym, że to też zależy od sytuacji, miałam w tym roku takie przeżycia, że nikomu nie życzę (nawet tej głupiej francy od projektu), ale staram się to wypierać ze swojej podświadomości, nie myśleć o tym itd. a czasami się potrafię wpienić o totalną pierdołę...sama za sobą nie nadążam czasami. Plus mam tak, że raz na jakiś czas muszę się po prostu wyryczeć, jak już mam za długą przerwę to wtedy w zupełnie niespodziewanym momencie mi przychodzi, już miałam tak parę razy
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba jutro się przejdę.
|
|
|
#408 |
|
Klientka w krawacie
|
|
#409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapomniałam o tym Ale faktycznie, u Krysi zero OPI od dawna. Nie dziwię się, że się fochnęła, jest chyba najpopularniejszą blogerką urodową w Stanach i nie tylko, a oni od razu z mordą na nią. Ktoś w PR chyba nie wiedział co czyni Być może polska dystrybucja jest trochę normalniejsza, chociaż obawiam się zalewu postów na temat OPI w najbliższym czasie. Żeby mnie ktoś nie zrozumiał - ja nie mówię, że niedobrze, że dziewczyny do testów dostały lakiery, ale mogli to jakoś w czasie rozłożyć, albo kolekcjami podzielić... Tak czy inaczej, swatche z przyjemnością obejrzę Wyczyściłam szyjki z wszystkich lakierów jakie mam w domu... Łapki całe w zmywaczu i wszelakich brokatach, ale sumienie spokojniejsze Dokonałam przy okazji przeglądu, czy któreś nie gęstnieją, ale wszystkie trzymają się elegancko
|
|
|
#410 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
melduję się w nowym wątku po prawie tygodniowej nieobecności mam nadzieję, że jeszcze ktoś mnie pamięta;P spalił mi się komp i nie miałam dostępu do neta, widzę, że mam duuuuuuuużo do nadrabiania spróbuję zobaczyć co tam u Was bylo slychać przez ostatnie dni, ale nie obiecuję, że nadrobię wszystko D start!
|
|
|
|
#411 |
|
Moderator
|
to witaj w klubie. podwójnie.
Myszołapko - no było swego czasu grubo... Jezu, zalałam sobie kompa activią i przeżyłam chwile grozy bo mi touchpad zwariował... ale już działa, ufff |
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
och
czemu doba jest taka krótka ![]() idę spać, jutro czeka mnie dłuuuugi dzień :? Dobranoc Kobity
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#414 |
|
Moderator
|
ahahaha moja Kota mnie rozwala... właśnie siedzimy z mężem przy kompach a ona biega za nakrętką od wody już 10 raz przyniosła mi na stolik, rzuca pod nogi albo na kolana i czeka żeby jej znów rzucić... regularny psi aport od 15 minut
|
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A później jak był remont i odsuwało się wszystkie ciężkie meble, a tam mnóstwo nakrętek.
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeżyłam! To znaczy nie do końca, bo z imprezy się wywinęłam i wróciłam grzecznie do domu posprzątać, ale resztę rzeczy zrobiłam I mam baaaaardzo fajnego wykładowcę od portugalskiego - nie dość, że Portugalczyk, bardzo sympatyczny to jeszcze przystojny |
|
|
|
|
#417 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mój kot miał podobnie ze sznurkiem - łaził za wszystkimi trzymając koniec sznurka w pyszczku i wymuszał zabawę
|
#418 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
a ile ja pod kanapą znajduję jak sprzatam nie, nie tylko moje obydwie aportują, tylko młodsza ogólnie, a starsza tylko jak młodsza już śpi u siebie... i ta starsza tylko swoje ukochane gumowe piłeczki trixie a młodsza wszystko co się kula Cytat:
|
||
|
|
|
#419 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Oj, mój dwa razy upolowal (mimo dzwonka na szyi!) jakieś ptaki w ogródku
|
#420 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Od poważnych braków magnezu zaczynają się właśnie nerwice i inne schorzenia. Mnie trochę to pomogło, tżtowi też, może i Tobie się chociaż trochę poprawi ![]() Miałam też się zabrać za kwasy tłuszczowe niektóre, ale coś mi do picia oleju lnianego nie jest spieszno (a mało jest wegetariańskich źródeł tych kwasów) Muszę się samoskarcić i zmuszać w końcu. Mnie czasami oczy się szklą od artykułu w gazecie, chociaż na co dzień jestem Lord Kamienne Serce Tak się chyba po prostu kończy tłumienie innych emocji.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-05 o 23:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

A teraz podobno dużo wniosków było i nie nadążają rzekomo...Z tym, że ja mówię o socjalnym, a tu chyba nie mogą za bardzo tak zrobić żeby ludziom kasy nie wypłacić przez te pierwsze miesiące skoro wnioski były złożone
i jestem zła bo zawsze było w drugiej połowie miesiąca za październik i listopad, a po wakacjach miesiąc dałam radę się utrzymać
Lush & China Glaze lover!

Ale charakter swoją drogą - z tym, że to też zależy od sytuacji, miałam w tym roku takie przeżycia, że nikomu nie życzę (nawet tej głupiej francy od projektu), ale staram się to wypierać ze swojej podświadomości, nie myśleć o tym itd. a czasami się potrafię wpienić o totalną pierdołę...sama za sobą nie nadążam czasami. Plus mam tak, że raz na jakiś czas muszę się po prostu wyryczeć, jak już mam za długą przerwę to wtedy w zupełnie niespodziewanym momencie mi przychodzi, już miałam tak parę razy 

czemu doba jest taka krótka