Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 18:34   #2641
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
No niestety Ale mój pan doktor nie chciał tracić czasu na jakieś widzimisie matki

Wierzę, że jedno z dzidzioli to dziewczynka...a jak jest jedna dziewczynka...to mi wszystko jedno kim będzie drugie...

I mam nadzieję, że z tą nereczką będzie wsio ok... Dlatego wizyta za 3 tyg...
super, że będzie jedna dziewczynka, może akurat parka będzie, dobrze, że nerka jest w normie

żabcia bardzo ładny sweterek, na pewno Dominiś będzie się w nim pięknie prezentował

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:35   #2642
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Dziewczyny, wiecie że nie mogę dorwać różowego konika morskiego, na all jest ale droższy niż niebieski

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:35   #2643
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Malenstfo najważniejsze, że nic złego się nie dzieje, a z nereczką na pewno będzie ok Chociaż wiem co czujesz bo ja się tą krótszą o 2 tyg kością udową przejmuję, też ma ją środę sprawdzić
z kością u Nataszki na pewno będzie dobrze, nic się nie martw

Łukaszek
Stary 2012-11-05, 18:39   #2644
Malensstfo
Zakorzenienie

A słuchajcie...był dzisiaj u mnie listonosz i pytam się go, czy ja jest zwykła paczka, ale duża, która się nie zmieści do skrzynki, to czy też zostawia awizo...a on, że tak..ale kojarzy, że dziś mi coś wsadził do skrzynki...
To ja mówię fajnie, naklejki przyszły...ale jak on to wsadził??

Wychodzę na tą wizytę idę do skrzynki, otwieram..i zamarłam...wsadził...zgią ł "list" w pół..więc się zmieściła! To se myślę...i q*** po naklejkach Szczęście w nieszczęściu, bo otworzyłam to od razu w samochodzie, że zgiął to w prawie dobrym miejscu i ominął większość naklejek...ale właśnie - prawie...taka część od łodzi podwodnej, "peryskop" już ucierpiał Jest brzydko zgięty i się odkleił chyba od spodu tekturki...heh Ale mam nadzieję, że to podkleję i na ścianie nie będzie tego widać ..
A listonosza zrypię przy następnej okazji!!!

Same naklejki cudne! Strasznie mi się podobają!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:40   #2645
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
z kością u Nataszki na pewno będzie dobrze, nic się nie martw
Mam nadzieję

Stary 2012-11-05, 18:42   #2646
Malensstfo
Zakorzenienie

Onyks będzie dobrze

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

A właśnie...u was to za każdą wizytą mierzy dziodziola?? Czy nie?
Stary 2012-11-05, 18:52   #2647
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
A słuchajcie...był dzisiaj u mnie listonosz i pytam się go, czy ja jest zwykła paczka, ale duża, która się nie zmieści do skrzynki, to czy też zostawia awizo...a on, że tak..ale kojarzy, że dziś mi coś wsadził do skrzynki...
To ja mówię fajnie, naklejki przyszły...ale jak on to wsadził??

Wychodzę na tą wizytę idę do skrzynki, otwieram..i zamarłam...wsadził...zgią ł "list" w pół..więc się zmieściła! To se myślę...i q*** po naklejkach Szczęście w nieszczęściu, bo otworzyłam to od razu w samochodzie, że zgiął to w prawie dobrym miejscu i ominął większość naklejek...ale właśnie - prawie...taka część od łodzi podwodnej, "peryskop" już ucierpiał Jest brzydko zgięty i się odkleił chyba od spodu tekturki...heh Ale mam nadzieję, że to podkleję i na ścianie nie będzie tego widać ..
A listonosza zrypię przy następnej okazji!!!

Same naklejki cudne! Strasznie mi się podobają!
Dobrze, że się nie zniszczyły!
A u nas listonosz zostawił awizo, a byłam w domu, ale nie ma się co dziwić...wchodzić na 3 piętro!?

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Onyks będzie dobrze

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

A właśnie...u was to za każdą wizytą mierzy dziodziola?? Czy nie?

Tak, na każdej wizycie mierzy narządy, kości itp...Ale długości dzieciaczka nie podaje od jakiegoś czasu, tylko wagę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 18:55   #2648
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że się nie zniszczyły!
A u nas listonosz zostawił awizo, a byłam w domu, ale nie ma się co dziwić...wchodzić na 3 piętro!?
Onyks o takie coś też pytałam listonosza! Jeśli paczka jest duża gabarytowo, nie mówiąc o tym, że jest ciężka, to oni od razu wypisują awizo Nie wiem jak jest u was...ale u nas ma dużo bloków i on po prostu nie jest w stanie wszystkiego nosić, bo nie ma jak...dlatego zostawiają...więc może i u was tak jest

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Tak, na każdej wizycie mierzy narządy, kości itp...Ale długości dzieciaczka nie podaje od jakiegoś czasu, tylko wagę.
Hmm to muszę mojemu zwrócić uwagę następnym razem...owszem, zobaczył nerkę i serduszko, ale tyle..."wzrostu" faktycznie się już chyba nie podaje, bo nie ma jak...heh...zobaczymy co zrobi następnym razem... W sumie od "połówkowego" minęły 2 tyg. tylko..może dlatego...
Stary 2012-11-05, 19:00   #2649
onyks
Zakorzenienie

Czy ja się chwaliłam, że kupiłam kurtkę?
Niestety nie tą upatrzoną,te płaszcze w top secret przecenili na 149zł i ludzie wykupili..nawet na ich stronie już nie ma jak chciałam zamówić.

I w końcu znalazłam, trochę krótka bo miałam pomysł na dłuższą, ale najważniejsze że brzuszek się mieści, mam sporo luzu, a do tego mogę zapiąć te zatrzaski na 2 rząd i wtedy nawet jakbym jeszcze ze 20kg przytyła to się spokojnie zmieszczę No i Nataszce ciepło bo w tej mojej rozpiętej jak chodziłam to w brzuch mi zawiewało.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Onyks o takie coś też pytałam listonosza! Jeśli paczka jest duża gabarytowo, nie mówiąc o tym, że jest ciężka, to oni od razu wypisują awizo Nie wiem jak jest u was...ale u nas ma dużo bloków i on po prostu nie jest w stanie wszystkiego nosić, bo nie ma jak...dlatego zostawiają...więc może i u was tak jest

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Hmm to muszę mojemu zwrócić uwagę następnym razem...owszem, zobaczył nerkę i serduszko, ale tyle..."wzrostu" faktycznie się już chyba nie podaje, bo nie ma jak...heh...zobaczymy co zrobi następnym razem... W sumie od "połówkowego" minęły 2 tyg. tylko..może dlatego...
To mały odstęp więc może dlatego Co lekarz to inaczej

A co do paczek to małe były, w jednej 3 pary skarpetek, a w drugiej moje 2 koszule Ale może faktycznie się obładował i ich nie zabrał

Stary 2012-11-05, 19:00   #2650
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie tą upatrzoną,te płaszcze w top secret przecenili na 149zł i ludzie wykupili..nawet na ich stronie już nie ma jak chciałam zamówić.

I w końcu znalazłam, trochę krótka bo miałam pomysł na dłuższą, ale najważniejsze że brzuszek się mieści, mam sporo luzu, a do tego mogę zapiąć te zatrzaski na 2 rząd i wtedy nawet jakbym jeszcze ze 20kg przytyła to się spokojnie zmieszczę No i Nataszce ciepło bo w tej mojej rozpiętej jak chodziłam to w brzuch mi zawiewało.
to super, pokaż się w kurteczce

Łukaszek
Stary 2012-11-05, 19:03   #2651
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

A co do paczek to małe były, w jednej 3 pary skarpetek, a w drugiej moje 2 koszule Ale może faktycznie się obładował i ich nie zabrał
Może

A co do paczek...to wiesz...niby małe i lekkie, ale jak on ma takie rzeczy w swojej torbie zmieścić...to chyba nie ma jak prawda? Jeszcze jak ma kilka bloków czy domów?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 19:09   #2652
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
to super, pokaż się w kurteczce
Narazie linka wkleję, a jutro fotkę wstawię bo już poległam na kanapie i film z tż oglądamy
Link

Cytat:
Może

A co do paczek...to wiesz...niby małe i lekkie, ale jak on ma takie rzeczy w swojej torbie zmieścić...to chyba nie ma jak prawda? Jeszcze jak ma kilka bloków czy domów?
Co racja, to racja

Stary 2012-11-05, 19:19   #2653
tomalinka
Wtajemniczenie

Malenstfo super, że wizyta udana no to jedna Kropeczka się już ujawniła A co do nerek to najważniejsze, że lekarz to kontroluję co wizytę - jakby coś było nie tak to by na pewno powiedział.
Stary 2012-11-05, 19:26   #2654
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Aha..... mieliśmy dziś sesję noworodkową...... niestety po 4 godzinach poddaliśmy się..... Emilka modelką nie będzie, no chyba że kapryśną, eh z planowanych przeróżnych aranżacji (nawet jednej w przebarniu za żabkę specjalnie z myślą o Żabci) udało się może z 3 zrobić niestety Emilka nie współpracowała ale też mi już jej było żal jak ją to męczy więc w końcu spasowaliśmy....... trudno może spróbujemy jeszcze raz jak trochę podrośnie.
fajnie,ze chociaz kilka zdjec macie, pamiatka juz jest, ale fakt najwazniejsza byla Emilka, nie ma co meczycwidocznie nie jej dzien dzis był

Cytat:
No a teraz bierzemy się za organizację chrzcin lista gości już jest, teraz zamawiamy zaproszenia, jutro spotkanie w restauracji..... eh, najgorsze z tym zapraszaniem - nie wiem jak to zrobić czy sama mam jechać do każdego i zapraszać, czy brać Emilkę ze sobą eh, ciężka sprawa......
duzo gosci bedziecie miec?
Wg mnie nie ma sensu ciagac Emilki

Cytat:
Ii....nadal nic nie wiem!

Nie no...dobra...pan doktor stwierdził, że jeden dzidziol - prawy to chyba będzie dziewczynka... Ale pewności nie daje...natomiast drugi przekręcił się bokiem...i dupa blada...doktor próbował 2 razy zajrzeć, ale niestety...na złość zrobił... Tylko, że te pierwsze podejrzenia odnośnie dziewczynki..były przy lewym dzidziolu...więc....

Poza tym szyjkę mam dłuuuugą - 5 cm, zamkniętą..cacy

Dla pana doktora nerka nadal mieści się w normie...chociaż dziś miała 0,39 cm Ale on nie widzi narazie jakiegoś problemu...więc nie stresuję się...za 3 tyg. mam wizytę, żeby mógł ją znowu podejrzeć...
za wizyte

Cytat:

I w końcu znalazłam, trochę krótka bo miałam pomysł na dłuższą, ale najważniejsze że brzuszek się mieści, mam sporo luzu, a do tego mogę zapiąć te zatrzaski na 2 rząd i wtedy nawet jakbym jeszcze ze 20kg przytyła to się spokojnie zmieszczę No i Nataszce ciepło bo w tej mojej rozpiętej jak chodziłam to w brzuch mi zawiewało.[COLOR="Silver"]
za zakup
Fajna kurteczka

Seba juz zasypia z Tz, ja troche ogarnelam kuchnie i mam wolny wieczór
Stary 2012-11-05, 19:28   #2655
Malensstfo
Zakorzenienie

Onyks fajna kurtka

Dzięki dziewczyny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 19:30   #2656
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo ważne, że dzieciaczki zdrowe.

Stokrotko

Onyks ja kupiłam kiedyś na all w tej samej cenie co niebieski był, może poczekaj. U nas wózek z fotelikiem 2900.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:34   #2657
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

mnie sie udało znaleść u mamy w szafie 2 kurtki w które się zapinam więc kupować niei bedę.
No i dziś kupiłam koszule do szpitala, jedna tylko bo do porodu wezmę starą. I kupiłam łóżko Wojtusiowi tak żeby swoje mógł oddać Ewie

a jak u Ciebie z wyprawką, bo u mnie w sumie nadal kiepsko :/ niewiele mam
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:38   #2658
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja też na zime wzięłam kurtkę od mojej mamy bo sie w swoją nie mieściłam.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:42   #2659
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja też na zime wzięłam kurtkę od mojej mamy bo sie w swoją nie mieściłam.
Moja też coś mówiła, żebym jej zobaczyła...ale narazie mieszczę się w swojej...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 19:42   #2660
Tommorow
Raczkowanie

Cytat:
Robisz naleśniki z kurczaków
Bikus tak z kurczakow heheh:hah aha:

Malenstffo super ze po wizycie ok, wiec obstawiam osobiscie parke a nereczka pewnie nie masz sie co martwic

Ok ide robic nalesniczki Z kurczakiem i sosem boloskim ktoras sie pisze (nie bedzie mnie chwilke)

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:44   #2661
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
Ok ide robic nalesniczki Z kurczakiem i sosem boloskim ktoras sie pisze (nie bedzie mnie chwilke)
ja wole na słodko
Stary 2012-11-05, 19:58   #2662
Amani
Zakorzenienie

trafilam! z powrotem bylo gorzej, troche pobladzilam, ale jestem

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Amani trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Amani trzymam kciuki
dziekuje, kochane jestescie
Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Amani, egzamin zaliczony?
tak

Cytat:
Mysiu, masz jakiś problem z piersiami?

Jeszcze napiszę co u nas, weekend byłam w szkole, i Kamil był z tatusiem ,dziadkiem i ciocią Dali radę mimo że Kami im zafundował taką kupkę że myli go pod prysznicem Ja jeden egzamin mam za sobą oczywiście na piątkę Zostało jeszcze 6
No i dziś Kamil jadł marchewkę nie wiem czy cokolwiek trafiło do brzuszka ale było zabawnie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37437413]Mysiu, ale co w tym dziwnego, że wtedy testy były pozytywne? Faza lutealna trwa zwykle 12-14 dni, czyli moim zdaniem wszystko ok

Mnie dziwi, że już trzeci dzień z rzędu test owulacyjny jest pozytywny. Nigdy tak nie miałam.[/QUOTE]
trzymam kciuki!!!!!!!!

Cytat:
Mi z drugiego przejrzyste leciało...

Po wizycie!

Ii....nadal nic nie wiem!

Nie no...dobra...pan doktor stwierdził, że jeden dzidziol - prawy to chyba będzie dziewczynka... Ale pewności nie daje...natomiast drugi przekręcił się bokiem...i dupa blada...doktor próbował 2 razy zajrzeć, ale niestety...na złość zrobił... Tylko, że te pierwsze podejrzenia odnośnie dziewczynki..były przy lewym dzidziolu...więc....

Poza tym szyjkę mam dłuuuugą - 5 cm, zamkniętą..cacy

Dla pana doktora nerka nadal mieści się w normie...chociaż dziś miała 0,39 cm Ale on nie widzi narazie jakiegoś problemu...więc nie stresuję się...za 3 tyg. mam wizytę, żeby mógł ją znowu podejrzeć...
ja obstawiam dwie dziewczynki i oby nereczka byla ok!!!

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:00   #2663
gucia6
Zakorzenienie

Malenstwo, super, ze z malenstwami wszystko dobrze
Stary 2012-11-05, 20:07   #2664
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
za zakup
Fajna kurteczka

Seba juz zasypia z Tz, ja troche ogarnelam kuchnie i mam wolny wieczór
Dzięki

Cytat:
Onyks fajna kurtka

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Onyks ja kupiłam kiedyś na all w tej samej cenie co niebieski był, może poczekaj. U nas wózek z fotelikiem 2900.
Poczekam
A to wózek prawie tak samo u nas ...to co ja tak poszalałam z tą wyprawką

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
mnie sie udało znaleść u mamy w szafie 2 kurtki w które się zapinam więc kupować niei bedę.
No i dziś kupiłam koszule do szpitala, jedna tylko bo do porodu wezmę starą. I kupiłam łóżko Wojtusiowi tak żeby swoje mógł oddać Ewie

a jak u Ciebie z wyprawką, bo u mnie w sumie nadal kiepsko :/ niewiele mam
To fajnie, ja niestety wszystkie stare wyrzuciłam w zeszłym roku (nie pomyślałam, że mogą się przydać)

Mi też przyszły dziś 2 koszule

A wyprawka prawie gotowa Jeszcze tylko termometr, łóżeczko, pościel, pampersy i będzie wszystko

Stary 2012-11-05, 20:09   #2665
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowinka
Mysiu, ale co w tym dziwnego, że wtedy testy były pozytywne? Faza lutealna trwa zwykle 12-14 dni, czyli moim zdaniem wszystko ok

Mnie dziwi, że już trzeci dzień z rzędu test owulacyjny jest pozytywny. Nigdy tak nie miałam.
super...
to jak maz juz w domku, to dzialajcie

A ja dzis bylam u lekarza z moimi bolacymi plecami i noga...
pani dr pomacala kregoslup, stwierdzila napiecie miesni, dala masc rozgrzewajaca i polecila jakies cwiczenia... pewnie w najblizszym czasie rozejrze sie czy nie ma gdzies blisko mnie jakiejs jogi...

a na nodze stwierdzila lekkiego zylaka, ale nic groznego... tkanki tez sa miekkie i mozliwosc tworzenia zakrzepu wyklucza...
i tez zalecila cwiczenia
Stary 2012-11-05, 20:22   #2666
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
chodziło mi o to , że miałam troche dłuższy cykl jak na mnie, zawsze 28-29dni. Mi ostatnio też przez 3dni wyszedł pozytywny wynik
Rozumiem - ja nigdy nie miałam dłuższego cyklu niż 29 dni. Tzn. odkąd obserwuję, bo jak było przed staraniami, to nie pamiętam

Cytat:
może drugie jajeczko pęka? podobno przy clo jest większe prawdopodobieństwo ciąży mnogiej. idziesz do gina podglądnąć czy wszystkie popękały?
Myślę, że pęcherzyk już pękł, bo ten charakterystyczny ból owulacyjny minął. Na razie nie idę do lekarza. Z tego cyklu i tak raczej nic nie będzie.
Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
trzymam kciuki!!!!!!!!
Dzięki, ale... chyba nie tym razem.

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
super...
to jak maz juz w domku, to dzialajcie
No właśnie nie ma go
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:23   #2667
metkaa
Zakorzenienie

strong gratuluje zaliczenia egzaminu,

Cytat:
Muszę dziś jeszcze przelecieć okna, ogarnąć pokój i szafę Kamila, wysłać prace zaliczeniowe i na 21 na aquaaerobik.
matko ja o tej godzinie to usypiam szymcia i sama mysle o spaniu

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37437413]Mnie dziwi, że już trzeci dzień z rzędu test owulacyjny jest pozytywny. Nigdy tak nie miałam.[/QUOTE]

dziwne,
mi z kolei zaden raczej pozytywny nie wyszedl,

zaaaabcia super ubranka,

Bika to tylko dziecko wiec nie ma sie co dziwic ze sie na zdjeciach nudzila i meczyla, wazne ze chociaz 3 udalo sie zrobic
my nie jezdzilismy zapraszac z szymciem,

Malensstwo
dobrze ze wizyta ok, oby z nerka bylo wszystko dobrze

onyks za kurtke, bardzo fajna,

ja padam, jakos meczacy dzien mialam,

milego wieczorku
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:27   #2668
gucia6
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37447650]Rozumiem - ja nigdy nie miałam dłuższego cyklu niż 29 dni. Tzn. odkąd obserwuję, bo jak było przed staraniami, to nie pamiętam

Myślę, że pęcherzyk już pękł, bo ten charakterystyczny ból owulacyjny minął. Na razie nie idę do lekarza. Z tego cyklu i tak raczej nic nie będzie.

Dzięki, ale... chyba nie tym razem.

No właśnie nie ma go [/QUOTE]

a nie moglby jakos tak zrobic, zeby na ten czas jak bedziesz miec owulke wzial wolne?
Stary 2012-11-05, 20:31   #2669
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

a nie moglby jakos tak zrobic, zeby na ten czas jak bedziesz miec owulke wzial wolne?
Raczej się nie da. Mają teraz nawał pracy. Miał mieć wolne, ale niestety - musiał zostać
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:32   #2670
ButterBear
Zakorzenienie

Hej...

Onyks bardzo ładna kurteczka

Malenstfo, czyli przyjmujemy, że jedno dzieciątko to dziewczynka?
Najważniejsze, że wszystko jest w jak najlepszym porządku

Tomorrow, naleśniki z kurczakiem mniam!! ja dietuję, ograniczam, eliminuję, więc znowu mam ochotę na wszystko

Dziewczyny, w Reserved jest promocja, z bonem ma się 20 lub 25% zniżki na zakupy (25 dla fanów fejsbukowych)...nawet się zastanawiam, czy nie oddać mojej kurtki i nie kupić jej jeszcze raz (dalej ma metkę )

Ja poprasowałam, zrobiłam obiad i pranie. Teraz spadam na kanapę oglądać z mężem serial

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości