Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 21:52   #841
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Szaja - jaki chcesz telefon? ja sie zastanawiam nad HTC ChaCha a Nokia e6, przy czym raczej htc wygra ze wzgledu na androida

Moj szalaje dzisiaj wyjatkowo caly dzien, od 7 rano. A zazwyczaj o 5 rano jak kota nas budzi to pokopie fest, potem idzie ze mna spac i od 22 - 23 do zasniecia

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 21:56   #842
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Ja mam teraz pierwszego lg swifta, który 2 lata temu wchodził, uwielbiam go, i chcę lg swift 7
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 22:27   #843
Ifwka
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny witam po mega długim weekendzie. Nawet nie próbuję nadrabiać bo nie dam rady.
W sumie od czwartku z mała przerwą byłam w domu rodzinnym, weekend ogólnie był straszny, dużo stresu, przeżyć których nikomu nie polecam i nawet nie miałam głowy żeby do Was zaglądnąć.
Co do wagi to pewnie mam z 8 kg na plusie w 25 tyg ale dokładnie dowiem się za tydzień bo wizyta u gina będzie. Jutro za to pierwsze spotkanie w szkole rodzenia, zobaczymy jak tam jest
Co do przechodzenia do innych sieci, jestem razem z Tż i połową rodziny w play ale Tż chętnie wróciłby do Tmobile (wcześniej byliśmy w erze) play już mu sie nie podoba, podobno tmobile ma teraz lepszą ofertę.
Od dziś już raczej na bieżąco czytam więc będą komentować.
Na razie tylko gratulacje z powodu wszytskich udanych wizyt
Piękne zdjecia w klubie
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 22:53   #844
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
a ile masz wzrostu?

hahha smiesznie
ale fajnie tak tata z synkiem ja juz mam taką wizje ze moj tzt idzie za rączkę z naszą córeczką i w ogóle mam nadzieje ze zawsze bedziemy pełną rodziną, nie taką jak moja ;/
maleństwo jestem - 163

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ja też mam takie zachcianki a najbardziej to mi się chce czerwonego wina wytrawnego
mi też sięę chceeeee!!!!!!

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Ojjj my z tztem wlasnie w tamtym tygodniu chcielismy sie przeniesc do play, ale jednak orange wygralo
a my 2 ms temu właśnie się przenieśliśmy z orange do play jak dla mnie sto razy lepsza oferta
Stary 2012-11-05, 23:00   #845
ilkas
BAN stały

a nie macie w play problemu z zasięgiem? bo u mnie to jest koszmar!! w środku miasta pogadać normalnie nie mogę
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 23:00   #846
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
maleństwo jestem - 163

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------

a my 2 ms temu właśnie się przenieśliśmy z orange do play jak dla mnie sto razy lepsza oferta
nie martw się, ja przy Tobie to i tak kurdupelek haha
no wlasnie, zalezy jaka oferta jest, bo dla firm na pewno lepsza jest w orange niz w play no i oczywiscie z miesiaca na miesiac sie wszystko zmienia hehe

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 23:02   #847
LadyWhisper
Zakorzenienie

Na mnie czeka malinowe domowej roboty winko po weselu bylo tyle roboty, ze nie zdazylam otworzyc, teraz zalujeeeee no w ogole z wesela zostalo nam chyba 20 butelek wina

Kurde, czuje w kosciach, ze bede miala cc i dlugo nie pokarmie

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 23:12   #848
djerba
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37448637]Ja mam teraz pierwszego lg swifta, który 2 lata temu wchodził, uwielbiam go, i chcę lg swift 7 [/QUOTE]

o, to mój mąż ma lg swift 5

ja mam htc wildfire s , tylko że musiałam go sobie zrootować, tysiąc razy lepiej śmiga i teraz nie ma ograniczenia jeśli chodzi o pamięć wewnętrzną

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
a nie macie w play problemu z zasięgiem? bo u mnie to jest koszmar!! w środku miasta pogadać normalnie nie mogę
jeszcze nie miałam problemów z zasięgiem

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
nie martw się, ja przy Tobie to i tak kurdupelek haha
no wlasnie, zalezy jaka oferta jest, bo dla firm na pewno lepsza jest w orange niz w play no i oczywiscie z miesiaca na miesiac sie wszystko zmienia hehe
ile masz wzrostu kurdupelku?
Stary 2012-11-05, 23:15   #849
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
-

jeszcze nie miałam problemów z zasięgiem

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

ile masz wzrostu kurdupelku?
Ja wlasne slyszalam ze play czesto nie ma zasiegu
ja mam 155cm
ale dzidziola mi jeździ po brzuchu oooo moje bidne organy!

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-11-05, 23:18   #850
ilkas
BAN stały

Cytat:
ja mam 155cm
w domu mam zasięg tylko przy stole, albo w drugim pokoju przy oknie. Na kanapie, albo w kuchni nie pogadam. W pracy mam zasieg tylko przy oknie, na biurku jak leży komórka to ciągle szuka sieci Mój tż ma trochę lepszy niż ja...ale i tak kijowy.
A co do wzrostu to witaj w klubie
Stary 2012-11-05, 23:26   #851
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
w domu mam zasięg tylko przy stole, albo w drugim pokoju przy oknie. Na kanapie, albo w kuchni nie pogadam. W pracy mam zasieg tylko przy oknie, na biurku jak leży komórka to ciągle szuka sieci Mój tż ma trochę lepszy niż ja...ale i tak kijowy.
A co do wzrostu to witaj w klubie
Hmmmmm ja słyszałam, że play ma jako sam w sobie słaby zasięg, więc korzystają z nadajników orange i plus i ja mam ustawione w tel właśnie - zasięg z plusa...może też powinnaś sobie zmienić w ustawieniach sieci?

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
ja mam 155cm
maleeeeeeństwo małe jest piękne i słodkie nie?
ja tam i tak wolałabym mieć chociaż troszkę więcej cm...tak z 170 byłoby idealnie.... może moje dwie córy odziedziczą wzrost po tacie (180)
Stary 2012-11-05, 23:29   #852
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
maleeeeeeństwo małe jest piękne i słodkie nie?
ja tam i tak wolałabym mieć chociaż troszkę więcej cm...tak z 170 byłoby idealnie.... może moje dwie córy odziedziczą wzrost po tacie (180)
no pewnie! ja to uwielbiam swój wzrost, nie widze zadnych wad w nim, no moze w supermarkecie jak nie sięgam, ale to zawsze poproszę kogoś a tak to nie, a no i spodnie skracałam a tak to szpile i wzium nie chcialabym być wyzsza nawet o cm a moja córa wlasnie pani dr tez powiedziala ze oj chyba sie wrodzi do tatusia (jak mierzyla ostatnio to dlugie nogi miala ):d hhehe (wzrost tzta - 190cm <3)

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-11-05, 23:30   #853
ilkas
BAN stały

Cytat:
Hmmmmm ja słyszałam, że play ma jako sam w sobie słaby zasięg, więc korzystają z nadajników orange i plus i ja mam ustawione w tel właśnie - zasięg z plusa...może też powinnaś sobie zmienić w ustawieniach sieci?
też już jestem ustawiona na zasięg właśnie z plusa. pomogło, ale tylko troszkę. np dzięki temu mogę przy tym stole w pokoju rozmawiać, bo wcześniej nie mogłam
dlatego głównie smsuje, bo to mojej komórce łatwiej przychodzi niż rozmowa
Stary 2012-11-05, 23:43   #854
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
tutaj się zgadzam w 100%!! ja też swego czasu się nasłuchałam jaka to jestem chuda, i że MUSZĘ przytyć bo jak ja wyglądam, niedługo zniknę, a brzucha to nie mam wcale itd. I co lepsze często mówiły mi to osoby troszkę większe, ale nie miałam sumienia się odszczeknąć tekstem "a ty za to jesteś taaaka gruba, MUSISZ schudnąć, brzuch masz taaaki wielki", chociaż nie raz miałam ochotę W każdym razie wiem jak to potrafi zaboleć.

Co do torby do szpitala to ja jeszcze nie ogarnęłam nawet co tam do niej trzeba pakować. Ale mam jeszcze czas
Ojjj, ja też z tych z niedowagą. I też się dużo nasłuchałam od innych - przed ciążą ważyłam 43-44 kg przy 160cm.
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Pochwale sie wam moja komoda

Pozatym Hania dzis caly dzien tak wariuje ze szok!

I zbieram sie do ukladania kartonow w komodzie i black to chyba chodzilo o to ze 12 to duzo ale czasem nie ma sie wplywu na to ile przytyjesz.
Ja powiem wam ze mialam taka figure ze male cycki i waska talia ale duza dupka i uda, a teraz nawet sie sobie podobam bo proporcje mi sie wyrownaly cycki urosly i brzuch taka fajna pilka ze nawet niezle to wyglada :P
Piękna jest ta komoda, sama bym taką chciała. <3
Szukam fajnej szafki na buty do przedpokoju, któraś może coś polecić?
Cytat:
proszę
uwierz mi, że obawiałam się najgorszego...a wyszło chyba całkiem całkiem
Djerba: brawo - bardzo ładny brzuch!

Black : kupiłam dzisiaj balsam z Palmers (29zł dałam) - bardzo fajny, z dozownikiem pompką, w zasadzie ma bardziej konsystencję masła, bo jest bardzo treściwe - będę smarować zamiennie z oliwką (oliwka na noc, balsam na dzień bo od oliwki wszystko tłuste już mam). Mój ślad na piersi jakoś zbladł trochę, może to jednak nie rozstęp albo malutki po prostu.

Zważę się dzisiaj przed kąpielą (idę zaraz) z ciekawości.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 07:24   #855
maluchna30
Zadomowienie

Hej kobitki!siedze w laboratorium wlasnie i na glukoze czekam.Wcisnelam sie w kolejke spojrzenia pan po 60 bezcenne. Co do wzrostu to ja tez kurdupelek (155 cm),a tz 186 cm.
Stary 2012-11-06, 07:37   #856
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hej hej.
Ja zmykam zaraz do labo na badania, bo w czwartek wizyta.

Co do wzrostu, to u nas mniejsza różnica, niż u większości z Was - ja mam 168, a TŻ 180.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 08:32   #857
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Jaką miarą? Wg mnie 12kg po samym już porodzie to niestety nie jest tak mało. Więc o co chodzi? A to, czy się tym ktoś przejmuje, czy nie, to już inna bajka. Przecież to nie koniec świata, że się przytyło - wystarczy trochę chęci i waga spadnie, w szybkim tempie w dodatku. Ja osobiście nie chciałabym tyle przytyć, bo mam w lipcu ślub i muszę się wcisnąć w suknię, ale to tylko moje osobiste odczucia.

A co do rozstępów, to niestety jest tak, jak napisałam - czytałam niedawno wątek na wizażu (zresztą nie tylko) i dziewczyny miały podobne doświadczenia - mama nic, siostra nic, a one - mimo małego przypływu wagi - jak zebry. Tak naprawdę trudno przewidzieć, czy któraś będzie miała rozstepy, czy nie, jest to bardzo losowe i indywidualne.

Więc nie do końca rozumiem stwierdzenie "nie mierz innych swoją miarą" w tym kontekście. Trochę to przykre, bo wygląda to tak, jakbym celowo chciała komuś dokuczyć, że ja przytyłam tylko 4,5kg - no faktycznie, powód do dokuczania, ja nie jestem złośliwa... Jakby waga była najważniejsza na świecie.

Deli - widziałyśmy Twoje zdjęcia i ja bym w życiu nie powiedziała, że masz +16kg na wadze, świetnie wyglądasz, więc nie ma się czym przejmować - u mnie byłoby to bardzo widoczne, niestety.
o ludzie, kompletnie nie o to mi chodziło! chodziło mi bardziej o to, jak bokeh to zinterpretowała

Cytat:
Pochwale sie wam moja komoda

Pozatym Hania dzis caly dzien tak wariuje ze szok!

I zbieram sie do ukladania kartonow w komodzie i black to chyba chodzilo o to ze 12 to duzo ale czasem nie ma sie wplywu na to ile przytyjesz.
Ja powiem wam ze mialam taka figure ze male cycki i waska talia ale duza dupka i uda, a teraz nawet sie sobie podobam bo proporcje mi sie wyrownaly cycki urosly i brzuch taka fajna pilka ze nawet niezle to wyglada :P
wooow, piękna komoda! masz talent kobieto!

Cytat:
proszę
uwierz mi, że obawiałam się najgorszego...a wyszło chyba całkiem całkiem
nooo, wyszło super, chyba każda z nas by sobie życzyła takiego efektu

a tak w ogóle to dzień dobry my dziś z Anią mamy wizytę już nie umiem się doczekać! tylko trochę się boję, że rozwarcie mi się większe zrobiło albo coś... ale mam nadzieję, że będzie ok, będę was prosiła o kciuki

a w ogóle to wczoraj miałam średni wieczór, pokłóciłam się z mężem...najgorsze jest to, że w ogóle nie przez nas!
Po prostu - moi siostrzeńcy mają urodziny w piątek - siostra od 3 tygodni się pytała, czy bardziej nam pasuje impreza w piątek czy w sobotę. No więc mówimy, że w sobotę - w piątek TŻ może mieć delegację i du.pa z imprezy, a w sobotę na pewno będzie. I faktycznie impreza jest w sobotę.
Z drugiej strony - brat męża ma urodziny tydzień później. No i ostatnio była wersja, że urodziny robi w piątek szesnastego, bo oni w niedzielę idą na jakąś imprezę i nie chcą być na kacu - ok, rozumiem, chociaż znów - jak TŻ będzie miał delegację no to ... Po czym wczoraj przyjeżdża i mówi, że jego mama jednak w piątek 16. ma drugą zmianę w pracy, więc urodziny on robi... w najbliższą sobotę, czyli wtedy, kiedy moi siostrzeńcy! I co najlepsze - on chce na nie iść!!! No żesz... skoro tak bardzo patrzą się na zajęcia i plany swoich gości to mogliby się nas też łaskawie zapytać... No i od słowa do słowa się ścięliśmy...

edit. aaa co do wzrostu, to ja mam 170cm, TŻ - 191cm

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 08:32   #858
ilkas
BAN stały

hej

Wiecie co, w związku z tą moją niską wagą, zaczęłam ciutkę więcej jeść od tygodnia, ale póki co waga nie drgnęła Wizytę mam za 2 tygodnie i strasznie się boję, że znowu się okaże, że nic nie przytyłam i że Emilka też nic nie przybrała jakoś tak czarne myśli mnie naszły od rana.

A co do smarowania to ja się smaruję jak głupia, po 3-4 razy dziennie ciekawe czy to coś da...
Stary 2012-11-06, 08:34   #859
bokeh
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37448637]Ja mam teraz pierwszego lg swifta, który 2 lata temu wchodził, uwielbiam go, i chcę lg swift 7 [/QUOTE]

Szaja moj maz mowi ze powiedz jaki chcesz kolor i ci zarezerwujemy bialy lub czarny bo mamy :P chyba ze jeszcze nie teraz. Kiedy umowa Ci sie konczy???

Ja problem z zasiegiem mialam tylko w pracy ale tam to zrozumiale przelaczalam na plusa i smigalo

Witam sie z rana z lozka po pierwszej nocy na nowym M3 i czekam na wozek ciekawe co to sie okaze za cudo?
Stary 2012-11-06, 08:39   #860
pstryczek84
Zakorzenienie

Hej, hej kobietki. wczoraj ulotniłam sie po cichaczu bo mielismy SR a wczesniej chcielismy jechac jeszcze do Agaty po naroznik i lawe. koniec koncow i tak spoznilismy sie troszke na zajecia ale za to juz dzis popoludniu przywioza nam mebelki
zmykam na sniadanko

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 08:41   #861
badziabadzia
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny, iszeie o wzrostach u nas jest tak, ze ja 180 a tz 193.. ciekawe czy dzidzia bedzie duza..
Stary 2012-11-06, 08:44   #862
eff8
Zakorzenienie

Dzien dobry
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Zważę się dzisiaj przed kąpielą (idę zaraz) z ciekawości.
no i ile wyszlo ?

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to dzień dobry my dziś z Anią mamy wizytę już nie umiem się doczekać! tylko trochę się boję, że rozwarcie mi się większe zrobiło albo coś... ale mam nadzieję, że będzie ok, będę was prosiła o kciuki

o ktorej macie wizyte ?? ja o 18

co do wzrostu: ja mam 172 cm a maz 189 cm

Cytat:
hej

Wiecie co, w związku z tą moją niską wagą, zaczęłam ciutkę więcej jeść od tygodnia, ale póki co waga nie drgnęła Wizytę mam za 2 tygodnie i strasznie się boję, że znowu się okaże, że nic nie przytyłam i że Emilka też nic nie przybrała jakoś tak czarne myśli mnie naszły od rana.

nie martw sie na pewno okaze sie ze wszystko jest w porzadku pewnie taka Twoja uroda ze nie tyjesz - tylko sie cieszyc

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 08:46   #863
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
hej

A co do smarowania to ja się smaruję jak głupia, po 3-4 razy dziennie ciekawe czy to coś da...
Kochana, mojego tzta mama jak byla w ciązy z moim tztem to przytyła tylko 1 kg! a moj tzt urodził się z wagą 4.5 kg nie martwiaj się

a co do smarowania, ja sie smaruje codziennie rano balsamem z pharmaceris i wieczorem oliwką penaten

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
o ludzie, kompletnie nie o to mi chodziło! chodziło mi bardziej o to, jak bokeh to zinterpretowała

wooow, piękna komoda! masz talent kobieto!

nooo, wyszło super, chyba każda z nas by sobie życzyła takiego efektu

a w ogóle to wczoraj miałam średni wieczór, pokłóciłam się z mężem...najgorsze jest to, że w ogóle nie przez nas!
Po prostu - moi siostrzeńcy mają urodziny w piątek - siostra od 3 tygodni się pytała, czy bardziej nam pasuje impreza w piątek czy w sobotę. No więc mówimy, że w sobotę - w piątek TŻ może mieć delegację i du.pa z imprezy, a w sobotę na pewno będzie. I faktycznie impreza jest w sobotę.
Z drugiej strony - brat męża ma urodziny tydzień później. No i ostatnio była wersja, że urodziny robi w piątek szesnastego, bo oni w niedzielę idą na jakąś imprezę i nie chcą być na kacu - ok, rozumiem, chociaż znów - jak TŻ będzie miał delegację no to ... Po czym wczoraj przyjeżdża i mówi, że jego mama jednak w piątek 16. ma drugą zmianę w pracy, więc urodziny on robi... w najbliższą sobotę, czyli wtedy, kiedy moi siostrzeńcy! I co najlepsze - on chce na nie iść!!! No żesz... skoro tak bardzo patrzą się na zajęcia i plany swoich gości to mogliby się nas też łaskawie zapytać... No i od słowa do słowa się ścięliśmy...

ojjjj no to idzcie najpierw na tą pierwszą impre do siostrzeńców a później na tą drugą do brata męża
nie ma co się kłócić my zawsze tak robimy

Bokeh, Ty artystko piękna ta komoda... masz talent babeczko

Hej kobietki,
Wczoraj w nocy dzwoniła do domu siostra z uk, mój dziadek ze strony ojca umarł... lezał w łózku dwa lata, nie wiedział ze jest chory tzn nie zdawal sobie z tego sprawy, moze czasem... w każdym razie.. męczył się bardzo mimo że ojciec był przy nim 24h na dobę. Każdy był na to przygotowany itd... ech.

zaraz na uczelnie trza sie szykować, tak mi sie nie chce później do biblioteki musze pojechać i do dentysty wrr

http://www.youtube.com/watch?v=nVjsGKrE6E8 uwielbiam te nute

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-11-06, 08:49   #864
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, iszeie o wzrostach u nas jest tak, ze ja 180 a tz 193.. ciekawe czy dzidzia bedzie duza..
ho ho ho no to ładnie, u nas 170cm no i 192cm więc doszłam do wniosku, że dziecko też będzie wysokie No i na usg pani dr powiedziała, że ma długie paluszki czyli po mnie

Witam Was kochane z rana, tża do pracy wyprawiłam i miałam się jeszcze przespać dwie godzinki przed szkołą, bo nieprzytomna dziś jestem, ale się zaczytałam i chyba nici ze spania
Ciężki dzień w szkole mnie czeka, jutro mam kolokwium tak w ogóle
a tż wraca dopiero przed 22 i kasłał bidula w nocy strasznie, że mnie obudził, mała zaczęła skakać i koniec spania był całkiem.
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 08:49   #865
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
o ktorej macie wizyte ?? ja o 18
no właśnie nie pamiętam nie miałam wtedy przy sobie swojego kajeciku i nie zapisałam ale albo 17 20 albo 17 40

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 08:51   #866
charlizz
Zadomowienie

echhh umyłam wczoraj podłogi i tak mnie łapy bolą, jakbym całę swiąteczne porządki odwaliła w jeden dzień :<
Stary 2012-11-06, 08:52   #867
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Szaja moj maz mowi ze powiedz jaki chcesz kolor i ci zarezerwujemy bialy lub czarny bo mamy :P chyba ze jeszcze nie teraz. Kiedy umowa Ci sie konczy???

Ja problem z zasiegiem mialam tylko w pracy ale tam to zrozumiale przelaczalam na plusa i smigalo

Witam sie z rana z lozka po pierwszej nocy na nowym M3 i czekam na wozek ciekawe co to sie okaze za cudo?
A wiesz co, teoretycznie chyba 7 lutego, ale wydzwaniają już z orange do mnie z ofertą Ja nawet wątek założyłam, w 1 poście warunki i tu i tu podałam (tzn. z Play tylko na podstawie tego, co w necie wyszperałam):

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653359
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 08:58   #868
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37446671]Mnie brakuje z wyprawki: maści na sutki, pieluszek DADA czy Pampers, podkładów porodowych SENI, gruszki do noska, coś nieprzemakalnego pod materacyk (ale to nie wiem, czy po prostu też tych podkładów SENI nie wezmę), majtki bawełniane najtańsze po porodzie dla mnie, tantum rosa, i wzorem Hosenki coś w ciuchlandzie z długim rękawem i guzikami do karmienia do domu [/QUOTE]
Jaką maść będziesz kupować?

Ja mam 2 takie bluzeczki. Jak się coś jeszcze nawinie za 1-2 zł jak te właśnie, to kupię.
Rozglądam się też za koszulą do szpitala Nienawidzę koszul

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37447342]Moja córa najbardziej koło 20 i 23 szaleje [/QUOTE]
Moje dziecko najwięcej wariuje między 19 a 20.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37447970]No niestety, mnie orange jak debila traktuje, po w sumie chyba 8 latach u nich, z czego 6 na normalnej umowie, proponują takie kpiny że szok. NOWI klienci mają lepsze warunki. [/QUOTE]
Oj tak mi po 9 latach abonamentu dali takie warunki, że śmiech na sali Na moje pytanie, dlaczego nowi mają lepsze warunki, pani nie umiała odpowiedzieć Zrezygnowałam z abonamentu i od prawie 2 lat mam na kartę. O wiele korzystniej mi to wychodzi.

Co do telefonów to te nowe zupełnie mi się nie podobają Czy jeszcze w ogóle produkują telefony z normalnymi klawiszami? Te dotykowe zupełnie do mnie nie przemawiają i zdecydowanie za dużo bajerów mają.
Mam jakąś starą Nokię i nie myślę jej zmieniać.

Pytałam kiedyś, ale powtórzę - czy jak odchodzą wody można sie zabezpieczyć wkładem poporodowym czy niewiele to da?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-11-06 o 09:06
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 09:03   #869
charlizz
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37452408]A wiesz co, teoretycznie chyba 7 lutego, ale wydzwaniają już z orange do mnie z ofertą Ja nawet wątek założyłam, w 1 poście warunki i tu i tu podałam (tzn. z Play tylko na podstawie tego, co w necie wyszperałam):

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653359[/QUOTE]

Kochana, wyślij wypowiedzenie, a zobaczysz jaką Ci ofertę dadzą. Pracuję w czymś takim i wiem jak to wygląda. w orange mają aż 4 poziomy negocjacji, a oferta, jaką teraz dostałaś jest raczej z poziomu pierwszego. Więc wyślij pismo i sprawdź co będą w stanie wymyśleć
Stary 2012-11-06, 09:03   #870
e_vel
Wtajemniczenie

HEj
Bokeh śliczna komoda

apropo brzucha po porodzie to ja miałam tak jak Marsi - jak balon z którego wypuszczono powietrze, taki flak niestety, ale zawzięłam się i w pół roku miałam lepszą figurę niż przed ciążą A z tymi kg to faktycznie jest tak, że w wielu przypadkach kobiety tyją bez względu na trzymanie się racjonalnego żywienia, inne "jedzą za dwoje" i to są różne kwestie. Dużo kobiet po porodach nie dba o siebie wogóle i to mnie przeraża bardziej niż kg w ciąży. Ja chciałabym w 9 miesięcy zrobić z siebie laseczkę, tak jak w 9 miesięcy się staję hipopotamem :p mam motywację - ślub siostry Boję się tylko, że ciężko mi będzie znaleźć czas na ćwiczenia i regularne jedzenie. Bo to wcale nie jest tak, że młode mamy mają czas na fitnes i bieganie (ja nie miałam) chyba, że macie z kim zostawić maleństwa i tego Wam życzę.

Ilkas, nie martw się, napewno będzie dobrze

od rana wzięłam się za prasowanie (ja mam manie prasowania i układania wszystkiego w kosteczkę, ale lubię to).

A teraz uciekam z Karinką do koleżanki - ma półroczną córeczkę i 2 synków starszych więc Niuńka pewnie znowu ich nie opuści na krok
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości