Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-19, 20:30   #4201
schmetterling
Raczkowanie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
ale sie zdenerwowałam no- zadzwonilam do ginki zeby sie umowic na wizyte a ona mi mowi ze w srode jej nie ma -wrr a sama kazała przyjsc w tym dniu no i ide w czwartek -
Ja teraz tez mialam podobna sytuacje

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Witajcie. Co za koszmarny dzień mam za sobą! Wszystko miało się dziś okazać, czy moja dzidzia rośnie, czy nie. Po pierwsze zrobiono USG, na którym znowu nie stwierdzono echa zarodka, ale pęcherzyk urósł. Straszny dół...Potem czekałam, pewna, że to już koniec, na wynik beta - okazało się, że rośnie. I mam czekać. Nadal czekać. Jak ja się denerwuję!!! jak mam być spokojna w takiej sytuacji???? Lekarz opowiadał mi o identycznej sytuacji, którą miał przede mną: USG nic nie wykazywało, hcg rosło i spadało, nie wiedzieli, o co chodzi, więc czekali. pacjentka leżała w szpitalu 3 tygodnie. I skończyło się szczęśliwie: zarodek tak szybciutko zaczął rosnąć, że po kilku dniach od razu USG wykazało nawet bicie serduszka.
Trochę mnie pocieszył, ale może być różnie. Nadal szanse są 50/50. Nadal leżę w szpitalu i czekam myśląc o wszystkim, co może się wydarzyć.
Jakie to jest trudne..... Tak o nie dbałam... dbam... nie wiem, jak to się skończy lecz mam myśleć pozytywnie.
to tyle na razie. Ściskam Was cieplutko i dziękuję za słowa otuchy.
Trzymaj sie ,jak ktos na tym watku napisal" Nadzieja umiera ostatnia",wiec nie trac nadzieji,wszystkie trzymamy kciuki
Stary 2007-02-19, 20:38   #4202
adatka
Zakorzenienie

" Kapuściane pole "

adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków
anusia 82 ~~
agabil1 ~~
amilamija ~~/Warszawa
bb-m ~~
jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03/Ząbkowice Śl.
Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03/Nowy Sącz
Madziorka ~~ @-13.02 leczenie TŻ-a/Warszawa
KasikB ~~ @-13.02
m@gd@lena ~~ @-6.02 testowanie po 3.03
schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03/Niemcy
Frida 26 ~~
Yoolia ~~ @-16.02 testowanie ok.16.03/Lublin
Nikita Wawa ~~ @-19.01 /Warszawa
*misia* ~~ /Łódź
Roxi 1980 ~~ /Sosnowiec
Vesta 19 ~~
"Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03
Naja 84 ~~ @-15.01 testowanie /Zabrze
Celka2000 ~~
Joan C ~~
marta 8117 ~~ @- 2.02 testowanie 28.02
mala majeczka ~~ @-6.02 testowanie ok.3.03
milunia ania ~~ @-15.02 testowanie ? /Rzeszów

Jolineczka ~~

Będę robic tak ,że będzie jedna lista co strone zeby bylo na bierząco -może tak być?

Edytowane przez adatka
Czas edycji: 2007-02-20 o 14:17
adatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 20:42   #4203
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Będę robic tak ,że będzie jedna lista co strone zeby bylo na bierząco -może tak być?
mi się podoba

widzę, że częśc moich danych już wklepałaś
testowanko u mnie będzie pewnie po 16marca, nie wiem jaki bede miała cykl, bo coś ostanio mi się wydłużyły z 28-dniowych do 30dniowych
ale myslę że po 16 marca bedzie oki
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 20:48   #4204
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
mi się podoba

widzę, że częśc moich danych już wklepałaś
testowanko u mnie będzie pewnie po 16marca, nie wiem jaki bede miała cykl, bo coś ostanio mi się wydłużyły z 28-dniowych do 30dniowych
ale myslę że po 16 marca bedzie oki

ok to zaraz dodam ,wiesz ja przegladalam wątek i doszukiwalam sie mniej wiecej kiedy pisałyscie ze @ zalała i taka date wpisałam.
Stary 2007-02-19, 21:17   #4205
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schmetterling Pokaż wiadomość
Ja teraz tez mialam podobna sytuacje

Trzymaj sie ,jak ktos na tym watku napisal" Nadzieja umiera ostatnia",wiec nie trac nadzieji,wszystkie trzymamy kciuki
ja zawsze pisze "nadzieja umiera ostatnia"
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 21:53   #4206
roxi1980
Zakorzenienie

Witam,
adatko moje dane też na razie zostaw bez konkretów, bo gdybym miała napisać prawdę to ostatnia @ - 10 listopada 2006 i czekam z utęsknieniem na następną..., staranka po 2-giej @, testowanko - jakieś 3-4 tygodnie później

Pozdrawiam i miłej nocki życzę

aha, i jeszcze jedno - jestem jak najbardziej za lokalizacją - ja jestem z Sosnowca

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 22:23   #4207
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
" Kapuściane pole "

adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03
anusia 82 ~~
agabil1 ~~
amilamija ~~
bb-m ~~
jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03
Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03
Madziorka ~~ @-13.02
KasikB ~~ @-13.02
m@gd@lena ~~ @-6.02 testowanie po 3.03
schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03
Frida 26 ~~
Yoolia ~~ @-16.02
Nikita Wawa ~~ @-19.01
*misia* ~~
Roxi 1980 ~~
Vesta 19 ~~
"Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03
Naja 84 ~~
Celka2000 ~~
Joan C ~~
marta 8117 ~~
mala majeczka ~~

Czy mniej wiecej to ma tak wyglądać??? moze mam jeszcze cos dopisac ?
Prosze o dane do kapuscianego pola

adatko, wyszło super proszę dopisz w moich danych w miejsce testowania -leczenie TŻ-ta
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-20, 05:35   #4208
Naja84
Rozeznanie

Próbować do skutku!!!!!!!

Dzień dobry wszystkim
.. noc mineła mi spokojnie jak nigdy dotąd ... padłam po 22 i tylko jedno przebudzenie czy nie ma awarii .... TŻ ciągle mi powtarza że odkąd nie pracuje w AŚ to wszystko pójdzie gładko bo największy stres minął hyh ... ale czy to prawda to nie mam pojęcia bo dopadają z drugiej strony .....

Ostatnio moja przyjaciółka poprosiła mnie o pomoc w wyborze łóżeczka dla ich fasolki - wypadło na dzisiejszy dzień .... ale jakoś ciężko to widzę ...

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość

aha, i jeszcze jedno - jestem jak najbardziej za lokalizacją - ja jestem z Sosnowca

Również jestem za umieszczeniem lokalizacji - jestem z Zabrza

[*]

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-02-20 o 09:36
Naja84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 09:17   #4209
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Witam,
adatko moje dane też na razie zostaw bez konkretów, bo gdybym miała napisać prawdę to ostatnia @ - 10 listopada 2006 i czekam z utęsknieniem na następną..., staranka po 2-giej @, testowanko - jakieś 3-4 tygodnie później

Pozdrawiam i miłej nocki życzę

Ok poczekam na nowe dane.
jesli chcecie to juz dopisuje miejscowosci

Edit:dopisalam do listy miejscowosci - podoba wam sie czy je usunąć ???

Edytowane przez adatka
Czas edycji: 2007-02-20 o 09:39
adatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 09:40   #4210
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Witajcie kochane własnie skończyłam sprzątać zostało mi tylko jeszcze wypastowanie podłóg ale tym się zajme po powrocie od kosmetyczki dzisiaj rano będąc na spacerze z moim ukochanym Reksiem widzieliśmy 5 sarenek, przechodziły sobie obok nas i wcale się nie bały, niesamowite przezycie

moje dane do Kapuścianego pola :

@ 15.02/ leczenie TŻ-ta/ Warszawa
Stary 2007-02-20, 10:18   #4211
milunia ania
Przyczajenie

WITAM Was i prosze o dopisamie do "Kapuścianego pola" i widze że mam tu prawie jak siostre Madziorko!!, mysle ze sie domyslisz??
moje dane : @15.02/cykl 30-36/Rzeszów

a tak a'propo to z moim zdrowiem niebardzo, jurto mam biopsje tarczycy i troszke przestalam myslec o fasolce, bo niewiem co dalej bedze...
pozdrawiam Was wszystkie!~!
milunia ania jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-20, 10:33   #4212
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez milunia ania Pokaż wiadomość
WITAM Was i prosze o dopisamie do "Kapuścianego pola" i widze że mam tu prawie jak siostre Madziorko!!, mysle ze sie domyslisz??
moje dane : @15.02/cykl 30-36/Rzeszów

a tak a'propo to z moim zdrowiem niebardzo, jurto mam biopsje tarczycy i troszke przestalam myslec o fasolce, bo niewiem co dalej bedze...
Witaj siostro cieszymy się że do nas dołączasz napisz coś więcej o sobie, ile masz lat jak długo sie staracie itp?
Stary 2007-02-20, 11:10   #4213
milunia ania
Przyczajenie

Cytat:
Witam wszystkie formuowiczki i dołanczam do Was. bardzo mnie zaciekawila lektura tego watku, bo mnie tez ona dotyczy, a mianowicie może sie krotko opisze i przedstawie: jestem Ania i zamężna jestem id ponad roku. lecz starania o dzidzia zaczelismy jakies 5m-cy temu i do tej pory nic, wlasnie w tym tygodniu bylam u gina bo myslalam ze to juz cos powazniejszego, zbadal mnie i powiedzial ze wszystko oki i ze to jeszcze nie czas do zmartwien i trzeba jeszcze probowac, dodatkowo mam iść na USG, i zobacze co powie.
dodam ze nic wspomagajacego nie zazywalam do tej pory bo nie wiedzialam, ale wlasnie mi powiedzial o tym kwasie foliowym, wiec musze sie w niego zaopatrzyc i czekac na skotki, a przyznam ze w tem weekend po obliczeniach mam "szczyt formy".
powiem wam, ze dzis troche poczytalam tutaj i duzo sie dowiedzialam, teraz nawet bede lepiej sie orientowac o co lekarza zapytac i wogole, jak sobie samemu dopomoc.
tak wlasnie przedstawilam sie kilka dni temu, przeszlam badania USG i nic nie pisalam ale gin znalazł mi malutkiego polipa na szyjce ale narazie powiedzial ze niema sie czym przejmowac i kazal niebrac tego pod uwage, poprostu wszystko jest OK!. Kazal mi brac FOLIK i Luteine dla wyrególowania @, nastepnie poszlam do rodzinnego dok. po zwolnienie lek. tylko a ten wyszukal powiekszoną tarczyce i guzka 13mm na niej, jutro wlasnie mam biopsje tego guzka, a za kilka dni beda wyniki i zobaczymy. w tej chwili przerazilo mnie to ale jestesmy dobrej mysli, ze to nic powaznego. Ot i taka moja historia...

a mój wiek to 27

Czas edycji: 2007-02-20 o 14:04
milunia ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 12:37   #4214
kindzia1984
Wtajemniczenie

witam, witam!!!

Sliczna lista nam sie zrobiła i tak uporządkowana Agatko brawo
W takim razie jeśli mogę skorzystać z Twojej listy to zrobie podobnął w linku (jesli chcecie). A mam pytanko, co z tymi kobitkami z listy którym się udało czy uda? Można by było zrobić jeszcze jakiś dopisek albo coś. Co o tym myslicie?

lila12 tzrymaj się mocno i wierz, że będzie dobrze

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 12:52   #4215
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
witam, witam!!!

W takim razie jeśli mogę skorzystać z Twojej listy to zrobie podobnął w linku (jesli chcecie). A mam pytanko, co z tymi kobitkami z listy którym się udało czy uda? Można by było zrobić jeszcze jakiś dopisek albo coś. Co o tym myslicie?

Dziekuje

no pewnie mozesz zrobic do linka taka liste- ja tez dopisze osoby którym uda sie zafasolkowac- narazie mamy tylko jolineczke -mam nadzieje ze u niej jest wszystko ok.

Jesli kogos nie dopisałam do listy to prosze sie upominac ok.
Stary 2007-02-20, 12:56   #4216
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Lepiej zrobic zestawienie skad jestesmy
Moze nie piszmy ktory to juz cykl
A teraz mam pyt do Was napewno sie orientujecie nie chce zakaldac nowego watku no wiec... czy wiecie co wlicza sie do emerytury?? Szkola zadowowa ?technikum?ilosc dzieci tez ?
Może tez tak być
Jukolku dawniej to liczyło sie inaczej teraz inaczej. Wczoraj właśnie rozmawiałam z mamą na ten temat i mówiła mi, że napewno dawniej wliczali bezrobocie (płatne bezrobocie), wychowawcze (jesli kobieta była na wychowawczym to jej się to wlicza a jeśli facet to jemu) a o szkole to pierwszy raz słyszę. Wiem tyle, że teraz do lat pracy liczą się studia dzienne a dawniej to nie wiem. Wiem też, że teraz weszło albo ma wejść lada dzień, że na wsi wychowawcze jest o rok dłuższe od kogoś kto mieszka w mieście (ale nie wiem czy to się liczy w całej Polsce czy tylko u nas to weszło). Tyle wiem na ten temat a o reszcie nie mam pojecia

Cytat:

Trzymamy kciuki za zdrowie
Cytat:
Dziekuje

no pewnie mozesz zrobic do linka taka liste- ja tez dopisze osoby którym uda sie zafasolkowac- narazie mamy tylko jolineczke -mam nadzieje ze u niej jest wszystko ok.

Jesli kogos nie dopisałam do listy to prosze sie upominac ok.
Ja jestem z Nowego Sącza

Oki, to biorę się za odświeżenie linka Tylko nie podaj mnie za plagiat

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Czas edycji: 2007-02-20 o 14:21
Stary 2007-02-20, 13:23   #4217
adatka
Zakorzenienie

juz dopisalam miejscowosci o nic cie nie podam hihiihi

Przed chwilą znów zrobiłam test owu i chyba wyszło tak samo jak wczoraj albo i słabiej -juz sama nie wiem o co z tym chodzi moze dopiero jutro powinnam powtórzyc test
wczoraj moj TZ studiował hihih ulotka w rece a w drugiej test i ostro sprawdza co i jak -i ciagle sie wypytuje o różne dziwne rzeczy -a przytulanka nie popuści on chce dzidzie i koniec hihihiih ale sie chłop naskrecil teraz ja juz tak nie mysle jak TZ.
Stary 2007-02-20, 13:46   #4218
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
juz dopisalam miejscowosci o nic cie nie podam hihiihi

Przed chwilą znów zrobiłam test owu i chyba wyszło tak samo jak wczoraj albo i słabiej -juz sama nie wiem o co z tym chodzi moze dopiero jutro powinnam powtórzyc test
wczoraj moj TZ studiował hihih ulotka w rece a w drugiej test i ostro sprawdza co i jak -i ciagle sie wypytuje o różne dziwne rzeczy -a przytulanka nie popuści on chce dzidzie i koniec hihihiih ale sie chłop naskrecil teraz ja juz tak nie mysle jak TZ.
U mnie jest to samo TŻ non stop mi tak powtarza i witami wcina (bo jak mu powiedziałm, że wit C usprawnia plemniczki to nawet nie spytał czy mu taka ilość nie zaszkodzi ). Co się z nimi dzieje Może ich ze sobą poznamy

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-20, 13:54   #4219
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jest to samo TŻ non stop mi tak powtarza i witami wcina (bo jak mu powiedziałm, że wit C usprawnia plemniczki to nawet nie spytał czy mu taka ilość nie zaszkodzi ). Co się z nimi dzieje Może ich ze sobą poznamy
przydało by sie hiihihih moj TZ to juz ma świra na punkcie dzidziusia - nie wiem co mu sie stało -nigdy sie tak nie zachowywał hihihi ale ciesze sie ze podchodzi tak do tego ,przynajmniej wiem ze pragniemy dzidzi tak samo

piekna lista
Stary 2007-02-20, 13:58   #4220
Naja84
Rozeznanie

nio to widzę, że Waszym TŻ się udzieliło i to bardzo - ale to dobrze, że macie takie wsparcie w nich oby tak dalej

a ja zrobiłam teścik i wyszedł ujemny ... tylko jedna krecha , wsumie to dziwne bo nawet się nie napalałam - teraz czekamy na @ ....

[*]
Naja84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 14:01   #4221
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
przydało by sie hiihihih moj TZ to juz ma świra na punkcie dzidziusia - nie wiem co mu sie stało -nigdy sie tak nie zachowywał hihihi ale ciesze sie ze podchodzi tak do tego ,przynajmniej wiem ze pragniemy dzidzi tak samo

piekna lista
Mój tez chyba dostał jakiegoś świra na punkcie dziecka Ale to dobrze bo wczesniej wydawało mi się, że ja go mam a jemu, aż tak bardzo nie zależy. Teraz to ja podchodzę do tego z dystansem a on wszystkiego pilnuje. Nawet bardziej milusi się dla mnie zrobił

Chcę jeszcze usunąć te bociany a w zamian dac te zdjątka co Kancia nam dała w załącznikach Wkleiłam je ale nie tak jak trzeba a jak mam to zrobić inaczej to nie wiem Musze chyba Madziorki się poradzić

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-20, 14:06   #4222
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tez chyba dostał jakiegoś świra na punkcie dziecka Ale to dobrze bo wczesniej wydawało mi się, że ja go mam a jemu, aż tak bardzo nie zależy. Teraz to ja podchodzę do tego z dystansem a on wszystkiego pilnuje. Nawet bardziej milusi się dla mnie zrobił
moj też hiihihi A najlepsze jest to ze zawsze 'po' mowi mi leż! i nogi na parapet hihiihiih
Ale sie zawsze uśmieje- pilnuje mnie ,zebym pamietala o wszystkim -nawed czy folik pilam

Cytat:
Chcę jeszcze usunąć te bociany a w zamian dac te zdjątka co Kancia nam dała w załącznikach Wkleiłam je ale nie tak jak trzeba a jak mam to zrobić inaczej to nie wiem Musze chyba Madziorki się poradzić
no usun je jak najszybciej niech spadaja na bambus
boćki strajkuja chyba dlatego dzieci nie przynoszą...
Stary 2007-02-20, 14:12   #4223
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
witam, witam!!!

jestem za

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-20, 14:20   #4224
kindzia1984
Wtajemniczenie

Madziu poradź Wysłałam do Ciebie wiadomość na PW

Cytat:
moj też hiihihi A najlepsze jest to ze zawsze 'po' mowi mi leż! i nogi na parapet hihiihiih
Ale sie zawsze uśmieje- pilnuje mnie ,zebym pamietala o wszystkim -nawed czy folik pilam
A zapomniałam, mój mąż to nawet teraz owoce wcina jak nigdy. On i owoce (jeszcze do niedawna) to tak ja i papierosy (a nie palę)

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-20, 14:28   #4225
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

zrobione, tylko zmienie jeszcze kolejność
Stary 2007-02-20, 14:33   #4226
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Kindzia dziekuje za pare info
Adatka super wyszlo
Wiecie co wczoraj zapomnialam wyrzucic testu owu i dzis patrze a na nim 2 kreski

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 14:34   #4227
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
A zapomniałam, mój mąż to nawet teraz owoce wcina jak nigdy. On i owoce (jeszcze do niedawna) to tak ja i papierosy (a nie palę)
Ja też nie palę paierosów -fuj -zreszta nie próbowałam nigdy ale i tak wiem ze fuj bo tesciowa ciagle na mnie kopci
moj TZ tez na szczescie nie pali -dobraliśmy sie
mężus owoców nie bardzo chyba ze mandarynki ale musze mu obrac ze skóry -bo jest leń hihiih Che kupic mu jakies witaminy ale najpierw zapytam ginki -moze mi cos poleci
Stary 2007-02-20, 14:35   #4228
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

może być tak?
Stary 2007-02-20, 14:37   #4229
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Kindzia dziekuje za pare info
Adatka super wyszlo
Wiecie co wczoraj zapomnialam wyrzucic testu owu i dzis patrze a na nim 2 kreski
Cisze sie ze wam sie podoba
Jukolku to moze jednak owulka sie zbliza ? fajnie
mnie dzis wyszły krechy ale nie moge ich jakos porównac z wczorajszymi nie wiem czy mi sie tylko wydaje czy wyszły słabsze zgłupiałam
Stary 2007-02-20, 14:37   #4230
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Ja też nie palę paierosów -fuj -zreszta nie próbowałam nigdy ale i tak wiem ze fuj bo tesciowa ciagle na mnie kopci
moj TZ tez na szczescie nie pali -dobraliśmy sie
Moj TZ owoców nie bardzo chyba ze mandarynki ale musze mu obrac ze skóry -bo jest leń hihiih Che kupic mu jakies witaminy ale najpierw zapytam ginki -moze mi cos poleci

ja już nie palę 3 lata a TŻ 3 miesiące, tak mu marudziłam że w końcu rzucił
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości