![]() |
#1021 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
hejka Kochane.
dziękuje wszystkim za gratulacje. ad. czy można do mnie mówić pani dr? oficjalnie nadadza mi tytuł 21 listopada ale podobno to tylko formalność - ale nie trzeba ![]() ![]() ad. imprezy: no to się teraz maraton zacznie ![]() ![]() ad. publiczność nie stresu mi nie dali raczej wiary we mnie i tego że to co zrobiłam przez tyle lat dla iluś ludzi do mnie wróciło ![]() chociaż zdania w stylu że mam za mały brzuch jak na 4 miesiąc więc pewnie ciążę symuluję (nie wiem czy w żarcie) też usłyszałam.... ad. wizyty: no ja dziś jadę stąd jestem na nogach już. bo jednak po tym całym stresie i plamieniu wolę żeby ginka zobaczyła czy tam pod maską wszystko dobrze także do potem ![]()
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale naprawdę - ręce opadają... i aż brak słów.
![]() |
![]() |
#1023 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mnie wczoraj tz zaskoczył był na montazu i opowiada mi ze był tam noworodek i tak go wzieło ze cały dzień rozmyslał o naszym i od soboty zabiera sie za edukacje w temacie maluszków i wyprawke dla malca jak to stwierdził koniec z czołgami pora dorosnąc rozczulił mnie na noc ![]() ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mokka, będzie dobrze. Ręczę za to. Po pierwsze na kolejnym USG może się okazać, że ze stópką jest wszystko w porządku. Po drugie może się okazać, że stópka się wyprostuje i nie będzie śladu po wadzie. Dzidziuś ma jeszcze raz tyle czasu , żeby popracować ![]() Po trzecie (jeśli nr 1 i 2 nie pójdą po Twojej myśli) zajmiesz się maluszkiem od początku i raz, dwa wszystko wróci do normy. Sam fakt, że lekarka mówiła, że rehabilitacja oznacza, że nic poważnego nie widziała. Zobaczysz, że jak maluszek pojawi się na świecie to ani nie będziesz myśleć o jego stópkach. Do tego czasu musisz spokojnie poczekać i oszczędzić dzidziusiowi stresów! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i pamiętaj - siusiaki górą! Uf, dotarłam do pracy... jakże ja tu się męczę.... dzisiaj idę do internisty - pojęczeć o tym moim ciśnieniu, które nie przekracza 3cyfrowej liczby i skurczach łydek, mruganiu powieki mimo jedzenia magnezu. Mam nadzieję, że dostanę przy okazji skierowanie na krew + mikroelementy ![]() ![]()
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2012-11-06 o 08:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1025 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Dzidziusia - to mi się wydaje, że nóżka sama się wyrówna gdy się maluch odwróci. Może naprawdę nie ma zbyt dużo miejsca i dlatego tak się troszkę zdeformowała. Ale idź na dokładniejsze badania wtedy będziesz wiedzieć na pewno w jakim stopniu jest zdeformowana i jaka szansa na prawidłowy rozwój. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Rozeznanie
|
Mokka_83 - co do stópki dziecka - naprawdę nie jest tak źle
![]() ![]() ![]() ![]() więc uszy do góry!!! ![]() ![]() ![]() DZIEWCZYNY... jutro idziemy na wizytę kontrolną ... mam lekkiego stresa, bo dość dużo się u nas dzieje... ![]() jeszcze już mamy 19tc a mój brzuszek jest mały... i nie czuję takich wyraźnych ruchów dziecka... ciekawe co mi jutro powiedzą... i ciekawe czy w ogóle mi zrobi usg, bo w 3tyg później mamy usg genetyczne... ehhhh... i ciekawe kiedy poznamy płeć dziecka... do tego wszystkiego mąż nadal szuka pracy, szwagier znów wylądował na onkologicznym - i tak jest u nas jakoś ponuro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1027 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh z chlopem stwierdzilismy, ze corcie sa do kochania a synka trzeba wychowac ![]() Cytat:
ja zasnelam o 3ej, wstalam o 7ej... duzo emocji wczoraj bylo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mi sie udało dodzwonić do przychodni jutro ide ale bez badan chce tylko skierowanie na połówkowe niby lekarz w 22 tyg kazał sie szukać po szpitalu ale ja wole miec ze sobą skierowanie
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 | |
Kniaginia
|
Cytat:
![]() W ogóle jestem zła, bo się płyta z wczorajszego 3D nie nagrała. Były jakieś problemy. Gin powiedział, że raczej się nagra, ale gdyby nie, to mam przyjść jeszcze raz za tydzień. Nie no...pełna profeska, cholera. Więc mogę wrzucić tylko zwykłe fotki. Widać na nich, że mam chyba w brzuchu kosmitę albo terminatora ![]() Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2023-12-20 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
Mokka - nie przejmuj się tą stópką. Wiem, że nie to chciałaś usłyszeć na usg, ale daj sobie czas na upewnienie się. Czasem lekarza gadają po prostu głupoty, a nawet jeśli coś jest nie tak, dzidzia ma jeszcze trochę czasu na naprawienie się. Głowa do góry - będzie dobrze
![]()
![]() |
#1031 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1032 | |
Zadomowienie
|
[
Cytat:
ale słodkie zdjecia ja sie nie moge doczekac kiedy mojego ujrze a to dopiero 14 ostatnio 18 wrzesnia go podgladałam a z jednej strony to dobrze ze sie nie nagrało bo za tydzień znów ujrzysz maleństwo:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz błędne wyobrażenie ![]() ![]() Cytat:
![]() to o ktorej masz wizyte? ja o 17.30 za 8 godzin ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja dzis zamiast pospac do 11 to nie 8.40 telefon dzwoni i budzi ludzi ![]()
![]() |
![]() |
#1034 |
Kniaginia
|
Hehe, Dragusia, na pierwszym zdjęciu jest twarz z jednym okiem, drugie zasłonięte. Na drugim usta i nos jakoś tak uchwycone od dołu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja poczułam tylko raz wyraźnie szkraba. Od tego czasu wieczorkiem się kładę na pleckach wyciągnięta i czekam,... czekam.... czekam... i czasem coś tam podskoczy - ale bardzo delikutaśnie ![]() A miejsce mozesz sobie znaleźć tutaj - na smutki może uda nam się jakoś pomóc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | |
Wtajemniczenie
|
Bry!
Cytat:
![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1037 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
co nic nie piszecie? jeszcze 7 godz do wizyty
![]() mamuski ktory to proszek uczulał mówiłyście?
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-11-06 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tez to uslyszalam... i ze Maluch jeszcze za Maly. doczekamy sie!!! ![]() ![]() ![]() nie znosze czekac :/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Zadomowienie
|
no własnie jak mnie nie ma to tyle stron a jak mam wolne to prawie cisza czuje niedosyt:P
zobaczysz szybko minie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() u nas nadal bajzel -właśnie przywieżli akwarium i widłak się akurat zepsuł więc będą musieli 2 metrowe szkło wnosić na piętro ![]() naczytałam sie tych waszych pokręcobych snów i dzisiaj miałam w nocy za swoje..... śniło mi się ,że ninka puknęła mnie w brzuch i nagle maleństwo w środku dostało jakiś drgawek i było to widać przez brzuch skóra się tak naciągnęła ,że widziałam pojedyńcze kości jego łapki-skrzydła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() choć mój ma 29 to mam teorię ,że Oni nie dorastają...... ![]()
![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Jutro wychodze ze szpitala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
nastepna mam na 14.30
![]() ![]() ![]() dobra ide w miasto szybciej zleci bo jeszcze 6godz i 20min ![]() i piszcie zeby było co czytac hehe
![]() |
#1044 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też czekam i czekam i czekam - ale mały/a wcale nie maja zamiaru mi dać znać, że mu/jej ciasno ![]() ![]() wiem, że do wszystkiego niezbędny jest właśnie dystans... ehhhh... tylko czasem dużo łatwiej powiedzieć, czy zgodzić się niżeli się podporządkować ![]() ![]() ...do tego właśnie mąż napisał, że szwagrowi odrósł guz / rak na ręce ![]() ![]() Edytowane przez myaja Czas edycji: 2012-11-06 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pani dr Ptaszysko- ładnie brzmi ![]() Ja dziś byłam rano na krwi i moczu i tak mi krew sikała, że musieli mi opatrunek zmieniac, mam tuylko nadzieję, ze to nieumiejętne nakłucie a nie za mało płytek krwi- bo kiedys miałam z tym problem..... Poza tym przez przypadek wpadłam z Tżtem do biedronki, a tam jakies wyprzedaże chyba, bo były niemowlęce rajstopy, kocyki i ręczniki- chyba, te o któych kiedys pisałyście....Kupiłam rajstopki za 8.90- Tz wybrał zółte z kotem na pupie, ale były ostatnie i brudne więc wzięliśmy bezowo- niebieskie ze słoniem. Ręcznik z rozkiem na głowie mam więc dokupiłam kocyk z mikrofibry za 15zł niebieski w kremowe owieczki, a reczniki z rożkiem były po 19.90. Także I ja zaczełam zakupoy robic, a co gorsza bede?;p Mam andzieję tylko, że jak mój Kacper Antoni (najprawdopodobniej) jak okaże się dziewczynką to nie obrazi się za niebieskie fatałaszki, bo ja bardzo lubię ten kolor ![]() Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2012-11-06 o 10:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Kniaginia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1047 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też ci TŻ mówi żebyś z nim grała bo drużynę wtedy mozna zrobić?
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1048 | ||
Zadomowienie
|
super oby jak najwiecej dobrych wiadomości dzis
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2012-11-06 o 10:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Mokka_83;37448617 Villga... jesli juz teraz nastawisz sie, że ten wózek nie będzie Twój tylko Twojej siostry - to moim zdaniem tym bardziej trezba zrobic tak jak zaproponował Twój mąż - czyli losowanie. I żeby potem nie było dąsów z którejkolwiek strony - zróbcie to w obecności Tztów i nawet rodziców. Ustalcie wczesniej jak wypełniacie losy - tzn. jeśli na jednym będzie wpisany ten super wypasiony wózek, na który obie macie chrapke, to na drugim losie niech będzie wpisanych kilka rzeczy, które chociażmniej wiecej zrównoważą cenę wózka. Ale nie oddawaj tego wózka bez walki ![]() Wprost uwielbiam te wizyty ![]() No i dziś juz kilka zgrzytów było... Kochane Mamusie, a ja po wizycie no i niestety nie do końca mogę być szczęśliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Echhh... a miało być tak pięknie ![]() ![]() Chyba pomysł z tym losowaniem jest najlepszy, zobaczymy. Na razie nie będę się przejmować ![]() A teściowie- nie zazdroszczę... Kochana, co do stópki to się nie przejmuj tak bardzo. Na pewno jest Ci smutno i się martwisz ale ostatecznie dzidziuś będzie zdrowy- albo już w brzuszku albo po rehabilitacji- tak czy siak, będzie dobrze ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A u mnie byli wczoraj znajomi z USA, przywieźli mi taki sliczny kocyk, Kocyk ma taki bajer, że na nim jest żyrafa i do tego dostałam identyczną pluszową żyrafę zabawkę, która po nakręceniu gra kołysankę i delikatnie rusza szyją. I kilka par śpioszków słodkich. Mówię Wam- jak tak dalej pójdzie to sama nie kupię ani jednego ciuszka hehe |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no a ja melduję sie już po wizycie. pani dr powiedziała że krwiaka nie ma. jest czysto. potem zrobiła mi usg powiedziała że kosmówkę mam nisko stąd mogą się zdazać plamienia jak Bąbel się rozepcha. mam nie podnosić dużo, oszczędzać się i uważać z seksem i wyhamować z ilością rzeczy które robię. następna wizyta w związku z tym 29 listopada a nie 19 ![]() poza tym napadłam na szmateks i kupiłam 20 rzeczy zapłaciłam duzo bo 99 zł ale były boooskie ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.