|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.29
Cytat:
z 16 jak zwykle rekordowe zamówienie na prawie 700
|
|
|
#4112 |
|
Rozeznanie
|
Ja z kat. 16 mam na razie na jakieś 250zł bez mojego. Coś cienko w tym katalogu bardzo.
|
|
|
|
#4113 |
|
Raczkowanie
|
wiecie może jak przychodzą kolczyki MAPIYA? mam na nie zamówienie z 16stki, a mają czerwoną kropę
Ogólnie jeszcze na zamowienia czekam, ale bardzo ładnie idzie, chociaż slabiej niż 15stka
|
|
|
|
#4114 |
|
Rozeznanie
|
cel 1600zł a do tej pory mam 700zl i raczej celu po raz trzeci nie spełnię
![]() a co do payback - baner zniknął ze strefy, zadzwoniłam wiec na Słowiczą, nie wiedzą kiedy będą jakiekolwiek informacje, a jedynie że się pojawią
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie jak katalog wystartuje to oni jakoś się ogarną po paru dniach
|
|
|
|
|
#4116 |
|
vel Turkusoowa :)
|
podobnie jak ja,przekroczyłam 700
|
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam dość niskie cele (650zł, a zamówienia mam ok. 500-600zł, czasem dużo niższe, czasem wyższe) i spełniłam spokojnie 1 i 3. cel.
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
Ale jeszcze może się ktoś odezwie. Zawsze największe zamówienia miałam w K16, ale teraz bardziej klientkom odpowiadał katalog 15 i miałam ponad 900zł. |
|
|
|
|
#4118 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, już dawno się nie udzielałam ale czytam was regularnie. Mam pytanie czy jest jakiś program, albo coś w tym rodzaju jeśli poleci się kogoś na konsultantkę? Nie chcę się bawić w liderowanie, ba nawet pewnie bym nie miała zespołu, ale ktoś mnie ostatnio o to zapytał, więc chciałabym dowiedzieć się czegoś. pozdrawiam
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawszy, tzn pewnie też z Batycką , ale nową, będzie jak zwykle na wiosnę, bo te ich programy od lat są powtarzalne |
|
|
|
|
#4121 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w okręgu dają zestaw kosmetyków o wartości 150zł bodajże
|
|
|
|
#4122 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie, mam problem otóż wieki temu robiłam zwrot towaru w avonie. No i właśnie klientka chce mi zwróci zegarek, czyli co tak jak było kiedyś wypełniam formularz pakuje łącznie z zegarkiem i odsyłam ?? Czy coś jeszcze muszę zrobić ??
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic sie nie zmienilo
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
Dokia dziękuję serdecznie
|
|
#4125 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
No chyba, że jesteś z Warszawy, tam zwroty przyjmują w Coku na Słowiczej (ale oczywiście z formularzem).
|
|
#4126 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rozmowa moja z nimi trwała 20minut ![]() Są rzeczywiście problemy z transferem danych między serwisami Gem24 i Sezam, ale Pani powiedziała że trwają prace nad ich usunięciem. Ja już wczoraj , po informacji od Bogusi wznowiłam wyciągi papierowe ![]() Dziewczyny, jak będziecie dzwoniły po swoje bony to nie wybierajcie tak jak ja sekcji obsługi bankowości internetowej sezam "2", tylko od razu obsługę kart ( tylko już nie wiem jaki to numer, bo swój numerek bonu mam i mam nadzieję że szybko nie będe musiała tam dzwonić)
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-11-05 o 20:22 |
|||
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o 16 to mam zamówienie na razie na 65 zł, u mnie klientki nie kupują nigdy prezentów na święta, także 16 będzie równie słaba co 15 u mnie. Przez te jakieś 6 czy 7 lat od kiedy jestem konsultantką to raz ktoś coś kupił na święta dla kogoś u mnie, więc te katalogi przeciwnie niż u większości są tragiczne pod względem zamówień. |
|
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie rezygnowałam z papierowych wyciągów, tylko, ze one idą do domu (do rodziców) a ja korzystam z wyciągów online (z racji, ze nie ma mnie w PL). Mam nadzieje, ze się z tym szybko uporają. A z 16 nie mam jeszcze nic, prócz swojego zamówienia.
|
|
#4131 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z Was może wrzucic na katalogowy zdjecia dwoch odcieni rozu Pink Aurea i Peach bodajze -cos mi sie wydaje ze nazwy pomylilam, zastanawia mnie czy sa takie same jak w katalogu? Jestem blondynka z jasnymi wlosami i lekkimi zaczerwienieniami cery-glownie na polikach i nie wiem ktory odcien wybrac.Jak myślicie? Bede wdzieczna za zdjecia
ORIFLAME Edytowane przez piaskowa26 Czas edycji: 2012-11-05 o 22:18 |
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jestem od naiedawna konsultantką, kupuje głównie dla siebie, ale czasem podrzucam katalogi znajomym, rzadko, ale czasem ktos coś zamawia. Chciałabym zapytać o kremy, bo dużo czytałam, że są marnej jakości. Większośc opinii jest negatywna, mało kiedy ktoś coś chwali. Kupiłam zestaw (dla siebie) Anew ultimate 7s: na dzień, na noc, ten ze złotem i mleczko do oczyszczania twarzy. Uważam, że sa całkiem przyzwoite. Nie licze na to, że zmarszczki mi znikną, bo nie znikną po żadnym kremie, ale mają przyjemna konsystencje, zapach, trochę słabo się wchłaniają. Kupiłam też krem Anew pod oczy z oferty netto z katalogu 15 i tu zagwozdka: krem jest fajny ale piecze w oczy. Tak, jakby opary kremu unosiły się na oko i szczypały. Oczy łzawią po nałożeniu. Używam tylko na noc, na dzień się nie da. jak myslicie, powinnam zwrócić? Macie podobne doświadczenia z kremami?
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Cie uczula to zwróć, nie ma co się męczyć. A który to krem? Mam 2 kuzynki (siostry) gdzie jedna uzywa krem pod oczy i sobie chwali a druga uczula (ten podwójny system anew Clinical). Wszystko zależy od skory.
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. moja Mame uczulała stara wersja Anew tego 2-częsciowego, a nowy jej podszedł.Pewnie masz uczulenie, zmień krem
![]() Ja na razie nie mam zamówień z 16, ale dopiero wczoraj rozdałam. Tak jak któras z was pisała,tak i u mnie rzadko kto kupuje prezenty, raczej standardowe zamówienia.To tylko ja, jak wariatka poluje juz od kilku katalogów na ulubione kosmetyki mojej rodzinki i obdarowuje ich pod chionke,.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#4136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję za odp. w sprawie szminek Luxe |
|
|
|
|
#4137 |
|
Raczkowanie
|
To jest "Luksusowy krem modelujący okolice oczu" Anew Ultimate za 18,99 z oferty netto. Składa się z kremu, który nie szczypie i eliksiru, który jest schowany w nakrętce i ten eliksir tak szczypie. Szkoda mi oddawać, cena była przystępna a chwilowo innego kremu na okolice oczu nie byłow COKu. Zresztą, mnie nie szczypia tylko żele pod oczy a mało który krem nie szczypie. Widzę po waszych wypowiedziach , że większośc kremów pod oczy Avonu ma tę samą wadę. Dzieki za odp.
Edytowane przez galaksy Czas edycji: 2012-11-06 o 09:37 |
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze masz mega wrazliwa skore i powinnas kupic cos w aptece.
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie mam zamówienie na ok 700zł, ale w tym 100zł moje, i 200zł Mamy ![]() I zdobyłam nowe klientki, bo koleżanka, która u mnie zamawiała kosmetyki (potem ja wyjechałam i jakiś czas jakoś kontakt się urwał) wróciła znów do mnie, a że znalazła nową pracę to okazało się, że tam kobietki są zainteresowane i zbiera mi zamówienia
|
|
|
|
|
#4140 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj wyświetla się już ta oferta związana z Payback, jest podobna do tej z tymi wodami za 1,99 zł.
Trzeba osiągnąć jakąś kwotę za zamówienia z danego katalogu w tym przypadku z 16 i wtedy dostaje się jakąś ilość punktów...w moim przypadku jest to tak że: za zamówienie za 650 zł dostanę 500 punktów, za zamówienie za 800 zł dostanę 1000 punktów a za zamówienie 950 zł dostanę 1500 punktów.... Jeszcze ten pierwszy próg to może uda mi się osiągnąć przed świętami ale reszta raczej nie realna.... I druga jest że za aktywność w 1 lub dwóch katalogach z tych trzech kolejnych katalogów 16, 17 i 1 na minimum 150 zł też przyznają jakąś ilość punktów...ale jeszcze nie napisali jaką ![]() Poniżej wklejam fotkę jak to wygląda
Edytowane przez kosmiderdmwz Czas edycji: 2012-11-06 o 10:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012