Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 12:53   #2701
behindblueeyes
Zakorzenienie

Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37435091]Ja też mam dłuższy i nie marznę w taką biało-czarną-szarą krateczkę małą i super ogromnym kapturze Takie coś http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...e_dwoje_52.jpg[/QUOTE]
Fajny
Ja mam coś takiego, kolor beżowy/ecru:
http://www.cogdziezaile.pl/produkty/26927.jpg

Chciałabym mieć dłuższą kurtkę z kapturem ale nie znalazłam żadnej nie-pikowanej

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2012-11-05 o 12:54
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 13:46   #2702
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość

Chciałabym mieć dłuższą kurtkę z kapturem ale nie znalazłam żadnej nie-pikowanej
właśnie..
nawet dobrze mi dzień mija i już nie pada... siedzę i wpisuję faktury kosztowe, stertę mam, że ledwo z niej wystaję...
mam ochotę na spagetti carbonara
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 13:57   #2703
MoonLai
Zakorzenienie

Moja:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kurta.jpg (96,4 KB, 18 załadowań)
MoonLai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 14:20   #2704
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoonLai Pokaż wiadomość
Moja:
Nie jest w moim stylu ale zazdroszczę kapturka

Powoli obmyślamy Sylwka. Znaleźliśmy ofertę Balu pod Pzn, z noclegiem. Znajomi TŻta są na tak ale do końca tyg mają dać ostateczną odpowiedź. Także jak się uda to jedziemy 12osobową ekipą

Właśnie wystawiałam na tablicy kieckę na sprzedaż i sobie zerknęłam przy okazji na mój pierścien Ten, którego ostatnio TŻ dojrzał jak go oglądałam na kompie Kolesiowi chyba zależy na sprzedaży, bo w zeszłym tyg był o 3 stówy droższy niż dziś
Stary 2012-11-05, 14:40   #2705
MoonLai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Na szczęście nie, ale to dziwne uczucie

To ja się wyłamuję- w zimie m być mi ciepło przede wszystkim, dlatego chodzę w długim płaszczu, takim lekko pikowanym. Jest brzydki, ale nie marznę po dupie Po prostu jak mieszkałam na Podlasiu to przeżycie tych syberyjskich mrozów wymagało grubego odzienia i tak mi już zostało
Najważniejsze żeby ciepło było
Z płaszczy to mam szary przed kolano i czarny trochę krótszy, ale nie zawsze mi to pasuje do reszty ubrań, tako samo do butów, dlatego kiedy chcę wyskoczyć do sklepu to po prostu muszę mieć kurtkę
Stary 2012-11-05, 14:44   #2706
behindblueeyes
Zakorzenienie

Kupiłam TŻtowi taki kufel:
http://fanbiedronki.pl/files/g/2_Kuf...20121102B2.jpg

A najlepsze,że jesteśmy w sob u jego brata na urodzinach, a tu znajoma kupiła mu identyczny kufel
Stary 2012-11-05, 15:06   #2707
201611220859
Konto usunięte

Cytat:
Najważniejsze żeby ciepło było
Z płaszczy to mam szary przed kolano i czarny trochę krótszy, ale nie zawsze mi to pasuje do reszty ubrań, tako samo do butów, dlatego kiedy chcę wyskoczyć do sklepu to po prostu muszę mieć kurtkę
Dokładnie, dobrze jest mieć urozmaicenie w szafie Nie na każdą okazję pasuje płaszczyk
Mi też szczerze mówiąc zbyt się nie podoba, ale na pewno widziałam brzydsze Ta jest całkiem, całkiem
I rzeczywiście tak jak mówiłaś, jest bardziej przy talii, więc to na plus

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37436286]właśnie..
nawet dobrze mi dzień mija i już nie pada... siedzę i wpisuję faktury kosztowe, stertę mam, że ledwo z niej wystaję...
mam ochotę na spagetti carbonara[/QUOTE]
Zatrudnij mnie, powprowadzam Ci do systemu faktury kosztowe i nie tylko
Ja nie lubię carbonary

Cytat:
Powoli obmyślamy Sylwka. Znaleźliśmy ofertę Balu pod Pzn, z noclegiem. Znajomi TŻta są na tak ale do końca tyg mają dać ostateczną odpowiedź. Także jak się uda to jedziemy 12osobową ekipą
Szczerze zazdroszczę Nie mam ani ekipy, ani Tż-ta, który chciałby wydać pieniądze, żeby być na takim balowym sylwku... Ba, za darmo by nie poszedł
Taka prawda, że nie lubię Sylwestra. Od dziecka... Kiedyś spędzałam go z rodziną, raz ze znajomymi i było fajnie, oprócz tego, że ja jedyna nie miałam pary i mimo domówki, to mi przeszkadzało, a z Tż... Zwykle robimy sobie "romantyczny wieczór we dwoje", ale ciąży na nas pech.
Ostatnio miałam cały 31 grudnia w towarzystwie biegunki z niewiadomych przyczyn... Poprzedni taki na siłę, Tż miał zły dzień w pracy, nie umiał się wyluzować, ja nie zdążyłam "zrobić się na bóstwo", bo na ostatnią chwilę w największych kolejkach kupowaliśmy szampana, kieliszki i takie tam, próbowaliśmy na siłę, by było miło...
Wcześniejsze były faktycznie fajne Raz byliśmy w kinie, potem o północy na długim spacerze oglądając fajerwerki, potem fajna wspólna noc razem.
Ale tak czy siak: sylwek kojarzy mi się źle. Każdy pyta, jakie plany, brak planów jest źle widziany... O północy pół rodziny nam się zdzwania z życzeniami, a ja wtedy nie mam ochoty na to i robię dobrą minę do złej gry
Wolę niewymuszenie spędzać fajne wieczory kiedy indziej. A nie nastawiać się, że ta noc ma być "wyjątkowa"...

Cytat:
A najlepsze,że jesteśmy w sob u jego brata na urodzinach, a tu znajoma kupiła mu identyczny kufel
No w końcu bracia, nie będą zazdrośni, że jeden ma, a drugi nie
201611220859 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 15:11   #2708
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunflower__ Pokaż wiadomość
Dokładnie, dobrze jest mieć urozmaicenie w szafie
Wiadomo Ciuszków nigdy za wiele
Ja przed każdym naszym wyjściem staję przed szafą mówiąc 'nie mam w co się ubrać' A TŻ na to 'normalka'
Cytat:
Napisane przez sunflower_
Szczerze zazdroszczę Nie mam ani ekipy, ani Tż-ta, który chciałby wydać pieniądze, żeby być na takim balowym sylwku... Ba, za darmo by nie poszedł
Taka prawda, że nie lubię Sylwestra. Od dziecka... Kiedyś spędzałam go z rodziną, raz ze znajomymi i było fajnie, oprócz tego, że ja jedyna nie miałam pary i mimo domówki, to mi przeszkadzało, a z Tż... Zwykle robimy sobie "romantyczny wieczór we dwoje", ale ciąży na nas pech.
Ostatnio miałam cały 31 grudnia w towarzystwie biegunki z niewiadomych przyczyn... Poprzedni taki na siłę, Tż miał zły dzień w pracy, nie umiał się wyluzować, ja nie zdążyłam "zrobić się na bóstwo", bo na ostatnią chwilę w największych kolejkach kupowaliśmy szampana, kieliszki i takie tam, próbowaliśmy na siłę, by było miło...
Wcześniejsze były faktycznie fajne Raz byliśmy w kinie, potem o północy na długim spacerze oglądając fajerwerki, potem fajna wspólna noc razem.
Ale tak czy siak: sylwek kojarzy mi się źle. Każdy pyta, jakie plany, brak planów jest źle widziany... O północy pół rodziny nam się zdzwania z życzeniami, a ja wtedy nie mam ochoty na to i robię dobrą minę do złej gry
Wolę niewymuszenie spędzać fajne wieczory kiedy indziej. A nie nastawiać się, że ta noc ma być "wyjątkowa"...
Akurat dziewczyny kolegów TŻta nie należą do moich 'najulubieńszych' Ale jeśli on będzie zadowolony,że spędzi Sylwka z kumplami,to ja się dostosuję. Z resztą moja paczka też będzie
Beznadziejne jest to,że za cenę takiego Sylwka mielibyśmy jakiś weekendowy pobyt w SPA No ale raz nie zawsze
Cytat:
Napisane przez sunflower_

No w końcu bracia, nie będą zazdrośni, że jeden ma, a drugi nie
Dokładnie

TŻ się wczoraj wkurzył,że chcę jechać do domu dopiero na Święta. Bo to całe 1,5 miesiąca jeszcze. Mówię,że może sam jechać..a on,że samemu to mu się nie chce. A dziś sprawdziłam,że przed Świętami mam 3 zjazdy także i tak bez sensu będzie jechać do domu w weekend przedświąteczny po to żeby w kolejny znów pojechać.

Czas edycji: 2012-11-05 o 15:15
Stary 2012-11-05, 15:17   #2709
klaudusk_a
Zakorzenienie

my też powoli myślimy o sylwku ale na razie jeszcze nbie ma ofert z okolicZNych lokali więc chwilę poczekamy

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 15:36   #2710
Konto usunięte

Cytat:
Moja:
właśnie. nie puchowata.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:08   #2711
201611220859
Konto usunięte

Cytat:
TŻ się wczoraj wkurzył,że chcę jechać do domu dopiero na Święta. Bo to całe 1,5 miesiąca jeszcze. Mówię,że może sam jechać..a on,że samemu to mu się nie chce. A dziś sprawdziłam,że przed Świętami mam 3 zjazdy także i tak bez sensu będzie jechać do domu w weekend przedświąteczny po to żeby w kolejny znów pojechać.
No to rzeczywiście zbyt możliwości mieć nie będziesz wcześniej... A jeżdżenie do domu co kilka dni potem też bez sensu Nie wiem, czemu Twój Tż się złości, przecież pracujesz i jeszcze w krótkim czasie masz zjazdy. Wyjazd na weekend to nie tylko odpoczynek, ale i pakowanie, długa droga. A człowiek czasem musi mieć czas na zwykłe spędzenie czasu w domu... Relaks
My nie wiem jeszcze kiedy nast. razem pojedziemy... To zależy od wielu spraw
Stary 2012-11-05, 19:44   #2712
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
No to rzeczywiście zbyt możliwości mieć nie będziesz wcześniej... A jeżdżenie do domu co kilka dni potem też bez sensu Nie wiem, czemu Twój Tż się złości, przecież pracujesz i jeszcze w krótkim czasie masz zjazdy. Wyjazd na weekend to nie tylko odpoczynek, ale i pakowanie, długa droga. A człowiek czasem musi mieć czas na zwykłe spędzenie czasu w domu... Relaks
My nie wiem jeszcze kiedy nast. razem pojedziemy... To zależy od wielu spraw
Ja jestem na takim etapie,że wizyta w domu raz na 2 miesiące wystarczy

Echhh u nas dziś zagościł foszek
Stary 2012-11-05, 19:59   #2713
Konto usunięte

Cytat:

Zatrudnij mnie, powprowadzam Ci do systemu faktury kosztowe i nie tylko
gdyby to ode mnie zależało, to miałabyś robotę od jutra!

Cytat:
właśnie... ja na imprezowym sylwku byłam 4 lata temu... dawno. rok temu kameralnie z sąsiadami, dwa i trzy lata temu byłam chora - raz grypa żołądkowa a raz zapalenie oskrzeli na ten rok też nie mam planów. myślałam, aby zrobić u siebie... raz już powiedziałam, że robię a musiałam iść do pracy w ostatniej chwili:/

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:

yyyyyyyyyyy, a co on nie może wytrzymać bez rodziny?
Stary 2012-11-05, 20:03   #2714
behindblueeyes
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37445028]
yyyyyyyyyyy, a co on nie może wytrzymać bez rodziny? [/QUOTE]
Echhh bo ja się do niego ponoć 'dopier****'
Stary 2012-11-05, 20:13   #2715
MoonLai
Zakorzenienie

Cytat:
Echhh bo ja się do niego ponoć 'dopier****'
Twój TŻ tak do Ciebie powiedział?
Stary 2012-11-05, 20:17   #2716
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Twój TŻ tak do Ciebie powiedział?
Siedzimy po obiedzie, a ja mówię że mu syfki na czole powychodziły. Ale nie było to w złej wierze TŻ tak usiadł,że mu się Tshirt podwinął i kawałek brzucha było widać..więc go poklepałam i mowię 'ale misiek ma brzuszek'. A ten do mnie,że się cały czas do niego dopier*** Szczena mi opadła..TŻ po chwili przeprosil i mowi,że ma dziś zły dzień. Tak czy siak nie miał prawa tak się odezwać
Teraz siedzimy i się do siebie nie odzywamy.
Stary 2012-11-05, 20:19   #2717
MoonLai
Zakorzenienie

Cytat:
Siedzimy po obiedzie, a ja mówię że mu syfki na czole powychodziły. Ale nie było to w złej wierze TŻ tak usiadł,że mu się Tshirt podwinął i kawałek brzucha było widać..więc go poklepałam i mowię 'ale misiek ma brzuszek'. A ten do mnie,że się cały czas do niego dopier*** Szczena mi opadła..TŻ po chwili przeprosil i mowi,że ma dziś zły dzień. Tak czy siak nie miał prawa tak się odezwać
Teraz siedzimy i się do siebie nie odzywamy.

Nie fajnie się zachował..
Stary 2012-11-05, 20:24   #2718
behindblueeyes
Zakorzenienie

Przed chwilą znów mnie przeprosił,że użył nieodpowiednich słów. Jest mi strasznie przykro i nie chce mi się z nim gadać.
Widzę,że kilka dni spędzonych w domu w towarzystwie brata dają się we znaki.
Ok, mogłam się nie czepiać ale to nie było specjalnie i nie jest usprawiedliwiony.
TŻ poszedł spać.

Czas edycji: 2012-11-05 o 20:25
Stary 2012-11-05, 23:46   #2719
201611220859
Konto usunięte

Cytat:
Echhh u nas dziś zagościł foszek
Przeczytałam i nie dziwię się, że pogniewałaś się na Tż-ta... Pewnie niespecjalnie, ale użył wulgarnego słownictwa... Powinno się mieć do siebie jednak trochę szacunku
Ja też się raz o to pogniewałam kiedyś na mojego Tż-ta i od tej pory już do mnie nie powiedział w ten sposób niczego

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37445028]gdyby to ode mnie zależało, to miałabyś robotę od jutra![/QUOTE]

Wspominałaś, o sylwestrowych swoich grypach żołądkowych i mi się przypomniało.
Martwię się, bo lekarz chyba zbyt pochopnie zdiagnozował u mojego Tż-ta grypę żołądkową... Minął tydzień, zwolnienie i dziś był w pracy, a Jego żołądek dalej boli. Biegunki minęły, ale żołądek ciągle go boli, a nie powinien, gdyż bierze już któryś dzień Ortanol

A poza tym u nas teraz jest naprawdę fajnie Sielanka trwa, bo Tż się stara, jest kochany, znów dużo rozmawiamy, napisze smsa z pracy, nawet się wziął trochę więcej za kuchenne sprawy
Może nie gotuje, ale wczoraj usmażył nam na obiadokolację frytki, a przedwczoraj ugotował makaron i odgrzał rosół.
Dziś zrobił mi sandwitche na kolacje

Ok, idę spać. Dobranoc, niech Wam się śni coś bardzo ekscytującego
Stary 2012-11-06, 07:44   #2720
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Wspominałaś, o sylwestrowych swoich grypach żołądkowych i mi się przypomniało.
Martwię się, bo lekarz chyba zbyt pochopnie zdiagnozował u mojego Tż-ta grypę żołądkową... Minął tydzień, zwolnienie i dziś był w pracy, a Jego żołądek dalej boli. Biegunki minęły, ale żołądek ciągle go boli, a nie powinien, gdyż bierze już któryś dzień Ortanol
a może to na tle nerwowym? mój tata przez ładnych kilka lat miał problemy z żołądkiem, cały czas biegunki, i żadne leki nie pomagały, mnóstwo badań miał robionych i nic. dopiero jak pojechaliśmy do serwinki powiedziała, że to z nerwów, że zamiast herbaty pić melisę, jak najmniej się denerwować i nie faszerować się lekami od żołądka bo na dłuższą metę nie pomogą

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-11-06, 08:13   #2721
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam i nie dziwię się, że pogniewałaś się na Tż-ta... Pewnie niespecjalnie, ale użył wulgarnego słownictwa... Powinno się mieć do siebie jednak trochę szacunku
Ja też się raz o to pogniewałam kiedyś na mojego Tż-ta i od tej pory już do mnie nie powiedział w ten sposób niczego
Oczywiście Tak to on sobie może mówić do swoich kumpli. Dziś od rana też nie rozmawialiśmy. Wyszłam do pracy i tyle.
Ok, przeprosił mnie więc powinnam mu powiedzieć co o tym myślę i tyle. Ale jakoś mnie to tak zabolało,że przemilczałam..

Dziewczyny, robiłyście sobie kiedyś peeling kawitacyjny u kosmetyczki? Zastanawiam się czy nie wybrać się na taki zabieg.

Czas edycji: 2012-11-06 o 08:20
Stary 2012-11-06, 09:43   #2722
MoonLai
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście Tak to on sobie może mówić do swoich kumpli. Dziś od rana też nie rozmawialiśmy. Wyszłam do pracy i tyle.
Ok, przeprosił mnie więc powinnam mu powiedzieć co o tym myślę i tyle. Ale jakoś mnie to tak zabolało,że przemilczałam..

Dziewczyny, robiłyście sobie kiedyś peeling kawitacyjny u kosmetyczki? Zastanawiam się czy nie wybrać się na taki zabieg.
Nie, nie robiłam, w ogóle nie wiem co to jest
Stary 2012-11-06, 10:06   #2723
klaudusk_a
Zakorzenienie

ja robiłam peeling kawitacyjny i bardzo polecam u nas w Lublinie nie jest to droga usługa i najlepiej pójść kilka razy żeby było widać rezultaty, chociaż u mnie już po pierwszym peelingu widać było różnicę i chyba na wiosnę sobie zaserwuję takie seanse z grupona

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-11-06, 10:09   #2724
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
ja robiłam peeling kawitacyjny i bardzo polecam u nas w Lublinie nie jest to droga usługa i najlepiej pójść kilka razy żeby było widać rezultaty, chociaż u mnie już po pierwszym peelingu widać było różnicę i chyba na wiosnę sobie zaserwuję takie seanse z grupona
Właśnie na grouponie jest oferta w salonie niedaleko mnie i chciałam się wybrać

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Nie, nie robiłam, w ogóle nie wiem co to jest
Ja wiem tyle co wyczytałam w internecie
Stary 2012-11-06, 10:23   #2725
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie na grouponie jest oferta w salonie niedaleko mnie i chciałam się wybrać [COLOR="Silver"]
ja bym wzięła sama się długo zbieram żeby się wybrać na te peelingi ale teraz często choruję więc poczekam do wiosny

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-11-06, 10:28   #2726
Konto usunięte

Cytat:
ja robiłam peeling kawitacyjny i bardzo polecam
Ja proponuję się wcześniej upewnić czy taki peeling jest nam potrzebny, bo ja chciałam iść przed ślubem a moja wizażystka, że "absolutnie nie, bo mi to nie jest potrzebne"

Mój mąż mnie tak denerwuje ostatnio, że mam go ochotę schować do szafy i zatrzasnąć drzwi na amen...
Stary 2012-11-06, 10:31   #2727
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym wzięła sama się długo zbieram żeby się wybrać na te peelingi ale teraz często choruję więc poczekam do wiosny
Skoro polecasz to chyba się wybiorę

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37453976]Ja proponuję się wcześniej upewnić czy taki peeling jest nam potrzebny, bo ja chciałam iść przed ślubem a moja wizażystka, że "absolutnie nie, bo mi to nie jest potrzebne"[/QUOTE]
Aaa to nie wiedziałam
Stary 2012-11-06, 13:25   #2728
bluesky89
Zakorzenienie

My dziś mamy wolne, zaraz uciekamy na zakupy

Paskudny dzień dziś, mroźno i w ogóle. Nawet się nie chce z domu wychodzić
Behind, mam nadzieje, że dojdziecie z TŻem do porozumienia.
Stary 2012-11-06, 13:31   #2729
201611220859
Konto usunięte

Cytat:
a może to na tle nerwowym?
Wiem, co masz na myśli... Bardzo prawdopodobne, że trafiłaś w dziesiątkę, bo Tż kilka lat w wieku nastoletnim miał takie coś stwierdzone, ale od lat jest już lepiej, prawie że normalnie. I bez żadnych leków... A teraz ma dużo stresów, myślę, że to samo mogło wrócić...
Oczywiście dla niego to hańba przyznać, że na tle nerwowym coś się dzieje, a wg mnie to nie wstyd - wiadomo, chwalić się nie ma czym, no ale to podświadoma reakcja organizmu... Niezależna od człowieka.

Cytat:
Grunt, że zrozumiał Pogódźcie się po pracy Nie lubię czytać, że u którejś z Was jest coś nie tak

Cytat:
Dziewczyny, robiłyście sobie kiedyś peeling kawitacyjny u kosmetyczki?
Moja cera jest kapryśna. Boję się wybrać na jakieś zabiegi do kosmetyczki, bo się zraziłam. Kosmetyczka kiedyś mnie namówiła na oczyszczanie manualne cery z trądziku, zamiast oświecić mnie, że nie wolno - moja cera jest wrażliwa, a nie tłusta, ma trądzik, ale różowaty, a nie młodzieńczy Strasznie bolało, zostawiło blizny, nie wychodziłam z domu przez tydzień, bo byłam opuchnięta. Od tamtej pory zmieniłam kosmetyczkę, ale maski i inne sama sobie robię w domu. Peeling tylko enzymatyczny

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37453976]Mój mąż mnie tak denerwuje ostatnio, że mam go ochotę schować do szafy i zatrzasnąć drzwi na amen...[/QUOTE]
Trzeba go pouczyć, że nie powinien denerwować żony
My do Ciebie zjedziemy i zrobimy z Nim porządek
A przy tym zrobimy sobie babskie ploty przy winku

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość

My dziś mamy wolne, zaraz uciekamy na zakupy
No hej
A coś konkretnego planujesz kupić?
No to życzę udanych łowów Pochwal się jak wrócisz
Stary 2012-11-06, 13:34   #2730
Konto usunięte

help!
koralowy czy chabrowy?
http://allegro.pl/jesien-tunika-z-dr...733828022.html
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości