|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37435091]Ja też mam dłuższy i nie marznę
w taką biało-czarną-szarą krateczkę małą i super ogromnym kapturze Takie coś http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...e_dwoje_52.jpg[/QUOTE]Fajny ![]() Ja mam coś takiego, kolor beżowy/ecru: http://www.cogdziezaile.pl/produkty/26927.jpg Chciałabym mieć dłuższą kurtkę z kapturem ale nie znalazłam żadnej nie-pikowanej
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-11-05 o 12:54 |
|
|
|
#2702 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Moja:
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest w moim stylu ale zazdroszczę kapturka
![]() Powoli obmyślamy Sylwka. Znaleźliśmy ofertę Balu pod Pzn, z noclegiem. Znajomi TŻta są na tak ale do końca tyg mają dać ostateczną odpowiedź. Także jak się uda to jedziemy 12osobową ekipą ![]() Właśnie wystawiałam na tablicy kieckę na sprzedaż i sobie zerknęłam przy okazji na mój pierścien Ten, którego ostatnio TŻ dojrzał jak go oglądałam na kompie Kolesiowi chyba zależy na sprzedaży, bo w zeszłym tyg był o 3 stówy droższy niż dziś
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z płaszczy to mam szary przed kolano i czarny trochę krótszy, ale nie zawsze mi to pasuje do reszty ubrań, tako samo do butów, dlatego kiedy chcę wyskoczyć do sklepu to po prostu muszę mieć kurtkę
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam TŻtowi taki kufel:
http://fanbiedronki.pl/files/g/2_Kuf...20121102B2.jpg ![]() A najlepsze,że jesteśmy w sob u jego brata na urodzinach, a tu znajoma kupiła mu identyczny kufel
|
#2707 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie na każdą okazję pasuje płaszczyk Mi też szczerze mówiąc zbyt się nie podoba, ale na pewno widziałam brzydsze Ta jest całkiem, całkiem ![]() I rzeczywiście tak jak mówiłaś, jest bardziej przy talii, więc to na plus ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37436286]właśnie.. nawet dobrze mi dzień mija i już nie pada... siedzę i wpisuję faktury kosztowe, stertę mam, że ledwo z niej wystaję... mam ochotę na spagetti carbonara [/QUOTE]Zatrudnij mnie, powprowadzam Ci do systemu faktury kosztowe i nie tylko ![]() Ja nie lubię carbonary Cytat:
Nie mam ani ekipy, ani Tż-ta, który chciałby wydać pieniądze, żeby być na takim balowym sylwku... Ba, za darmo by nie poszedł ![]() Taka prawda, że nie lubię Sylwestra. Od dziecka... Kiedyś spędzałam go z rodziną, raz ze znajomymi i było fajnie, oprócz tego, że ja jedyna nie miałam pary i mimo domówki, to mi przeszkadzało, a z Tż... Zwykle robimy sobie "romantyczny wieczór we dwoje", ale ciąży na nas pech. Ostatnio miałam cały 31 grudnia w towarzystwie biegunki z niewiadomych przyczyn... Poprzedni taki na siłę, Tż miał zły dzień w pracy, nie umiał się wyluzować, ja nie zdążyłam "zrobić się na bóstwo", bo na ostatnią chwilę w największych kolejkach kupowaliśmy szampana, kieliszki i takie tam, próbowaliśmy na siłę, by było miło... Wcześniejsze były faktycznie fajne Ale tak czy siak: sylwek kojarzy mi się źle. Każdy pyta, jakie plany, brak planów jest źle widziany... O północy pół rodziny nam się zdzwania z życzeniami, a ja wtedy nie mam ochoty na to i robię dobrą minę do złej gry ![]() Wolę niewymuszenie spędzać fajne wieczory kiedy indziej. A nie nastawiać się, że ta noc ma być "wyjątkowa"... Cytat:
|
|||
|
|
|
#2708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo
Ciuszków nigdy za wiele ![]() Ja przed każdym naszym wyjściem staję przed szafą mówiąc 'nie mam w co się ubrać' A TŻ na to 'normalka' ![]() Cytat:
Ale jeśli on będzie zadowolony,że spędzi Sylwka z kumplami,to ja się dostosuję. Z resztą moja paczka też będzie ![]() Beznadziejne jest to,że za cenę takiego Sylwka mielibyśmy jakiś weekendowy pobyt w SPA No ale raz nie zawsze ![]() Cytat:
![]() TŻ się wczoraj wkurzył,że chcę jechać do domu dopiero na Święta. Bo to całe 1,5 miesiąca jeszcze. Mówię,że może sam jechać..a on,że samemu to mu się nie chce. A dziś sprawdziłam,że przed Świętami mam 3 zjazdy także i tak bez sensu będzie jechać do domu w weekend przedświąteczny po to żeby w kolejny znów pojechać.
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-11-05 o 15:15 |
||
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
my też powoli myślimy o sylwku ale na razie jeszcze nbie ma ofert z okolicZNych lokali więc chwilę poczekamy
|
|
|
|
#2710 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My nie wiem jeszcze kiedy nast. razem pojedziemy... To zależy od wielu spraw
|
|
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Echhh u nas dziś zagościł foszek
|
|
#2713 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37445028]
yyyyyyyyyyy, a co on nie może wytrzymać bez rodziny? [/QUOTE]Echhh bo ja się do niego ponoć 'dopier****'
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzimy po obiedzie, a ja mówię że mu syfki na czole powychodziły. Ale nie było to w złej wierze
TŻ tak usiadł,że mu się Tshirt podwinął i kawałek brzucha było widać..więc go poklepałam i mowię 'ale misiek ma brzuszek'. A ten do mnie,że się cały czas do niego dopier*** Szczena mi opadła..TŻ po chwili przeprosil i mowi,że ma dziś zły dzień. Tak czy siak nie miał prawa tak się odezwać ![]() Teraz siedzimy i się do siebie nie odzywamy.
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie fajnie się zachował.. |
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą znów mnie przeprosił,że użył nieodpowiednich słów. Jest mi strasznie przykro i nie chce mi się z nim gadać.
Widzę,że kilka dni spędzonych w domu w towarzystwie brata dają się we znaki. Ok, mogłam się nie czepiać ale to nie było specjalnie i nie jest usprawiedliwiony. TŻ poszedł spać.
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-11-05 o 20:25 |
|
|
|
#2719 |
|
Konto usunięte
|
Przeczytałam i nie dziwię się, że pogniewałaś się na Tż-ta... Pewnie niespecjalnie, ale użył wulgarnego słownictwa... Powinno się mieć do siebie jednak trochę szacunku
Ja też się raz o to pogniewałam kiedyś na mojego Tż-ta i od tej pory już do mnie nie powiedział w ten sposób niczego ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37445028]gdyby to ode mnie zależało, to miałabyś robotę od jutra! [/QUOTE]![]() Wspominałaś, o sylwestrowych swoich grypach żołądkowych i mi się przypomniało. Martwię się, bo lekarz chyba zbyt pochopnie zdiagnozował u mojego Tż-ta grypę żołądkową... Minął tydzień, zwolnienie i dziś był w pracy, a Jego żołądek dalej boli. Biegunki minęły, ale żołądek ciągle go boli, a nie powinien, gdyż bierze już któryś dzień Ortanol A poza tym u nas teraz jest naprawdę fajnie Sielanka trwa, bo Tż się stara, jest kochany, znów dużo rozmawiamy, napisze smsa z pracy, nawet się wziął trochę więcej za kuchenne sprawy ![]() Może nie gotuje, ale wczoraj usmażył nam na obiadokolację frytki, a przedwczoraj ugotował makaron i odgrzał rosół. Dziś zrobił mi sandwitche na kolacje ![]() Ok, idę spać. Dobranoc, niech Wam się śni coś bardzo ekscytującego
|
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, przeprosił mnie więc powinnam mu powiedzieć co o tym myślę i tyle. Ale jakoś mnie to tak zabolało,że przemilczałam.. Dziewczyny, robiłyście sobie kiedyś peeling kawitacyjny u kosmetyczki? Zastanawiam się czy nie wybrać się na taki zabieg.
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-11-06 o 08:20 |
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
ja robiłam peeling kawitacyjny i bardzo polecam
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Ja wiem tyle co wyczytałam w internecie
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama się długo zbieram żeby się wybrać na te peelingi ale teraz często choruję więc poczekam do wiosny
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Konto usunięte
|
Ja proponuję się wcześniej upewnić czy taki peeling jest nam potrzebny, bo ja chciałam iść przed ślubem a moja wizażystka, że "absolutnie nie, bo mi to nie jest potrzebne"
Mój mąż mnie tak denerwuje ostatnio, że mam go ochotę schować do szafy i zatrzasnąć drzwi na amen... |
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37453976]Ja proponuję się wcześniej upewnić czy taki peeling jest nam potrzebny, bo ja chciałam iść przed ślubem a moja wizażystka, że "absolutnie nie, bo mi to nie jest potrzebne"[/QUOTE] Aaa to nie wiedziałam
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś mamy wolne, zaraz uciekamy na zakupy Paskudny dzień dziś, mroźno i w ogóle. Nawet się nie chce z domu wychodzić ![]() Behind, mam nadzieje, że dojdziecie z TŻem do porozumienia. |
|
|
|
#2729 | ||
|
Konto usunięte
|
Wiem, co masz na myśli... Bardzo prawdopodobne, że trafiłaś w dziesiątkę, bo Tż kilka lat w wieku nastoletnim miał takie coś stwierdzone, ale od lat jest już lepiej, prawie że normalnie. I bez żadnych leków... A teraz ma dużo stresów, myślę, że to samo mogło wrócić...
![]() Oczywiście dla niego to hańba przyznać, że na tle nerwowym coś się dzieje, a wg mnie to nie wstyd - wiadomo, chwalić się nie ma czym, no ale to podświadoma reakcja organizmu... Niezależna od człowieka. Cytat:
Pogódźcie się po pracy Nie lubię czytać, że u którejś z Was jest coś nie tak ![]() Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37453976]Mój mąż mnie tak denerwuje ostatnio, że mam go ochotę schować do szafy i zatrzasnąć drzwi na amen...[/QUOTE] Trzeba go pouczyć, że nie powinien denerwować żony ![]() My do Ciebie zjedziemy i zrobimy z Nim porządek A przy tym zrobimy sobie babskie ploty przy winku ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- No hej ![]() A coś konkretnego planujesz kupić? ![]() No to życzę udanych łowów
|
||
|
|
|
#2730 |
|
Konto usunięte
|
help!
koralowy czy chabrowy? http://allegro.pl/jesien-tunika-z-dr...733828022.html
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

w taką biało-czarną-szarą krateczkę małą i super ogromnym kapturze

TŻ tak usiadł,że mu się Tshirt podwinął i kawałek brzucha było widać..więc go poklepałam i mowię 'ale misiek ma brzuszek'. A ten do mnie,że się cały czas do niego dopier***