|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11551 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
Przeca Ty masz blisko (mieszkasz pod Warszawą jeżeli dobrze kojarzę ?) to czemu nie jedziesz? I kolejna strona rozpoczęta
|
|
|
|
|
#11552 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3741122]Sama, sama
Przeca Ty masz blisko (mieszkasz pod Warszawą jeżeli dobrze kojarzę ?) to czemu nie jedziesz? I kolejna strona rozpoczęta [/quote]Nie jadę, bo mnie ktoś może np. zgwałcić, jak będę wracać sama pociągiem po meczu :\ więc mnie tata nie puści. Chyba, że mnie Ebi odwiezie swoim Cinquacentem, ale on chyba przyleci samolotem, więc ta opcja też odpada. I tak dla siebie jeszcze powtórzę: idę spać. Muszę sobie to wmawiać, to może pójdę
|
|
|
|
#11553 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11554 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3740672]Znaczy się jokes??
ocb i ohh ![]() Ja nie odwazę się pokroić pewnej częsci ciała ![]() Ja nie moge, rozwalacie mnie, Szerloki Wy moje [/quote]dokładnie, taki dżołk Cytat:
będę miała wszystkie ebisiówki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#11555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://foto.onet.pl/2kjl0,bg06kga4g8...m,u.html#4vnyk http://foto.onet.pl/2kjl0,bg06kga4g8...m,u.html#4vnzk Jak sie nzywa ten wsrodku w krotkiej koszulce? to pilakrz? Chyba wpał mi w oko ![]() Edit: Polska - Armenia: bilety w całym kraju 15,5 tys. widzów obejrzy 28 marca w Kielcach mecz eliminacji piłkarskich mistrzostw Europy Polska - Armenia. Uzupełnione zostaną siedziska w tzw. sektorze kibiców gości - poinformowali we wtorek organizatorzy meczu. Bilety będą rozprowadzane tak jak na spotkania ligowe Kolportera Korony, w salonikach prasowych w całym kraju. Po raz pierwszy na meczu międzypaństwowym w Polsce wszyscy kibice będą musieli okazać prócz wejściówki dowód tożsamości ze zdjęciem. Kielecki stadion jako jedyny w kraju ma komputerowy system kontroli wejść. |
|
|
|
|
#11556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą ciekawe czy będzie można wybrać sobie miejsca ![]() to Arek Radomski jest
Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2007-02-20 o 12:26 |
|
|
|
|
#11557 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#11558 |
|
Konto usunięte
|
Patrzcie co zrobiłam w Photoshopie
Zdjęcia za duże, żeby załączyć, więc musicie obejrzeć je tutaj: http://grono.net/pub/u/1078736/gallery/2538025/ Technicznie słabo, ale nie jestem za dobra w grafice
|
|
|
|
#11559 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3743586]Tri, daj mi swój adres grona
[/quote]http://tricomi.grono.net [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3743676]Patrzcie co zrobiłam w Photoshopie Zdjęcia za duże, żeby załączyć, więc musicie obejrzeć je tutaj: http://grono.net/pub/u/1078736/gallery/2538025/ Technicznie słabo, ale nie jestem za dobra w grafice [/quote]omg boskie |
|
|
|
#11560 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No ba, że boskie |
|
|
|
|
#11561 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3743928]Wysłałam zaproszenie
No ba, że boskie przyjęłam
|
|
|
|
#11562 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#11563 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3743676]Patrzcie co zrobiłam w Photoshopie
Zdjęcia za duże, żeby załączyć, więc musicie obejrzeć je tutaj: http://grono.net/pub/u/1078736/gallery/2538025/ Technicznie słabo, ale nie jestem za dobra w grafice [/quote]o jaaaa ![]() ![]()
|
|
|
|
#11564 | |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3741404]A z tatą?
[/quote]ja moge z Toba isc na mecz ale wrocic bedziesz musiala sama wiec to Cie chyba nie pociesza... ja w ogole zamierzam isc z kumplami na mecz, no ale jak juz pisalam - oni nie rozumieja mojej fascynacji Ebim... Cytat:
a Ebi tez czasem smiechowo wyglada ale kurcze zazdrosze tej rodzince...
|
|
|
#11565 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3741404]A z tatą?
[/quote]Maćkiem? Nie, nie pójdę na mecz. Poczekam do Euro. A na Euro 2012 (tych, co może będą w Polsce) to już będę siedzieć normalnie na trybunie dla VIPów, jako żona najlepszego reprezentanta ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3743676]Patrzcie co zrobiłam w Photoshopie Zdjęcia za duże, żeby załączyć, więc musicie obejrzeć je tutaj: http://grono.net/pub/u/1078736/gallery/2538025/ Technicznie słabo, ale nie jestem za dobra w grafice [/quote]Świetne
|
|
|
|
#11566 |
|
Raczkowanie
|
jeśli "fakt" zacznie doszukiwać się jakiejś senseacji w kolacji Ebiego z SoniąF, to może to tylko umocnić ich znajomość.
a to że posunęłyście się aż do tego jast PRZYKRE, ŻENUJĄCE I ŚWIADCZY O MISKIM POZIOMIE MORALNOŚCI. przekroczyłyście pewną granicę. zresztą pewnie mało się tym przejmiecie, bo robicie to w zasadzie codziennie, ale póki dotyczyło to tylko tego, co się dzieje w Waszych główkach, było to Waszą sprawą. o ile plotkowanie we własnym gronie nt. wszystkiego, co dotyczy Waszego ulubieńca jest normalne, o tyle ostrzenie sobie pazurów na to, żeby jakiś tabloid dorobił jakąś niestworzoną historię do zwykłego wydarzenia jest poniżej wszelkiej krytyki. tym razem wykazałyście się ORDYNARNOŚCIĄ I TANIM WŚCIBSTWEM, cechującym ludzi czytających tę gazetkę. Piszecie, że SoniaF kupuje tandetne gadżety na allegro? owszem zresztą ja też to przyznałam. Ale co jest gorsze - tandetne, tanie błyskotni, czy tandetne, wręcz podłe zachowywanie się??? ŻENADA!!! pozdrawiam, więcej mnie tu nie zobaczycie, i choć wiem, że po tych paru słowach gorzkiej prawdy wcale nie będziecie za mną tęsknić, to proszę Was - zanim obrzucicie mnie tu błotem - przemyślcie parę spraw. |
|
|
|
#11567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, jak ci coś nie pasuje, to sobie idź. Nikt cię tu nie trzyma. Ja się nawet cieszę, bo nie bardzo lubiłam ten twój avatar i hipotezy, że niby Ebi jest gejem. I ja dużo, dużo bardziej wolałabym zobaczyć zdjęcie Ebiego z S., niż to przerobione przez ciebie i wstawione jako avatar A my po prostu jesteśmy ciekawe, jak wygląda S. i tylko chcemy zobaczyć jej zdjęcie, bo nie sądzę, żeby nawet taki szmatławiec, jak Fuckt dostrzegł jakąś wielką sensację w zwykłej kolacji Ebiego z jakąś Sonią i uważam, że co najwyżej mogą dać jakąś małą fotkę Ebiego z Sonią lub króciutką notkę o ich spotkaniu, ale sensacji, to z tego raczej nie zrobią. A nawet, jakby taki nasz kochany Ebi zaczął się spotykać z tą S. na kolejnych kolacjach, to raczej nie pojechałybyśmy do Dortmundu jej za to zlinczować, czy coś, tylko po prostu byśmy to z pokorą przyjęły, i wydawało mi się, że jest to oczywiste, a przynajmniej, że każda inteligentniejsza osoba zorientuje się, że większość tego wątku, to jedynie żart, ironia. I tak się zastanawiam, co jest bardziej żenujące? Znajdywanie dowodów na to, że Ebi jest gejem, czy chęć dowiedzenia się, kim jest osoba, która wygrała kolację, na którą równie dobrze mogłybyśmy pójść my, gdybyśmy miały na to kasę. I to nie jakąś prywatną kolację, tylko kolację charytatywną i podkreślam, że ona sama sobie tak jakby kupiła prawo do tej kolacji. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-02-20 o 17:28 |
|
|
|
|
#11568 |
|
Raczkowanie
|
do Magda: przeczytaj jeszcze raz wszystkie Wasze komentarze o Sonii i jej kolacji, żeby się przekonać, że sama sobie przeczysz. wystarczyło tylko, żeby ktoś Wam wygarnął, a już zmieniasz zdanie jak chorągiewka na wietrze. proszę proszę. okazuje się, że było to wielkim żartem. że teraz szanujecie SonięF jak jakąś świętą!
owszem, może i było żartem, tak samo jak moje domysły, które mi wygarnęłaś. ALE PRZESTAŁY NIMI BYĆ W CHWILI, KIEDY ZDECYDOWŁYŚCIE SIĘ NA MAŁĄ POMOC SZPIEGA Z PEWNEj SZANOWANEJ GAZETY i nie udawaj teraz niewiniątka. dobrze wiesz, co fakt potrafi zrobić. wiesz jak się to może skończyć. wiesz, że fakt rzadko kiedy podaje FAKTY, tylko niesprawdzone informacje, poszlaki i hipotety. wiesz, że fakt szuka sensacji i to małym kosztem! wiesz, że pierwsze co zrobi to sprawdzi, czego może dowiedzieć się przez intenet. i prawdopodobnie znajdzie to, co Wy znalazłyście przez internet. Boże. obiecałam, że się tu nie odezwę, ale nie zostawię tego tak, że teraz sie wszystkiego wypieraz i przeinaczasz fakty. możesz dlej pisać o tym z jakich to szlachetnych pobudek napisałyście list do faktu. mnie nie oszukasz. siebie raczej też nie. |
|
|
|
#11569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę co najwyżej oszukać ciebie Ale jakoś nie czuję, że kogoś oszukuję, więc może po prostu ty nie rozumiesz, o co mi chodzi. A te słowa: 'święta', 'niewiniątko' itd. to mnie po prostu z nóg zwaliły Jestem niewiniątkiem Ale raczej z tymi swoimi różowymi kajdankami, to nie jest święta (o, pewnie twoim zdaniem znowu sobie zaprzeczę A z tym, że ci z Fucktu mogą w poszukiwaniu informacji o S. trafić na nasz wątek, to nawet masz rację, ale ja o tym pisałam już wcześniej i proponowałam o niej pisać jakoś inaczej. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-02-20 o 17:25 |
|
|
|
|
#11570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pozostwaię Twoje wywody i argumenty bez komentarza bo nie zwykłam wchodzić w polemikę, która nie jest dostosowana do pewnego poziomu dobrego smaku zwanego KULTURĄ pragnę zauważyć że wycieczki personalne nie są na Wizażu mile widziane, więc może stonuj swoje wypowiedzi i możesz odchodzić - ja za Tobą tęsknić nie będę |
||
|
|
|
#11571 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, a Krzynio po prostu lubi jabłka wcinać ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3743676]Patrzcie co zrobiłam w Photoshopie Zdjęcia za duże, żeby załączyć, więc musicie obejrzeć je tutaj: http://grono.net/pub/u/1078736/gallery/2538025/ Technicznie słabo, ale nie jestem za dobra w grafice [/quote]Nie chce mi sie otworzyć... ![]() Cytat:
I zasiądziesz koło Ally ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie uważamy SF. za świeta, no ale przeciez nie odwołamy jej kolacji z Ebim... A jeżeli z tej znajomości cos wyniknie no to trudno się mówi... Takie życie... A tu od razu jakis wielki BULWERS!!
|
|
#11572 |
|
Zadomowienie
|
no nie!!!!!
Dziewczyny przez takie rozmowy na watku robi sie niemila atmosfera a przeciez nie o to chodzi... mamy rozne zdania i poglady i nie musimy sie zawsze ze soba zgadzac ale powinnysmy sie szanowac... dziewczyny chcialy napisac do faktu w sprawie tej kolacji i tak zrobily... mi osobiscie tez sie to nie podoba (m.in. dlatego ze znamy wszystkie ta gazete i wiemy ze na ogol nie pisze prawdy wiec nawet jezeli zdecyduje sie czegos dowiedziec o tej kolacji to czemu tutaj mialaby pisac prawde - znajac zycie to w artykule 3/4 to bedzie wymyslona historia, jakies dopowiedzenia... poza tym uwazam ze to nie nasza sprawa i na miejscu tej dziewczyny nie byloby mi milo gdyby jakas gazeta sie rozpisywala na temat mojej kolacji z Ebim czy tym bardziej gdyby nas obserwowala podczas tej kolacji... wiecie to moze byc jej jedyna okazja zeby sie spotkac z Ebim i na pewno chcialaby sobie z nim spokojnie i normalnie pogadac... ale fakt tez jestem ciekawa jak ona wyglada
|
|
#11573 |
|
Konto usunięte
|
Hmm. Ja nie mam zamiaru się kłócić, ale chciałam zauważyć, że chyba nikt nie bierze na serio tego co pisze Fakt. W takim wypadku nawet jak Fakt wymyśli jakąś bzdurę na temat Ebiego i Soni to nikt się tym nie przejmie. A my chciałyśmy się po prostu dowiedzieć czegoś o tej kolacji. To po pierwsze. A po drugie to skoro aukcja była charytatywna to można było się spodziewać, że media się nią zainteresują (tj. tą kolacją, wyjazdem do Dortmundu, itp.), ponieważ Ebi jest osobą publiczną.
To tyle odemnie ![]() Syska, jak chcesz mogę Ci na PW wysłać linki do poszczególnych fotek jeżeli nadal nie widzisz |
|
|
|
#11574 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, wróćmy do jakichś przyjemnych tematów. Kto policzy, ile dni do meczu?
|
|
|
|
#11575 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#11576 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3746294]
Syska, jak chcesz mogę Ci na PW wysłać linki do poszczególnych fotek jeżeli nadal nie widzisz W koncu weszło... Fajoskie! ![]() Cytat:
36 do tego z Armenią ... A ktoś tu mówił, że ma umysł matematyczny...
|
|
#11577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciesze sie baaaaaaaaaaaaaaaardzo ze ten mecz zostal przeniesiony do nas nie musze juz jechac do kielc to Magda co? bedziemy siedziec pod hotelem z transparentem takim jak kiedys chcialysmy miec pod sobieskim
|
|
|
#11578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś nie miałam kalendarza pod ręką ![]() Cytat:
A napiszesz mi zwolnienie z lekcji? Ale w sumie moja wychowawczyni to WFistka i trenerka jakiejś tam drużyny, więc może jakbym się z nią dogadała, to by mnie na tydzień zwolniła ze szkoły Obiecałabym zdobyć jej autograf jej ulubionego piłkarza
|
||
|
|
|
#11579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bedziemy jak Charlie's Angels
|
|
|
#11580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

Może Ebi da mi u siebie przenocować 
?) to czemu nie jedziesz?

Mój tata to by chyba ze smiechu się posikał, więc przy nim nie odstawiam takich scen

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)