|
|
#1981 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLV
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Flo, kciuki za piesa zaciśnięte, trzymajcie się ![]() Biedny słodziak
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
znad kawy i grahamki z pastą łososiową i kiełkami rzodkiewki dochodzę do siebie ![]() Flo ![]() moja królica przechodziła pod koniec lata dość ostre zapalenie oka tak spuchła jakby jej druga głowa wyrastała a oko się zakleiło całkiem ale antybiotyk pomógł, tylko oczko zostało błękitne w dodatku taki królik się nawet poskarżyć nie może, schowała się tylko w norce i czekała
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana Parabelko, a teraz pakuję i wysyłam Ci lapka do czyszczenia prychłam nań jogurtem z owsianką ![]() Cytat:
biedna królica, dobrze, że udało się wyleczyć, bo dawno dawno temu mój chomik imieniem Ripper nie przeżył takiego zapalenia biedak ![]() nie wiem czy pisałam, ale zerwałam swieżo odnowione po latach "stosunki" z koleżanką, która się mi nieopacznie przyznała, że jak zachorował królik jej dzieci (bardziej tu pasuje słowo bachory ) to go wyniosła na nieogrzewane poddasze i on tam padł, nie dopytywałam o szczegóły, ale to było nasze ostatnie spotkanie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-11-06 o 14:28 |
||
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam z pytaniem - tak, dotyczacym włosów
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
dostanie, bo se dzieciątka cudnie wychowała, jak patrzyłam na zachowanie jej syna, wtedy ok. 8 letniego to mi włosy dęba stawały
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Acz dla królika to marne pocieszenie
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
kupna na wagę, ale pakowana też niczego sobie
![]() Flo ![]() przypomniał mi się jeden ex jak mnie pocieszał, gdy z psem było bardzo źle - "to tylko pies..." ![]() nie muszę pisać gdzie go bardzo szybko posłałam ![]() ale w domu walczę z podobnym podejściem bardzo źle wygląda, chyba już koniec, szkoda zwierza, lepiej dać mu spokój niż po lekarzach ciągać.... ![]() a ja złapałam w koszyk i do najbliższego weta (parę kroków mam) nawet za wizytę nie wziął obejrzał, przepisał antybiotyk i kazał przyjść jak by nie pomogło na szczęście z każdym dniem się poprawiało
|
#1991 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
No ale z drugiej strony -prześlicznie pokazała dzieciom, co mają z nią samą zrobić jak zachoruje.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety wiem jaka ![]() Chiba na nerwach ![]() Cytat:
ciekawe czy chore dziecko by też wyniosła![]() Nie koleguj się z takimi człowiekami Cytat:
|
|
#1993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój nietopsz na szczęście jest mało teatralny i mam nadzieję że tak pozostanie ![]() ![]() ja też mam nadmiar jabłek ale jakoś tak nigdy mi nie przychodzi do głowy żeby spontanicznie zrobić szarlotkę ![]() Cytat:
o 17 z pracy wróciłam, nie przywykłam do takich długich pobytów poza domem
|
||
|
|
|
#1995 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Koleżanka zaraz ma przyjść, powie mi, czy to jadalne wyszło...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1996 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
źle mi...
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1997 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 2.dobrześ uczyniła do niej wszystko wróci i to szybciutko , dzieci ją na strych wyniosą i zamkną ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co Ci to ![]() Zostałam dziś przeszkolona z zarządzania stresem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1998 |
|
Piers do przodu
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też ale staram się nie dawać, ostatnio czego się nie tknę obraca się w g.....o
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2000 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Powiem tak: nigdy więcej wnoszenia ogromnej kanapy wyżej, niż na parter, godzinę żem do siebie dochodził
|
|||||||
|
|
|
#2001 |
|
Konto usunięte
|
Florku, Winter
Czee all Czy Desperado tylko na mnie śmierdzi rurami autobusowymi?
|
|
|
|
#2002 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
jakby ktoś od środka paluchem wypychał nieruchome bursztynowe oko ....
|
|
#2003 | ||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37464444]Czy Desperado tylko na mnie śmierdzi rurami autobusowymi?
[/QUOTE]A co to Desperado i w jakim celu się stosuje? ![]() Cytat:
Skąd to się bierze tak w ogóle, ta oczowypadalność? ![]() Cytat:
Wiele już rzeczy wnosiłem i znosiłem, wiele razy wyrazy uznane powszechnie za obsceniczne latały w powietrzu, ale ta kanapa narożna znokautowała mnie w pierwszej rundzie, bez ostrzeżenia, nie dając szans na obronę
|
||
|
|
|
#2004 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Oglada i spi w dzien bo sie nie wysypia... Poza tym tez mam dola (standard pt. jestem gruba, brzydka, krostowata, wypadaja mi wlosy, nic mnie w zyciu nie czeka dobrego tylko praca i sprzatanie). Tak wiec nawet mi sie pisac nie chce :/ |
|
|
|
|
#2005 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2006 |
|
BAN stały
|
Aaaa!
|
|
|
|
#2007 |
|
Piers do przodu
|
Mursz speszyl for u - mogłam płacić dziś za funtowe zakupy przez PayPal i Visą bezpośrednio - różnia kursów: PayPal 5,3897 PLN za GBP .... Visa to 5,1502
No to wiadomo, co wybrałam ![]() Gryxiu - to było zapalenie mięśnia zaoczodołowego pionowego, lecącego aż do żuchwy .... skąd?? z powietrza
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2012-11-06 o 19:40 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2009 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad przemeblowywania
![]() kuźwa, nie pamiętam jak miałam poustawiane knigi wg mnie wszystkie wymienione warto, no może poza japońskim macbethem bo oczywiście dość specyficzny... a przynajmniej czas apokalipsy, chociaż się długie lata wahałam, bo podejrzewałam co to będzie, i rzeczywiście, przez pierwsze 2,5 h był koszmar, nie wiem czemu nie przerwałam oglądania, w głowie malowany ptak i inne takie motywy ale ostatnia godzina, która jest jeszcze gorsza, zadziwiająco nabiera sensu... dziwny film, ale nie żałuję że obejrzałammoże nie wstawiaj sobie zęba przed koncertem ![]() Cytat:
ja bym się dorzuciła ![]() biedna Fany ![]() Cytat:
![]() a tak poważnie, ja kiedy podejrzanie głuchnę, odtykam uszy i słuch dziwnym trafem wraca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2010 |
|
BAN stały
|
Jakiś pasek w talii do tej sukienki? Jeśli tak - jaki? ![]() W ogóle uprzedzam, że w najbliższym czasie będę wpadać po porady faszynowo-prezentowe, bo parę okazji przede mną, w których będę poniekąd debiutować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

Biedny słodziak

czy robiona?
Też głową nie ruszam, ale to już ponad tydzień, więc zaczynam się przyzwyczajać... Lecę zaraz do rehabilitantki po pomoc...
(bardziej tu pasuje słowo bachory
i on tam padł, nie dopytywałam o szczegóły, ale to było nasze ostatnie spotkanie 

ciekawe, co by wyszła za kreatura
i się zastanawiałam jak jej zabezpieczyć w przypadku wypadnięcia ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jakby ktoś od środka paluchem wypychał nieruchome bursztynowe oko ....