![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bella Hostessa - ktoś coś wie ?
z taksówkarzem szukałam z jakieś 40 min;p no i jeszcze musiałam wcześniej sama dojechać, więc ta cała 'wycieczka' zajęła mi jakieś 2-3 godz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Dla mnie ten temat to jakaś ściema i jej autor.
Nic złego o tej agencji nikt nie napisał z własnych doświadczeń tylko same domniemania. Osoby, które udzielają się w tym poście to "świeże nowe konta, loginy" Jak by ktoś chciał ukraść wasze dane osobowe to po otrzymaniu ich nie bawiłby się w wysyłanie umów. Mam dane osobowe to idę dalej a nie jakieś jeszcze męczenie się z wypełnianiem i wysyłaniem umów. Koleżanka, która pisze że pojechała samochodem a później taksówką to jakaś ściema. Wy tu więcej ściem piszecie niż by miała ściemniać ta agencja. Ktoś tu celowo sieje niepokój i propagandę. KONKURENCJA ?????? Czy niezatrudniona hostessa się mści??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
Ten tema to jakaś ściema.
Po co ktoś kto miał mieć za zadanie ukraść wasze dane osobowe fatygował się i marnował swój czas po to by jeszcze wysyłać wam umowy, które na pewno zajmują czas by je sporządzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Trzeba było słuchać taty.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
mogło być gorzej. Naprawde cieszę się, że wróciłaś!!!
![]()
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
W taim razie wszystko jasne. Ja po wysłaniu formularza nie dostałam i dalej nie dostaje już odpowiedzi zwrotnej (w postaci umowy), także już nie liczyłam nawet na jakąkoliek romowe z tą Wanessa.
Tak czy siak, super, że powstał ten wątek, bo wiele osób mogłoby się naciąc na coś takiego. Ja na pewno będę już ostrożniejsza następnym razem i jeżeli będę miałą jakiekolwiek wątpliości to sprawdze na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Laterne bardzo mi miło
![]() ![]() Edytowane przez starletteee Czas edycji: 2012-11-04 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Przyczajenie
|
Lenqaa20 okej, pojedźmy więc jutro do Konstancina i pokaż mi gdzie niby jest ul. wschodnia 50 oraz wytłumacz mi dlaczego "pani Wanessa" nie odpisuje na maile? jesli wczesniej tak to przeciez chetnie robiła
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
Edytowane przez starletteee Czas edycji: 2012-11-05 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
a może to Lenqaa20 jest jedną wielką ściemą ? Bo tak jak wiekszośćc dziewczyn też sobie założyła niedawno konto
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Dodatkowo gdy normalna firma spisuje dane to zawsze chce adres urzędu skarbowego , w tej firmie nie było to potrzebne . A dlaczego ? Jeśli płacą 1000 zł brutto to muszą potem oddesłać tą zabrana cześc na podatek do urzedu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Myślę, że zostało w tym wątku wymienione już wystarczająco dużo dowodów na to, że firma nie istnieje, więc lepiej olać takie komentarze i dać już sobie z tym spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Tak więc właśnie wróciłam z mojej wycieczki w celu spr tej agencji, adres podany w umowie Polna 56 niestety nie istnieje, ulica kończy się na nr 54, byłam też w Magdalence- sytuacja podobna, ul Słoneczna jest, ale nr 98 już jest w innej miejscowości- w Starej Iglicznej, a nawet jeśli, zaszła by pomyłka miejscowości (co jest z resztą absurdalne), to pod tym adresem nie kryje się nic, szary mały domek- nic. Więc jedno wiemy, tej agencji odgórnie chodziło o nasze dane, nawet nie to, żeby nas gdzieś wywieść, wykorzystać itp, tylko po prostu nasze dane i teraz pytanie- po co? Rozczarowałam się bardzo, bo miałam nadzieję, że jednak to legalna firma, która potrzebuje hostess- jednak człowiek uczy się na błędach przez całe życie. Pozdrawiam i nie radzę tam jechać, bo tak na prawdę wysiadając z autobusu/samochodu/ taxówki nie będziecie miały nawet dokąd pójść, bo adresy są wyssane z palca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Krótko mówiąc- jeżeli ktoś podaje dane takiej niesprawdzonej firmie - to ma problem.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
no tak, tylko ja akurat wykazałam się nieostrożnością i podałam swoje dane.
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- tylko teraz to już jest po fakcie, więc co teraz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Nie mam pojęcia po co ktoś miałby chcieć Wasze dane. Ale jeśli Cię to martwi, to idź na policję i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Też zastanawiam się nad pójściem na policje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
ja także, tylko problem jest w tym czy w ogóle będą chcieli przyjąć zgłoszenie w takiej sprawie. Często nie chcą przyjmować błahych spraw, ponieważ jest z tym dużo papierkowej roboty, nie bardzo wiedzą co z taką sprawą zrobić i obniża im to statystyki. Wiem, że powiecie, że jest to ich obowiązek i jak mogą nie przyjąć zgłoszenia i zgadzam się z tym, bo jestem tego samego zdania, tylko rzeczywistość jest niestety inna. Zastanawiam się czy chcę tracić kilka godzin upierając się aby to zgłosić, bo pewnie będą to odradzać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Nie rozumiem.
Przecież skoro Was tak martwi, że udostępniłyście dane, to tak naprawdę jedyny sposób na dowiedzenie się czegoś to pójście na policję. A jak Wam to wisi - nie idziecie. Proste. ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Zresztą nie musicie też od razu zgłaszać, tak naprawdę wystarczy iść na policję i zwyczajnie zapytać - po co komuś mogą być Twoje dane. Jeśli oni nie będą wiedzieć, to kto? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
Po co szukacie dziury w całym? Dziewczyny... ten wątek miał nam pomóc, jeżeli macie z tym jakiś problem to nie czytajcie.
Kto chciał ten czytał i z tego co widze pojawiło się kilka dziewczyn, ktore dostały taką samą ofertę pracy. Po to jest to forum, a to, ze wiekszosc z nas nie mialo konta to chyba NIE KONIEC ŚWIATA?! boże, potrzebowałysmy pomocy i sie zglosilysmy, a tutaj prosze połowa z osób, które się udzialają to nagle wielcy detektywi haha śmieszne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chcesz im powiedzieć coś pomocnego, to dajesz. Ale przestań się tutaj naśmiewać z ludzi, bo to nic nie wnosi do aktualnej dyskusji. Edytowane przez Nyappy Czas edycji: 2012-11-07 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
To jak dziewczyny, któraś już to zgłaszała na policję, albo coś konkretnego się jeszcze dowiedziała, albo coś się stało dziwnego- typu kredyt na Wasze dane itp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
mysle,ze bez spiny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
a jakie dane podawalyscie? pesel i nr dowodu tez? moze ktos chce na was wziac pozyczke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Imię nazwisko
nazwisko panieńskie matki adres zameldowania adres do korespondencji nr tel Nip pesel nr dowodu datę wyrobienia dowodu organ wydający dowód osobisty nr konta nazwę banku datę urodzin adresy i dane firm dla których pracowałam zaświadczenie o bezrobociu co robię- nazwa uczelni kierunek itp w sumie wszystkie dane jakie są możliwe.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez niv_ Czas edycji: 2012-11-17 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
ja bym zgłosiła zaginiecie dowodu na policje!!! i szybko wyrobiła nowy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć,
Jestem hostessą pracującą w Łodzi dla jednego z biur, który płaci najniższą z możliwych stawek - 7 zł. Chciałabym to zmienić, dlatego piszę do Was. Znacie i polecacie jakieś biura, które poszukują hostess na promocje/degustacje (nie sesje zdjęciowe itp.) , które płacą więcej? W grę wchodzi tylko Łódź. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Hostessa w Hannspree
Mam do Was pytanie: czy któraś z Was pracuje/pracowała jako hostessa w tej firmie? Czy możecie podzielić się informacją na temat pracy w tym miejscu i na takim stanowisku? Z góry dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
HOSTESSA W COCOMO-JAK TO WYGLADA? czy warto?
czy pracuje kktoras z was....jak to wygląda Czy wyplata w terminie czy faktycznie tylko sie siedzi i rozmawia Prosze bo dzis musze sie zdecydowac i nie wiem czy warto a szybko potrzebuje pieniędzy Moja sytuacja jest cieżka dlatego O tym mysle ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Dot.: HOSTESSA W COCOMO-JAK TO WYGLADA? czy warto?
Idź to się przekonasz, nikt ci nie odpisze w tej sprawie ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.