Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-06, 20:06   #991
ilkas
BAN stały

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

I podbijam pytanie z pościelą, bo mój estetyczny umysł cierpi jak pomyśli, że przecież ochraniacz inny będzie i nie do wszystkiego będzie pasować Chociaż z drugiej strony - maluszek nie ma pościeli w łożeczku na początku, tylko właśnie ochraniacz, prześcieradło i..tyle?
Ja to rozwiązałam tak:
Kupiłam 2 ochraniacze.
Jeden ten co na zdjęciu wyżej, zielony z dodatkami niebieskimi w paski. Do tego w ten sam deseń kupiłam rożek i śpiworek. Więc na początku dziecko będzie spało w rożku, potem w śpiworku. Rożek mam jeszcze inny, nie pasujący już kolorystycznie od mamy ale nie mam zamiaru się tym przejmować Po prostu będzie inny i tyle Na później mam też pościel z ikei taką http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10107784/ nie jest idealna do tych pasków niebieskich na ochraniaczu hehe, ale ma też motyw niebieskiego i zielonego więc da radę

Drugi ochraniacz kupiłam taki sam motyw co tamten (z sreduszkiem pośrodku) tylko że kolor Kratka oliwkowa / Oliwka ( drugi rząd od góry) z all http://allegro.pl/ala-i-as-serca-och...740799815.html Ten ochraniacz ma kratkę więc do tego będzie ta pościel którą kupiłam w ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50197476/ kratki fajnie się razem zgrały i wygląda dobrze.

Czy coś jeszcze dokupię..nie mam pojęcia bo nie wiem ile jeszcze tego trzeba To mój taki zamysł na teraz. A podejrzewam, że jak dziecko zasika rożek/śpiworek/pościel to będę zmieniać na to co będzie pod ręką i wtedy już nie będę patrzyła na kolory i dopasowanie

W każdym razie przecież nie wszystko musi być idealne pod kolor. Po prostu mniej więcej sobie wybierz w ten sam deseń ochraniacz i potem pod to dobieraj pościel jeśli chcesz żeby pasowało
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 20:25   #992
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
My wczoraj zagazowaliśmy wreszcie samochód, który kupiliśmy w lipcu - 2400 zł nie nasze No ale na benzynie nie dalibyśmy rady jeździć. A jeśli gaz po nowym roku faktycznie by staniał, również ten do aut, to w ogóle byłabym happy

Oooo a ja jade zgazować tez w tym tygodniu, tzt myslał ze sie wlozy najtańszą instalacje a tu du.pa. trzeba sekwencję zakładać i dziekuję, 2100zł nam poleci. Ale tez sobie nie wyobrażam jezdzić na benzynie tym samochodem...
kurna, samochód kupiony za 6 tysi a sekwencja 2 koła wrrrr no ale nie wyobrażam sobie no, co chwile tankuje. ;/
chyba mniej pali ta nasza bmw niz ten partner co zesmy kupili, ale tamta jest drozsza wiec wolimy odlozyc te kase

ma staniec gaz? pierwsze slysze?! ja slyszalam ze ma zdrozec o 40gr

tak w ogóle to dostałam dzis mandat za parkowanie ( 25zł musze bulić, a zaparkowałam tylko na 5 minutek abuuuuu

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-11-06 o 20:28
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 20:26   #993
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Ja to rozwiązałam tak:
Kupiłam 2 ochraniacze.
Jeden ten co na zdjęciu wyżej, zielony z dodatkami niebieskimi w paski. Do tego w ten sam deseń kupiłam rożek i śpiworek. Więc na początku dziecko będzie spało w rożku, potem w śpiworku. Rożek mam jeszcze inny, nie pasujący już kolorystycznie od mamy ale nie mam zamiaru się tym przejmować Po prostu będzie inny i tyle Na później mam też pościel z ikei taką http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10107784/ nie jest idealna do tych pasków niebieskich na ochraniaczu hehe, ale ma też motyw niebieskiego i zielonego więc da radę

Drugi ochraniacz kupiłam taki sam motyw co tamten (z sreduszkiem pośrodku) tylko że kolor Kratka oliwkowa / Oliwka ( drugi rząd od góry) z all http://allegro.pl/ala-i-as-serca-och...740799815.html Ten ochraniacz ma kratkę więc do tego będzie ta pościel którą kupiłam w ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50197476/ kratki fajnie się razem zgrały i wygląda dobrze.

Czy coś jeszcze dokupię..nie mam pojęcia bo nie wiem ile jeszcze tego trzeba To mój taki zamysł na teraz. A podejrzewam, że jak dziecko zasika rożek/śpiworek/pościel to będę zmieniać na to co będzie pod ręką i wtedy już nie będę patrzyła na kolory i dopasowanie

W każdym razie przecież nie wszystko musi być idealne pod kolor. Po prostu mniej więcej sobie wybierz w ten sam deseń ochraniacz i potem pod to dobieraj pościel jeśli chcesz żeby pasowało
Swietne pomysły! na pewno wykorzystam!
Po prostu kupię jeden jeszcze ochraniacz beżowo kremowy ( bo mam taką pościel), prześcieradełka mam dwa: różowe i kremowe do tamtej pościeli właśnie).
Pewnie, że nie musi być idealnie, grunt, żeby się nie gryzło za bardzo i styknie.
A jak dziecko zasika to mi też będzie wszystko jedno
Teraz tylko z nudów wydziwiam zapewne

A pościele z ikea fajne bardzo, sama popatrzę jak będę.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 20:31   #994
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Oooo a ja jade zgazować tez w tym tygodniu, tzt myslał ze sie wlozy najtańszą instalacje a tu du.pa. trzeba sekwencję zakładać i dziekuję, 2100zł nam poleci. Ale tez sobie nie wyobrażam jezdzić na benzynie tym samochodem...
kurna, samochód kupiony za 6 tysi a sekwencja 2 koła wrrrr no ale nie wyobrażam sobie no, co chwile tankuje. ;/
chyba mniej pali ta nasza bmw niz ten partner co zesmy kupili, ale tamta jest drozsza wiec wolimy odlozyc te kase

ma staniec gaz? pierwsze slysze?! ja slyszalam ze ma zdrozec o 40gr
Ja tam nie wiem, mąż coś czytał, że może stanieje, ale czy tak będzie? Mam nadzieję

Wiesz, teraz te instalacje to inna generacja niż kilka lat wstecz, więc i cena jest odpowiednia Cieszę się, bo np. wlew do gazu zrobili nam tam gdzie jest wlew do benzyny tzn. obok, więc nawet nie widać, że jest zagazowany

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 20:32   #995
Wisienka_0809
Rozeznanie

Witam wszystkie Mamy styczniowo-lutowe
Wiem, że pojawiłam się tu bardzo późno, ale dopiero niedawno przyszedł mi do głowy pomysł o zapisaniu się na takim forum

To już 7. miesiąc, ale mogę powiedzieć tyle: nie znam dokładnego TP, ponieważ wg USG wychodzi 22.01., a wg okresu - 11.02.2013 r. Płci Bobasa nie znam również, ponieważ na, jedynym do tej pory, USG chyba się trochę wstydził i zasłonił nóżką

Jak tylko dowiem się więcej w sprawie tej, da Wam znać
Pozdrawiam wszystkie Mamusie
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 20:34   #996
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Wiem, że pojawiłam się tu bardzo późno, ale dopiero niedawno przyszedł mi do głowy pomysł o zapisaniu się na takim forum

To już 7. miesiąc, ale mogę powiedzieć tyle: nie znam dokładnego TP, ponieważ wg USG wychodzi 22.01., a wg okresu - 11.02.2013 r. Płci Bobasa nie znam również, ponieważ na, jedynym do tej pory, USG chyba się trochę wstydził i zasłonił nóżką

Witaj Mam nadzieję, że często będziesz z nami pisać A czemu miałaś tylko jedne usg?

Dominika

Alicja
Stary 2012-11-06, 20:36   #997
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Swietne pomysły! na pewno wykorzystam!
Po prostu kupię jeden jeszcze ochraniacz beżowo kremowy ( bo mam taką pościel), prześcieradełka mam dwa: różowe i kremowe do tamtej pościeli właśnie).
Pewnie, że nie musi być idealnie, grunt, żeby się nie gryzło za bardzo i styknie.
A jak dziecko zasika to mi też będzie wszystko jedno
Teraz tylko z nudów wydziwiam zapewne

A pościele z ikea fajne bardzo, sama popatrzę jak będę.
Ja też teraz wydziwiam , dopasowuję i wybieram bo mi to po prostu sprawia przyjemność A później się okaże jak to będzie W każdym razie przy wyborze też sugerowałam się zasadą żeby się za bardzo nie gryzło, a mniej więcej razem fajnie wyglądało
A pierwszy ochraniacz w jakim masz kolorze?
No, skoro masz pościel beżowo kremową to jak najbardziej taki ochraniacz o jakim piszesz w ten deseń będzie super wyglądał.

To w takim razie ja mam teraz pytanie do Was ile potrzeba tak mniej więcej:
-rożków
-śpiworków
- kompletów pościeli
??
Stary 2012-11-06, 20:36   #998
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie wiem, mąż coś czytał, że może stanieje, ale czy tak będzie? Mam nadzieję

Wiesz, teraz te instalacje to inna generacja niż kilka lat wstecz, więc i cena jest odpowiednia Cieszę się, bo np. wlew do gazu zrobili nam tam gdzie jest wlew do benzyny tzn. obok, więc nawet nie widać, że jest zagazowany
noo ale powiem Ci, ze i tak były droższe te instalacje ;] ja mam taką nadzieje ze tez zrobią wlew tam gdzie benzynka.

Cytat:

Hej nowa mamusko! a skad jestes ze mialas tylko jedno usg? bu napisz cos wiecej o sobie

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-11-06, 20:39   #999
LadyWhisper
Zakorzenienie

My kupilismy ochraniacz w ikea taki bialy w kropeczki kolorowe na gorze mamy posciel w paseczki kolorowe i jedna niebieska, ja sie tym akurat nie przejmuje a moskitiere tez z ikei kupilismy, taka z kolorowymi kropeczkami doczepianymi, slicznie bedzie wygladac

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 20:44   #1000
Debrah
Zakorzenienie

Pierwszą pościel mam w taki fajny wzorek ( bo ochraniacz był w komplecie z wypełnieniem pościeli) różowo - biały ( a na tym pomarańczowe żyrafki) - ciężko opisać, ale delikatne to, żadna pstrokacizna.
Może fotę potem zrobię.

A pościel w sensie poszewek mam kremowo brązową z motywem żyrafy też ( nie wiem dlaczego)

Więc teraz wniosek taki, że przyda mi się jeszcze jeden ochraniacz jakiś kremowo - beżowy i jeszcze jedna pościel w tonacji różowej do pierwszego ochraniacza :d lol - chyba nie myślałam jak kupowałam - w ogóle nie wpadłam na to, że na pościel pójdą poszewki i mi się cała koncepcja kompletu idealnego rozwali
Stary 2012-11-06, 20:48   #1001
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ilkas, ja mam 1 rozek, i tak maluch krociutko bedzie spal, najwyzej dokupie, spiworka jeszcze nie kupowalam , poscieli mam 3 komplety i 6 przescieradelek

Stary 2012-11-06, 20:54   #1002
Debrah
Zakorzenienie

Ja mam jeden rożek i jeden śpiworek + 1 śpiworek dużo większy w spadku po chłopczyku z rodziny. Prześcieradełka na razie dwa tylko.
Będę dokupywać jak się zastanowię ile tego trzeba, bo nie mam pojęcia.
Stary 2012-11-06, 20:59   #1003
Wisienka_0809
Rozeznanie

Cytat:
Witaj Mam nadzieję, że często będziesz z nami pisać A czemu miałaś tylko jedne usg?
Cytat:
Hej nowa mamusko! a skad jestes ze mialas tylko jedno usg? bu napisz cos wiecej o sobie
Jakby to opisać, żeby się nie rozpisywać... Wyszło tak, że dopiero w 4. miesiącu udałam się do gina, i automatycznie pierwsze USG było robione dopiero w 21 tc. O przyczynach nie będę się rozpisywać
No ale Najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że od początku ciąży nie miałam żadnych innych jej objawów oprócz większych piersi i braku okresu Zero wymiotów, zero nudności, zawrotów głowy itp. Wszystkie badania są w normach, teraz już tylko brzuszek w niektórych czynnościach zawadza, nogi odmawiają czasem posłuszeństwa no i zadyszka się pojawia przy dłuższych przechadzkach
I do tej pory przytyło mi się 14 kg
Stary 2012-11-06, 21:00   #1004
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Cześć mamusie ja dziś byłam na wizycie,synek wazy 1300g- 29 tydzień. Dostałam fotki pisiorka bo wystawił akurat i buziulkę. Wszystko prawidłowo,serduszko bije jak dzwon. Ja znowu dostałam żelazo i za miesiąc kolejna seria badań. Ogólnie nie jest źle. Po wizycie byłam u kumpeli i dostałam trochę ciuszków i kosmetyków dla małego i rzeczy dla mnie na po porodzie. Dzień uważam za udany nie śpię dziś od 3:45 także szybko odjadę. A teraz... Czas nadrabiać
super duzy juz
Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Z tą wagą to jest masakra. Jedne mają za dużo, inne za mało Ja to się modlę żeby coś przytyć, żeby lekarz nie krzyczał na następnej wizycie u mnie 4 kilo na plusie i waga ani drgnie...i tak już od 3 tygodni

Wstawiam zdjęcia łóżeczka, założyłam też ochraniacz i śpiworek żeby zobaczyć jak wygląda Mam jeszcze drugi zestaw, ale już mi się nie chciało przebierać
sliczne

Cytat:
Jak powiedziałam ostatnio mojej siostrze, ze chce pieluszki dada kupować to dostałam z☠☠☠ke i tak kupie jedna paczke zobacze co i jak w trawie piszczy

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

dobre pytanie, ja myslalam zeby kupić jeden taki komplet 6 elementowy i ze dwa komplety 2/3 elementowe.
ja napewno kupie dady, z cora praktycznie od poczatku uzywam i jestem zadowolona

Cytat:

witaj

Kurde masakra z tym lekarzem i ta głodówką
Kochana wygladasz super w ciazy, najwazniejsze ze dzidzius sie dobrze rozwija
rozumiem ograniczenie slodyczy ale nie glodowka Dobrze Ci wszystkie dziewczyny napisaly. Tylko bidulka nie potrzebnie sie tyle oplakalas Ten lekarz jest po prostu jakis nienormalny

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 21:08   #1005
hope01
Zakorzenienie

Hej

U mnie znowu problemy rodzinne,już nie mam sił, rodzice chyba przechodzą kryzys i to poważny boje się

ze mna wszystko ok, poza tym, że codziennie męczy mnie straszna zgaga, niektórzy mi mówią, że mały będzie mieć wobec tego dużo włosów

rozśmieszył mnie dziś starszy pan, szedł naprzeciw mnie o lasce, stanął i wniebogłosy: BEDZIE SYN!!!

kupiłam dziś na tablicy od kobiety skarpetusi trochę i kilka par bucików za 10 zł http://tablica.pl/oferta/buciki-i-sk...r-ID1Adr1.html nie wiem czy Wam się jeszcze wyświetli. Pza tym byliśmy z TZtem w lumpku i wyhaczył młodemu kolorowy sweterek z kapturkiem już większy rozmiar, na ok 9 miesięcy Jutro wybieramy się jeszcze do innych lumpków, lubię z nim chodzić

dziś miałam robić wymaz, ale musiałam mamę zastąpić w sklepie a kolejka była. Poza tym, wyobraźcie sobie jaka znieczulica: stałam pół godziny pod gabinetem, facet siedział.. pff facet... młody koleś z panna na przeciwko, obgadywali mnie, ale miejsca mi nie ustąpił masakra. Pójdę na spokojnie w czwartek.

Delicjanko śliczna córcia a śmiać mi się z Ciebie chce,bo chyba w każdej części wątku piszesz o przebojach dotyczących mandatu

Jeśli o moją wagę chodzi, to 11 kg +. I nie mam zamiaru panikować i szaleć najważniejsze że maluch rośnie, później się będę martwić co oczywiście nie sugeruje, że wpierniczam więcej niż widzę i nie dbam o siebie!

wrzucam ośmiomiesięczny bandzioszek

witam nową mamcię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20121106_210404.jpg (66,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20121106_210426.jpg (68,1 KB, 31 załadowań)

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 21:13   #1006
eff8
Zakorzenienie

z tego wszystkiego zapomnialam napisac ze i ja po wizycie jestem..

maly ma 1035 g ale lekarka powiedziala ze prawidlowo wg tygodnia ciazy, siusiaka widzialam smialysmy sie ze wyglada jak maly zlowik
ja przytylam przez 5 tygodni 2 kg wiec tragedii nie ma, lekarka mi powiedziala ze waga ok, jestem szczupla wiec tyje w normie.

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 21:15   #1007
bijkora
Rozeznanie

hope01 śliczny twój brzuszek,na moje oko to nawet spory

Włosomaniaczka

Stary 2012-11-06, 21:16   #1008
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Hej

U mnie znowu problemy rodzinne,już nie mam sił, rodzice chyba przechodzą kryzys i to poważny boje się

ze mna wszystko ok, poza tym, że codziennie męczy mnie straszna zgaga, niektórzy mi mówią, że mały będzie mieć wobec tego dużo włosów

rozśmieszył mnie dziś starszy pan, szedł naprzeciw mnie o lasce, stanął i wniebogłosy: BEDZIE SYN!!!

kupiłam dziś na tablicy od kobiety skarpetusi trochę i kilka par bucików za 10 zł http://tablica.pl/oferta/buciki-i-sk...r-ID1Adr1.html nie wiem czy Wam się jeszcze wyświetli. Pza tym byliśmy z TZtem w lumpku i wyhaczył młodemu kolorowy sweterek z kapturkiem już większy rozmiar, na ok 9 miesięcy Jutro wybieramy się jeszcze do innych lumpków, lubię z nim chodzić

dziś miałam robić wymaz, ale musiałam mamę zastąpić w sklepie a kolejka była. Poza tym, wyobraźcie sobie jaka znieczulica: stałam pół godziny pod gabinetem, facet siedział.. pff facet... młody koleś z panna na przeciwko, obgadywali mnie, ale miejsca mi nie ustąpił masakra. Pójdę na spokojnie w czwartek.

Delicjanko śliczna córcia a śmiać mi się z Ciebie chce,bo chyba w każdej części wątku piszesz o przebojach dotyczących mandatu

Jeśli o moją wagę chodzi, to 11 kg +. I nie mam zamiaru panikować i szaleć najważniejsze że maluch rośnie, później się będę martwić co oczywiście nie sugeruje, że wpierniczam więcej niż widzę i nie dbam o siebie!

witam nową mamcię
Śliczny i duży masz brzuszek

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
z tego wszystkiego zapomnialam napisac ze i ja po wizycie jestem..

maly ma 1035 g ale lekarka powiedziala ze prawidlowo wg tygodnia ciazy, siusiaka widzialam smialysmy sie ze wyglada jak maly zlowik
ja przytylam przez 5 tygodni 2 kg wiec tragedii nie ma, lekarka mi powiedziala ze waga ok, jestem szczupla wiec tyje w normie.
super, że dzidzia zdrowo rośnie

Dominika

Alicja
Stary 2012-11-06, 21:18   #1009
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

witam nową mamcię
o zesz, wyobraziłam sobie tę sytuację z tym panem : hahaha: a co do mandatów a weź! no na sekundke wyszłam i niedobrzy ludzie pstrykneli zdjęcie mojemu samochodzikowi ! awrr
ale masz bebzunek ) ojj hope! trzeba nniedlugo wymienić się numerami ! hahah a i pstryczek jeszcze ojjj bedzie konferencja telefoniczna cos czuje

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-11-06, 21:21   #1010
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
hope01 śliczny twój brzuszek,na moje oko to nawet spory
no i przez ten brzuszek mi babcia kracze grudzień

Dziewczyny powiedźcie mi, jesli się orientujecie, który termin jest bardziej wiarygodny? Z pierwszego USG (01.01. / 05.01 z OM) czy z połówkowego (14.01) to jest dwutygodniowa rozpiętość aż

Stary 2012-11-06, 21:25   #1011
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ilkas, ja mam 1 rozek, i tak maluch krociutko bedzie spal, najwyzej dokupie, spiworka jeszcze nie kupowalam , poscieli mam 3 komplety i 6 przescieradelek
uuu, ja mam prześcieradeł sztuk 2. czyli trzeba dokupić No rożki mam 2 i wydaje mi się że styknie, bo po co więcej w sumie. Zastanawiam się nad pościelą bo mam 2 komplety i nie wiem czy nie za mało.

Hopeale cudny brzuchol a mój taki wypierdek
Stary 2012-11-06, 21:28   #1012
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ale sliczny, duzy brzucholek!!!
Hahahaha a pan z laska pieknie, pieknie

Dzis zmierzylam brzuch, 96cm, nic nie urosl przez ostatnich 8tyg, nie wiem czy sie martwic

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Hope, z genetycznego z 12tyg
Tez sie tym martwilam

Stary 2012-11-06, 21:30   #1013
badziabadzia
Zakorzenienie

Hope, z tymi brzuchami to ciezko cos wywrozyc . Kuzybka miala ogromny brzuchol, urodzila przed terminem, malutka coreczke - ale za to polozna jej powiedziala ze takiej ilosci wod jeszcze nie widziala wiec u Ciebie koze byc podobnie duzy brzuch to niekoniecznie duze dziecko
Stary 2012-11-06, 21:31   #1014
Wisienka_0809
Rozeznanie

Jak tylko będę wiedziała coś więcej, to się pochwalę Wizytę u gina mam 15.11., i może wtedy też dostanę skierowanie na USG i będzie wszystko jasne
Stary 2012-11-06, 21:39   #1015
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Hope, ale fajny brzuchol! super, piłczysko takie Ja bym ten wcześniejszy obstawiała.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 21:42   #1016
hope01
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37468519]Hope, ale fajny brzuchol! super, piłczysko takie Ja bym ten wcześniejszy obstawiała.[/QUOTE]

HA i dla Twojej moja droga świadomości obyło się bez numerka dziś w przychodni

Stary 2012-11-06, 21:45   #1017
LadyWhisper
Zakorzenienie

Chce mi sie biegac, buuuuuuu

Stary 2012-11-06, 21:53   #1018
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
no i przez ten brzuszek mi babcia kracze grudzień

Dziewczyny powiedźcie mi, jesli się orientujecie, który termin jest bardziej wiarygodny? Z pierwszego USG (01.01. / 05.01 z OM) czy z połówkowego (14.01) to jest dwutygodniowa rozpiętość aż
u mnie też kracze grudzien babuszka ooo to faktycznie jak z genetycznego Ci wychodzi 14 to dluga rozpiętość. Ja mam z usg genetycznego na 3.01 a z OM na 7.01
Cytat:
HA i dla Twojej moja droga świadomości obyło się bez numerka dziś w przychodni
oojj ja mam ochote na numerek

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Chce mi sie biegac, buuuuuuu
a weź mi nie mów;( najlepsze jest to, ze teraz wszędzie widzę ludzi biegających sobie przykro mi z tego powodu, ale juz od kwietnia bede biegać!

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-11-06, 21:53   #1019
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj, witaj! U nas wszystkie mamuśki są mile widziane.

Widzę, że mamy dość zbliżone daty ślubu.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 21:55   #1020
hope01
Zakorzenienie

Cytat:

oojj ja mam ochote na numerek
głodnemu chleb na myśli

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości