|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
To podaj im przedział cenowy z opisem od czego zależy stawka.
|
#513 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#514 |
|
po prostu Em :)
|
Niestety nie wiem, sama jeszcze nie odpisałam. Kominek mówi, że wszystko ok, ale nie wiem, na jakich on warunkach współpracuje.
|
|
#515 |
|
Raczkowanie
|
witam - dziewczyny - grunt to być w temacie na bieżąco - XIIcz. a ja dziś to odkryłam czuję się zażenowanym mistrzem
|
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
Chyba zaraziłam swoją siostrę blogowaniem i nie tyko. Wie, że ja bloguję i ostatnio przyłapałam ją na oglądaniu blogów. I coś wspominała, że chyba sama założy bloga.
![]() Zapraszam na post, gdzie pokazuję nowe buty
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a moja rodzina mnie potem wyśmiewa, że taka delikatna jestem i w ogóle [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37462256]A z kolei mój kot ciągle zabiera gumki do włosów Za każdym razem kupuję ogromne ilości gumek na allegro, a po jakimś czasie okazuje się, że nie mam żadnej Aaaaaa... Mój Rudy Kretyn ma to samo - i kradnie mi tylko jeden rodzaj gumek. Nie wiem jak on to robi, czy po zapachu czy jak, ale wystarczy, że położę gumkę na blacie czy przy łóżku, nie miną dwie minuty a on kręci się już obok tej gumki i kradnie - do tego stopnia jest uparty, że nawet jak w nocy zakłądam na rękę, żeby nie zabierał to mi gryzie przegub z tą gumką ![]() miałam dziś mega ciężki dzień, mam wszystkiego dosyć, nie mam na nic czasu, a w pracy (jak zwykle) wszystko co złe jest moją winą (i co z tego że 90% rzeczy nie jest zależne ode mnie, ale od naszych kontrahentów)... nie mam siły nawet wrzucić notki, mimo że muszę do niej napisać tylko wstęp, bo reszta jest gotowa
|
|
|
|
|
#518 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Witam
Ogłosiłam wyniki rozdania na blogu i już dwóch obserwatorów mi odpadło Niby trzeba się z tym liczyć, no, ale jednak to jest wkurzające Wczesniej zrobiłam screeny obserwatorów i sprawdzam, kto odpadł, by następnym razem w ogóle nie brać go pod uwagę.
|
|
|
|
#519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- a ze screenami dobry myk
|
|
|
#520 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrabiam co tam natworzyłyście, a tu już nowy wątek
To witam się ![]()
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie to gumki tak kradnie ?
|
|
|
#522 |
|
Konto usunięte
|
melduję się w końcu...
notki gotowe, a dodać się nie chce. przed godziną dopiero z uczelni wróciłam byłam wczoraj na spotkaniu ze znajomym, ale to chyba randka była, bo do włoskiej restauracji mnie zabrał ![]() nigdy nie byłam na żadnym i jakimkolwiek spotkaniu z osobą w tym wieku!
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytam tutaj bo dział o masażach chyba mało kto przegląda - polecacie jakieś spa w warszawie gdzie można wykupić masaż na prezent? ;>
|
|
|
|
#524 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() ja mam też łzy w oczach jak na przykład oglądam na Animal Planet różne programy o zwierzakach, i niekoniecznie musi się im dziać krzywda, jak się ostatnio gapiłam na słodkie leniwce to też miałam łzy w oczach... zawsze miałam ogromny problem żeby utrzymać łzy na wodzach i widzę że nie jestem jedyna taka dziwna, i powiem Wam szczerze - ulżyło mi... bo już myślałam nawet, żeby się z tym do jakiegoś psychologa przejść... na jakiś trening panowania nad emocjami...
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio jak zmywałam naczynia, trafiłam na uszkodzony kubek - podniosłam go i ucho się urwało. Rodzice się na mnie wydarli że ja wszystko tłukę Jeszcze się skaleczyłam. Akurat byłam w trakcie rozmawiania przez skype z TŻ i kolegą, wracam do nich, opowiadam sytuację i nagle taka cisza... potem chlip chlip .... potem buuuuuuuuu ![]() A, i jeszcze rozpłakałam się ostatnio w samochodzie ze stresu jak się zgubiłam w Gdańsku Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-11-06 o 21:11 |
|
|
|
|
#527 |
|
po prostu Em :)
|
No to chyba wiadomo.
Pytam jaki dokładnie.
|
|
#528 |
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37467626]Nie martw się, nie jesteś sama
Ostatnio jak zmywałam naczynia, trafiłam na uszkodzony kubek - podniosłam go i ucho się urwało. Rodzice się na mnie wydarli że ja wszystko tłukę Jeszcze się skaleczyłam. Akurat byłam w trakcie rozmawiania przez skype z TŻ i kolegą, wracam do nich, opowiadam sytuację i nagle taka cisza... potem chlip chlip .... potem buuuuuuuuu ![]() A, i jeszcze rozpłakałam się ostatnio w samochodzie ze stresu jak się zgubiłam w Gdańsku no właśnie... tego typu sytuacje... a o zgubieniu się pamiętam że pisałaś... :/ |
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płaczę bo mi źle, płaczę bo mi dobrze, jak patrzę na moją sunię i myślę co by było gdybyśmy jej nie przygarnęli. Jak tż mama mi kiedyś zwróciła uwagę, bo coś było nie sprzątnięte, to też od razu wyszłam z domu, pod pretekstem spaceru z psem i płacz. A jak mam @, to wystarczy, że pies bąka puści, a ja już płaczę.
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Miki bezczelna Ty, łazisz po tych lumpach, nic lepszego do roboty nie masz? (parafrazując jeden komentarz anonimka u Ciebie)
|
|
|
|
#531 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
No to się rozumiemy!
|
||
|
|
|
#532 | |
|
Moderator
|
Cytat:
no to juz naprawdę witamy w klubie! |
|
|
|
|
#533 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37467876]
No to się rozumiemy![/QUOTE]Będziemy wspólnie popłakiwać.
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Oki płaczki
To teraz Rodzyn prosi o pomoc. Znacie jakieś dobre i mocno tłuste balsamy do ust? Moje usta są bardzo wymagające i stale potrzebują balsamów i innych pomadek ochronnych... zwykłe średnio dają radę. Polecicie coś?
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Takie zwykłe najzwyklejsze - te które teraz mam kupiłam w Primarku jak byłam w Londynie i skubaniec sobie upatrzył je na ofiarę. miałam cały pęczek ok. 30-40 szt., a teraz zostały mi jakieś pojedyncze resztki (a to moje ulubione gumki są
załóżmy KLUB Płaczek Blogowych ![]() ufff... dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyna z tymi łzami na zawołanie - podobnie zastanawiałam się już czy ja jestem taka miętka i słaba psychicznie i czy może nie powinnam udać się do jakiegoś psycho
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale raczej staram się nad tym panować
|
|
|
|
|
#538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to mam jakiś chwilowy zastój chyba Cytat:
|
|
#539 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dla mnie Carmex jest najskuteczniejszy, ale koniecznie ten w słoiczku Jeszcze ewentualnie Tisane w słoiczku (sztyft się u mnie zbytnio nie sprawdził) Koleżanka ma jakieś smarowidło z The Body Shop w słoiczku (o zapachu mango bodajże) i też sobie chwali |
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
na moje usta najlepiej działa błyszczol/balsam z murad. Carmex to przy nim pikuś
ale niestety upolowałam go na promocji bo normalnie drogie to mazidło jest no i ciężko go zdobyć bardzo lubię jeszcze pomadkę do ust z rossmanna z rumiankiem![]() nakupiłam sobie rajtek na all już się nie mogę doczekać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

), a moja rodzina mnie potem wyśmiewa, że taka delikatna jestem i w ogóle
Za każdym razem kupuję ogromne ilości gumek na allegro, a po jakimś czasie okazuje się, że nie mam żadnej 

To witam się 

Lush & China Glaze lover!
.... potem buuuuuuuuu
No to się rozumiemy!
bardzo lubię jeszcze pomadkę do ust z rossmanna z rumiankiem