|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!
Muff może mój Fifi będzie miał wzrost po chrzestnym-prawie 2metry ma:-D hehe my z tztem mamy po 173cm wzrostu...trochę słabo że jesteśmy jednego wzrostu bo strasznie się złości jak chce szpilki założyć:-D
Kropeczko współczuję straty maluszka,wiem że nie da się o tym zapomnieć ...strasznie się cieszę że masz swoje 2 skarby zaglądaj do nas i pisz z nami
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
slysze jakies niezidentyfikowane odglosy z sypialni, zagladam, a mlody spi na siedzaco i gada do siebie
|
|
|
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
Byłam na shooopingu
kupiłam czapeczki na roczek dla dzieciaków, talerzyki, baner urodzinowy, serwetki, weszłam do rossmanna o obkupiłam się aaaaaa i kupiłam małej butki profilaktyczne ze skórki więc kaski trochę wydałam![]() owieczko mój bratanek ma taki jeździk samochodzik i jeździ na nim, pcha. Jak do nich przychodzimy to Paulinka też na niego wsiada i się odpycha więc małej też kupimy albo dostanie od kogoś na roczek ![]() mszpilka oooooo ja cię kręcę
|
|
#484 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się na telefonie nie otwiera zdjęcie tortu mszpilki.... :-(
|
|
#485 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za gratulacje, cieszę się że mam to już za sobą
. Moje dziecko jeszcze nie śpi... Od 5 dni coś jej się poprzestawiało i chodzi spac po 22, teraz tż próbuje ją uśpić i słysze że płacze, ja wyszłam bo za miękka jestem na jej płacze baha super że już na 100% się wyprowadzacie jak brat tż wynajmował z dziewczyną mieszkanie to teść i babcia tż nie rozmawiali z nim 2 lata ![]() nettka gdzie kupiłaś baner urodzinowy i buciki profilaktyczne? ale stosujesz jakąś konkretną dietę czy po prostu MŻ ?
Alunia Edytowane przez olka1610 Czas edycji: 2012-11-06 o 22:03 |
|
|
|
|
#486 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no i gratulacje za mieszkanko, super ze sie udało! |
|||
|
|
|
|
#487 |
|
Zadomowienie
|
za obronę![]() U mnie na mieście jest taki sklep gdzie można kupić różne ozdoby, świeczki itd i tam właśnie kupiłam o taki http://congee.pl/product-pol-5133-Ba...cm-1-szt-.html za 6zł A buciki kupiłam takie http://www.etygrysek.pl/index.php?pr...ct&prod_id=564 z hurtowni w mojej miejscowości ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Nie do mnie ale Oli stosuje chyba Dukana
|
|
#488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- dukan ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- u mnie MŻ nie działa
|
|
|
#489 |
|
Zadomowienie
|
heloł
ja juz w pracy od 30 min moje dziecko z okazji skończonych wczoraj 11 mies. przespało dzisiaj całą noc tzn. chyba bo jestem w takim szoku że nie wiem czy to prawda czy sen pokszyfko 100 LAT!!! dla Natalki zmyslkobiety gratki za 11 mies Niny ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- i przyznac się, ktore zgarnęły po 17 mln
|
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
Posiedzialam wczoraj troche i rozrysowalam torcik.mam nadzieje,ze wyjdzie!! Najlepszego dla miesięcznych jubilatow ![]() Baha gratki za mieszkanie ![]() Oli super Ci idzie z ta dietka
|
|
|
|
|
#491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() OLI za dietkęBaszka - gratulacje własnego kąta i to jakiego Szpilka ale tort
|
|
|
#492 |
|
Wtajemniczenie
|
Olka moje gratulacje!
Owieczko nie wiem co z tym czerwonym, ja pewnie bym zadz do lekarza i zapytała. Baha juuuuuuupppppppppiiiiiiii iiiiiii Dużo miejsca na przyjmowanie gości.... z bardzo daleko Nie martw się na zapas tym synkiem... Się ułoży na bank jakoś Dobry Nie wiem Kochane, ale chyba to grypa żołądkowa mnie brała. Brałam krople żołądkowe, sączyłam coca colę i dzisiaj duuuużo lepiej się czuje ![]() Mała z bujaka ma tyle radochy, że szok hehe Jak go wczoraj zobaczyła to banan na twarzy, od razu I my z tż babany dwa hehe Posadziłam ją i się bujała. Dzisiaj od rana tez bujak-okno-bujak-okno. Bo u nas przebojem jest stanie przy oknie (niski parapet) i bawienie się przy nim ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Nettko ten baner i serwetki na urodzinki to gdzie kupiłaś i za ile? Ja w sobote będę uderzać na zakupki wystrojowe A czapeczki? Doczytałam już troszkę, ale napisz ile mniej więcej co kosztowało, zebym nie przepłacała Bo mam dwa miejsca, ale jak w jednym będą ceny git to jechac dalej mi sie nie chce
Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-11-07 o 09:02 |
|
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
Smerfiko ale duży Twój synek...łał pewnie Ty albo mąż wysocy jesteście
![]() Witam z kawa i ciachem...ktoś dołączy?? Filipowi zeszło to zaczerwienienie z rączki ale coś marudzi od rana może przez tą okropna pogodę...chyba w domu będziemy siedzieć bo pada i strasznie wieje idę się z młodym pobawic
|
|
#494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że przeszła paskuda czerwona
|
|
|
|
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mi się podoba ta zabawka.. http://tablica.pl/oferta/fisher-pric...a-ID1KQFB.html Ale nasz lekarz od bioderek odradzał pchacze itd...
|
|
|
|
|
#497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Smerfik wooow,ale duży facet,moja to pchla w porównaniu ![]() Idę zrobić kawke,ktoś chętny?duzy wybór
|
|
|
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#499 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy jak kupujecie cos używanego przez internet,to tez o szczegóły pytacie?wstawilam ostatnio pare rzeczy po małej,m.in. skoczek,co sie do futryny mocuje i dostaje ciagle maile ze sterta pytań.a to czy sa gumki na drazku(zeby drzwi nie podrapac),jaka marka,do ilu kg(no to ok),sruty tuty!!no i oczywiście czy sprzedam za ta cenę z przesyłka,gdzie tu to koszt ok 4-5€(za skoczek 15 chce).za darmo im najlepiej oddać
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jak kupuje coś używanego to zadaje pytania ale jeśli nie jestem do czegoś przekonana na 100% to staram się nie zawracać głowy przedającemu....choć czasem ale rzadko zdarza się że po zadaniu pytań rezygnuje z zakupu bo dowiaduje się o jakiejś wadzie której w opisie nie było. Jeśli kupuje coś używanego z innego miasta to tylko na all,z tablicy kupuje tylko z mojego miasta bo mogę jechać obejrzeć stan jakoś się boję wysłać kasę kupując z tablica nie wiem czemu.
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-11-07 o 10:07 |
|
|
|
|
|
#501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaaa Cytat:
Ale pech. Robią u Nas dach, auto które jest na sprzedaż, stało na pierwszy miejscu parkingowym, i oczywiście zrzucili coś na niego-maska do malowania. Tż zrobił zadyme, to szef przyjedzie i da 400zł za malowanie maski ![]() Witam
|
|
|
#502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodziki to rozumiem, ale pchacze nie szkodza...Oli za nocke oby wiecej takich![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
za to lezaczek od dawna wisi, drogo w sumie, ale on 2 razy uzyty, jak sie nie sprzeda to bedzie dla drugiego, moze polubi. Co jakis czas ktos do mnie pisze z tego samego nr, czy jeszcze jest i jaka cena (czyt. moze jednak taniej niz w ogloszeniu). Odpowiadam tylko, ze cena jak napisane i dalej zero kontaktu do nastepnego smsa ludzie bywaja dziwni
|
||
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz oni są specyficznymi ludźmi. Jak wróciliśmy z oglądania do babci, to jeszcze u niej byli. Byli przy naszej rozmowie, to nic nie zareagowali ani słowem. Wróciliśmy do domu, to teść powiedział (nie wiedząc ile będziemy płacić za wynajm) mam znajomego który ma kawalerkę po remoncie i może wynająć taniej niz ten WTF nie mógł wcześniej mówić .... my na to aby się nie wysilał bo sobie poradzimy, a ten pod nosem "ta na pewno".... Moja mama już dzwoni, mówi, że tato kupił nam komlet garnków, patelnie też nam dadzą i mimo że kasy nie ma, mówi "pierdołami się nie przejmuj ja się tym zajmę" a ci pewnie przyjdą i będą krytykować
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Baha nie zapraszaj, niech ochlona
owieczko ja na tablicy tylko z odbiorem osobistym, nie bawie sie w przelewy i wysylki, nie mam czasu na latanie na poczte i kolejki z wyjacym w wozku Filipem pokszyfko jeszcze raz wszystkiego co najlepsze dla malutkiej z okazji pierwszych urodzin
|
|
|
|
|
#505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie tak samo zareagowałam jak Michał pierwszy raz tak przespał ![]() Nic nie powiem ![]() Netko, a czym się różnią te buciki od zwykłych kapci np ?? Mają jakąs specjalną miękką wkładkę czy może właśnie twardą ? ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
A co do gości tych z daleka, na pewno będę przyjmować z szerokimi ramionami. Chyba nawet chleb upiekę i będę ich Witać chlebem i solą Zdrówka Kochana ![]() Radość dziecka bezcenna ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
Tak na marginesie, ja kupowałam baner urodzinowy z balonami ozdobami w komlecie na ALl, za niecałe 30zł 100 lat dla solenizanów ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Szkoda, że już adres znają. Bo właścicel to kolga teścia ze szkolnych lat
|
|
|
#506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
serwetki 20szt.-4zł talerzyki papierowe 10szt- 7zł czapeczki 6szt- 6zł Kupiłam w takim sklepie jak 1000 drobiazgów czy coś takiego ![]() aaaaa balony jeszcze musze kupić hello ![]() Nocka w porządeczku Pogoda dzisiaj do
|
|
|
#507 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Ja osobiście jestem zadowolona z tej zabawki, mały potrafi nawet godzinę się nim zająć i spacerować niby mnie "goniąc" ja mu uciekam a on biega z nim za mną a teraz jak już chodzi lepiej to całkiem z nim zasuwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
widzisz na Ciebie też przyszła kolej Apropo diety idziesz jak burza ![]() Ja nie wiem co jest grane ale chyba mnie jakaś depresja jesienna dopada, nic mi się nie chce :/ wstać rano tymbardziej a wieczorem to idę spać zaraz za TZ :/ nie wiem co się dzieje, na nic ochoty nie mam. Gdyby nie mały to pewnie bym leżała cały dzień i nic nie robiła:/---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Baszka z tego co pamiętam to pisałaś,że macie szanse na wiosnę kupić mieszkanko to opłaca się Wam wynajmować ? hmmm czy coś przeoczyłam ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- ale mnie mały użarł ja pier****
|
|
|
#508 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziecko też chyba nieprawidłowo uczy się iść, ciężar pchając na przód.. Nie wiem dokładnie,ale mnie zgasił na wizycie
A może pytałam o chodzik wtedy?...hm... Mała śpi. Pada. Szaro i nudno... Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-11-07 o 11:49 |
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, jestes ze wszystkim na bierzco
![]() Kupno nie aktualne, nagle nikt nie ma....a w tej wiosce gdzie będziemy wynajmować działki są już od 40 tys. więc trzeba trzymać rękę na pulsie i stawać do przetargów. Może się uda.
|
|
#510 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

zaglądaj do nas i pisz z nami 

kupiłam czapeczki na roczek dla dzieciaków, talerzyki, baner urodzinowy, serwetki, weszłam do rossmanna o obkupiłam się
aaaaaa i kupiłam małej butki profilaktyczne ze skórki
jak brat tż wynajmował z dziewczyną mieszkanie to teść i babcia tż nie rozmawiali z nim 2 lata 
?

nie mógł wcześniej mówić .... my na to aby się nie wysilał bo sobie poradzimy, a ten pod nosem "ta na pewno"....