|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Kasiulko
pierwszy raz były u nas hamburgery, bułki ze sklepu, co tam każdy sobie upatrzył tż wziął sobie coś w stylu ciabatty, ja pełnoziarniste Mija ja tak rzadko mam smaka na coś ciastowego, że porcja właśnie takiego kajmakowego to ambrozja na moje podniebienie dziś u nas mało głowy nie urwie na dworze ![]() pranie mi tak wiatr wytrzepał, że prawie wysuszone zebrałam przed deszczem ale chłodniej niż wczoraj się zrobiło ![]() dojrzewam do zakupu lustrzanki cyfrowej kompakt zaczyna mnie drażnić, bo takie "płaskie" zdjęcia wychodzą ![]() może macie koncept co na początek nabyć ?
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Wam przedstawiam moje "wianuszki" z truskawkami. Moje dzisiejsze, a ogólnie to przepis jest Wizażowy
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też dużo chłodniej i wiatr głowę urywa, także łączę się w bólu
|
#124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze Jowisz i Anisia potrafia doradzic, bo znaja sie na rzeczy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Ania co do lustrzanki to ciężki temat
problem w tym, że obiektywy w zestawach są dość ciemne. w domach przez ponad pół roku sztuczne światło i też ciemno. wbudowana lampa nie daje rady i zdjęcia są przeciętne moim zdaniem. Bez lampy ani rusz Na zewnątrz będzie ok Jak noszę aparat to torbę muszę mieć już pustą. Ja mam Nikona D3000. Za nówkę dałam 1400. Dla mnie to body jest wystarczające. co do obiektywu to kupiłabym teraz 18-105mm. Jest bardzo uniwersalny. przykład: http://allegro.pl/nikon-d3000-18-105...765555556.html tylko ten model nie ma akurat Life View. Jeśli ci na tym zależy to trzeba kupić inne body. Koszt używanej lampy to ok. 300-400 zł. Anisia muszę zaplanować urlop. co powiesz na datę 22 czerwca-6 lipca ??
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Mijuś
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chcialabys jakos pozniej? ![]() 2 polowa lipca, badz ostatni tydzien lipca i pierwszy sierpnia?
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
dumam nad tym modelem,
http://fotozakupy.pl/lustrzanka-cyfr...8-55-vr,14011s lub http://allegro.pl/nikon-d3100-18-105...752411185.html potrzebuję aparatu do allegrowych fotek, czyli w domu , zbliżenia, metki itp. no i do fotek dzieci w ruchu na dworze no i raczej to byłby juz aparat na całe życie ![]() będę miała czas na opanowanie techniki
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jowiszkowa widzę już wakacjami żyjesz.... ![]() Ja też jestem za wakacjami przełom czerwca/lipca
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak juz pisalam dostosuje sie ![]() wiec date zanotowalam i jak bede po nowym roku planowac urlop to zarezerwuje sobie te dni
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
no i mniej ludzi ![]() to w sumie nasze przedostatnie wakacje kiedy możemy sobie jechać pod koniec czerwca. potem szkoła
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-11-06 o 21:13 |
||
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie przepis można znaleźć??
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze byc czerwiec ![]() moj R powiedzial, ze chce z Wami jechac chocby to mialo byc Boze Narodzenie jaki zdeterminowany! ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Kasia, ja chcialam nadmienic, ze ty mnie nie kuś tymi ciachami, bo prawie dedłam na ślinotok widząc cuda, jakie wkleiłaś na forum
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- przez wasze gadanie o żarciu musiałam się poratować waflem ryżowym wyjątkowo coś dziś czuję pusty żołądek na wieczór.w czwartek kolega zamontuje nam drzwi na klatkę
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
o kurka wy tu już o wakacjach
W czwartek o 21.30 na tvn Cytat:
Miałam pytać co to takiego, ale już widzę. Wyglądają cudnie, pycha, aż ślinka pociekła Cytat:
będziesz wiedzieć, bo on podobno podobny do mnie ( tylko trochę grubszy, byłam bardziej podobna, jak byłam w ciąży aa zresztą szef kuchni zawsze tylko jeden Jutro jadę z dzieciakami do kontroli, ale dopiero na 17 Ciekawa jestem co mi powie, czy będą mogli już chodzić do szkoły/ przedszkola. A jeszcze biorę od szwagra Wiki ( to najmłodszą, co ma 11 m.)choruje od dłuższego czasu i nie może się doleczyć, a jej mamusia, niby się umówiła na wizytę z nią na wcześniejszą godz. ale nie da rady dojechać |
||
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Nie za wcześnie aa masz już plan, gdzie pojedziecie |
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Ale w Polsce, czy Chorwacji
Bo jak w Polsce, to w czerwcu jeszcze nie ma takich upałów. Choć teraz z tym jest różnie |
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi byc koneicznie cieply adriatyk
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w firmie plan urlopów się robi styczeń/luty |
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
aaa zapomniałam wam napisać,że obejrzałam kilka odcinków wampirów
jak zginęła ta młodziutka omałoco wampirzyca oczywiście nie wiem wiem, dziwna jestem. ale jak się w kinie czasem męczyłam na zbyt groźnych filmach. w domu mogę przełączyć. a w kinie ? tylko oczy zamknąć. i tak na takim Gladiatorze miałam zamknięte prawie połowę filmu no ale te wszelkie sceny batalistyczne w filmach to jest dla mnie koszmar wracając do serialu - na razie robię sobie przerwę w oglądaniu. ja jednak wolę jak mi tv wydziela dawki w rozsądnych ilościach ale główny bohater, ten dobry na tę chwilę (czy on coś zrobi czy wyjdzie na jaw coś z przeszłości,że ich role się odwrócą ? ) nie jest niestety jakoś zabójczo przystojny szkoda |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz Ty swirusko
ogladaj i nie przewijaj a na pewno sie wciagnieszzazdroszcze planowania wczasow. U nas pewnie znowu bedzie spontan, planujemy urlopy w styczniu. I nie mialabym nic przeciwko Balatonowi znowu marzy mi sie Grecja ale jechac i sie szczypac z kazda wydana zlotowka czy euro to bez sensu dla mnie. Poczekam na lepsze czasy
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mi przeszło przez myśl, by zagrać.Ale w końcu nie zagrałam. Jak to się mówi, wygrywa ten który nie gra
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie wygralam, skandal! Ale tylko 3zl stracilam. Jak posylam to tylko jeden zaklad, swoje numerki
spac mi sie juz chce, chce do domu!!! Jutro wolne na szczescie
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochana na forum kulinaria, wpisz wianuszki i Ci wyskoczą
Cytat:
Ja też puszczałam zakład... i ani pół cyferki nie miałam ostatnio miałam dwie liczby, ale tak ogólnie to ja nawet głupiej trójki nie trafiam. Nie gram więcej! Za każdym razem sobie to obiecuję. Nie mam szczęścia niestety W tym losowaniu liczby były wybitnie głupie ale ja nie lepsze skreśliłam, z tym że trzymałam się w przedziale 10-20
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

?

problem w tym, że obiektywy w zestawach są dość ciemne. w domach przez ponad pół roku sztuczne światło i też ciemno. wbudowana lampa nie daje rady i zdjęcia są przeciętne moim zdaniem. Bez lampy ani rusz
Jak noszę aparat to torbę muszę mieć już pustą. 

a gdzie przepis można znaleźć??
no ale te wszelkie sceny batalistyczne w filmach to jest dla mnie koszmar
szkoda