Zaufanie - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-06, 21:50   #31
leniwca
Zakorzenienie

Dot.: Zaufanie

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
Związki uzdrawia się pracą i rozmową, a nie zerwaniem kontaktów, aż zapomnimy o co poszło
Miszczostfo

*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 21:59   #32
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Miszczostfo

Ej, ale nabijasz się ze mnie? Bo ja lubię Twoje posty
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 22:07   #33
Kwiatuszek133
Zadomowienie

dokladnie :P plus gdy jest wciaz zle rozlaka przybliza lub oddala. niektorzy sobie w tedy zdaja sprawe z roznych rzeczzy
Kwiatuszek133 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 22:09   #34
Clemence
Zakorzenienie

Ja tez sie troche tego boje.Nawet mi sie wydawalo,ze mam nieco obsesje.. ale coz, taki siwat dzisiaj jest ze mysli sie o uwazaniu jedynie;/

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 22:17   #35
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, ale nabijasz się ze mnie? Bo ja lubię Twoje posty
Nie no, to komplement był. Ładnie podsumowałaś

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość
dokladnie :P plus gdy jest wciaz zle rozlaka przybliza lub oddala. niektorzy sobie w tedy zdaja sprawe z roznych rzeczzy
Za każdym razem, jak coś będzie nie tak, będzie od ciebie uciekał bez słowa?

Nawet jeśli to sobie przemyśli, nie wiesz do jakich wniosków dojdzie
No a potem od słów trzeba przejść do czynów, pracować nad związkiem, tu też nie wiadomo jak z tym będzie.
Trąci od ciebie naiwnością i desperacją.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 22:37   #36
Ziaja89
Raczkowanie

Cytat:
Wasz związek uzdrowiło to, że on zerwał kontakt? Że się nie widzicie? Długi czas nie rozmawialiście?
No to piękny związek, nie ma co

Związki uzdrawia się pracą i rozmową, a nie zerwaniem kontaktów, aż zapomnimy o co poszło
Dokładnie tak jednak widać tej pary to nie dotyczy...

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Ejj... Jak to jest? W ostatnim czasie zauważyłam, że ludzie albo sami stwarzają sobie problemy, albo odwrotnie - gdy problem się pojawi z podkulonym ogonem uciekają gdzie pieprz rośnie....
Tak ciężko usiąść i porozmawiać?
Stary 2012-11-07, 09:28   #37
MaRtUhA
Zadomowienie

GG do MaRtUhA

napiszę to samo, co w Twoim poprzednim wątku- to wszystko jest tak żałosne, że aż śmieszne. a Ty zachowujesz się jak głupia, naiwna panienka, która misiowi wybaczy wszystko, byle tylko z nim być. oesu;/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-07, 12:58   #38
Kwiatuszek133
Zadomowienie

okej. Czyli uwazacie, ze niewazne co by sie dzialo, jak by bylo, nie powinnam mu wybaczac?
Stary 2012-11-07, 13:36   #39
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
okej. Czyli uwazacie, ze niewazne co by sie dzialo, jak by bylo, nie powinnam mu wybaczac?
Dziewczyno, daj na wstrzymanie! Póki co nie wiesz gdzie on jest, z kim tam jest, co tam robi i kiedy wróci - może Ci opowiadać piękne bajeczki o pilnowaniu domu bogacza, a w rzeczywistości być zamieszanym w handel narkotykami, albo faktycznie być męską prostytutką. A może wyjechał tam z inną dziewczyną, a Ciebie trzyma jako koło awaryjne, jakby z tamtą nie wyszło (jesteś idealną kandydatką na "plan B", skoro facet zostawia Cię bez słowa, a Ty dalej planujesz z nim przyszłość, bo powiedział przez telefon, że tęskni).

Poza tym, niezależnie co tam robi, nie boisz się, ze skoro raz zrobił Ci taki numer, to że w przyszłości może się to powtarzać? Że co jakiś czas możesz przeżywać koszmar, niewiedząc gdzie jest Twój facet i czy w ogóle żyje? Nie daj Boże kiedyś będziecie mieć dzieci i jeszcze im będziesz musiała tłumaczyć czemu tatuś wyszedł rano i nie wraca już 2 miesiące
Stary 2012-11-07, 13:57   #40
apows
Zadomowienie

Cytat:
W sumie nie wiedzialam jak nazwac watek. Pewnie gdzies jest ale chcialabym wiedziec tak wiecej, znak odpowiedzi na konkrety i na pytanie ktore ja mam w glowie.

Zawsze mnie zastnawia jak poznac, ze ktos klamie. Chcialabym wiedziec, czy jesli ktos nie pisze, nie dzwoni tak czesto jak my bysmy chcieli to znaczy, ze nie chce? I jak to jest z uczuciami. Czy jesli ktos sam mowi, ze kocha, ze teskni, to klamie?

I czy nalezy wierzyc w slowa innych? Chlopak vs. inni?

Czy wierzycie, ze ktos sie moze zmienic?

I czy nalezy dawac szanse i wierzyc w zmiane ?
Witaj.
Sam fakt, kiedy mówi, że kocha i tęskni wcale nie musi oznaczać, że mówi prawdę. W miłości liczą się uczynki, słowa mogą bowiem być puste. Jak poznać czy ktoś kłamie. Według psychologii kłamca rzadko patrzy w oczy rozmówcy, którego chce oszukać, lub też patrzy ale jego oczy są rozbiegane. Warto zwracać uwagę na jego ręce, i w ogóle gestykulację. To, że nie dzwoni często, jeszcze wcale nie oznacza, że mu nie zależy. Być może jest zajęty lub po prostu nie odczuwa aż tak silnej potrzeby czestych kontaktów. Czy wierzyć w zmianę? Każdemu człowiekowi należałoby dać drugą szansę. Ktoś, kto żałuje, pewnie ją wykorzysta i zadba o to, by odzyskać zaufanie w oczach osoby, którą zranił. Jesli tego nie doceni, drugą szansa nie jest warta naszych poświęceń.
apows jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-07, 19:28   #41
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Jesli chodzi o slowa, o to co mi mowil, o wspolnym zamieszkaniu, o tym, ze teskni, ze chce zeby bylo inaczej tym razem to jestem na 100% pewna, ze to prawda. Bo zawsze , a bylo to na prawde bardzo rzadko, gdy mowil o uczuciach, sam od siebie, to byla to prawda. Jesli sam powiedzial cos typu " staram sie to zmienic, ale potrzebuje czasu ale na prawde mi na tobie zalezy " to byla to prawda. Nieraz bylo tak, ze musialam od niego wyciagac i wiem, ze w tedy nie byl szczery. Ale nie wiem czy cos sie zmienilo, czy co ale czasem mysle, ze moze mam obsesje, bo powiedzial ze mam czekac 10-11 dni az zadzwoni bo w tedy dostanie wyplate i kupi sobie telefon, ze to bedzie mi sie dluzyc ale to wciaz bedzie tylko 10-11 dni. Dzis jest 12, ja nie wiem czy nie chce czy po prostu jeszcze nie mial jak kupic telefonu.. To w koncu tylko jeden dzien spoznienia... W miedzy czasie czekania oberwalo mi sie za to, ze powiedzialam jego mamie, ze tu go nie ma itd, obawiam sie, ze ktos mogl mu nagadac, ze ja narobilam mu problemow (bo slyszalam, ze przeze mnie mial wrocic) jednak nie wrocil...

Ja potrzebuje kogos kto mnie bedzie wspieral... Niestety dopoki nie uslyszalabym od niego wprost, ze on nie chce juz ukladac sobie zycia ze mna gdy zarobi i wroci, to bede wciaz czekac i wierzyc. Na prawde czuje i dam sobie reke mowic, ze przez telefon byl szczery i chce zaczac od nowa.

Tyle sie wydazylo przez te 12 dni... A on nie wie a jestem pewna, ze chcialby wiedziec. To takie trudne.

Edytowane przez Kwiatuszek133
Czas edycji: 2012-11-07 o 19:30
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości