![]() |
#1171 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nic nie wygrałam, ale też nie grałam, więc ostro bym się zdziwiła jakbym coś jednak wygrała ![]()
![]() |
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ----- a ja lece na kontrolę. Jak wszystko dobrze to jutro do pracy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja przeważnie kupuję w H&M na święta, bo są boskie i cena też ok.. ![]() ![]() śliczne ubranka, też mam tego bodziaka z potworkiem.. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1175 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hej wam.. ![]() witamy się w skończonym 22 tygodniu.. ![]() ![]() a ja wczoraj miałam połówkowe 4d.. ale dzień jeżdżący i nie miałam czasu zajrzeć.. ![]() synuś zdrowiutki cały.. waży ok 450g.. ![]() cały czas się wiercił, przekręcał.. ![]() ![]() jestem prze szczęśliwa.. ![]() siusiaka zasłaniał nóżkami, ale w poniedziałek mam wizytę u mojej gin, to będziemy 3 raz potwierdzać synka.. ![]()
![]() |
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Czy któraś wie jak zrobić żeby odpowiedzieć na posty które cytowałam wczoraj w domu ale już nie miałam siły odpisać a w pracy włączam wizaż ale tych zacytowanych postów nie mam jak zrobić żeby mi je na innym komputerze zacytowało ![]() Cytat:
Co gorsze nie mogę jeść a wiecznie głodna chodzę ![]() ![]() Ptaszyko gratuluję dr ![]() ![]() Dziewczyny gratuluję udanych wizyt ![]() ![]() Mokka będzie dobrze z nóżką brzuszek się powiększy i pewnie nim maleństwo się urodzi to nóżka w brzuszku jeszcze wróci na miejsce i będzie dobrze nie denerwuj się bo stres tylko szkodzi ![]() ![]() Malpko dziękuję ![]() ![]() ![]() nestelle jaką masz wspaniałą córcię brawa wielkie dla niej i za odwagę ![]() ![]() strippi sukieneczka prześliczna tylko cena zabija ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam miesiąc, teraz wróciłam na kilka dni. I szczerze mówiąc zostałabym dłużej, ale grafik już ułożony beze mnie i nie chcę już go dziewczynom psuć. Z drugiej strony w sumie trochę mnie brzuch pobolewał wczoraj i przedwczoraj i siedzieć wsumie ciężko było więc nie wiem jak by to wyglądało na dłużej. A nie chciałabym wrócić i za chwilę iść spowrotem, bo tylko zamieszania bym narobiła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() moj chlop sie ze mnie smieje ze na USG najchetniej wyjelabym popcorn i caly dzien sie gapila ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
Co do kreski to i ja mam, ale też nie jestem pewna, czy to nie mikroskopijne włoski....
Dziewczyny niech sie ten remont juz konczy! ja chcę do nowego mieszkania, sama bez rodziców z tżtem pomieszkac w koncu jak prawdziwe małżeństwo, a nie dwidzieć sie 5 minut rano i wieczorem....:beczy: I jeszcze z 2 tys. by mi sie dodatkowo przydały, żeby dokupic zlew, blat do mebli, szafke do łązienki i lakiery do ceklinowania parkietu i żeby dzidzius wyszedł zdrowy w sobote i nic mi już do szczęscia nie potrzeba! O taka jestem chumorzasta dziś...A teraz ide odebrac wyniki krwi i siku..... I witam sie z 13tkami marcowymi w 22 tygodniu (skończonym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
myaja co do szwagra bardzo mi przykro
![]() Straszne to jest ilu młodych ludzi choruje na raka i wiecie co to są w większości mężczyźni z tego co ostatnio zauważyłam. Mojej koleżanki chłopak w wieku bodajże coś koło 30 stracił nogę jak zaczęło się w listopadzie to w czerwcu było po wszystkim jak czytałam jego bloga to łzy same ciekły do oczu. U nas w pracy jest chłopak (dalsza rodzina mojego tż) miał guza na ręce od czerwca zeszłego roku się zaczęło a w styczniu czy lutym był już też po amputacji. Chłopak nie palił nigdy nie pije ojciec dwóch dzieciaczków masakra ![]() ![]() Ale jak on mówi z perspektywy niedługiego czasu bo raptem pół roku żyje i to najważniejsze i wyniki są dobre. Ma wspaniałą żonę i dzieci, pracę z której go nie zwolniono i stworzono specjalnie dla niego stanowisko by nie myślał, że jest niepotrzebny ma zajęcie i żyje. Zdrowia dla szwagra i wytrwałości, by się nie załamywał. Trzymam mocno kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Wtajemniczenie
|
hejka dziewczyny.
ja dziś mam centrum dowodzenia w łożku bo martwię się ze ta moja kosmówka nisko i bede sie leniuchowac może się podniesie. ja się pochwalę skończyłam dziś 16 tydzień ![]() ściskam i będę zaglądać ale na razie zabieram się za rozliczenie grantu jaki miałam przyznany na robienie dr ![]() ehhh nie ma nic za darmo.
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
Dla tych, które myślą, że są grube wysyłam dzis robioną fotke mojego brzuchala- 22tydzień! Az się pies dziwi
![]() Juz słyszę jak ginka mówi, że przytyłam w tym miesiącu z 5 kg i nie moge już wiecej do konca ciązy.... A historie o młodych ludziach chorujących na takie poważne schorzenia sa bardzo przykre.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
ale kragly, cudny brzuszek!!!!!
![]() |
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja to samo.. ![]() witamy się witamy.. ![]() Kacperek z Kacperkiem.. ![]() dzięki.. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() tylko z małym skarbem w środku.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja Wam pokażę mój. Zdjęcie robione5 dni temu w 18 tygodniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do wymiotow to cie "pociesze" ciotka mojego tż całe 9 miesiecy wymiotowała ![]() ale ciebie to napewno nie spotka ![]() ooo to mój się chyba taki wielki kloc urodzi ![]() znowu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja sie witam w 24 tygodniu równo ![]() i pochwale sie wam co już mam z ciuszków a co jeszcze brak ![]() UBRANKA 56 mam: - 4x kaftanik/koszulka - 2 x koszultka z krótkim rękawem - 1 x koszulka bez rękawów - 1 x pajacyk/śpioszki - 1 x body z krótkim rękawem - spodenki 2szt. brakuje: - 1 x razy bluza (bez kaptura) - 2-3 x body z długim rękawem ( 1 mam) UBRANKA 62 mam: - 6 x kaftanik/bluzka z długim rękawem - 3 x bluzka krótki rękaw - 3 pary niedrapków - 6 czapeczki cienkie wiązane - 3 x spodenki - 1 x krótkie spodenki brakuje: - 7 par skarpet ( 3 mam ) - 1 grubsza czapeczka - 2 pary rajstopek - jeansy ??? - 5 x śpiochy (1 mam) - 5 x pajacyk - 5 x body z długim rękawem ( 2 mam ) - 5 x body z krótkim rękawem ( 2 mam ale róż) - 2 x sweterek - 2 x razy bluza (bez kaptura) - 2 x razy bluza (z kapturem) nie których rzeczy wiecej mam niż zakładałam bo dostałam. ![]() jeszcze na święta mam dostać. ale i tak chyba poszukam jakiś promocji i coś po dokupuje ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1189 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do chłopa to można obmyślać zemstę - zostawić go samego z dzieckiem, pójść na wódkę z koleżankami, też nie wysłać smsa, wrócić nad ranem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki wam.. ![]() i Dragusia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1191 | ||
Kniaginia
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też dziś leżę. A moja szefowa jest tam pewnie załamana. Z czterech dziewczyn w pracy została w tym momencie 1. Cytat:
Śliczny, malutki. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
O prosze Joanna- to będą razem świetowac imieniny w trzech króli;p
Dragusia- Ty to widze prawie strippi doganiasz z wyprawka, ja tylko 2 nędzne kocyki, skarpetki i rajstopy ![]() ![]() Dzięki za komplementy odnośnie brzuchacza ![]() Obserwuje CIę i MAria- zrobiłam 8 zdjec i wybrałam 1 względne, gdzie tyłek mi wyszedł mało odstatjący ![]() ![]() ![]() Monica- brzusio b. ładny, tylko patrzec jak wystrzeli do przodu ![]() ![]() Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2012-11-07 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 | |
Zadomowienie
|
Witam w ten deszczowy dzień
![]() Trafiłam w totka ![]() 3 x dwójkę... ![]() ![]() No właśnie wpadłam tu z takim zamiarem, żeby powiedzieć, że skończyłyśmy 22 tydzień ![]() ![]() ![]() klementyna1 i monicca1989 piękne brzuszki ![]() to i ja pochwalę się swoim brzucholem. słabe zdjęcia, bo nie zdążyłam zrobić nic lepszego zanim tel. padł. i znowu na kolanach bo tak najlepiej widać ![]() a i przepraszam za zakurzone lustro, ta lampa jest bezlitosna - wszystko pokaże... idę umyć ![]() Cytat:
![]() sporo masz już tych ciuszków, chyba gdzieś zapiszę sobie Twoją listę, może się przydać jak będę kompletować ubranka dla naszego malucha ![]() a pokażesz zdjęcia kocyka? gruby jest?
![]() |
![]() |
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja cale zycie na light jade, slodziki itp. ale w ciazy przeszlam na cukier brazowy (pol lyzeczki slodze dla zlamania smaku). kazda chemie wyczuwam... taniego soku grejpfrutowego nie dam rady wypic, bo wszystkie domieszki wyczuwam.... Cytat:
![]() sie dzieje.... ale jeszcze malutki. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kocyka? nie mówilam o kocyku ![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/kocyk-kocyki-mikro...dad94eeeba2706
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-11-07 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 | |||||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale fatalna pogoda .... ja odwiozłam kubę do szkoły na 8 , w tym czasie ninkę do przedzszkola ,i po kubę bo kończy o 8.45-ma jedną lekcję ,po czym dalsza część o 12.35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jestem tu chyba jedyna która w wieku 30 lat ląduje z 3 dzieci -i chyba starczy...choć faktycznie kiedyś myślałam o 4 ![]() Cytat:
Cytat:
zajęcia mają z instruktorem -i na początku nurkują a potem coraz więcej ćwiczeń i ... pływają . http://www.mbp.net.pl/plywanie/oswajanie-dzieci-z-woda Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no pani dr odpoczywaj ,odpoczywaj -zasłużyłaś!!! Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.