|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
własnie zaraz bedzie na polsacie o noworodku .
widzialam -kapucha ![]() Kurde dlaczego nie ma edytowania ? chcialam przeniesc liste ale sie nie da
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Zadomowienie
|
oj nie podałam skąd jestem. przepraszam
Chojnów
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
"Kapuściane pole" adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków anusia 82 ~~ agabil1 ~~ amilamija ~~/Warszawa bb-m ~~/Warszawa jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03/Ząbkowice Śl. Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03/Nowy Sącz Madziorka ~~ @-13.02 leczenie TŻ-a/Warszawa KasikB ~~ @-13.02 m@gd@lena ~~ @-6.02 testowanie po 3.03 /Chojnów schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03/Niemcy Frida 26 ~~ Yoolia ~~ @-16.02 testowanie ok.16.03/Lublin Nikita Wawa ~~ @-19.01 /Warszawa *misia* ~~ /Łódź Roxi 1980 ~~ /Sosnowiec Vesta 19 ~~ "Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03 Naja 84 ~~ @-15.01 testowanie /Zabrze Celka2000 ~~ Joan C ~~ marta 8117 ~~ @- 2.02 testowanie 28.02 mala majeczka ~~ @-6.02 testowanie ok.3.03 /Tuchola/Warszawa milunia ania ~~ @-15.02 testowanie ? /Rzeszów
Edytowane przez adatka Czas edycji: 2007-02-20 o 20:59 |
|
|
|
#4266 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja nieprędko zagoszczę z namiarami na polu ale trzymam mocno kciuki za Was
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
a widziałam to maleństwo ale ono mowili miało 300gram.
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
300 gram czyli 30 dkg
jejku jak zobaczyłam ten długopis to mnie ciary przeszły
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Rozeznanie
|
Im bliżej do @ tym wieksza nadzieja. W środku cyklu nie myślę tyle o tym. To czekanie jest najgorsze. Tak by się chciało już wiedzieć czy to już czy jeszcze nie, a cierpliwości czasem brak. Jak dla mnie to lepsza@ niż taka ciągła niewiedza i ciągłe czekanie i skupianie się na swoim organiźmie. Ale to wszystko zakręcone
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,ja mam dzisiaj megaaaa doła!!!jak pisałam ,pracuję w aptece,więc wyczaiłam sobie taki teścik(bobo się nazywa),który potrafi ponoć wykryć już 6-dniową ciążę,no i zrobiłam go! oczywiście wyszwdł negatywny!teraz jestem zła na siebie,bo tak to miałam jeszcze kilka dni głupiej nadziei,że tym razem się udało, atu klapa,kompletna klapa!dziewczyny ja już mam tego dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dołuj sie bedzie dobrze
|
|
#4277 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
eee... nie wierzę w tomarta trzymam nadal kciuki dowiedziałam się właśnie, że moja kuzynka w ciąży jest. bardzo się ucieszyłam, bo ich pierwsza ciąża przestała sie rozwijać w 10 tc. mam nadzieję, że teraz będzie już dobrze naszła mnie dziś wielka ochota na parówkę. dawno nie jadłam mama mi kupiła jak szła z pracy. pożarłam dwie teraz mi niedobrze, za szybko zjadłam
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczor wszystkim
Wiecie, przejrzalam sobie przed chwileczka jeden z watkow na pewnym forum, na ktorym od poczatku lutego jest wysyp ciezarowek prawie kazdego dnia testowanie i prawie kazdego dnia nowa fasolinka. Normalnie az mnie to podbudowalo.Skoro innym sie udaje to dlaczego mi nie ma sie udac![]() a i podaje reszte namiarow do Kapuscianego pola: jestem lokalna patriotka, wiec bedzie to : Tuchola/Warszawa
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie ja tez w to nie wierze ze test pokaze ciaze za 6 dni głupota - ale cos musza pisac w ulotce -a my na to lecimy To tak jak ja rano -mialam taka ochote na mleko z płatkami ze zjadlam caly talerz a pozniej bylo mi niedobrze ale na szczescie przeszło. 3 miesiace nie jadłam mleka a dzis gdzies naszły mnie smaki
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To by było jak zaraza na polu kapusty
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Majeczka
![]() Ja sobie tez zrobilam test nie wiem po co oczywsicie jedna krecha... czasami mam dosyc chce mi sie juz tylko plakac teraz nawet w miescie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja jutro ide do ginki i raczej pogadam z nia zeby dała mi cos na wyregulowanie okresu ja chce miec regularne cykle. a za męża poważnie sie wezme nie dam mu czasu bo to dotyczny nas obojga i ma iść na te badnaia i koniec ja musze wiedziec na czym stoje czy to da sie leczyc czy nie i wóz albo przewóz.
|
|
|
|
#4285 |
|
Raczkowanie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Czytałam trochę o tych wczesnych testach na różnych forach,jednym wychodzą innym nie,więc jest jeszcze nadzieja...tempkę mam cały czas w okol.36,9-37,00,ale same wiecie ,że ona lubi się utrzymywać aż do dnia tej wstrętnej@.Mam jeszcze w tym cyklu coś takiego,że w ogóle nie bolą mnie piersi,a zawsze mnie bolały od 14-go dnia cyklu.Test owu robiłam 11 dc.i wyszły 2 grubachne krechy.Acha boli mnie cały czas prawa strona podbrzusza,też tego nigdy nie miałam,tylko czasem podczas owulki.Dziewczyny jak byście skomentowały ten beznadziejny przypadek?(chyba zamiast do gina, wybiorę się do psychiatry leczyć deprechę)Dziewczyny długo się już staracie? |
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
teraz bedzie 8 miesiąc i mam nadzieje ze ostatni
Martusiu nie przejmuj sie kochana zrob test za pare dni a najlepiej w dniu @ a czasem sie zdaza ze i w ten dzien nie wyjdzie a za 2 dni juz sa dwie krechy wiec głowa do góry -wszystko bedzie dobrze -a na dodatek te twoje dziwne bole moze dopiero zaczyna sie tam cos dziac trzymam kciuki
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia u mnie to tez 8 miesiac bez owowcnych stran
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
my staramy się około roku.
|
|
|
|
#4290 |
|
Raczkowanie
|
Kochane dzięki Wam za słowa otuchy!Naprawdę cieszę się ,że do was dołączyłam.Podrawiam Was serdecznie!A tak z innej beczki,to jeśli chodzi o naszą tabelkę to jestem z Wrocławia.Buziaki,spokojn ej nocy.pa.pa.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków

eee... nie wierzę w to
Czytałam trochę o tych wczesnych testach na różnych forach,jednym wychodzą innym nie,więc jest jeszcze nadzieja...tempkę mam cały czas w okol.36,9-37,00,ale same wiecie ,że ona lubi się utrzymywać aż do dnia tej wstrętnej@.Mam jeszcze w tym cyklu coś takiego,że w ogóle nie bolą mnie piersi,a zawsze mnie bolały od 14-go dnia cyklu.Test owu robiłam 11 dc.i wyszły 2 grubachne krechy.Acha boli mnie cały czas prawa strona podbrzusza,też tego nigdy nie miałam,tylko czasem podczas owulki.Dziewczyny jak byście skomentowały ten beznadziejny przypadek?(chyba zamiast do gina, wybiorę się do psychiatry leczyć deprechę)