|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
dzieki wam dobre kobiety
jutro wieczorem pochwalęs ie jak wyszło i jakie są reakcje ludzi [AAAA!!!! jutro dentysta ale na pocieszenie ploteczki z Kasieńką ]
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#3932 |
|
luckygirl
|
Ależ nie ma za co
|
|
|
|
#3933 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam jjutro na pocieszenie dwa spr... wlasnie sie ucze... ech marny zywot maturzystki ;p
|
|
|
|
#3934 |
|
luckygirl
|
A ja idę zaraz powtórzyć romantyzm na jutro,bo mamy powtórzenie,potem zrobie coś z angielskiego,a potem może napisze sobie konspekt
|
|
|
|
#3935 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam feeeerie
![]() ![]() ale i tak masę roboty :/ chyba zaraz pójdę dalej czytać Fausta i Granicę ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#3936 |
|
luckygirl
|
"Granica" fajna jest
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
A ja niestety muszę poprawić moją maturalną prezentację
|
#3938 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Wtajemniczenie
|
narazie też mi się podoba
![]() ale i tak pewnie nie przebije MiM Faustem też jestem zachwycona![]() ![]() boszenka dałaś jej do przeczytania całą pracę??
|
|
|
|
#3940 |
|
luckygirl
|
"Faust" też mi sie podobał
Ciekawy był.Właśnie jutro chyba mam z niego powtórke,ale nie wiem![]()
|
|
|
|
#3941 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja odrabiam zadanie z anglika... kilka stron parafraz na poziomie serio rozszerzonym ;/ ech....
|
|
|
|
#3942 |
|
luckygirl
|
A ja właśnie skończyłam angielski
|
|
|
|
#3943 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja doszlam do wniosku, ze nie koncze, bo pierdziele ;p i ogladam xfiles... Wlasnie sie dowiedzialam ze Wentworth Miller to 72 rocznik ! jestem w szoku! myslalam, ze ma 25 lat gora, a tu prosze niespodzianka
|
|
|
|
#3944 |
|
luckygirl
|
Hehe
Ja wiedziałam,że on ma 35 lat Ale wygląda młodziutko A ja sobie teraz czasy powtarzam na angielski na jutro;/ jak mi sie nie chce;/
|
|
|
|
#3945 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dalej jestem w szoku! i jeszcze wyczytalam, ze ma czarnoskorego ojca.. to juz w ogole...
|
|
|
|
#3946 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3947 |
|
luckygirl
|
Ok przypomniałam sobie te czasy,ale mi sie wszystkie poieszały,mam nadzieje,że będzie dobrze,nie mam juz siły na polski,ale muszę:/ Ide się umyc,umyje głowę,wysuszę i wyprostuję włoski i będzie git
|
|
|
|
#3948 |
|
Raczkowanie
|
Hah,dziekuje Wam za spoznione zyczenia
Powodzenia jutro w szkole ja,tak jak agtka_slomka mam ferie ale i tak mnostwo roboty zwiazanej z prezentacja ;/Natomiast,jezeli chodzi o wiek,to 19 jest fajna i na tym etapie chcialabym sie zatrzymac ;P no,w drodze wyjatku moze byc 21 ![]() Agata_slomka oddaj proste wlosy ja mam krecone,takie jak na zdjeciach z balu ;/ blee
|
|
|
|
#3949 |
|
Wtajemniczenie
|
masz niesamowite włosy
![]() ![]() ![]() ile ja bym dała, zeby moje się kręciły!! ![]() ![]() ![]() moje niestety wygladają tak całą noc idealnie proste... z jednej dtrony dobrze, ale ja przecież cały czas marzę o loczkach [a te wyprostowalyby mi się po 2 godzinach ]
Edytowane przez agata_slomka Czas edycji: 2007-02-20 o 12:36 |
|
|
|
#3950 |
|
Raczkowanie
|
O nie Kochana,to Ty masz świtne wlosy
oddaj prosze ![]() A jak Ci z nimi tak zle,to pomysl sobie Agatko,ze cale mnostwo dziewczyn marzy o prostych wlosach i katuje swoje klaczki prostownicami i innymi specyfikami do prostowania itp,a ile przy tym roboty! Tak wiec ciesz sie pokis mloda,bo za 60 lat czeka nas perspektywa krotkich,przezedzonych wloskow po trwalej i plokanka co dla wytrwalszych,azeby miec sliczny,golebi kolor,a nawet i piekny fiolet
|
|
|
|
#3951 |
|
luckygirl
|
Ja też mam proste włosy
I nie oddałabym ich za żadne Skarby |
|
|
|
#3952 |
|
Wtajemniczenie
|
ha! ja w dziecinstwie mialam proste druty, dopiero jak zaczelam dojrzewac, to mi sie zaczely falowac ;p no i juz wtedy chcialam je prostowac, a ze prostownice byly niedostepne to szarpalam wlsy szczotkami, itp...pozniej doszly prostownice i teraz moje wlosy sa strasznie zniszczone, ale sie kreca (juz nie faluja) tak mniej wiecej jak Agatce01.Ale doszlam do wniosku,ze w prostychwygladam lepiej i dalej codziennie prostuje:/ biedne te moje wlosy :/ qrde, zastganawiam sie, czy by nie krecic tylko koncowek... bo u nasady mi sie nie kreca zbytnio tylko jak wgniote pianke.. dzis wyprobuje!
|
|
|
|
#3953 |
|
Wtajemniczenie
|
fakt.... moje włosy nigdy nie widziały prostownicy...
ale lokówka, wałki i katowanie ich skręconych [zeby tylko nie były aż tak proste] to codziennosć kurde. ale za to szybko rosną, więcmogę eksperymentować z cięciem ![]()
|
|
|
|
#3954 |
|
Raczkowanie
|
Ooo Petit dobrze prawisz
!A Ty Hawrodytko daj znac,jak tak nowa fryzurka,bez rpostowania
|
|
|
|
#3955 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatka01 - wyprostowalam, tak czy siak
co prawda wlosy od polowy dlugosci i grzywke, ale sa proste wiec nie ma czym sie chwalic a lokow na razie robic nie zamierzam....
|
|
|
|
#3956 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
Jak już powiedziałam,uwielbiam moje włosy![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam straszną ochotę obciąć włoski, ale trochę się boję tych wszystkich przesądów
![]() ![]()
|
#3958 |
|
Wtajemniczenie
|
Boszenka nie scinaj wlosow;p lepiej byc przesadnym.. ja nie scinam, chociaz bardzo mnie korci... ale nie, wytrzymam, w koncu jeszcze tylko 2 miechy
a poza tym masz takie piekne wlosy, ze oh i ach!A apropos matury ;p to dzis mi sie snila matura pisemna z polskiego. hehe... snilo mi sie, ze jak otworzylam arkusz to znalazlam tam odpowiedzi do tesu i gotowe wypracowanie do przepisania. i glupia poszlam do komisji, bo chcialam byc uczciwa i powiedzialam "pani profesor, ja mam odpowiedzi do testu w arkuszu", a ona: "no to korzystaj!" hehe i mialam odpowiedzi, ale tylko sprawdzalam je z moimi czy mam dobrze, a wypracowanie napisalam bazujac na tym znalezionym w arkuszu... boze, ale byloby cudnie znaleć odpowiedzi w arkuszu
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ja w takiej sytuacji chyba nie dałabym rady pozostać uczciwą
I napewno bym zżynała ![]() ![]() Hawro Ty też masz śliczne włoski
|
#3960 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, Boszenka... mam straszne wlosy. Moje koncowki juz nawet nie sa rozdwojone, ale rozczworone, no i caly czas wypadaja:/ a ja nie mam w sobie dosc sily,zeby skonczyc raz na zawsze z prostowaniem.. chyba musze sie sciac tak jak britney na łyso i spokoj bede miala ;p
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

ale na pocieszenie ploteczki z Kasieńką
]