|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Raczkowanie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Cześc dziewczyny doradzcie mi cos kilka dni temu miałam w sluzie troche krwi ale to bylo jednorazowe a dziś jest 24 dzień cyklu rano były przytulanki z tz a nie dawno znowu miałam plamienie ale bylo to jasne plamienie a @ man miec w następny wtorek pomozcie bo nie wiem czemu tak się dzieje jest to możliwe ze jestem w ciąży?
#4232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
Izunia nie martw się na zapas,jak mi wyszła zbyt wysoka prolaktyna to lekarz popatrzył na mnie i powiedział żebym się nie martwiła bo stres w niczym nie pomaga,idź do lekarza po pracy i jak nie będzie chciał Cię przyjąć to postrasz go kumpelami z Wizażu
![]() ![]() Basiu dobrze że już wiesz co z córcią ![]() ![]() Malinowa nie wiem bo ja nigdy nie miałam plamień między miesiączkami ale krew w śluzie to nie brzmi zbyt zachęcająco ![]() ![]() Arletko jak ja Ci zazdroszczę tej zmywarki ![]() ![]() Mysiu co tam u Ciebie Kochana? Ja od rana robiłam za opiekunkę z TŻem i był zachwycony 4miesięczną córką mojej siostry,aż miło było popatrzeć jak do niej gada i się śmieją razem ![]() ![]() ![]()
#4234 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochana
![]() U mnie po staremu - @ sie juz praktycznie skonczył, takze przystepujemy powoli do działania ![]()
#4235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
kocurku więc na początku to ja nawet nie wiedziałam że w ciaży jestem, 3 testy robiłam i wszystkie negatywne, poszłam do gina na usg, ale ciaży nie widział, tylko torbiel miałam na lewym jajniku, ale cała macica była jak na ciaże, dlatego tez kazał mi zrobić bete i jakby była ciaża to szybko przyjsć, no i tak zrobiłam, na becie wyszła ciaza i dopiero po tym miałam coraz silniejsze bóle z lewej strony, byłam u rodzinnego to mówił ze torbiel się pewnie powiększyła dlatego tak boli, kazał mi ugniatać zeby pekła bo jak pęknie to się ten płyn wchłonie i przestanie bolec, prawde mówiać bałam sie ugniatatnia, ale ból był tak silny ze mimo wolnie ugniatałam i w środe wieczorem coś jakby mi chlupneło w brzuchu i poczułam ulge bo już tak nie bolało, więc myślałam że ta torbiel pękła. w czwartek miałam jechać do gina znowu, do południa było ok, tylko trochę bolało, ale po południu to już koszmar przeżyłam, ból tak okropny że nie da sie tego opisać, babki nie chciały mnie przepuścic to siedziałam do ostatniej osoby no i dostałam wyrok, natychmiast na operacje, tyle pocieszyłam się ciażą.
kocurku u mnie te bóle zaczęły się dopiero po spóźniającym @ z 10-14 dni. także jeśli cie boli to moim zdaniem ewentualnie torbiel, a czytałam gdzieś ze czasem boli jajnik jak z niego jest owulacja, także nie martw sie, poczekaj te pare dni to się dowiesz. mnie jakoś nie cieszy ta zmywarka...nie wiem czemu, biorę ja bo moze sie przyda.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Arletka dziś mnie już ten jajnik nie boli. Więc sie wyluzowałam
![]() W pierwszej ciąży też mnie bolała jajnik prawy i wszystko było ok...ale strach i schiza nie mija ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak swoją drogą kurde to niesprawiedliwe że Wy zdrowe dziewczyny które dbają o siebie i swoje zdrowie maja problemy z zajściem w ciąże a takie ku*wiska co łażą na imprezy,dają komu popadnie wpadają,maja pretensje do całego świata:"Czemu im się to przytrafiło" rodzą zdrowe dzieci.Jaka to sprawiedliwość że one nie chcą a zachodzą w ciąże a Wy chcecie a macie masę problemów?I jak tu się nie denerwować ![]() ![]() Mój TŻ nadal w pokoju szaleje ale obiecał mi że wieczorkiem się wykąpiemy i obejrzymy moją ukochaną "Zieloną milę" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() > ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! ![]() Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2012-11-06 o 16:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem zła na siebie. tak to cały cykl jestem twarda i nie rozmyślam szczególnie czy jestem w ciąży czy nie - ale jak się zbliża termin @ to nie wiem czym się zająć żeby o tym nie myśleć!
tż mi powkręcał trochę- że na alko nie mam ochoty i ciągle beczę. najpierw powiedziałam, żeby nie żartował i że na pewno nie jestem w ciąży - ale parę godzin później już się nad tym zastanawiałam i w końcu stwierdziłam, że jednak taka możliwość jest. i teraz się męczę, już 2 dzień. siedzę jeszcze w pracy bo mam pracy po kokardę a w głowie mi jedno. i weź i się skoncentruj ![]() test realnie powinnam zrobić w weekend najwcześniej. a korci mnie, żeby w piątek bo mamy tu w pracy w taką szczęśliwą dla staraczków kabinę w damskiej toalecie ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2012-11-06 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No cóż ja mam tak od owulacji...14 dni myślenia i zachodzenia w głowę ![]() Ja mam dziś 21 d.c. wiec jeszcze 5 dni...a jak nie przyjdzie to jeszcze ze 2 Musimy być cierpliwe ![]() Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-11-06 o 19:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty się nie denerwuj, wszystko będzie dobrze. wzieliśmy sobie chłodziarke i zmywarke na raty, w czwartek przywioza nam do domu.jeszcze miesiac moze lepiej i będę miała mebelki w kuchni!!! ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki teraz ja za Was trzymam kciukaski za II piekne kreseczki.
Moja kruszynka czuje sie dobrze . Ja zdobylam wszystkie ziola z przepisu(ziola ojca sroki nr3 ) zmieszalam i dzisiaj bede pila. Od kiedy pszyszla @ czuje sie berdzo dobrze a wrecz swietnie jestem radosna i pozytywnie nasrawiona do swiata do tego co robie, pelna nadzieji . Wrecz nie wiem jak to opisac . Troszke sama sie dziwie bo tak nie mialam jeszcze od kiedy sie ztaramy.
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2012-11-06 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Rozeznanie
|
Hej kocchane
![]() Przepraszaam że tak długo sie nie odzywałam ale ,strasznie zaganiana jestem co zaczynam czytac i mam zamiar odpisac to ciagle syn mnie woła i tak w kółko ![]() ![]() Dzisiaj przyszły mi testy owulacyjne ![]() ![]() ![]() Widziaąłm ze podostawałyście wstrętne @ przykro mi ale kolejny cykl macie przed saba i nowe nadzieje wiec trzymam za was ogromne ![]() RudaEwciajesteś extra babeczką ![]() ![]()
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Blada kontrolna ja też mialam. to jest jakiś żart ![]() Dwa cykle próbowałam, testowalam i jak nic nie wiedzialam o swoim organizmie tak nadal nie wiem. wrrrr.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uciekam zaraz do pracy, może dziś będzie lepszy dzień. miłego dnia kochane. ps. jeju jaką ja mam ochote na przytulanki a tu tyle dni nic!!!!może dziś wieczorem uda mi się męża zbałamucić... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie dostałam się wczoraj do lekarza ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w kolejnym cyklu chyba zacznę, tylko najpierw muszę się dokształcić i dowiedzieć jaka temperatura co oznacza ![]() Iza, chyba tak zrobię ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziwna sprawa.Dupka nie biore już od 10 dni a sutki dalej strasznie mnie bolą
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ziółka w ogóle powinny być regularnie pite, nie powinno się przerywać - chyba to samo jest z tempką (tak mi się wydaje, że czytałam że trzeba mierzyć codziennie bez znaczenia co się dzieje- żeby obraz był pełen) kiedy teraz możesz próbować jeszcze do lekarza się dostać? trzymaj się Kochana, wszystko będzie dobrze. jestem tego pewna ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na twoim miejscu dzisiaj zbałamuciłabym chłopa - chociażby dla zabawy ![]() ![]()
![]() |
#4254 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Izunia Kochanie,nie martw się.Do przyszłego tygodnia tylko troszkę czasu więc będzie dobrze,wiesz że Ci bardzo kibicujemy ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego Dnia Kochane ![]()
![]() |
#4255 |
Raczkowanie
|
Kurczę, ale się tu te @ posypały, przykro mi Dziewczyny, ale jestem pewna że już niedługo na każdą czeka ten szczęśliwy moment ujrzenia II
![]() ![]() Ewcia taki TŻ to prawdziwy Skarb, chociaż pod tym względem na swojego też narzekać nie mogę. Mój robił remont w wakacje żeby się wyrobić przed ślubem we wrześniu pracował od rana do wieczora. Nie pozwala mi teraz dźwigać nic ani się przemęczać w trosce o naszą kruszynkę, dba żebym tylko miała witaminki, tylko czasem jeśli w grę w chodzą jego męskie potrzeby to ciężko mu zrozumieć że czuję się zmęczona i przez te nabrzmiałe piersi też mieliśmy na początku konflikt. No, ale teraz to już chyba zaczyna rozumieć że to nie są jakieś moje wymysły żeby się wymigać od przytulanek. Ja dzisiaj odpoczywam w domku. Mieliśmy zorganizowaną wycieczkę na Słowację z uczelni, ale jak tylko dowiedziałam się że jest Dzidzia to zrezygnowałam i okazuje się że dobrze zrobiłam bo dzisiaj po raz pierwszy chyba tak mocno dokuczają mi nudności. A ja już zdążyłam sobie pomyśleć że jak na ciąże to czuję się zbyt dobrze i chodziło mi po głowie że może coś jest nie tak... ale przecież musi być w najlepszym porządku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
|
Ewcia ja myślę że u mnie z czasem też się trochę zmieni, ale na razie muszę się oswoić z tym jak się czuję. Poza tym po tym plamieniu, które miałam lekarz kazał się na razie powstrzymać od seksu. Za tydzień na badanie jedziemy i zobaczymy co nam tym razem powie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Lilith trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.Skoro lekarz powiedział że nie wolno bara-buch to nie wolno
![]() ![]() U mnie dzisiaj zimno jak nie wiem co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() > ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! ![]() Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2012-11-07 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dzisiaj najzwyczajniej na swiecie mam ... kaca ![]() Wczoraj odbyła sie moja impreza urodzinowa- niespodzianka ![]() Było bosko a dzisaj zdycham...
#4260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Masz urodziny i nawet się nie pochwaliłaś ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego Kochana:dużo zdrówka,miłości,samych radosnych chwil w życiu a przede wszystkim ujrzenia tych wyczekanych dwóch magicznych kreseczek i szczęśliwej i zdrowej Dzidzi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.