|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Shpilciu:
mam mydełka: - mini Miodowy Rumianek - Lawendowa Farma (12.2012) - mini Nagietkowy Bobas - -''- (04.2013) - pełnowymiarowe Orzeźwiające Maroko - ''- (12.2012) Mogę się podzielić połówką mydeł: - kalina i olej łopianowy - olej cedrowy i kwiaty nagietka - rumianek i mięta
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję więc nieaktualne...btw jak sprawuje się mydełka? Bo kuszą mnie od dawna ![]() Czy tylko mi ten tydzień tak leci jak szalony? Jutro już czwartek! Zużyłam szampon i odżywkę do włosów w saszetkach po basenie
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu:
juz mi się znudziły te mydełka, poza tym na początku ciąży zupełnie mnie odrzuciło od ich zapachu i teraz w ogóle mnie nie korcą do używania Żałuję teraz, że tyle ich kupiłam ![]() Chętnie wymienię je na noś innego
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Próbuję doprowadzić twarz do porządku i drugi wieczór siedzę z maseczką nawilżającą.
Zapomniałam wczoraj kupić krem do depilacji, więc dzisiaj znów wstąpiłam do Rossa. Wzięłam też maszynki do golenia - zdziwiłam się, jak przeliczyłam ceny i wyszło, że na sztuki są tańsze, niż w opakowaniu zbiorczym.
|
#3666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza pewnie dostałabym bon na 100 zł, a za tyle to perfum nie kupię w Sephorze. Lepiej kupić je taniej w perfumerii internetowej na przykład.Cytat:
Mi też zleciał jak nie wiem. Brawa za zużycia U mnie póki co tylko 3 rzeczy na minusie w listopadzie i 0 na plusie.
|
||
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dzień zużyć: 1. Żel pod prysznic Alterra- sernikowy- nie podpasował mi 2. żel YR o zapachu oliwki 400 ml- super, bardzo go lubię 3. Maska do włosów Bingo Spa z algami 500ml- super. Na pewno kupię w najbliższym czasie znowu 4. Perfumy Sephora czekolado-wanilia 100ml- szkoda, że już ich nie sprzedają. |
|
|
|
|
#3668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mamy dopiero 7 listopad
|
|||
|
|
|
#3669 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Shpilko
witaj w klubie rozstaniowym rozstałam się z exTŻ po 7 latach i poznałam nowego TŻ w tym roku ![]() księżniczko ściskam
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim by do mnie dotarł, to bym wyschła na wiór.
Chociaż przyznaję, że ostatnio myślałam o jakimś większym zamówieniu z BU - chętnie spróbowałabym wreszcie ichniejszych hydrolatów, olejków myjących i pudrów. ![]() Kupuję maszynki Bic Pure 3 Lady - w Rossie 1 sztuka kosztuje 1,99 zł, a zbiorcze opakowanie z 4 sztukami 9,29 zł.
|
#3671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przeważnie zamawiam hydrolaty, oleje, glinki a tam jest duży wybór i atrakcyjne ceny ![]() Też kupowałam te maszynki w promocji były po 7,99 dlatego zawsze cena w paczce a jednorazówki wydawała mi się podobna o wilku mowa - skończył się hydrolat oczarowy 200 ml buuu |
||
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię maszynki wilkinsona z rossa. Kosztują coś ok 3-4 zł i ciężko się nimi zaciąć ![]() Dzisiaj przyszła mi woda toaletowa z YR o zapachu brzoskwini |
|
|
|
|
#3673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw wypadałoby coś pozużywać, zanim obkupię się w BU.
Poza tym już rozplanowałam ostatnią wypłatę i z szaleństwami poczekam na kolejną. Na pewno przed zakupem zapytam o Wasze olejkowe i hydrolatowe hity. A z zapasów koniecznie muszę wyciągnąć jakieś nowe smarowidło do ciała, bo obecnie używany balsam Eveline mango+olej kokosowy już mi się znudził. Chyba wezmę w obroty masło Alverde, bo ponoć pachnie sernikiem.
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Nalewam troszkę olejku na dłoń, dodaję kilka kropel wody i na twarz i chwilę masuję. Nakładam go na suchą skórę a po chwili dopiero zmywam go wodą.
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra pochwalę się efektem mojej minimalizacji hyhy
Kosmetyki u rodziców: 1. Bloker anty-perspirant Ziaja 2. Dezodorant w kulce Sensitive Ziaja 3. Olejek do ciała migdał papaya Alterra 4. Balsam do ciała Fa 400 ml 5. Koncentrat do stóp Ziaja Pro 500 ml 6. Żel z olejkami Fa 7. Płyn micelarny Bourjois 8. Krem na noc DLA Niszcz Pryszcz 9. Maseczka z miodla indyjską Himalaya – na wykończeniu 10. Maseczka Tradition de Hammam YR 11. Preparat do rzęs i brwi Lbiotica 12. Mydło Alep (połówka) 13. Olej arganowy 15 ml 14. Peeling mocny do twarzy Ziaja Pro 500 ml 15. Odżywka do włosów nabłyszczająca Alterra 16. Szampon do wł. Blond YR 17. Szampon przeciwłupieżowy Catzy 18. Odżywka do włosów z keratyną w sprayu Ziaja 19. Krem do stóp Fusswohl – na wykończeniu 20. Spray do stóp odświeżający Fusswohl 21. Masło TBS migdałowe + próbki Kosmetyki u TŻta: 1. Deo w kulce Fa 2. Mydło Alep (połówka) 3. Płyn micelarny Ziaja – na wykończeniu 4. Płyn dwufazowy do demakijażu Eva 5. Krem pod oczy AA 6. Olej z malin 15 ml 7. Żel hialuronowy – na wykończeniu 8. Maseczka Tradition de Hammam YR 9. Żel pod prysznic z olejkami Fa 10. Płyn do higieny intymnej Isana 11. Odżywka w sprayu Dove – na wykończeniu 12. Masło Shea 50 ml 13. Serum diamentowe Eveline antycellulit – na wykończeniu 14. Kostka do masażu Hottie Lush 15. Suchy szampon Isana + odlewka szamponu, próbki maseczek do włosów i kremów do twarzy chyba wsio Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2012-11-07 o 22:46 |
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilcia, to Twój cały zbiór pielęgnacji?
Wow, robi wrażenie.
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- jak najwięcej natury, żadnych trójglicerydów, parafin, silikonów no i kosmetyki nie testowane na zwierzętach... nie jest łatwo
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam kilka rzeczy Alverde i Balea podczas czerwcowego wyjazdu do Pragi.
|
#3680 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szacun
|
||||
|
|
|
#3681 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się bardzo podoba Za to inne wersje Lolity już nie.Czekam na zdjęcia w takim razie ![]() Cytat:
Co to za "maczek"? Możesz podać linka?Cytat:
Na razie bez konkretów, nawet nie wiem, czy w ogóle by mi kupili Ale chodzi mi oczywiście o taki "przenośny" elektryczny.Ja się nie znam, więc Ci nie pomogę ![]() Rośnie jak na drożdżach ![]() Kochana ![]() Cytat:
Fajnie, że można co godzinę brać udział, bo w regulaminie jest napisane, że tylko raz ![]() Dokładnie. My tak właśnie teraz z TŻ-em zamówimy (ja mu na Mikołaja daję 212 Men) ![]() Wow, super, gratulacje ![]() U mnie 3 zużycia: tusz Rimmel, zmywacz do paznokci Isana i micel Ziaja Zdecydowałam się wymienić Vanille Noire. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, to link w podpisie |
||||
|
|
|
#3682 |
|
Zadomowienie
|
cześć Dziewczyny!
![]() już ostatnio obiecałam że wrócę i będę pisać częściej i wyszło jak wyszło Szpileczko jak fantastycznie że wróciłaś, super że Ci się układa!! Księżniczko bardzo bardzo ściskam i życzę dużo siły, niestety wiem co to choroby psychiczne Dziewczyny, Dzieciaczki macie przecudne, czekamy na Hosenkę ![]() u mnie w bardzo dużym skrócie: (nie pamiętam odkąd nie piszę): od ponad 2 lat pracuję w tym samym miejscu, ostatnio (2 miesiące temu) TŻ mi się oświadczył 7 latach związku no i bardzo wkręciłam się w sport ![]() Aktogimko, po wielu przeczytaniach Twoich PW o retinoidach zdecydowałam się na kurację
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku: niczego konkretnego. Jak masz coś "zbędnego" to napisz, może coś wybiorę
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Sphilciu
Księżniczko Hania i Julka przecudne Moje listopadowe zużycia: -balsam nawilżający nivea 30 ml x 2szt -żel pod prysznic lirene 7ml x 2 -balsam wyszczuplający lirene 7ml -żel do mycia twarzy Bourjois 150ml -szampon timotei 250ml -szampon nivea 50ml
Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2012-11-08 o 15:24 |
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
shpilcia super ze uporalas sie z pielegnacja nusia internetowo nie lubie kupowac (na szczescie) a maczek tu |
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zuzycia stoja
![]() Mam mase koncowek, ale nic sie nie chce skonczyc, pewnie w grudniu zrobi sie luzniej na polkach. Wczoraj ogladalam zdjecia Hani od urodzenia i powiem wam, ze dziecko ogromnie sie zmienia w pierwszym miesiacu zycia. Na buzi szczegolnie Fajnie obserwowac te zmiany, dobrze, ze sie nie zagapilam i zrobilam zdjecia w szpitalu i potem w domu
|
|
#3687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Śliczne są ![]() Ja ogólnie też nie przepadam za zakupami online. Jedynie kilka razy w życiu kupiłam coś na All, bo się opłacało i raz zamówiłam Barbrę Ale uważam, że akurat perfumy opłaca się kupować w sprawdzonych perfumeriach internetowych, bo niektóre ceny stacjonarnie są chore
|
|||
|
|
|
#3688 |
|
Zadomowienie
|
Nusiu
skończyłam budownictwo i pracuję jako starszy asystent projektanta
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
mi też dosyć, dosyć leci, ale bardzo się cieszę, bo w sobotę przyjeżdżają do mnie koleżanki i będzie imprezkaa
![]() ![]() ![]() byłam wczoraj i dziś w rossie po różne artykuły (np ręczniki papierowe, worki na śmieci, podpaski, tampony, wkładki i inne takie) i nie kupiłam nic niepotrzebnego PAŹDZIERNIK: przybyło: 14 ubyło: 5 przybyło: * Lush, Grass (Żel pod prysznic) * Yves Rocher, pastylka musująca 12szt * Yves Rocher, Jardins du Monde, Pomarańcza z Florydy 200ml * Yves Rocher, Fraîcheur Végétale de Verveine (dezodorant w kulce) * Yves Rocher, żel pod prysznic "Pieczone jabłko w karmelu" 400ml * 3 maseczki z pepco prezenty * Stara Mydlarnia, Żel pod prysznic czekolada & pomarańcza * The Body Shop, Banana Conditioner (Bananowa odżywka do włosów) * The Body Shop, Earth Lovers, Pear & Lemongrass 100% Biodegrable Shower Gel * The Body Shop, Earth Lovers, Watermelon & Eucalyptus 100% Biodegradable Shower Gel * Yves Rocher, Nutrition, Shampooing Nourrissant (Szampon odżywczy do włosów suchych) * Yves Rocher, Monoi de Tahiti, Tropical Lagoon Shower Gel (Szampon - żel pod prysznic) 150ml wydane: 3zł LUSH + 12,99 wild craft puder + 13,99 pędzel wild craft + 4,99 pędzelek rossmann + 13,99 żel do brwi catrice + 11,99 paletka do brwi essence + 66,64 Yves Rocher + 15zł maseczki + 26,50 gąbeczki konjac + 30 sephora + 33,83 błyszczyk miodowy = 84,64 pielęgnacja 121,78 kolorówka 26,50 gąbeczki = 232,92 zł sprzedane: + 15,50 + 21,49 próbki + 50 odlewki = 86,99 zarobione ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- ZUŻYCIA: * Marion, Hair Therapy, Gorąca kuracja do włosów farbowanych z olejkami z dzikiej róży i jojoby * Lierac - zmysłowy żel pod prysznic Gel Douche Sensoriel 30ml * Sanoflore, Lekki miodowy krem do twarzy * Schwarzkopf, Got2b, Powder`ful Volumizing Styling Powder (Puder unoszący włosy u nasady) * Rossmann, Isana, Żel pod prysznic Diament 300ml
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

Tu spi w bujaczku, jaka zmordowana
Ale jakos daje rade...
więc nieaktualne...btw jak sprawuje się mydełka? Bo kuszą mnie od dawna 
Żałuję teraz, że tyle ich kupiłam
U mnie póki co tylko 3 rzeczy na minusie w listopadzie i 0 na plusie.

Chociaż przyznaję, że ostatnio myślałam o jakimś większym zamówieniu z BU - chętnie spróbowałabym wreszcie ichniejszych hydrolatów, olejków myjących i pudrów. 

Poza tym już rozplanowałam ostatnią wypłatę i z szaleństwami poczekam na kolejną.
Chyba wezmę w obroty
Wow, robi wrażenie.