|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!
Cytat:
a jak wyglądają te ząbki??? mój tez ma wade tzn sama to stwierdziłam bo on ma dolne zęby przed górnymi... Cytat:
a teraz będę sie chwalić: MÓJ SKARB ZROBIŁ PRZED CHWILĄ 2 SAMODZIELNE KROCZKI!!!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Pokszyfko - wszystkiego najlepszego dla Natalki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basiula-grastulacje za pierwsze samodzielne kroczki ![]()
![]() |
#543 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.czytelniamedyczna.pl/1720...-i-wad-zg.html
![]() |
![]() |
#544 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też mieliśmy dziś bilans. Michałek waży 12045 g i mierzy 82 cm. Wszystko ok. Krostka która ma koło cycuszka niby jest od tego, że go coś dziabło, trochę to dziwne bo co może być o tej porze żeby ugryzło ![]() Od razu przeszliśmy przez szczepienie, dzielny chłopak tylko się lekko skrzywił i nic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Tak niby na boso, ale ja osobiście mam kafle na przedpokoju i boję się że mu girki zmarzną więc śmiga w skarpetach. ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
ooo dobrze wiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- A co sądzicie o tych papuciach do chodzenia? Jak już kupić to chyba lepiej zainwestować w takie gdzie kostka jest usztywniona, prawda ? http://allegro.pl/go-bobas-go-papcie...768248845.html
![]() |
![]() |
#546 |
Zadomowienie
|
Baha takich kapci wszędzie pełno - cena ok 12zł np u mnie...w Deichmannie też widziałam że były. Mam takich dwie pary, teraz leżą, bo ta skarpetka prawie wogóle się nie trzyma, bucik po kilku raczkach zaczyna się wykrzywiać i potem ciężko niuni było w nim stać...jak do chodzenia to odradzam. ja zakładałam jej do wózka...
edit: te buciki co ja mam nie mają tych kuleczek, tylko taką podeszwę z pseudoskórki...ale wydaje mi się że to jeden pieron...niedawno w Biedronce były podobne w oferci, skarpeta jak podkolanówka, ale u nas też się nie sprawdziły... Edytowane przez pokszyfka Czas edycji: 2012-11-07 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
baha to kiedy na swoje idziecie ![]() ![]() Cytat:
![]() basiula ![]()
Alunia ![]() Edytowane przez olka1610 Czas edycji: 2012-11-07 o 20:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() do 14.11 jeszcze kupa czasu, mysle ze za wszesnie na pieczenie, ale sernik np mozesz zamrozic i juz jedno z glowy |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Rozeznanie
|
A moja jeszcze nie wiem jaki zgryz będzie miałą, bo ma dwa zęby, czekam na resztę
![]() ![]() Olka moja to też chórz niemiłosierny! Dziewczynki ma może któraś pomysł do łazienki, która ma być docelowo lekko w klimacie industrialnym. Na podłodze płytki drewnopodobne, na ścianach biel i płytki betonopodobne ![]() Lampy w stylu lof, choć 25lat mają conajmniej na all kosztują ponad 200zł, ale już w podobnym klimacie są lampy ogrodowe ![]() ![]()
![]() |
#550 |
Zadomowienie
|
Basiula gratki za kroczki
![]() Pokszyfko jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego dla małej ![]() ![]() ![]() ehhh wściekła jestem komp mi nawalił aby tyle, ze ten grat jeszcze jakos funkcjonuje. Właśnie próbuje zrobic system przez recovery i robie kopie zapasową a tam mi wyskoczyło 13 h ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Mój dziś przez cały pokój i kuchnię przeszedł ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Rojku nie znam się na takich klimatach wiec nie doradzę ![]()
![]() |
#551 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() przepraszam że wyciągam posty sprzed kilku dni ale dopiero teraz nadrabiam przez tą obronę
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muffinko-a masz ich podstawowe dane??jak tak to szukaj,napisz do nich-jak bedą chciały to odpiszą ![]() ja właśnie niedawno poćwiczyłam,coś tam zjadłam,ale i tak głodna jestem ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-11-07 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Wtajemniczenie
|
Muffinka ale badiuli Mikus świętuje w sobotę,nie 14
![]() Ja w takim razie tez upieke dzisiaj piszkopty.dziekuje dygotka za radę ![]() Rojku moja wyobraźnia jest na poziomie zerowym,więc nie pomogę :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DZIEŃ DOBRY MAMCIE ![]() Nocka taka przechodzona. Malutka gadała czasami przez sen, a ja i oczywiście za każdym razem leciałam do niej, a ona śpi.. Ale z pięć razy chodziłam.. Bo bałam się, że się rozpłacze czy coś.. ![]() Kawę robię, tościki i będzie mi lepiej ![]() Wczoraj z tż zrobiliśmy swój ołtarzyk ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() No i ja mam płytki w kuchni, więc może i masz rację ![]() ![]() ![]() Paputki chyba git ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
![]() I tak sobie myślę, o tym pchaczu.. Tylko z drugiej str jak już się sama nauczy to będzie to chyba zbędny bajer.. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 | |
Rozeznanie
|
![]() Witam się i zmykam z malutką na badania Cytat:
![]() ![]() A ja wczoraj też masakrycznie głodna byłam wieczorem, poszłam wcześniej spać żeby już nic nie zjeść ![]()
![]() |
![]() |
#557 |
Zadomowienie
|
olka
![]() ja z małą zwijamy się na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Wtajemniczenie
|
witamy się serdecznie w nowym wątku
![]() WRESZCIE MAMY INTERNET ![]() u nas dużo zmian, przperowadzilismy się do więszego lokum, były chrziny, parapetówa-zapraszam jeszcze i kawałek ciasta się dla każdej z Was znajdzie ![]() ![]() ![]() dopiero dochodze do siebie po tej rpzeprowadzce... masa roboty,sprzątania,kupowan ia-no to bym jakoś przełknęła ![]() ![]() a internet to tragedia- ponad 1m-c go zakłądali- porażka ..diopeiro mamy od wczoraj wieczorem ![]() apropos chrzcin to były przeboje bo były 28 pażdz. wtedy gdy tak śnieg padał...... linie energetyczne porwało u nas światła nie było... a impreza w domu na 40 osób ![]() Vikuś ma nadal 8 ząbków- już constans od paru m-cy ![]() ![]() nie wiem co u Was mam głęboką nazieję że wsjio ok ![]() ![]() ![]() nadal na kp ... nadal wstaje w nocy..... takze niestety w tej kwestiji bez zmian młody marudny przy tym katarze musze leciec ale teraz codziennie bede do was zagladala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Zadomowienie
|
hej
![]() nika witaj ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#562 |
Wtajemniczenie
|
hey
![]() ja nie cwiczę ![]() 3majcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
Basiula gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków
![]() Pokszyfko wszystkiego najlepszego dla Natalci :-* Kolejny dzień okropnej pogody...szaro ponuro pada deszcz....taka dobijająca oczywiście humor do doopy... Mimo brzydkiej pogody muszę dziś wyjść do sklepu bo młody kaszki nie ma i iałam mu jakieś owoce kupić bo też nie mam... Jak będzie lać to samochodem pojedziemy choć wolałbym mu spacer zrobić... Wczoraj wieczorem Filip miał jakiś problem z zaśnięciem...nie wiem czemu wkońcu zasnął u mnie na rękach później pobudka około 2 na mm i dalej spał do 7.30 w swoim łóżeczku ![]() Zupka się gotuje dla młodego ja mam gołąbki :-D Idę nadrobić ![]()
![]() |
#564 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kciuki zaciśnięte ![]() ![]() Princ my mamy 2 pchacze, jeden z FP a drugi z Vtech, ten drugi lepszy bo ma panel sciagajacy i mozemy go zabrac do auta i maly sie nim bawi, tam ma cyferki, literki, spiewa mu piosenki itp wiec sadze, ze na długo starczy, mały bardzo go lubi ![]() ehh u nas nocka dziwna, brzdąc przebudzał się co jakiś czas, coś mu chyba się śniło bo potem spokojnie znowu spał. Wstał o 8:30 ![]() Ide meczyc sie z 2 lapkiem co nawalił, masakra tam mam wszystkie zdjecia, filmiki, zalamie sie chyba ![]()
![]() |
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
![]() Owieczko a ty nie na kp? moze mi się pomyliło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sporo dziewczyn przestało karmić,m.in. owieczka. Tak dość sporo u was ten cyc,a jak jest ze stałymi posiłkami?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za info ![]() Michał ma te z Biedronki i ciągle mu spadają, o chodzeniu w nich można zapomnieć. Ewentualnie jak ma pod spodem rajti to się trzymają nóżki. Michał ma już kapcie, tylko że niby rozm, 22 taki jaki nosi, a za duże, więc muszą poczekać i dlatego szukam czegoś na chwilę. W takim razie wstrrzymam się, będzie chodzić w zwykłych antypoślizgowych skarptkach. Poza tym świetne są w PEPCO, zwykłe skarpetki a spód mają cały wylany gumą żeby się stópka nie slizgała i na prawdę się sprawdzają, koszt ok 5zł. Hejka ![]() NOc po szczepieniu nawet lepsza niż normalnie. 2 razy na ponia a nie od 3 do 6 ![]() ![]() Dziś pogoda ładna, cieplutko, jedziemy na zakupy i spędzić czas w urzędach, ![]()
![]() |
![]() |
#570 | ||
Zakorzenienie
|
![]() dzis szczepienie, mam nadzieje, ze obejdzie sie bez tragedii ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.