|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3747818 5]
![]() dzięki Kochane ![]() poszło! poprzednie 11/12 pkt, to dzisiejsze przy dobrych wiatrach około 10/12 pkt ![]() dobrze jest, już pisały dziewczyny, można za jakiś czas je nieco zmigdalić, ale są równiutkie i bardzo ładne ![]() fajne ![]() GR ! ![]() albo u mnie super sie spisuje obecnie editt ten thermo color change ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;37481780]Chemii nie było.Coś chyba komuś stało i pani z chemii musiała jechać do szpitala.[/QUOTE] z jednej strony to dobrze, z drugiej szkoda kobiety. Cytat:
![]() super, że zadowolona, czekamy na więcej opowieści ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3748383 5]Przyszłam się pożalić... W naturze nie było już fioletu z limitki... pojechałam do drugiej... tez nie ma... ![]() ![]() Jutro na szczęście w nieszczęściu małżon musi objechac pół województwa, to przy okazji karteczka w kieszeń i o pięć natur zahaczy ![]() to ja chyba nie mam po co jutro na świętoduską iść.. ![]() a się napaliłam na ten Alice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() powiem szczerze że nigdy mi organiczna nie szła, a tu na studiach całkiem całkiem.. i nawet to rozumiem (odpukać w niemalowane!) i wiecie? rozwaliłam do końca krzesło na mieszkaniu ... ![]() i mam chęć zapalić -.- |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy mi próbują przypomnieć o wynitkowaniu brwi ![]() Makijaż cuudo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To wyjatkowo, czy codziennie tak musisz? ![]() Cytat:
![]() Bo co paznokcie pożółkną ![]()
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
i tak pomaluje, nie bedzie widać
![]() popalam czasami, niestety. a krzesło? było już rozwalone, mój chłopak miał to skleić, a ja sie zapomniałam, chciałam przysiąść na boku krzesła i to tym rozwalonym i ..... stłukłam dupsko! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |||||||||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dawaj wszystkie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Toż to one właśnie w kwadrat ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mówcie, że nie malowałyście paznokci zakreślaczami? Czułam się wtedy jak modelka z reklamy L'Oreala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale cenka... A te GR ponoć 12 zeta. Drogo jak na GR... Cytat:
![]() ponoć tak, ciekawa jestem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Aha dziewczyny jutro prawdopodobnie będę w Naturze, nie wiem co zastanę ale jak coś któraś chce zmierzchowy lakier jakiś? tylko jak coś to proszę o pewne info np chce ten czy ten
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
szef wszystkich szefów
|
Ja się lepiej w kwadratach czuję, ale kto wie, może to pipki są mi pisane
![]()
#4241 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze chodziłam w pipkach, później na siłę chciałam kwadraty a i tak w końcu pokochałam migdałki. Wiem, fascynująca historia. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Może nie maluj na razie paznokci? Biedna.. Preziu! W końcu mądrze gadasz! ![]() Cytat:
Jeżeli porównamy cenę GR z INC to jest niziutka. ![]() Wypiłowałam paznokcie/pipki/niewiemco, posmarowałam maścią i czekam aż odrosną o ile znowu nie dopadnie mnie mania obgryzania. ![]() Muszę tydzień znowu brać leki to akurat (to po nich miałam taki mega odrost).
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
oby, oby
![]() Cytat:
odrosną lada moment i będą znowu piękne! ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- boli mnie głowa, idę się najantarować i do łózia, jutro od rana tournee. buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raczej się ni dogadamy, bo ja będę raniutko, więc Ty nie zdążysz sprawdzić u siebie ![]() Cytat:
no to tak ![]() ale GR mogło taniej je wycenić, u mnie znając zycie jak będą to po 15 ![]() w ogóle wszystkie lakiery drożeją ![]() Chyba jeszcze Wibo się nie podniosło... 3mam kciuki za pazurki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Spaceroholiczka
|
Dzień dobry. Widziałam pełno ładnych zdjęć paznokci! Swoje na razie zapuszczam i dbam. Wczoraj miałam mały wypadek, mianowicie naciskając spłuczkę zahaczyłam środkowym paznokciem o brzeg. Zabolało tak, jakbym go oderwała, ale nie ma siniaka, tylko jest tkliwy przy dotyku
![]() MIŁEGO DNIA! |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie omieszkałam złapać połowy kolekcji Wibo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żródło: post Kiciuni na forum lakierowym: - coś jak W7 Lava Flow i Mosaic, ale z większymi drobinkami, - jak Essence Make It Golden w wersji srebrnej, w złotej też jest, - ciemnozłote hexy w czarnej żelkowej bazie, - czerwone hexy w czerwonej bazie z czarnymi drobinkami - ten w typie Make It Golden nie ma pyłku, tylko złoty brokat podobny do tego w Delii Las Vegas, hexy nie są złote tylko takie lekko miedziane (trochę dziwnie) - liliowa mleczna baza plus niebieskie i zielone drobinki - niebieska mleczna baza plus białe i chyba też zielone - ciemnoróżowy żelek plus hexy srebrne, różowe i mniejsze srebrne drobinki - przezroczysta baza plus brokat zielony, złoty i niebieski, wielkość mniej więcej jak w Delii LV
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() na szybko sie witam, bo cholera musze robic roboc robic ![]() dzis znow atak na nature zrobie, bo bede znow obok, pewnie dalej nic nie bedzie jak nie bedzie to wezme sobie cosik innego i mam w zadku ta kolekcje ![]() ![]() chyba dzien mam dzis do pupy ![]() Wam lepszego zycze ![]()
#4248 |
Wtajemniczenie
|
ameljja - cudo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziś chyba pojadę do GR, mam ochotę na jakiś lakier. Co sądzicie o tych małych, Classic i Miss selene? ![]() Mój mani dobrze się trzyma, nie chce mi się robić nic nowego. ![]() No, chyba że kupię nowy lakier ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wychodze o 7 na dwór a tu brąz na paznokciach ![]() u mnie też dupa. Cytat:
Jak zwykle super, ale ten essence zjadł drobinki coś... boję sie, zę w tych zmierzchowych tez tak się zrobi... Mam z pierwszej limitki taka czerń z fioletem i w goóle tego fioletu nie widać. Cytat:
![]() klątwa Zmierzchu ![]() Cytat:
Zwłaszcza, ze W7 to dupe tych i tańsze ![]() Też będę polować na GR
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2012-11-08 o 08:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | |||
Konto usunięte
|
Ja nie mogę... Zresetowałam sobie kompa w trakcie odpowiadania na posty i co? I nie pamiętam co mi skasowało...
![]() Hm... i dzień dobry tak w ogóle ![]() Alu ślicznie wyszło to mani ![]() U mnie granat też wychodził na paznokciach małodrobinkowy, a na zdjęciu to już w ogóle... Ale i tak jest cudny ![]() Cytat:
![]() ![]() A tęczówkę to masz prze-boską ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Glamour to ja mam inny problem, bo mi się mani trzyma a już mi się znudziło. Ale obiecałam sobie nie katować pazurów zmywaczem, dopóki nie trzeba - odprysk albo odrost... Ekstra, siedzę przy zapalonym świetle... a okna mam od południa, w lecie mogłabym tu w okularach przeciwsłonecznych siedzieć i wysmarowana filtrem. Ciemność widzę... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pojadę 14ego w wieczór sprawdzić czy dotarło iiiii może juz bedzie stało ![]() A dzisiaj Rossmanna nawiedziam znów po resztę Wibo ![]()
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2012-11-08 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | ||||||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Taaa... Sierota ze mnie. Cytat:
Pomocne sa odpowiednie pędzle i troche treningu ![]() ![]() Obie z Młodą lubimy kolorowe kreski. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ani mi się waż! Nitkowanie to czarna magia. Bałabym się że stracę wszystkie włosy. Dziękuję ![]() Raczej się nie zapowiada. Trudno. Odrosną ![]() Cytat:
![]() Nie. Na to nie wpadłam. Ale Młoda na lakierze kiedyś długopisem zdobienie zrobiła. Nawet fajnie wyszło ![]() Nie. Ona ma brązowe ![]() Boli dziś.... Ech Pierdoła jestem i tyle. [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3749478 1] Wooow ![]() ![]() A tęczówkę to masz prze-boską ![]() Auć... Na samą myśl mnie boli ![]() [/QUOTE] Jest trochę instrukcji w necie. Np Michelle Phan pokazywała kilka razy ![]() Dzięki. Niebieska kreseczka sprawia, ze są badziej niebieskawe. Przy fiolecie w zieleń bardziej idą. Kiedyś nie lubiłam koloru swoich oczu, ale teraz nauczyłam się cieszyć z tego, ze makijażem mogę nieco zmieniać ich kolor. Oj boli. to fakt
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-11-08 o 08:27 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Wtajemniczenie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3749478 1]
Dziwni są... ile oni tych lakierów przysyłają na drogerię? Po dwie czy trzy danego koloru? Przecież to się rozchodzi w dwa dni, jakby tego robili więcej to i tak by zeszło i tak. Tak mi się wydaje. A tak to tylko ludzi denerwują. ![]() ![]() Glamour to ja mam inny problem, bo mi się mani trzyma a już mi się znudziło. Ale obiecałam sobie nie katować pazurów zmywaczem, dopóki nie trzeba - odprysk albo odrost... Ekstra, siedzę przy zapalonym świetle... a okna mam od południa, w lecie mogłabym tu w okularach przeciwsłonecznych siedzieć i wysmarowana filtrem. Ciemność widzę... ![]() tak, dwie ![]() Ja żadnego lakieru z tej limitki nie pokochałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
#4255 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra, małżon zaliczył pierwszą naturę w jakiejś mieścinie, tam jeszcze WC mają i nic nie wiedza kiedy przyjdzie kolejna limitka... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Oby do wiosny
|
Jakoś od razu mi lepiej
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3749532 1]U mnie to jest raz szarość, raz zieleń. Też zależy od koloru cienia i oświetlenia. I żółte plamki mam... nie, raczej... "maziaje" a nie plamki. A u Ciebie taka obwódka cudowna, wyraźna ![]() [/QUOTE] To miłe. ![]() ![]() Bardziej szare będą, jak nałożysz zielone cienie, a bardziej zielone, gdy dasz fiolety, różowości... |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
Bez sensu
skoro jest jakas limitka, to jak dla mnie powinna do wszystkich sklepow wejsc w jedym czasie, a nie na poludniu kraju juz jest, a na zachodzie dopiero za dwa miesiace wejdzie co to za polityka, wkurzaja mnie i coraz bardziej zniechecaja do siebie ![]() no wypowiedzialam sie i znikam znow ![]()
![]() |
#4258 | |||||
Strażnik Wizażu
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też, niestety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ty nie żartujesz ![]() Patrzcie! http://img84.imageshack.us/img84/813...yjewels115.jpg http://img59.imageshack.us/img59/813...yjewels115.jpg |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
#4260 | |
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;37484472]W piątek mamy do szkoły ubrac sie stylu lat 20.Nie mam pojęcia co na siebie założyć,co z włosami,makijażem.Pomożec ie?
![]() Moda lat 20 ![]() https://www.google.pl/search?q=lata+...w=1024&bih=643 Cytat:
![]() ![]() Mi z emosiami ![]() http://c.wrzuta.pl/wi8365/202be6dd00...50-emo-sings_1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.