|
|
#691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Cytat:
najka pokaż koniecznie fotki, ja bym w ogóle chciała obejrzeć też innych pomieszczeń, jak się urządziliście. Myslałam, że uda mi się na żywo, ale niestety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro wstawiają nam w domku okna i rolety, ciekawe jak będzie Jesteśmy spłukani.
|
|||
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, normalnie coraz bliżej koniec budowy
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Claris czyli teraz tylko tynki i możecie wchodzić do środka
szkoda tylko że to wszystko tak wysysa z portfela
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Claris ale super z tymi oknami
Ma któraś z Was czytnik kindle? Osz? Chcemy kupić tacie pod choinkę, ale nie wiem czy da się na niego zgrywać z komputera książki zapisane w pdf. Co sądzicie o tym http://www.argos.co.uk/static/Produc...er/5011317.htm ? Postanowiłam odświeżyć swój niemiecki... To będzie ciężka walka
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie Osz i nie mam kundla ale długo się nad nim zastanawiałam co Simply może potwierdzić
jeśli ma kabel to na pewno da się na niego zgrywać z kompa, ewentualnie przesyłać meilem ale PDF'a nie polecam mimo to bo on ma sztywno podzielone strony i na czytniku mogą być pociętę - mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi ale są fajne programy które konwertują PDF na ePUB/MOBI i te formaty śmigają bez problemu na czytnikach cena fajna więc można się skusić choć ja byłam bardziej za Kobo niż Kindlem - podobne funkcje a tańszy tylko nie każdemu podoba się jak leży w dłoni
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co Wy się tak jaracie, jak my już kasy więcej nie mamy
nie wiem jak to będzie, ale pożyjemy zobaczymy.---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- heh właśnie popatrzyłam do mojej tabelki z Excelu i już ponad 13otys. na ten dom poszło, ja nie wiem skąd my tyle kasy mieliśmy
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że ta cena jest fajna jak na kindla Jeszcze się porozglądam
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, ja mam Kindla i do tego konwerter k2opt i pdfy bez obrazkow super chodza
![]() Grape, i jak zdecydowalas sie w koncu na jakis czytnik? mi te Kobo sie nie podobaja a na poczatku chcialam
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Carmi, Argos... Tego zazdroszczę Angolom Przypomniało mi się jak swego czasu tż chciał mi pierścionek w Argosie kupić
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
capri bo my budujemy systemem gospodarczym i jak narazie fajnie się to sprawdza - są duże oszczędności
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi cena jest naprawdę fajna i kundel fajny bo się nim bawiłam w sklepie ze dwa razy
szybko reaguje na dotyk ![]() Claris wiem że suma wydaje się spora ale jak dla mnie to całkiem fajnie Wam ten domek wyszedł póki co i szczerze to jestem zaskoczona że tylko tyle bo naprawdę wygląda na dużo większy wkład finansowy ![]() Simply
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż nie, może nie mów bo jescze nie zrozumiem i będzie siara
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będą pierwsze święta w nowym domu?
|
|
|
#705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieć jeszcze 100tys. to by była gitara ![]() Cytat:
![]() Chciałabym, żeby przyszłoroczne były
|
||
|
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co racja to racja - ze jak cos nie dziala w kompie to w 90% przypadkow restart pomaga wiec z reguly poleca sie to zrobic najpierw Cytat:
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-11-08 o 00:31 |
||
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Clarisko, strasznie się jaram Waszym domem, ale super!!! Tak pognaliście do przodu, to niesamowite jeśli robicie systemem gospodarczym - nie martw się, zawsze jakieś pieniążki nawet niewielkie włożycie w budowę i będziecie iść do przodu. Mój kolega z pracy tak buduje swój - on pracuje u nas, jego żona w aptece, zarabiają w porządku, ale wiadomo, że bez kokosów, a mają dwójkę dzieci. Ale on jest bardzo obrotny, po sąsiedzku mamy firmę budowlaną, drugą instalacje, więc jak czasem mu się uda, to np. jakiś materiał dostanie za darmo albo dosłownie za symboliczną opłatą. Zresztą szwagier mojego brata też tak teraz buduje i masa pieniędzy do kieszeni
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
A ja znowu w pracy buuu![]() niech dziś nie dzwonią do GA sobie obejrzę
|
#709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
da się odczytać pdf ale znacznie lepiej plik pdf konwertować do rozszerzenia mobi. Wtedy lepiej się czyta - zmienia się wielkość i lepiej mieści się na ekranie.No i cena jest super, gdybym nie miała sprawnego staruszka to bym kupiła sobie nowego ![]() o kindlu warto poczytać sobie na tej stronce http://swiatczytnikow.pl/ Kasiu no niestety do pracy trzeba chodzić mam nadzieję, że obejrzysz grejsów mi się ten tydzień jakoś dłuży no niby jest już czwartek, ale chciałabym mieć już weekend
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2012-11-08 o 07:49 |
||
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Osz niestety
Oby bo będę dla nich nie miła
|
#711 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej - znowu musiałam skasować buźki.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałam prosić jutro o magiczne zazdrośnicowe kciuki. Od 7 rano będę zmagać się z demonami i potrzebuję wsparcia
|
|
|
|
#713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zrezygnowałam z wyjazdu do Zakopanego, bo w sumie będą same pary, dwóch singli i ja ... Bałam się, że wyląduję w pokoju z chłopakami, albo że będę sama na doczepke, bo wszyscy będą się ze soba trzymać, i będę się źle czuła. No i od wczoraj męczą mnie wszyscy, żebym zmieniła zdanie, że zawarantują mi pokój z dziewczynami (podobno jadą jakieś dwie koleżanki jednej dziewczyny z "pary"), ale ja ich nie znam i na pewno będę się źle czuła... Nie wiem co robić... Co myślicie?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, jakiej wysokości macie choinki? Chce sobie w tym roku ustroić u siebie pierwszy raz i nie wiem jaką kupić
|
|
#714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa a co za demony? ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ja bym pojechała
Może się nie polubicie a może z drugiej strony te dziewczyny są całkiem fajnie i będziesz się dobrze bawić
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
aleks, mocne kciuki
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Arra ale ja jutro potrzebuję kciuków
Możesz przez sen trzymać byle mocno. Wiesz takie tam demony z którymi przegrałam już kilka razy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka jednoosobowa firemka. nie pamiętam nazwy w ogóle... kocham P. w garniturze aleks, kciukałam! przydały się? edit: a jutro! jutro też pokciukam, no problem claris, gratuluję! picz, superpomysł ja piszę w kalendarzu i zaznaczam, jakie ćwiczenia robiłam. na razie same skalpele co do głośnych cwiczen - w nosie to mam, jak przez 40 minut raz dziennie troche potupię, to nikt z tego powodu nie umrze może bez przesady dobry, ja melduję, że ćwicze dalej kuchnia nadal mi się podoba w porównaniu z tym, co było, to jest RAJ! i poza tym nie mam zakwasów w ogóle i mam doła. lubię zakwasy
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-11-08 o 10:04 |
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks będą
Co prawda o 7 śpię ale spróbuję trzymać przez sen ![]() Też nie mam zakwasów
|
|
#720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Osz dziękuję Ten konwenter to można ściągnąć za free?Cytat:
![]() Cytat:
! Choinka ma pachnieć choinką Najbardziej lubię średniej wielkości, ale takie gęste i kształtne.Pierwszy raz w tym roku będę organizować Święta
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

najka pokaż koniecznie fotki, ja bym w ogóle chciała obejrzeć też innych pomieszczeń, jak się urządziliście. Myslałam, że uda mi się na żywo, ale niestety 
tylko nie zwraca na to uwagi
no bo patrzcie: najpierw wyciągnęła niemalże ojca z alkoholizmu, potem ją zgwałcono, potem wpadła przy tabletkach antykoncepcyjnych*, rozwiodła się, a teraz jej facet zginął w wypadku. co za życie...
kazała przyjść jutro więc mam jeden dzień więcej na naukę zatem prosze o kciuki do jutra jeszcze

Myślę że ta cena jest fajna jak na kindla 

Co myślicie?
Wylałam kolejne żale w klubie, jak komuś się chce czytać, daję medal