Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-08, 11:59   #1291
laurka23
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
też miałaś takie bóle głowy? bo ja dalej mam i każdy się dziwi jak mu mówię, bo podobno w ciąży głowa nie boli jasne; mnie w tamtym tygodniu zaczęła boleć w piątek wieczór i dopiero w sobotę późno w nocy przestała (paracetamol średnio na mnie działa)

rzeczywiście fajny pokoik ja myślałam, żeby kawałek ściany w kąciku gdzie stoi łóżeczko okleić jakąś tapetą albo jakąś naklejkę dać bo niby to w naszej sypialni jest, ale przynajmniej ten kącik dzidziakowy jakoś by się wyróżniał
Oj miałam, aż wyłam z bólu, mąż na pogotowie mnie chciał wieźć. I to kilka razy w miesiącu. Teraz trochę odpuściło. Paracetamol na mnie też średnio działa. To znaczy apap wcale nie działa, ale panadol czasem pomoże

U nas też łóżeczko w naszej sypialni, ale za jakiś czas się z pokoju wyniesiemy i zostawimy dla syna. Mi też się niektóre naklejki podobają i tapety. W castoramie wypaczyłam piękną tapetę w sówki zakochałam się w niej, ale mąż wybił mi z głowy bo za dużo różu na niej było

Hosenko cudny ten pokoik jest, naprawdę można się zainspirować.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:00   #1292
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Koncze dzieciowe pranie, ostatnia pralka sie pierze, potem prasowanie. posprzatalam rezydencje teraz czas na II snaidanko. Po sniadanku nadrabianko

Ja ostatnio wszystkie ubranka poprałam,pięknie pachniało w całym mieszkanku tylko gorzej było z prasowaniem,ogólnie lubie prasować ale tyle tego było że moje plecy tego nie wytrzymały

Moja mała znowu czkawkę ma,jakoś nie lubię tego uczucia.
Stary 2012-11-08, 12:05   #1293
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
W castoramie wypaczyłam piękną tapetę w sówki zakochałam się w niej, ale mąż wybił mi z głowy bo za dużo różu na niej było
ja też mam ostatnio jakiegoś hopla na sówki już wypatrzyłam kocyk i rożek w taki wzór

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:06   #1294
e_vel
Wtajemniczenie

pięęękny ten pokoik
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:08   #1295
s i l v e r
Zakorzenienie

Pokoik śliczny moja siostra dla swojego synka też teraz malowała pokoik i na jednej ścianie zrobiła takie pasy niebiesko białe,naprawde świetnie to wygląda.
Stary 2012-11-08, 12:10   #1296
elllmi
Zakorzenienie

przypomniało mi się coś i już kiedyś pytałam, ale chyba nie było odpowiedzi - jaki rozmiar czapeczki zimowej kupić? bo najmniejsze jakie widziałam ,to 42, ale to chyba duże jest

Stary 2012-11-08, 12:13   #1297
maluchna30
Zadomowienie

Hej kobitki! Ja tez mam bole w pipce i to takie,jakby mnie ktos sztyletem tam dzgal. Co do bolow glowy to ja tez silne mialam i pomagala kawa z cytryna albo paracetamol.Dzisiaj w nocy horror przezylam tak mnie brzuch bolal,ale po nospie troche przeszlo.Jestem dzis bez zycia. Zrobilam tylko zakupy,zreszta i tak musialam z jednego sklepu wyjsc,bo slabo mi sie zrobilo,i teraz leze w lozku.Oczy same mi sie zamykaja. Wczoraj bylam w sr,rewelacja,cwiczenia super,teoria poki co dotyczyla odzywiania. Dzis zaczynam 28 tc,czyli co 7 miesiac???A jutro mam wizyte.
Stary 2012-11-08, 12:20   #1298
LadyWhisper
Zakorzenienie

Silver sliczna mala

Lenova, ja Ci chyba kiedys juz pisala, do MARITY mozna dokupic adaptery do fotelikow maxi cosi i cybex, takze poza troszke wiekszym wydatkiem nie ma problemu moge Ci podeslac aukcje od goscia u ktorego kupilismy, ale czekamy juz 5ty tydzien i na razie konczy sie na obiecywankach kiedy wozek bedzie :[ fakt, ze marity sa robione na zamowienie, i czeka sie od 4 do 6 tygodni........

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:22   #1299
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Co do bolow glowy to ja tez silne mialam i pomagala kawa z cytryna albo paracetamol.
ale jak? kawa + cytryna

ale mnie wkurzyły dziewczyny z biura robię w domu to, na co umwiałam się z szefem, czasem więcej, żeby je odciążyć, a przed chwilą wyskakują mi z tekstem, że zaraz mi przeskanują takie dokumenty do zrobienia, bo ja je zawsze robiłam i nikt nie wie o co chodzi; a jak odchodziłam ,to wytłumaczyłam im wszystko i było ok, tylko teraz się nei chce a wczoraj mi dwie siaty faktur do przerobienia przywiozły i jeszzce mało tylko najlepsze ejst to, że jak na zwolnienie kiedyś tam odeszła koleżanka, która wczesniej się tym zajmowałą, to nade mną się nikt nie litował i nawet nie zapytał, czy wiem jak to zrobić - po prostu siedziałąm z nią, więc pzrejełam obowiązki, a że nie zdążyła mi wszystkiego przekazać, bo nagle musiałą iść, to już nikogo nie interesowałoale mnie wkurzyły, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Edytowane przez elllmi
Czas edycji: 2012-11-08 o 12:28
Stary 2012-11-08, 12:25   #1300
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Silver sliczna mala

Lenova, ja Ci chyba kiedys juz pisala, do MARITY mozna dokupic adaptery do fotelikow maxi cosi i cybex, takze poza troszke wiekszym wydatkiem nie ma problemu moge Ci podeslac aukcje od goscia u ktorego kupilismy, ale czekamy juz 5ty tydzien i na razie konczy sie na obiecywankach kiedy wozek bedzie :[ fakt, ze marity sa robione na zamowienie, i czeka sie od 4 do 6 tygodni........
o dziękuje , byłabym wdzięczna
a co z tą bazą do samochodu? to trzeba mieć koniecznie czy można fotelik normalnie pasami przypinać ?
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:25   #1301
LadyWhisper
Zakorzenienie

Chce takie paseczki, buuu.... moze meza namowie? Na tym mietowym paskudnym kokorze biale paseczki by sie ladnie skomponowaly

Stary 2012-11-08, 12:29   #1302
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Ja mam na razie tylko pomysły na prezenty dla mnie od TŻ
Ja też już powiedziałam wczoraj co chce dostać. Elektryczną szczoteczkę do zębów już od dawna na nią choruję,a zawsze coś ważniejszego było do kupienia. Już nawet model mu powiedziałam co prawda trochę drogi ale jak mam kupić jakieś gó.... na 100zł to wolę myć zwykła. A jeszcze wczoraj TŻ powiedział, że jak urodzę to za to że się męczyłam tyle czasu to kupi mi coco chanel mademoiselle wie że choruję na ten perfum już chyba z rok

Któraś z dziewczyn tu pisała ale nie było odp to ja zapytam jeszcze raz: czy któraś z was miała spiralę?? Pytam bo chce założyć po porodzie, wcześniej byłam na pigułkach a teraz nie chcę znów o tym pamiętać itd.

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:32   #1303
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
o dziękuje , byłabym wdzięczna
a co z tą bazą do samochodu? to trzeba mieć koniecznie czy można fotelik normalnie pasami przypinać ?
nie trzeba, każdy fotelik przypniesz pasami

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Ja też już powiedziałam wczoraj co chce dostać. Elektryczną szczoteczkę do zębów już od dawna na nią choruję,a zawsze coś ważniejszego było do kupienia. Już nawet model mu powiedziałam co prawda trochę drogi ale jak mam kupić jakieś gó.... na 100zł to wolę myć zwykła. A jeszcze wczoraj TŻ powiedział, że jak urodzę to za to że się męczyłam tyle czasu to kupi mi coco chanel mademoiselle wie że choruję na ten perfum już chyba z rok
ja dostałam w tamtym roku pod choinkę te perfumy i długo się nimi nie cieszyłam, bo zaszłam w ciążę i mnie od wszystkich zapachów odrzucało teraz jest lepiej, ale akurat tych dalej nie mogę używać, bo za ciężkie są i mnie dusi, także czekają na lepsze czasy

Stary 2012-11-08, 12:32   #1304
laurka23
Zakorzenienie

Jeszcze w moich inspiracjach znalazłam takie pasy

Czapeczkę kupię chyba w h&m tam rozmiarówka była taka jak ubranek 50/56
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012emily01_rect540.jpg (26,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg GrayYellowNursery.jpg (32,1 KB, 20 załadowań)
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:33   #1305
LadyWhisper
Zakorzenienie

Mozna fotelik normalnie przypiac, bez bazy, wtedy kupujesz zestaw z maxi cosi citi, jak chcesz z baza to sa inne aukcje, zobacz sobie

http://allegro.pl/listing/user.php/r...us_id=22215945

Tylko tak jak mowie, czeka sie na pewno ponad miesiac......

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-08, 12:33   #1306
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
hej
jak mnie mały w nocy wymęczyłjakoś tak się ułożył, że myślałam, że zejdę z tego świata, tak mnie kuło koło pępka przez godzinę leżałam jak sparaliżowana normalnie, nie mogłam się w żadną stronę ruszyć, podnieść, nic oby to był jednorazowy wyskok

ja nie szaja, ale ostatnio to przerabiałam mnie strasznie boli to spojenie, nie mogę nogi podnieść do góry, przekręcam się na łóżku z trudem, jak chodzę to najchętniej cały czas bym się za pipkę trzymała no i moja lekarka kazałą mi iść do ortopedy, żeby się upewnić, że mi się to spojenie nie rozchodzi, bo wtedy trzeba cesarkę, ale na szczęście jest ok wszystko

jak ja czytałam opinie o wózkach w internecie, to białej gorączki dostawałam, bo jedne drugim zaprzeczały nic nie szło się z tego dowiedzieć, bo to co jednym pasuje, dla innych jest beznadziejne; nawet jak obadałam wózek na żywo i wydawał mi się ok, to cały czas mi w głowie siedziało coś, co w internecie wyczytałam; ale dałam sobie spokój z netem, przestałam pytać znajomych i wzięłam co wg mnie było dobre; a okaże się, czy miałąm rację
mnie takie bóle łapia jak spie na prawym boku, kilka razy sie zapomnialam i tak zasnelam i jak sie obudzialm na siku to myslalam ze zejde z tegoi swiata. ruszyc sie nie mozna, przekrecic w ogole a kibelek woła mnie tak boli jakby wyrostek, chodzi mi o miejsce ale nie wiem co to, czy to pecherz czy jakis nerw czy co innego

spojenie tez mnie czasem pobolewa, wczoraj bardzo np a dzis juz w ogole., jak wstalam rano to naormalnie z bananem na gebie bo nic mnie nie bolało

O, i takie podejscie do wozkow jest dla mnie jak najbardziej okj. jakby czlowiek czytal wszystko co jest w necie, sluchal znajomych itd to by w życiu na nic sie nie zdecydowal. kazdy ma inny gust, kazdemu co innego sie podoba i na co inne zwraca uwage takze najlepiej chlopnąć te wszystkie opinie ale tak na 50%, drugie 50% to swoj rozum i rozsądek

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Ja mam na razie tylko pomysły na prezenty dla mnie od TŻ
ja też

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
wiecie jak mi teraz w ciaży jest gorąco?
u nas dom dość stary, pali się non stop ale wszyscy i tak chodzą w ciepłych swetrach a ja porozbierana
nie mówiąc już o tym,że w nocy budzę się bez kołdry hheheeh
maluszek i tłuszczyk grzeje mąż mówi,że uwielbia mnie taką gorącą
w pierwszej ciąży miałam to samo a normalnie ze mnie zmrzluch jak nie wiem

ja tam jestem stara pudernica i nie ukrywam tego
nie lubię chodzić bez make up'u
dlatego w grudniu robię sobie wachlarz sztucznych rzęs, mocną henne i komplenty manicure i pedicure co by to ludzi nie straszyć a żeby też maluch widział ładną mamę to i ja będę się lepiej czuła
poza tym nie wiem czy po porodzie będę mieć moc na malowanie się
a rzęsy poleciła mi moja kosmetyczka która robi naprawdę obłędne
o, to ze mna jest identycznie, ciagle mi gorąco! a dzis to juz w ogole, w piecu bucha a ja co drugie okno uchylone ciagle mi ciepło no i duszno
ja jakieś kolorowki tez wezme do szpiala, na pewno fluid, puder, tusz i kredke a czy ich uzyje to sie okaże
tak jak Marsi pisze, nie chodzi o to zeby robic wrazenie na kolezance z sali czy poloznych ale poprostu zeby lepiej sie czuc we wlasnej skorze, chodzi o nasze samopoczucie...

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Witam
Witałam się z Wami w zeszłym tygodniu, ale od tamtej pory przez ten okres świateczny nie miałam nawet kiedy wejść na wizaż i coś napisać Mam do Was pytanie, szczegolnie do uczestniczek SR. Co to są pomadki do ciała?? Na nastepne spotkanie mamy mieć te pomadki, czy kredki, chyba do malowania brzuszka i się zastawiam, czy chodzi o zwykłe pomadki do ust czy moze takie kredki do twarzy, jak dla dzieci?
Hm, slyszlaam o czyms takim jak malowanie brucha itd wiec pewnie to chodzi o kredki, farbki do ciala, oczywiscie zmywalne! u nas na szczescie nie bedzie takich atrakcji, nie wyobrazam sobie robic takie cuda przy jakis obcych babkach i facetach, w domu to ok ale publicznie -

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

łojjjjjjjj, ja wczoraj zrobiłam własnie te peirdólkowate zakupy na all i 300 nie moje..... to wcale nie jest takie tanie jakby sie zdawało....
Sylwus , Kochanie Ty moje... jakbys mogła i miala chwile czasu to przesłałabyś mi liste co dokladnie kupilas bo ja oprocz ubranek nic nie mam i takie zakupy sa dopiero przede mną i powiem szczerze że mnie troszke przerażają bo nie wiem nawet od czego zacząć

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:34   #1307
ilkas
BAN stały

elllmi dzięki za info na temat spojenia. Muszę w takim razie pogadać o tym z lekarzem
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:34   #1308
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
ale jak? kawa + cytryna

ale mnie wkurzyły dziewczyny z biura robię w domu to, na co umwiałam się z szefem, czasem więcej, żeby je odciążyć, a przed chwilą wyskakują mi z tekstem, że zaraz mi przeskanują takie dokumenty do zrobienia, bo ja je zawsze robiłam i nikt nie wie o co chodzi; a jak odchodziłam ,to wytłumaczyłam im wszystko i było ok, tylko teraz się nei chce a wczoraj mi dwie siaty faktur do przerobienia przywiozły i jeszzce mało tylko najlepsze ejst to, że jak na zwolnienie kiedyś tam odeszła koleżanka, która wczesniej się tym zajmowałą, to nade mną się nikt nie litował i nawet nie zapytał, czy wiem jak to zrobić - po prostu siedziałąm z nią, więc pzrejełam obowiązki, a że nie zdążyła mi wszystkiego przekazać, bo nagle musiałą iść, to już nikogo nie interesowałoale mnie wkurzyły, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
myhy,kawa rozpuszczalna i kilka kropel cytryny do tego.Moze nie najlepiej smakuje,ale pomaga.Ja jeszcze cukier dodawalam.
Stary 2012-11-08, 12:36   #1309
LadyWhisper
Zakorzenienie

Kusicie tymi paseczkami......

Ahhh ja dostalam coco mademoiselle rok temu na swieta od meza i przyjaciolki teraz oszczedzam zeby miec jak najdluzej...... uwielbiam ten zapach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-08, 12:39   #1310
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Któraś z dziewczyn tu pisała ale nie było odp to ja zapytam jeszcze raz: czy któraś z was miała spiralę?? Pytam bo chce założyć po porodzie, wcześniej byłam na pigułkach a teraz nie chcę znów o tym pamiętać itd.
ja nie miałam spiralki, bo jakoś to dla mnie inwazyjne bardziej, ale dla zapominalskich może krążki nouva ring - miałam i nie narzekałam

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
elllmi dzięki za info na temat spojenia. Muszę w takim razie pogadać o tym z lekarzem
lepiej zapytaj niż byś miała się zamartwiać; ale ortopeda mi mówił, że to nie jest częste, choć się zdarza; ja się cudów na necie naczytałam i taka zeschizowana tam szłam i niepotrzebnie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
myhy,kawa rozpuszczalna i kilka kropel cytryny do tego.Moze nie najlepiej smakuje,ale pomaga.Ja jeszcze cukier dodawalam.
no właśnie ciężko mi sobie to połączenie wyobrazić, ale następnym razem spróbuję

Stary 2012-11-08, 12:40   #1311
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:

Moja szwagierka ma, i mówi że żałuje bo się czuje gorzej niż po tabletkach i nie ma ochoty na sex.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Mozna fotelik normalnie przypiac, bez bazy, wtedy kupujesz zestaw z maxi cosi citi, jak chcesz z baza to sa inne aukcje, zobacz sobie

http://allegro.pl/listing/user.php/r...us_id=22215945

Tylko tak jak mowie, czeka sie na pewno ponad miesiac......
Chodziło Ci o ten zestaw :
http://allegro.pl/roan-wozek-3w1-mar...744301574.html ???
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:43   #1312
s i l v e r
Zakorzenienie

Dziewczyny co myślicie o tym wózku? Niby fajny ,tylko ten plecaczek... taki sobie,lepsza torba by była. Ale wózek ogólnie mi się podoba a poleciła mi go moja znajoma.Mowi ze jest bardzo lekki.

http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyj...745907834.html
Stary 2012-11-08, 12:47   #1313
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tym wózku? Niby fajny ,tylko ten plecaczek... taki sobie,lepsza torba by była. Ale wózek ogólnie mi się podoba a poleciła mi go moja znajoma.Mowi ze jest bardzo lekki.

http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyj...745907834.html
nie słyszałam nic o tym wózku, ale jak dla mnie odpada z uwagi na zbyt małe przednie kółka, które dodatkowo są piankowe ale akurat ja miałam takie wymagania żeby wszystkie koła były pompowane, ale tobie mogą odpowiadać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-08, 12:51   #1314
ewulkaaa
Wtajemniczenie

dzień dobry
podglądam was od rana, ale jakoś nie mam weny żeby wbić się w temat przymulona jestem, czyli tak jak codziennie ostatnio, ale co ja za to mogę skoro siedzę całe dnie sama w domu nawet nic zrobić nie mogę...

Cytat:
ja nie miałam spiralki, bo jakoś to dla mnie inwazyjne bardziej, ale dla zapominalskich może krążki nouva ring - miałam i nie narzekałam
ja też miałam - ale zawsze z TŻem mieliśmy schiza, że on się na ten krążek nadzieje i go wyjmie... po seksiku przetrzepaliśmy zawsze prześcieradło i kołdrę, żeby czasem nie było niespodzianki raz zasnęliśmy ze zmęczenia i nie sprawdziliśmy, po czym rano znalazłam krążek na prześcieradle! ale generalnie bardzo wygodne tylko nie wiem jak to u was, ale ja chyba muszę brać większą dawkę hormonu bo zarówno przy tych krążkach, jak i później na yazie krwawiłam...

Cytat:

a mi mąż obiecał, że jak mu dzielnie córkę urodzę to mi kupi orbitreka co bym mogła szybko dojść do siebie

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013

Edytowane przez ewulkaaa
Czas edycji: 2012-11-08 o 12:52
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:55   #1315
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
nie słyszałam nic o tym wózku, ale jak dla mnie odpada z uwagi na zbyt małe przednie kółka, które dodatkowo są piankowe ale akurat ja miałam takie wymagania żeby wszystkie koła były pompowane, ale tobie mogą odpowiadać
A czym się różnią te piankowe koła od pompowanych? Nie za bardzo się znam na tym
Stary 2012-11-08, 12:55   #1316
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
ja też miałam - ale zawsze z TŻem mieliśmy schiza, że on się na ten krążek nadzieje i go wyjmie... po seksiku przetrzepaliśmy zawsze prześcieradło i kołdrę, żeby czasem nie było niespodzianki raz zasnęliśmy ze zmęczenia i nie sprawdziliśmy, po czym rano znalazłam krążek na prześcieradle! ale generalnie bardzo wygodne tylko nie wiem jak to u was, ale ja chyba muszę brać większą dawkę hormonu bo zarówno przy tych krążkach, jak i później na yazie krwawiłam...
hehe, my też na początku sprawdzaliśmy za każdym razem, czy siedzi tam gdzie powinien i nawet jak chodziłam na siku, to musiałąm się za każdym razem macnąć i sparwdzić, bo jakieś chore wizje miałam, że się wysunął ale mi przeszło i nigdy mi sie nie zdarzyło żeby wypadł; i nie krwawiłam ,wszystko było ok

Stary 2012-11-08, 12:55   #1317
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Od wczoraj mam mętlik w głowie przez wózki, gadaliśmy ze znajomymi którym pokazaliśmy bexę ten najnowszy model to absolutnie odradzali mówią że jest niestabilna, mała , i zimowe warunki się nie sprawdzi i że w spacerówce ciasno. Mówią że ich znajomi mają to im się dziecko przewróciło w tym wózku jak na chwilę zostawili...
W necie opinie też podzielone.
Drugą opcją jest u nas marita , i też opinię podzielone szczególnie jeśli chodzi o fotelik to ponoć jest kijowy, no ale za to jej wygląd to cudo
Jeszcze adamex retro mi się podoba no ale też nie wiem.

Najgorzej to jest właśnie jak ci wszyscy zaczynają dawać rady, to kup, tego nie kupuj, każdy ma inne zdanie i bądź tu człowieku mądry...
Ja mam maritę, moja bratowa ma i jest z niej bardzo zadowolona, spacerówka jest duża, dziecko mam miejsce na zabawki, można spokojnie przykryć kocem, fotelik do tego miała chicco (czy jakos tak), ja dostałam fotelik od baby merc od kuzynki ale zastanawiam się czy nie kupić fotelika roan.
Cytat:
Witam mamusie. Ja dziś już od 6.30 na nogach wstałam cała połamana, chyba jakoś źle się położyłam, ale rozruszałam się posprzątałam, zrobiłam pranie naszykowałam wszystko na obiadek. Dziś ugotuję rosół a z mięsa z rosołu zrobię farsz i zrobię pyzy z mięsem. Tak mnie rano naszło i zaczęłam myśleć o prezencie dla mojego TŻta pod choinkę i nie wiem chyba kupię mu sportowy zegarek(bo na bransolecie już ma) i perfumy bo widzę że już mu się kończą. A wy macie jakieś pomysły co dla TŻtów swoich kupujecie?
mój njeszcze nie wie co by chciał a zawsze się umawiamy że by każdy dostał to co chce Zegarka nie nosi bo uczulony na nikiel, nawet jak oglądaliśy tytanowe za kupę kasy to i tak okazało się że denko pod koperta jest ze zwykłej stali. Portfel ma, paski głównie sportowe + dwa do garniaka, ciuchów nie lubi dostawac bo mówi że ma dużo; ma do końca miesiaca czas żeby coś wymyślić.
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Oj miałam, aż wyłam z bólu, mąż na pogotowie mnie chciał wieźć. I to kilka razy w miesiącu. Teraz trochę odpuściło. Paracetamol na mnie też średnio działa. To znaczy apap wcale nie działa, ale panadol czasem pomoże
Mi gin mówił żeby brac czysty paracetamol, a nie apap czy inne.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:55   #1318
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Moja szwagierka ma, i mówi że żałuje bo się czuje gorzej niż po tabletkach i nie ma ochoty na sex.

Chodziło Ci o ten zestaw :
http://allegro.pl/roan-wozek-3w1-mar...744301574.html ???
Tak, ten wlasnie kupilismy

Stary 2012-11-08, 12:57   #1319
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A czym się różnią te piankowe koła od pompowanych? Nie za bar
dzo się znam na tym
no piankowe są z pianki zrobione, takiej twardej, a pompowane masz takie jak np. w rowerze; tylk owózek z pompowanymi kołami będzie cięższy od takiego z piankowymi

Stary 2012-11-08, 12:57   #1320
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
a mi mąż obiecał, że jak mu dzielnie córkę urodzę to mi kupi orbitreka co bym mogła szybko dojść do siebie
A mój stoi na balkonie od x lat Nie ma kto na nim ćwiczyć. Kupiliśmy jakieś 15 lat temu i na palcach jednej ręki moge policzyć ile razy był używany.
Nudne to strasznie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości