|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
![]() U nas też łóżeczko w naszej sypialni, ale za jakiś czas się z pokoju wyniesiemy i zostawimy dla syna. Mi też się niektóre naklejki podobają i tapety. W castoramie wypaczyłam piękną tapetę w sówki Hosenko cudny ten pokoik jest, naprawdę można się zainspirować. |
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio wszystkie ubranka poprałam,pięknie pachniało w całym mieszkanku Moja mała znowu czkawkę ma,jakoś nie lubię tego uczucia.
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już wypatrzyłam kocyk i rożek w taki wzór
|
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
pięęękny ten pokoik
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Pokoik śliczny
moja siostra dla swojego synka też teraz malowała pokoik i na jednej ścianie zrobiła takie pasy niebiesko białe,naprawde świetnie to wygląda.
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się coś i już kiedyś pytałam, ale chyba nie było odpowiedzi - jaki rozmiar czapeczki zimowej kupić? bo najmniejsze jakie widziałam ,to 42, ale to chyba duże jest
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobitki! Ja tez mam bole w pipce i to takie,jakby mnie ktos sztyletem tam dzgal. Co do bolow glowy to ja tez silne mialam i pomagala kawa z cytryna albo paracetamol.Dzisiaj w nocy horror przezylam tak mnie brzuch bolal,ale po nospie troche przeszlo.Jestem dzis bez zycia. Zrobilam tylko zakupy,zreszta i tak musialam z jednego sklepu wyjsc,bo slabo mi sie zrobilo,i teraz leze w lozku.Oczy same mi sie zamykaja. Wczoraj bylam w sr,rewelacja,cwiczenia super,teoria poki co dotyczyla odzywiania. Dzis zaczynam 28 tc,czyli co 7 miesiac???A jutro mam wizyte.
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Silver sliczna mala
![]() Lenova, ja Ci chyba kiedys juz pisala, do MARITY mozna dokupic adaptery do fotelikow maxi cosi i cybex, takze poza troszke wiekszym wydatkiem nie ma problemu moge Ci podeslac aukcje od goscia u ktorego kupilismy, ale czekamy juz 5ty tydzien i na razie konczy sie na obiecywankach kiedy wozek bedzie :[ fakt, ze marity sa robione na zamowienie, i czeka sie od 4 do 6 tygodni........
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mnie wkurzyły dziewczyny z biura robię w domu to, na co umwiałam się z szefem, czasem więcej, żeby je odciążyć, a przed chwilą wyskakują mi z tekstem, że zaraz mi przeskanują takie dokumenty do zrobienia, bo ja je zawsze robiłam i nikt nie wie o co chodzi; a jak odchodziłam ,to wytłumaczyłam im wszystko i było ok, tylko teraz się nei chce a wczoraj mi dwie siaty faktur do przerobienia przywiozły i jeszzce mało tylko najlepsze ejst to, że jak na zwolnienie kiedyś tam odeszła koleżanka, która wczesniej się tym zajmowałą, to nade mną się nikt nie litował i nawet nie zapytał, czy wiem jak to zrobić - po prostu siedziałąm z nią, więc pzrejełam obowiązki, a że nie zdążyła mi wszystkiego przekazać, bo nagle musiałą iść, to już nikogo nie interesowało ale mnie wkurzyły, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2012-11-08 o 12:28 |
|
|
|
|
#1300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co z tą bazą do samochodu? to trzeba mieć koniecznie czy można fotelik normalnie pasami przypinać ? |
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Chce takie paseczki, buuu.... moze meza namowie? Na tym mietowym paskudnym kokorze biale paseczki by sie ladnie skomponowaly
|
|
#1302 |
|
Rozeznanie
|
Ja też już powiedziałam wczoraj co chce dostać. Elektryczną szczoteczkę do zębów już od dawna na nią choruję,a zawsze coś ważniejszego było do kupienia. Już nawet model mu powiedziałam co prawda trochę drogi ale jak mam kupić jakieś gó.... na 100zł to wolę myć zwykła. A jeszcze wczoraj TŻ powiedział, że jak urodzę to za to że się męczyłam tyle czasu to kupi mi coco chanel mademoiselle wie że choruję na ten perfum już chyba z rok
![]() Któraś z dziewczyn tu pisała ale nie było odp to ja zapytam jeszcze raz: czy któraś z was miała spiralę?? Pytam bo chce założyć po porodzie, wcześniej byłam na pigułkach a teraz nie chcę znów o tym pamiętać itd.
|
#1303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
teraz jest lepiej, ale akurat tych dalej nie mogę używać, bo za ciężkie są i mnie dusi, także czekają na lepsze czasy
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze w moich inspiracjach znalazłam takie pasy
![]() Czapeczkę kupię chyba w h&m tam rozmiarówka była taka jak ubranek 50/56 |
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Mozna fotelik normalnie przypiac, bez bazy, wtedy kupujesz zestaw z maxi cosi citi, jak chcesz z baza to sa inne aukcje, zobacz sobie
![]() http://allegro.pl/listing/user.php/r...us_id=22215945 Tylko tak jak mowie, czeka sie na pewno ponad miesiac......
|
|
#1306 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tak boli jakby wyrostek, chodzi mi o miejsce ale nie wiem co to, czy to pecherz czy jakis nerw czy co innego ![]() spojenie tez mnie czasem pobolewa, wczoraj bardzo np a dzis juz w ogole., jak wstalam rano to naormalnie z bananem na gebie bo nic mnie nie bolało ![]() O, i takie podejscie do wozkow jest dla mnie jak najbardziej okj. jakby czlowiek czytal wszystko co jest w necie, sluchal znajomych itd to by w życiu na nic sie nie zdecydowal. kazdy ma inny gust, kazdemu co innego sie podoba i na co inne zwraca uwage takze najlepiej chlopnąć te wszystkie opinie ale tak na 50%, drugie 50% to swoj rozum i rozsądek ![]() Cytat:
ciagle mi ciepło no i dusznoja jakieś kolorowki tez wezme do szpiala, na pewno fluid, puder, tusz i kredke a czy ich uzyje to sie okaże ![]() tak jak Marsi pisze, nie chodzi o to zeby robic wrazenie na kolezance z sali czy poloznych ale poprostu zeby lepiej sie czuc we wlasnej skorze, chodzi o nasze samopoczucie... Cytat:
Cytat:
jakbys mogła i miala chwile czasu to przesłałabyś mi liste co dokladnie kupilas bo ja oprocz ubranek nic nie mam i takie zakupy sa dopiero przede mną i powiem szczerze że mnie troszke przerażają bo nie wiem nawet od czego zacząć
|
||||
|
|
|
#1307 |
|
BAN stały
|
elllmi dzięki za info na temat spojenia. Muszę w takim razie pogadać o tym z lekarzem
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicie tymi paseczkami......
Ahhh ja dostalam coco mademoiselle rok temu na swieta od meza i przyjaciolki
|
#1310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
no właśnie ciężko mi sobie to połączenie wyobrazić, ale następnym razem spróbuję
|
|
#1311 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/roan-wozek-3w1-mar...744301574.html ??? |
||
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myślicie o tym wózku? Niby fajny ,tylko ten plecaczek... taki sobie,lepsza torba by była. Ale wózek ogólnie mi się podoba a poleciła mi go moja znajoma.Mowi ze jest bardzo lekki.
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyj...745907834.html
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1314 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() podglądam was od rana, ale jakoś nie mam weny żeby wbić się w temat przymulona jestem, czyli tak jak codziennie ostatnio, ale co ja za to mogę skoro siedzę całe dnie sama w domu nawet nic zrobić nie mogę... ![]() Cytat:
raz zasnęliśmy ze zmęczenia i nie sprawdziliśmy, po czym rano znalazłam krążek na prześcieradle! ale generalnie bardzo wygodne bo zarówno przy tych krążkach, jak i później na yazie krwawiłam... ![]() Cytat:
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2012-11-08 o 12:52 |
||
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi przeszło i nigdy mi sie nie zdarzyło żeby wypadł; i nie krwawiłam ,wszystko było ok
|
|
#1317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zegarka nie nosi bo uczulony na nikiel, nawet jak oglądaliśy tytanowe za kupę kasy to i tak okazało się że denko pod koperta jest ze zwykłej stali. Portfel ma, paski głównie sportowe + dwa do garniaka, ciuchów nie lubi dostawac bo mówi że ma dużo; ma do końca miesiaca czas żeby coś wymyślić.Mi gin mówił żeby brac czysty paracetamol, a nie apap czy inne.
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
no piankowe są z pianki zrobione, takiej twardej, a pompowane masz takie jak np. w rowerze; tylk owózek z pompowanymi kołami będzie cięższy od takiego z piankowymi
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma kto na nim ćwiczyć. Kupiliśmy jakieś 15 lat temu i na palcach jednej ręki moge policzyć ile razy był używany.Nudne to strasznie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

jasne; mnie w tamtym tygodniu zaczęła boleć w piątek wieczór i dopiero w sobotę późno w nocy przestała (paracetamol średnio na mnie działa)
bo niby to w naszej sypialni jest, ale przynajmniej ten kącik dzidziakowy jakoś by się wyróżniał

teraz czas na II snaidanko. Po sniadanku nadrabianko
robię w domu to, na co umwiałam się z szefem, czasem więcej, żeby je odciążyć, a przed chwilą wyskakują mi z tekstem, że zaraz mi przeskanują takie dokumenty do zrobienia, bo ja je zawsze robiłam i nikt nie wie o co chodzi; a jak odchodziłam ,to wytłumaczyłam im wszystko i było ok, tylko teraz się nei chce
tylko najlepsze ejst to, że jak na zwolnienie kiedyś tam odeszła koleżanka, która wczesniej się tym zajmowałą, to nade mną się nikt nie litował i nawet nie zapytał, czy wiem jak to zrobić - po prostu siedziałąm z nią, więc pzrejełam obowiązki, a że nie zdążyła mi wszystkiego przekazać, bo nagle musiałą iść, to już nikogo nie interesowało
jakoś tak się ułożył, że myślałam, że zejdę z tego świata, tak mnie kuło koło pępka
ciagle mi ciepło no i duszno
22.05.2008
14.08.2011