|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Cytat:
z dala od teściowych ale jednak tak samo blisko ![]() ![]() Cytat:
ale chyba nie lubiłabym tego![]() czy się zapisuje pewnie w jakiś badaniach które daja wyniki nowe itd tak, ale nasze badania lic i mgr nie są badaniami wnoszącymi coś w życie tylko badaniami weryfikującymi to co już wiadomo więc zapisujesz to dla siebie a potem tylko o tym wspominasz i tyle.. byli u nas ci znajomi z którymi byliśmy wczoraj w kinie, wpadli bo ja z nią co poniedziałek wychodze a mąż z nim co środe (plus inni jeszcze ale z nimi też) no i zaproponowali żeby zamiast 2 spotkań zrobić jedno... no i przyszli dziś, nic nie podejrzewałam do póki nie wyciągnęli zaproszenia ![]() no i biorą ślub, zapraszają nas na 6 wrzesnia przyszłego roku, a mowią to tak szybko bo ona poprosiła mnie na swiadka i mamy znajomym itd nic nie mówić bo oni chcą mieć frajde zapraszania bo serio to taka mega mega niespodzianka mimo że są razem 10 lat.. no więc... póki co wiedzą ich rodzice i my ale super!!! fantastiko ![]() już planujemy wybierać suknie itd... muszę jej zrobić fantastyczny panieński!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. a co śmieszne, chcieli nam to zaproszenie dać wczoraj w kinie w trakcie filmu, ale stwierdzili ze jestem taką wariatką że zaczęłabym się drzeć i skakać więc woleli nie robić wiochy co nie zmienia faktu ze zrobiło nam się mega miło że wiemy jako jedni z pierszych no i że powierzyli taką ważną rolę
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-11-07 o 22:29 |
||
|
|
|
#3452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale niespodzianka z tym zaproszeniem! Cudnie! Dzień dobry!
|
||
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się, że Ci się podoba!!!
![]() no właśnie z tym niedługo to nie wiem jak będzie... nie dość, że przyszły miesiąc to grudzień, a u nas on jest bardzo kosztowny, to jeszcze zbliża się godzina zero i będę potrzebowała na to sporo kasy (powiem jak już będę po o co chodzi ) ale może zrobimy sobie prezent na święta... no zobaczymy ![]() Mrrrr mohito! ![]() Cytat:
![]() Super, że będziecie razem suknie wybierać Lubię to!p.s. a ja nadal swojej nie sprzedałam - chyba już ze mną zostanie na dobre i na złe ![]() Witajcie
|
|
#3454 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
o eko-sreko mama opowiada o nauczaniu domowym....
|
|
#3456 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi u nas było podobnie, ale teraz już jest ok, kwiaty mogą stać
Nawet ostatnio dostałam bukiecik z róż i stoją nietknięte...może to sprawa Lilki że kot się nawet nie pokazuje w salonie
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi, Bzyczka a mój kot w ogóle nie jest zainteresowany kwiatkami
![]() A propos to mi przypomniałyście, że kupiłam sobie ostatnio wazonik z pepco (byłam w tym sklepie pierwszy raz - spodobał mi się! ) i muszę sobie dzisiaj kupić jakiegoś kwiatuszka do niego bo to taki na jednego kwiotka
|
#3459 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
dzisiaj dalszy ciąg okropnej pogody , nie ma jak wyjść z tego domu marta ale fajna niespodzianka, cóż za wyróżnienie ... macie sporo czasu na przygotowania , a ty na obmyślenie panieńskiego gucia moja tez leży i nie chce się sprzedać , fakt wystawiłam ją dopiero jakiś miesiąc temu , a pomysł z prezentem dla siebie spoko ja lubię dostawać kwiaty , ale wiem że to strata kasy troszkę , może w doniczce która troszkę postoi , ale mój mąż raczej kupi mi winko moje ulubione ale rzadko sie to zdarza , albo na obiad mnie zabiera ale to najczęściej w ramach przeprosin za coś co zrobił, owszem pójdę ale zapomniane mu nie będzie hehehehe.... dzwoniłam nie dawno do mojego gina i zostałam poinformowana że mursze zrobić badania na hormony bo moje dziwne objawy wskazują jakbym weszła w etap przed menopauzowy czy jakos tak. hyhyhy.... świetnie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, my też już mamy zaproszenie na przyszły rok, ale na luty nie wiem w co ja sie ubiorę... ma któraś wolny namiot
|
|
|
|
|
#3461 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
a głuptasy :P namiot, poszwa :P Wariatki :P
My jak byliśmy w lipcu na weselu to była kobieta, żona znajomego, w 9 miesiącu ciąży, 3 tyg do rozwiązania i tak ładnie wyglądała że szok! Miała zwykłą sukienkę czarną, przylegającą do ciała i na to żakiet i płaskie buty. Można teraz takie kreacje znaleźć w zwykłych sklepach które będą psaować na brzuszek że nie trzeba w namiocie nigdzie iść
|
|
#3463 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Neska ojej znów Cię katar złapał Może by Cię wspomógł ![]() Kasiaher jak tam teściowa, poprawiła się? oj ginowie tylko straszą, ja musiałam kupić ost globułki i się doleczyć, bo moja cytologia nie była z ciekawa po ciąży, nie wiem czy infekcja czy jak na szczęście już po ![]() Kasiaher, Ktosia jakie zabawy Waszych pociech Córa mnie pozytywnie zaskakuje... tydzień samodzielnego jedzonka, żółtko je bez problemu(daje jej to z łyżeczki), troszkę sama i co jakiś czas podchodzę i zbieram te drobniutkie drobinki na łychę i jej daję. Dziś ugotowałam brokuł i marchew, podzieliłam na dziś i jutro, bo tak jada a ta zjadła obie porcje, takiego smaka miała plus kiełbaska (ale tą się jeszcze krztusi) a marchewkę ładnie już rozgryza. Generalnie idzie jej coraz lepiej!! ![]() CO MYŚLICIE O TAKICH SZTUĆCACH JAKO PREZENT? ![]() http://allegro.pl/berghoff-sztucce-c...768812611.html http://allegro.pl/gerlach-pychotki-s...755851972.html
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2012-11-08 o 12:49 |
|
|
|
#3465 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za pomysł, poszukam
może jaką satynkę napisałam Wam historię w klubie... Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2012-11-08 o 14:07 |
|
|
|
#3468 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
neska, Agatek, ania dziękuję za życzenia
Cytat:
![]() Agatek fajne te sztućce
|
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za wytłumaczenie co do znajomych to ale numer! pewnie nikt się nie spodziewa! super! --- ja po dzisiejszym wróżkowaniu, stresa miałam ładnego (jak zwykle), po wszystkim, po imprezie jak stres zaczął puszczać to dostałam kataru nie wiem jak to się stało, ale mam zatkany nos w połowie, nie chce być chora ![]() ![]() masakra coraz gorzej mi... już mi zimno i jakoś mnie mdli... i w ogóle nie mam siły, super...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-11-08 o 15:58 |
|
|
|
|
#3471 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatek fajne sztućce, podoba mi się wygrawerowane imię dziecka. Na pewno to fajny pomysł na prezent i przede wszystkim oryginalny
Cześć, dzisiaj na kursie pani kosmetyczka przyniosła nam pokazać jakie cuda robi naklejając serwetki na szkatułki, świeczniki, szklane wazony. Po prostu boskie to jest |
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa fakt
teraz to pamietam ze zdjecia widzialam i nawet komentowalam
|
|
|
|
#3473 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
hahah
nio wlasnie przegladam oferty, gdzie by tu Cie poslac, bo to ja zgarnelam to lotto
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze prawisz! Żeby było bardziej elegancko, to może być kołdra z satyny przecież ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3478 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w ciąży nie mogłam psikać lakierem więc wszystko leży mi odłogiem Cytat:
Cytat:
brawa dla Kingi Cytat:
|
|
#3479 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaintrygowałaś mnie godzina zero ![]() Cytat:
Cytat:
A sztućce bardzo fajne, super prezent Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3480 |
|
Wtajemniczenie
|
agatek z teściową
ma zakaz zbliżania się do mnie i mojego syna ( ale to tak serio)india jakie hmmm... bardzo obfite miesiączki ( bardzo) jak bym codziennie jakiś krwotok miała, albo wcale samo plamienie , jeszcze napady duszności cos takiego jakby cię zimne poty zalewały ale jesteś suchutka, takie gorąco w środku jakbyś płonęła, napady dziwnej złości i zmienne humory, kłopoty z zasypianiem , albo całkowicie bezsenne noce , to takie co mi najbardziej dokuczają fajne te sztućce samba dawaj tego męża mi na nauki do mojego Ana zdrówka , teraz to taka głupa ta pogoda że ciagle wszyscy kichaja kaszlą albo z nosa im leci
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

Tylko kurcze trzeba gdzieś bliżej siebie zamieszkać, co?
z dala od teściowych ale jednak tak samo blisko
nadajesz się

nie wiem w co ja sie ubiorę... ma któraś wolny namiot

Może by Cię wspomógł 

ma zakaz zbliżania się do mnie i mojego syna ( ale to tak serio)