Ślubujące w 2012 - część II - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-06, 10:01   #4351
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Wstawiam Nasze zdjęcie plenerowe ( z drugiego pleneru, z pierwszego jeszcze nie dostałam płyty tylko same albumy) Jedno z moich ulubionych

super- takie romantyczno- tajemnicze
Stary 2012-11-06, 11:26   #4352
justiii87
Zakorzenienie

Malgos - zdjęcie było robione w godzinach popołudniowych 16-17. To był ten dzień kiedy Polskę opanowały mgły

magnusia - zdjęcie romantyczne bo y jesteśmy romantykami

katie99kasia - Powiem Ci, że ja też nie mogę się już doczekać reszty zdjęć główny plener mieliśmy 1 września i dopiero w tamtym tyg otrzymaliśmy albumy, a płytę ze zdjęciami może dopiero za tydzień bo fotograf sobie wyjechał i nie miał czasu zgrać zdjęć ze ślubu i wesela od lipca :/ My nagranie z wesela obrabiamy sobie sami i co chwilę mamy jakieś inne pomysły chyba już 3 czołówki zrobiliśmy teraz zostało Nam tylko podsumowanie wesele dokończyć i można wypalać i zapraszać gości na oglądanie

jojla - dzięki

Jak tylko będę miała główny plener to wstawię zdjęcia do klubu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (61,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (18,6 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (43,2 KB, 39 załadowań)
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 11:33   #4353
wloszka8
Raczkowanie

Cytat:
wloszka8 - nie możesz nastawiać się na złe! Będzie wszystko dobrze, to na razie przypuszczenia, trzeba zrobić kompleksowe badania. Pozytywne nastawienie psychiczne to 90% sukcesu więc głowa do góry!

Dziewczyny co tu taka cisza??

Wstawiam Nasze zdjęcie plenerowe ( z drugiego pleneru, z pierwszego jeszcze nie dostałam płyty tylko same albumy) Jedno z moich ulubionych
dzięki za słowa otuchy

ojeja, piekne to zdjęcie, nie widziałam dawno niczego takiego

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
ja myślę, że lekarzowi trzeba zaufać moja gin kazała mi zrobić badania na poziom LH i FSH (zły stosunek tych hormonów wskazuje na PCOS) i prolaktynę. Myślę, że jak Twoja lekarka będzie potrzebować dodatkowego potwierdzenia diagnozy to skieruje Cię na dodatkowe badania, skoro przepisała Ci leki to na pewno wie co robi
pewnie tak, dzięki

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Wloszka - niektóre zupełnie zdrowe dziewczyny starają się o dzidziusia nawet rok... znam kilka takich przypadków, a te co mają PCOS (też znam kilka) zaszły znacznie szybciej uszki do góry!

Justiii- świetne zdjęcie! czy ono jest o świcie? też miałam mieć o wschodzie słońca ale pogoda nie dopisała
dzięki

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Super to zdjęcie- takie nostalgiczne...
Fajnie sie zapowiada plener, tak że czekamy na jeszcze

Uszy do góry Nie ma co panikować bo może okazać sie że to tylko przypuszczenia gin... Myślę że zaufanie do swojej gin to podstawa Zażywaj to co zapisała i myślę, że będzie dobrze

Oj dziewuszki ale coś nam tu cisza panuje ostatnio.. Śluby się praktycznie pokończyły na ten rok i każda chce jak najwięcej czasu z mężusiem spędzić
A ja mam w tym tyg dostać zdj od Pani Kasi i płytę od kamerzysty - juz się koleżanki wprosiły na oglądanie i winko, juz się doczekac nie mogę

ojeja, zazdroszczę... u nas za chwilę 18 miną 3 miesiąca... a fotograf dalej nie dzwonił
Cytat:
Malgos - zdjęcie było robione w godzinach popołudniowych 16-17. To był ten dzień kiedy Polskę opanowały mgły

magnusia - zdjęcie romantyczne bo y jesteśmy romantykami

katie99kasia - Powiem Ci, że ja też nie mogę się już doczekać reszty zdjęć główny plener mieliśmy 1 września i dopiero w tamtym tyg otrzymaliśmy albumy, a płytę ze zdjęciami może dopiero za tydzień bo fotograf sobie wyjechał i nie miał czasu zgrać zdjęć ze ślubu i wesela od lipca :/ My nagranie z wesela obrabiamy sobie sami i co chwilę mamy jakieś inne pomysły chyba już 3 czołówki zrobiliśmy teraz zostało Nam tylko podsumowanie wesele dokończyć i można wypalać i zapraszać gości na oglądanie

jojla - dzięki

zdjęcie na kręconych schodach:love :

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 13:17   #4354
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Przez Ciebie zapragnęłam zdjęć we mgle. Myślicie, że wypada tak 4 msc po ślubie? ;p :O:O:O Właśnie się zorientowałam, że jutro mijają 4 msc ooo Matko, jak ten czas leci!

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 14:17   #4355
haczyk7
Raczkowanie

Hej, hej, pamiętacie mnie jeszcze?
Co jakiś czas tu zaglądam, ale coraz mniej czasu i motywacji, żeby coś napisać...

Cytat:

[

Piękne zdjecia, naprawdę jakbym miała mieć drugi raz ślub, to wybiorę jesień :P

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Przez Ciebie zapragnęłam zdjęć we mgle. Myślicie, że wypada tak 4 msc po ślubie? ;p :O:O:O Właśnie się zorientowałam, że jutro mijają 4 msc ooo Matko, jak ten czas leci!
o tak, to już 4 miesiące! i jak wrażenia?

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Hej

u mnie również pogoda paskuda właśnie wróciłam z miasta z butami kompletnie przemoczonymi

Za chwile zbieram się do domu i będę oczekiwała panów od internetu jak mi dziś nie podłączą to dostaną
a jutro wybieramy się z mężem wybierać meble do pokoju gościnnego oraz zakupić telewizor
ullala czyli porządne zakupy się szykują! I jak efekty?

Cytat:
wloszka8 - nie możesz nastawiać się na złe! Będzie wszystko dobrze, to na razie przypuszczenia, trzeba zrobić kompleksowe badania. Pozytywne nastawienie psychiczne to 90% sukcesu więc głowa do góry!

baaardzo ładne zdjęcia, naprawdę

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Super to zdjęcie- takie nostalgiczne...
Fajnie sie zapowiada plener, tak że czekamy na jeszcze

Uszy do góry Nie ma co panikować bo może okazać sie że to tylko przypuszczenia gin... Myślę że zaufanie do swojej gin to podstawa Zażywaj to co zapisała i myślę, że będzie dobrze

Oj dziewuszki ale coś nam tu cisza panuje ostatnio.. Śluby się praktycznie pokończyły na ten rok i każda chce jak najwięcej czasu z mężusiem spędzić
A ja mam w tym tyg dostać zdj od Pani Kasi i płytę od kamerzysty - juz się koleżanki wprosiły na oglądanie i winko, juz się doczekac nie mogę
czyli szykuje się imprezka mała? hehe
Stary 2012-11-06, 15:03   #4356
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mw1986 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie mam czasu zeby napisać relacje ....ale wiem ze lubicie fotki wiec wklejam kilka mam nadzieje ze wam sie spodobaja
Ślicznie wyglądałaś pierwsze zdjęcie mnie urzekło - rzeczywiście, mało jest zdjęć ślubnych w jesiennym plenerze a to jest wyjątkowo piękne

Cytat:
Napisane przez wloszka8 Pokaż wiadomość
a masz już coś wybranego?

dziękuję Wam za kciuki...
chyba beznadziejnie się nastawiłam... myślałam, że wyjdę z dobrymi wieściami... tym czasem usłyszałam, że gin podejrzewa po wywiadzie i usg zespół policystycznych jajników... i że będzie mi trudniej zajść w ciążę niż innym, dostałam receptę na Duphaston i Estrofem... wyszłam i wypłakałam się w rękaw TŻ... ehhh... kiepski nastrój mnie dopadł... po wywołanym lekami @ mam iśc znowu i wtedy zobaczymy co dalej...
Kochana, jestem żywym przykładem na to, że medycyna sobie a życie sobie Mam od dawna zespól policystycznych jajników, jestem po operacji mięśniaka i odrosły mi kolejne. Lekarze nie bardzo dawali szansę na poczęcie dzidziusia, więc zaczęliśmy mysleć z Mężem o adopcji. No i 3 miesiące po ślubie zobaczyłam 2 kreseczki na teście. W dodatku Męża mam przy sobie tylko w weekendy, bo jestesmy weekendowym małżeństwem, więc i szanse na poczęcie jakby mniejsze. Na pierwszym USG lekarz mi poakzał 3 ogromne mięśniaki i moje dziecko wśród nich w postaci mikroskopijnej plamki. A na kolejnym USG były już tylko 2 mięsniaki, które rozłożyły się jakos po bokach i zmalały o połowę. A wśród nich dzidziuś juz prawie tej wielkości co i one Ani lekarz nie mógł uwierzyć, ani ja Ale to świadczy tylko o tym, że nie można się każdą diagnozą przejmować - musi być dobrze, zobaczysz

Cytat:

Zdjęcia śliczne, bardzo klimatyczne
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:09   #4357
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
zdjęcia rewelacja mają super klimat

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
Co jakiś czas tu zaglądam, ale coraz mniej czasu i motywacji, żeby coś napisać...
pamiętamy zaglądaj do nas częściej bo wątek wyraźnie przystopował...

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 18:54   #4358
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

hej hej witaj
Co u Ciebie słychać? Czemu motywacji nie ma?

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
. A na kolejnym USG były już tylko 2 mięsniaki, które rozłożyły się jakos po bokach i zmalały o połowę.

zmniejszyły Ci się? ja też mam takiego jednego przyjaciela w sobie- wrrrrr 3cm ma łajza jedna.

A jak Ty się czujesz w ogóle? Imię już wybrane?
Stary 2012-11-06, 19:18   #4359
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - też właśnie chciałam powiedzieć, że dawno takich zdjęć nie widziałam... takie zupełnie inne i śliczne oczywiście

nie bardzo mam czas pisać dziś dziewczynki bo się pakuję jeszcze tylko jutro do pracy iiii wakacjeeeeeeeeeeee
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 19:53   #4360
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

nie bardzo mam czas pisać dziś dziewczynki bo się pakuję jeszcze tylko jutro do pracy iiii wakacjeeeeeeeeeeee

ale masz fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Stary 2012-11-06, 20:11   #4361
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
widzisz doczekałaś się super

Stary 2012-11-06, 20:51   #4362
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
hej hej witaj
Co u Ciebie słychać? Czemu motywacji nie ma?

-

zmniejszyły Ci się? ja też mam takiego jednego przyjaciela w sobie- wrrrrr 3cm ma łajza jedna.

Magnusia, one potrafią trochę kłopotów narobić - moja pierwsza łajza urosła w ciągu roku 8 cm, dlatego trzeba było operować. To też jeszcze zależy od położenia, bo te środku wystarczy wyłyżeczkować, ale jak w kierunku jamy brzusznej rośnie, to już tylko operacja. Ale czasem jest tak, ze się zmniejszają, jak np u mnie teraz może dlatego, że dostałam dużą dawkę luteiny, choć podobno to bez wpływu na nie. Teoria mojej Siostry jest taka, że pewnie dziecku jeść nie daje (zawsze miałam bzika na punkcie figury) i zaczyna mięśniaki zjadać
Imię jeszcze niewybrane, bo nie znamy płci, a czuję się wyjątkowo dobrze jak na zagrożoną ciążę i swój wiek

Cytat:
Justii - też właśnie chciałam powiedzieć, że dawno takich zdjęć nie widziałam... takie zupełnie inne i śliczne oczywiście

Ale Ci fajnie
Stary 2012-11-06, 20:58   #4363
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
To też jeszcze zależy od położenia, bo te środku wystarczy wyłyżeczkować, ale jak w kierunku jamy brzusznej rośnie, to już tylko operacja.

no właśnie mi ta franca do brzucha rośnie tzn od 1,5 roku się nie powiększył więc może nie urośnie ale będę musiała iść pod koniec roku na USG żeby cholerstwo skontrolować

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Teoria mojej Siostry jest taka, że pewnie dziecku jeść nie daje (zawsze miałam bzika na punkcie figury) i zaczyna mięśniaki zjadać

ha ha ha
Stary 2012-11-06, 22:53   #4364
justiii87
Zakorzenienie

Malgos - Tylko zostaw miejsce w bagażu dla mnie! Jutro po pracy będę u Was i lecę z Wami, a co Też chcę mieć wakacje
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 23:37   #4365
Malgos_12
Zakorzenienie

pewnie pakujcie się w grupie będzie raźniej, ja robię za przewodnika, więc plan podróży jest już opracowany, tylko brać walizki
Stary 2012-11-07, 09:04   #4366
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:

Kochana, jestem żywym przykładem na to, że medycyna sobie a życie sobie Mam od dawna zespól policystycznych jajników, jestem po operacji mięśniaka i odrosły mi kolejne. Lekarze nie bardzo dawali szansę na poczęcie dzidziusia, więc zaczęliśmy mysleć z Mężem o adopcji. No i 3 miesiące po ślubie zobaczyłam 2 kreseczki na teście. W dodatku Męża mam przy sobie tylko w weekendy, bo jestesmy weekendowym małżeństwem, więc i szanse na poczęcie jakby mniejsze. Na pierwszym USG lekarz mi poakzał 3 ogromne mięśniaki i moje dziecko wśród nich w postaci mikroskopijnej plamki. A na kolejnym USG były już tylko 2 mięsniaki, które rozłożyły się jakos po bokach i zmalały o połowę. A wśród nich dzidziuś juz prawie tej wielkości co i one Ani lekarz nie mógł uwierzyć, ani ja Ale to świadczy tylko o tym, że nie można się każdą diagnozą przejmować - musi być dobrze, zobaczysz

OOO nie wiedziałam, że jesteś w ciąży! GRATULUJĘ!
A czy jeszcze komuś mogę z tej okazji złożyć gratulacje? :P
Widzę, że PCOS jest dość częstym schorzeniem.

Cytat:
zdjęcia rewelacja mają super klimat

pamiętamy zaglądaj do nas częściej bo wątek wyraźnie przystopował...
teraz się postaram

Cytat:
hej hej witaj
Co u Ciebie słychać? Czemu motywacji nie ma?[COLOR="Silver"]

A motywacji nie ma bo hmm, przygotowania się już skończyły, ślub za nami, teraz tak trochę dziwnie bez tego wszytstkiego... Szczerze już trochę zaczynam tęsknić do tego! Rok temu o tej porze biegaliśmy po targach ślubnych, wybieraliśmy zaproszenia, suknię, itd. A teraz?
Po ślubie jest baaardzo fajnie, lepiej, niż w narzeczeństwie
Teraz szykujemy się na parapetówkę u nas w sobotę ze znajomymi, połączoną z wspólnym oglądaniem zdjęć i filmu

Cytat:

A jaki jest kierunek wakacji?
Stary 2012-11-07, 10:57   #4367
wloszka8
Raczkowanie

Cytat:
hehe, jak tylko masz jeszcze sukienkę, to czemu nie, zawsze można zaszaleć

ehhh jak ten czas leci.. jeszcze troszkę i będziemy pierwsze rocznice tutaj obchodziły

Cytat:
Ślicznie wyglądałaś pierwsze zdjęcie mnie urzekło - rzeczywiście, mało jest zdjęć ślubnych w jesiennym plenerze a to jest wyjątkowo piękne

podniosłaś mnie na duchu i to bardzo...

Cytat:

nic tylko pakować walizki i dobrze się bawić, udanych wakacji, odpczywajcie, zwiedzajcie i bawcie się, a my tutaj z utęsknieniem będziemy czekały na Twój powrót i zdjęcia

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 12:11   #4368
mayeczka87
Rozeznanie

Wrażenia cudowne - mój mąż jest najlepszy na świecie (pomijam jego wady, każdy jakieś ma)...niestety, teraz rzadko bywam w domu - tzn po pracy biegnę na uczelnię, a mąż mój kochany, wraca, przygotuje obiad, przyjeżdża po mnie na uczelnię i wracamy razem. Kochany Mój )

Suknię jeszcze mam... tzn w pralni jest, już msc, muszę chyba ją odebrać bo nawet nie wiem jak wygląda ;p

Ćwiczę!! 1.12.2012

Stary 2012-11-07, 12:57   #4369
Malgos_12
Zakorzenienie

haczyk - lecimy do tajlandii
Stary 2012-11-07, 18:16   #4370
kasioonya
Rozeznanie

Cześć kochane

Znów dawno mnie nie było... Długi weekend spędziliśmy w Karpaczu - Mąż, grzane wino, kwaśnica, oscypek, jacuzzi i inne przyjemności Udało się naładować bateryjki i mam nadzieję, że wystaczy mi tej energii do grudnia

Widziałam piękne zdjęcia ślubne i plenerowe, no i super urządzoną kuchnię i łazienkę
Czytałam też, że Dzidziuś Wiki ma się dobrze i bardzo się z tego cieszę
Małgoś pytałaś o "letnią" piosenkę - może "To już lato" albo "No co Ty na to?" - myślę, że pod te teksty można fajnie dobrać jakieś fotki czy ujęcia na czołówkę lub zakończenie można wrzucić refren piosenki "wakacje" kabaretu otto
inne propozycje:
- "endless summer" Oceany,
- "na plaży fajnie jest" Majki Jeżowskiej,
- "idę na plażę" Video.
Nie wiem czy chodzi o coś w tym stylu, ale może coś Ci się przyda
Przy okazji życzę Wam spokojnej podróży i wielu cudownych wrażeń! Bawcie się dobrze, odpoczywajcie, zwiedzajcie i cieszcie sobą! No i nie zapominajcie pstrykać mnóstwa fotek

Poczytałam o perypetiach Włoszki i zgadzam się z dziewczynami - nie można się przejmować na zapas, ale zrobić ewentualne zalecone badania i nie załamywać się. Chyba wiem co czujesz, bo niedawno też usłyszałam, że może mi być ciężko zajść w ciążę (chociaż w moim wypadku nie nazwałabym tego diagnozą, ale raczej przypuszczeniem) i to była bardzo przykra informacja... I też musiałam się wypłakać, chociaż nie należę do osób "strachliwych" i raczej zawsze wierzę, że wszystko będzie dobrze Myślę sobie, że najważniejsze to mieć solidną, rzetelną i potwierdzoną diagnozę, a później stosować się do zaleceń lekarskich, przyjmować odpowiednie leki i starać się o dziecko - nie zapominając o tym, że te starania to przecież sama przyjemność Trzymam kciuki

Miłego podwieczorku Laseczki

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Ale pech... Kiedy ja mam kilka chwil na Wizaż, to Was nie ma
No trudno, siądę do pracy...
Mam nadzieję, że spędzacie przyjemny wieczór

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-11-07 o 16:38
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 19:40   #4371
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość

jesteśmy

chciałam być dziś dobrą żonką i zrobić mężowi obiad bo zaczął nocki i biedny w dzień odsypia ale on rano jeszcze zdążył przygotować obiadek

Malgos odpoczywajcie, zwiedzajcie i wracaj do nas z masą zdjęć z cudownej podróży

Stary 2012-11-07, 20:54   #4372
magnusia
Zakorzenienie

dopiero wróciłam z pracy- pada na pysk a do tego dziś okazało się,, że to co robię od 2 dni robię źle bo jednak trzeba inaczej więc dziś musalam od nowa wszystko zacząć a muszę skończyć jutro
Stary 2012-11-07, 21:51   #4373
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
dopiero wróciłam z pracy- pada na pysk a do tego dziś okazało się,, że to co robię od 2 dni robię źle bo jednak trzeba inaczej więc dziś musalam od nowa wszystko zacząć a muszę skończyć jutro

Stary 2012-11-08, 00:50   #4374
Malgos_12
Zakorzenienie

Kochane moje!
Prawie jestem spakowana, jeszcze muszę wydrukować sobie kilka rzeczy... dziękuję wam pięknie za życzenia, mam nadzieję, że będzie dokładnie tak jak mówicie przywiozę mnóstwo zdjęć do usłyszenia! pewnie jak dorwę neta w Dubaju to będę wam zdawać relację na żywo bo mam tam "troszkę" czasu - ale aż nie wierzę, że się doczekałam!
Stary 2012-11-08, 09:10   #4375
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Kochane moje!
Prawie jestem spakowana, jeszcze muszę wydrukować sobie kilka rzeczy... dziękuję wam pięknie za życzenia, mam nadzieję, że będzie dokładnie tak jak mówicie przywiozę mnóstwo zdjęć do usłyszenia! pewnie jak dorwę neta w Dubaju to będę wam zdawać relację na żywo bo mam tam "troszkę" czasu - ale aż nie wierzę, że się doczekałam!
A to już dziś lecisz?? Ale CI faaajnie. Wypoczywaj, zwiedzaj, zbieraj energię! Wysyłaj nam zdjęcia w klubie ;p

Ćwiczę!! 1.12.2012

Stary 2012-11-08, 13:49   #4376
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Kochane moje!
Malgoś, ale Ci zazdroszczę myślę, że nie tylko ja - pisz, pisz, wklejaj zdjęcia
Stary 2012-11-08, 15:36   #4377
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Witajcie..
Mam nadzieję, że nie zapomniałyście o mnie dość długo mnie nie było,ale po 1 listopada w piątek w pracy miałam urwanie głowy i tak aż do dziś... dopiero teraz mam chwilę wolnego czasu i mogę do was zjarzeć.
Ciągle załatwiamy sprawy związane z kredytem i mieszkaniem. Jak nie z jednej to z drugiej strony nam ciągle coś wyskakuje, także nie wiem czy uda nam się w końcu zostać właścicielami tego mieszkania...
Ponadto czas leci dzień za dniem, zbyt szybko i wczoraj kładąc się do łóżka uzmysłowiłam sobie, że bardzo dawno mnie tu nie było i nie wiem co się u was dzieje.
Zabieram się za czytanie i nadrabianie...

Cytat:
No więc ja mieszczuch też jestem, chociaż 10 lat spędziłam poza miastem Ale TŻ bardzo by chciał domek, więc jak już nas będzie stać to zakupimy działkę blisko Warszawy. Tylko czy nas będzie stać? ;/

Jak jutro święto spędzacie?
trzeba być dobrej myśli... Marzenia się spełaniją to i wasze się spełni i będziecie mieli kiedys piękny domek... wspomnisz moje słowa

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
w załącznikach zdjęcia kuchni skoro pisałyście, że macie ochotę zobaczyć
jutro jeszcze pstryknę salon i łazienkę, bo sypialnia w trakcie remontu
Bardzo nowoczesna ta twoja kuchnia... Ja na codzień oglądam mieszkania innych i powiem ci że z taką się nie spotkałam. mocne kolory ścian, jasne meble i te kwiaty... super

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Justii - nie da się ukryć, że dzidziuś rzeczywiście przewraca życie do góry nogami... ale i to ma swój urok, ale też czasem sobie myślę czy damy sobie radę, bo nie mamy tutaj nikogo kto mógłby nam choć troszkę pomóc... nie da się ukryć, że takie życie jest wygodne...
Tak dzidzia przewraca życie do góry nogami, ja wiem że chciałabym żeby taki kochany bobas mi przewrócił moje życie. Ale ja mam świadomość iż może być z tym u mnie ciężko... Ale wierze że nam się również uda. Ja zaczynam powoli męczyć męża, ale on twierdzi że mamy jeszcze czas ale mi się wydaje że jak dla mnie to już najwyższa pora 28 lat

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez mw1986 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie mam czasu zeby napisać relacje ....ale wiem ze lubicie fotki wiec wklejam kilka mam nadzieje ze wam sie spodobaja
Pieknie wyglądałaś. A męża masz przystojniaka nie ma co

Jeszcze raz gratuluje

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 15:39   #4378
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Witajcie..
Mam nadzieję, że nie zapomniałyście o mnie dość długo mnie nie było,ale po 1 listopada w piątek w pracy miałam urwanie głowy i tak aż do dziś... dopiero teraz mam chwilę wolnego czasu i mogę do was zjarzeć.
Ciągle załatwiamy sprawy związane z kredytem i mieszkaniem. Jak nie z jednej to z drugiej strony nam ciągle coś wyskakuje, także nie wiem czy uda nam się w końcu zostać właścicielami tego mieszkania...
Ponadto czas leci dzień za dniem, zbyt szybko i wczoraj kładąc się do łóżka uzmysłowiłam sobie, że bardzo dawno mnie tu nie było i nie wiem co się u was dzieje.
Zabieram się za czytanie i nadrabianie...
Nie zapomniałyśmy
A z kredytem to zawsze są jakieś komplikacje ale będzie dobrze, trzymam

U mnie dziś wprawiają nowe drzwi wejściowe do mieszkania, jak skończą to czeka mnie masa sprzątania bo trzeba było kuć ścianę

Stary 2012-11-08, 15:51   #4379
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
a masz już coś wybranego?

dziękuję Wam za kciuki...
chyba beznadziejnie się nastawiłam... myślałam, że wyjdę z dobrymi wieściami... tym czasem usłyszałam, że gin podejrzewa po wywiadzie i usg zespół policystycznych jajników... i że będzie mi trudniej zajść w ciążę niż innym, dostałam receptę na Duphaston i Estrofem... wyszłam i wypłakałam się w rękaw TŻ... ehhh... kiepski nastrój mnie dopadł... po wywołanym lekami @ mam iśc znowu i wtedy zobaczymy co dalej...
Hej głowa do góry, ja z tym schorzeniem żyje już kilka lat i mam świadomość tego że może być ciężko ale nie jest to niemożliwe. Ja muszę być ciągle na hormonach bo inaczej okres u mnie nie wystepuje wogóle.
A na pocieszenie któraś z dziewczyn o ile pamiętam Ewcia która się udzielała na naszym forum mając to schorzenie zaszła bez problemu w ciąże.
musisz wierzyć w to że wszystko będzie ok.

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
trzymam kciuki żeby poszło ci szybko i sprawnie i żebyś miała to za sobą.

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Kochane moje!
Bawcie się Dobrze...
Odpoczywajcie, ładujcie energie i zwiedzajcie jak najwięcej. tajlandia to podobno piękne miejsce

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Nie zapomniałyśmy
A z kredytem to zawsze są jakieś komplikacje ale będzie dobrze, trzymam

U mnie dziś wprawiają nowe drzwi wejściowe do mieszkania, jak skończą to czeka mnie masa sprzątania bo trzeba było kuć ścianę
My to juz właśnie z mężem planujemy co gdzie postawimy (mamy dużo swoich mebli bo Tż uwielbia antyki) jak i co zrobimy a tu się może okazać kicha...

No ale nic zobaczymy jak to będzie.

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Biegne teraz nadrobić zdjęcia w klubie

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 18:39   #4380
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
OOO nie wiedziałam, że jesteś w ciąży! GRATULUJĘ!
Dziękuję nie pisałam wcześniej o tym, bo było jeszcze za wcześnie i ciąża była mocno zagrożona

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość

tak to bywa - ja też mam podobnie, jak jest chwilka czasu, to nic się nie dzieje a jak jestem zabiegana, to później nadrobić nie mogę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości