|
|
#2251 | |||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLV
Znad pierogów z twarogiem
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie bardziej zastanawia to wyciąganie rąk z biciem się łokciami po żebrach, tj. aspekt wykonalności w pracy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pfff! Ja wygnieciony chodził nie będę --- Mursz, jak zwykle piękne wypieki Wiecie co? Tak se myślę (przygnębiony tym, co u mnie i u Was się dzieje), że może czerwona nitka na lewym nadgarstku odwróci zły urok?
|
|||||||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
O np. tu
A może aż tak to na nią wpłynęło..
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2253 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
w pracowym kibelku
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2254 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Można też chyba ustawić opcję, że wysyłane jest potwierdzenie odczytania wiadomości (przed obroną dostałem takiego @ z harmonogramem), ale nie znam się na tym, więc już milknę ![]() Tak czy owak ---> ![]() Eeeej... ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2255 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Ale sobie przypomniałam, że wszak Brat zażyczył sobie muffinów z duchami... Ech... no to jeszcze dziś chyba muszę pyknąć, a już kuchnię sprzątnęłam...Wpłynięcie. No może. Ale jeszcze 3 lata temu było inaczej. Bez zakładania, że każdy człowiek, to wróg. Teraz jest takie założenie. I to nie to, że mi się tak wydaje, tylko mi tak powiedziała, że "wypracowała w sobie świadomie takie podejście i dobrze jej z tym". No ale ja widzę, że chyba nie do końca, bo samotna się staje i ciągle w dołku jest...
|
|
#2256 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Dzięki za kciuki
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2257 |
|
BAN stały
|
Tak, tylko te odgłosy gwałtownego wydychania powietrza mogłyby zostać całkiem opacznie odebrane przez postronnych
![]() --- Widzieliście te Rassasi z perełkowego? Szczyt szczytów, jeszcze 2 tyg. temu nówki na i-perfumy kosztowały mniej niż połowę tego, co te używki I się musiałem ociągać z zakupem, a teraz nie dość, że mam pilniejsze wydatki, to na dodatek ich nie ma
|
|
|
|
#2258 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oj, że też nie mogło przejść na jakiegoś wroga...
![]() Cytat:
zresztą rozmyślałam nad tym i wymyśliłam, że zmieniłam się już wcześniej, tzn. jakaś tam ewolucja nastąpiła ale nie dotarła do mej świadomości, do tego jak ja siebie sama widzę, i z tym jest problem, bo chyba nadal siebie widzę taką jaką ileś tam lat temu a to już dawno nieaktualne ![]() oparów na jodze nie poza tym ćwiczę też w domu, od połowy września codziennie rano, oddechowe krótkie ćwiczonka albo z medytacją, robię też co najmniej raz w tygodniu to antydepresyjne ćwiczenie z robieniem min, itp. (i tu też siebie nie poznaję, bo jeszcze parę miechów temu, jakby mi ktoś powiedział że będę co rano mantry śpiewać, postukałabym się w czoło)plus mam wciąż mózg na wysokich obrotach od tej całej logiki i prawdę powiedziawszy jeden jedyny dzień w który nie robię nic to sobota, a tak od rana do wieczora ciągle coś... gdzieś moje nicnierobienie zginęło ale owszem, podoba mi się to, a byłoby super gdyby nie było takie meczące... albo o, gdybym przeszłą na pół etatu np. byłby czas i na robo i na rozwijanie się jogistycznie i intelektualnie i kulturalnie...pogrubione, dokładnie, i chyba tylko tak można naprawdę coś zmienić, naciski z zewnątrz to nie to samo kurcze, smutne, ale nie pomożesz jej dopóki ona nie pozwoli sobie pomóc.... mam podobny przykład na co dzień, dziewczyna z którą siedzę w pracy w tym samym pokoju... hmmm, fakt, że ktoś jest chyba najpozytywniejszą osobą jaką znam, ale to nie jest zaraźliwe, tak sądzęCytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2259 | |
|
|
Cytat:
Ale na iPerfumach będzie kolejny rzut Rasasiego Za jakiś tydzień podobno...Swoją drogą, ciekawe, dlaczego tam tak tanio jest... Nawet dubajskie perfumerie drożej mają...
|
|
#2260 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale to pozytywne bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wyżej o krajsysie zabawnym nie jest i być nie miało. My tu mamy hurtowo depresję! |
|
|
|
|
#2262 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem, o co chodzi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To już się więcej nie powtórzy ![]() <idzie-po-wlosienice-i-wiadro-z-popiolem>
|
|||||
|
|
|
#2263 |
|
|
Jadę do Lidla
|
#2264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2265 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no
nie przeszłam jeszcze na wegetarianizm i nie chodzę ubrana od stóp do głów na biało ale kto wie co będzie za rok ![]() Cytat:
i jeszcze dostałam równoległe do słuchania wykłady logiki tego gościa, filozoficznie mi jego podejście nie odpowiada, ale wykłada logikę klasyczną bardzo dobrze tak więc nie tylko nie zarzuciłam ale działam w tym temacie podwójnie Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- przy okazji, helpunku mam zapowietrzone kaloryfery, klasyczne objawy, tylko pierwsze żeberko całe gorące, reszta ciepłe tylko na dole... czy mogę się sama pokusić o odkręcenie takiego czarnego pokrętełka na końcu (mniemam że to odpowietrznik) bez ryzyka zalania chaty, czy jednak hydraulik będzie niezbędny?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2266 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Miłego wieczoru
|
|
#2267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak źle i tak niedobrze ![]() Cytat:
A jaki to problem coś ciągle robić od rana do nocy? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2268 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2269 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2270 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Podziwiam ![]() A co do kaloryferów zapowietrzonych, pojęcia nie mam Albo spróbuj choć trochę poluzować, podstawiając jakąś miskę ![]() Cytat:
Toteż ciągle coś robię, sęk w tym, że nic z tego nie wynika [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37506767] |
||
|
|
|
#2271 |
|
|
No żmije wokół, same żmije! :P
W tym miesiącu nie jem przez perfumy...
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Znad...
wrąbałam całego ananasa nawet z tym drewnem w środku ![]() ...eee znaczy bez kikutka i obranego jadłam, żeby nie było
|
|
|
|
#2273 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo
|
|
|
|
#2276 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37507419]
Co do białego to już gorzej [/QUOTE]E, też smaczne, tylko troszkę w zęby powłaziło
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2279 | |||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. dokladnie... Tak samo smiesza mnie komentarze pod np. Bergmanem "nic nie zczailem ale to zapewne arcydzielo wiec dam 10/10". Cytat:
Cytat:
![]() Rudziec! Cytat:
Mnie tez by kasa urzadzila, rzucilabym prace, kupilabym sobie kilka domkow w roznych czesciach swiata (plus wynajela sluzbe), przechadzalabym sie po urokliwych plenerach jak bohaterowie filmow japonskiej Nowej Fali i trzaskala z nudow potomstwo. Cytat:
![]() Co do mrowek niestety sie zgadzam... Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2280 |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37507439] [/QUOTE]No i czego spode łba spogląda na me machanie? ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

co się ze mną stało, straciłam swoją depresyjną osobowość 

Można też chyba ustawić opcję, że wysyłane jest potwierdzenie odczytania wiadomości (przed obroną dostałem takiego @ z harmonogramem), ale nie znam się na tym, więc już milknę

oł noł kill me plis kill me fast
Ale sobie przypomniałam, że wszak Brat zażyczył sobie muffinów z duchami... Ech... no to jeszcze dziś chyba muszę pyknąć, a już kuchnię sprzątnęłam...

I się musiałem ociągać z zakupem, a teraz nie dość, że mam pilniejsze wydatki, to na dodatek ich nie ma