|
|
#2281 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLV
A propos zarcia robilam duszki by Mursz i niezbyt to wyszlo. Muffinki wypadaja ze srodka. Najgorzej, ze to ma byc dodatek do prezentu z okazji urodzinowo-halloweenowej imprezy. |
|
|
|
#2282 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2283 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() a potem co, weźmiesz chociaż odpowiedzialność i przyjedziesz z pakułami uszczelniać zaworek? Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2284 |
|
Piers do przodu
|
Wklejam ku przestrodze tym, co to się zastanawiają nad botoxem
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2286 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
zapróchnion widać nawet gołem okiem znaczy taki na wierzchu , ukryty zapróchnion w RTG wyjdzie . Chyba też mam barową depresję , i brak wygranej w totka mnie w nią jeszcze głębiej wpędził tak to bym se powydawała kasy na przyjemności z czystym sumieniem a tak to z górki w mogiłkie ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopry był ale ok, przyznaję się, mały kawalątek oddałam zajęcu |
|
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przeszły mi tak szybko jak przyszły - gdyż albowiem nie bawi mnie gdybanie o czymś co się najprawdopodobniej nie stanie, owszem poswięcam myśli temu jakby można odmeinić swoje życie w sposób realny, a póki nie mam szans na realizację to nie oddaję się gdybaniom - ot zamykam wizje, coby nie były źródłem frustracji, zmieniam nastawienie - dokłądnie to co Kam pisała - kwestia tego jak to na nas wpływa zależy od nas - mnie już to nei boli i nie spędza snu z powiek aczkolwiek mój pomysł na biznes - pensjonat Spa i winiarnia w jednym byłby hitem - urżnięci klienci w błogostanie z pewnoscią wykupiliby dodatkowe masaże i inne cudeńka - chciałabym prowadzić taki hedonistyczny raj dla zmeczonych życiem nie mam dylematu ad piffo - zawsze Lech ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- ufff tego mi było potrza bo mam panorame i zamierzam jej użyc u denta |
|
|
|
|
#2289 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
mi nigdy zaden dent nie wypatrzył,a potem sie okazywało ze jednak była
|
|
|
#2290 | ||||
|
BAN stały
|
To Ty sprowokowałeś mnie pytaniem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pięknie Ci w tej fryzurze ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ile nadrabiania! ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() Powinno
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wygramy w totka na pewno przyjedziemy |
|
|
|
|
#2293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. widzę to
|
|
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee a już miałam pytać ![]() Ale jak zjesz 15 to nie schudniesz Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Następna epidemia
Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-11-08 o 20:12 |
|
|
|
#2299 |
|
Wtajemniczenie
|
Tru
![]() I pachnącego wieczorku wszystkim Idę się na noc wypachnić dryndusem
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2301 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już wieki nie widziałam, bo nie umiem zdzierżyć tych głupot, kiedyś się nawet oglądało czasami tja ![]() Cytat:
![]() Jakby bardzo milczeli to się delikatnie przypomnij ![]() Cytat:
a tak serio to dobrze napisane, nastraja optymistycznie Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wąchał już ktoś świąteczną limitowankę YR pieczone jabłko w karmelu? ![]() bo się napaliłam i nie wiem czy słusznie
|
||||||
|
|
|
#2302 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tylko macham , wpadłam pw sprawdzić i znikam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. i oczywiście z błędem 3. ja tam czekam na to coś z cytryną ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- do zobaczenie i hope so
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie o kaloryferach miałam pisać
Mój Tż sam odpowietrzał
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porudziłam ale tylko jednym op. to wyszło ładnie ale niezbyt intensywnie nie wiem czy poprawiać - przy zmywaniu wypadło mi tyle włosów co przez tydzień co przejechałam ręką po skalpie to wyciągałam po 3 zaczęłam te włosy zbierać, układać na brzegu wanny i w końcu liczyć z tym co przy rozczesaniu to ze 100 na pewn było ![]() aż się wystraszyłam, bo ja prawie nie gubię włosów - pojedyncze sztuki dziś się uspokoiło na szczęście ale nie wiem czy sobie nie zaszkodziłam ![]() czekając na autobus kątem oka przyuważyłam tytuł artykułu ze szmatławca czytanego przez starszego pana Na (...) penisie wzrost(ł)y ![]() myślę - co on tak w biały dzień bez skrępowania przy ludziach... zapuściłam głębszego żurawia, żeby doczytać cały tytuł, co na tym penisie rosło a tam: Na rządowych posadach pensje wzrosły ![]() nosz erekcja pensji
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
c'nie? Fryzjera poproszę nex tajm coby potargał
![]() heloł bliźniaczko
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
czego wszystkim tu zgromadzonym życzymy ja dziś w kałflandzie pacze, a tu "Pieczeń pedalska' ...oczywiście była to "Pieczeń podlaska"
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

nawet z tym drewnem w środku 

Także nic sobie nie mogę zaplanować, bo zawsze się może okazać, że akurat mam być w pracy
tak to bym se powydawała kasy na przyjemności z czystym sumieniem a tak to z górki w mogiłkie

ale przeszły mi tak szybko jak przyszły - gdyż albowiem nie bawi mnie gdybanie o czymś co się najprawdopodobniej nie stanie, owszem poswięcam myśli temu jakby można odmeinić swoje życie w sposób realny, a póki nie mam szans na realizację to nie oddaję się gdybaniom - ot zamykam wizje, coby nie były źródłem frustracji, zmieniam nastawienie - dokłądnie to co Kam pisała - kwestia tego jak to na nas wpływa zależy od nas - mnie już to nei boli i nie spędza snu z powiek
bosz nie zasneu

widzę to