|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Wolę prosto!
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
W sumie to..dobrze jej tak :P
|
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
No raczej.
![]() Przydałoby się trochę grosza. Muszę się wziąć za wystawianie ciuchów na szafę. Mam w sumie ponad 50 ciuchów do wrzucenia. A jakby poszukać, to znajdzie się więcej.
|
|
#993 | ||||||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Jakie cienie na chwilę obecną uważasz za najlepsze pod względem pigmentacji? Cytat:
Ale może chociaż ten upoluje. Najgorsze są broznery typu- kolor na opakowaniu, a na twarzy tylko drobinki, bo i takie są Cytat:
Pewnie też dlatego, że bazy nie zawsze mi się chciało używać, a czasami czerwony lakier trudno schodzi z boków. No to wolałam zmyć na ile się dało i znowu nałożyć A poza tym, aż swojej ręki nie poznawałam bez pomalowanych paznokci Ostatnio jakąś słabą miałam wenę do malowania paznokci u rąk, dawałam tylko odżywkę i heja. Ale czasem człowiek lubi mieć odmianę. Cytat:
Oddasz im dzisiaj ostatnią kurtkę Jutro przyjdziesz po kromkę chleba zamkną Ci przed nosem furtkę i powiedzą chcesz chleba- to pracować trzeba Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wolę za gorąco, ale jasno niż chłodniej i noc od 15-16 ![]() Wow, gratuluję Teraz życzę wytrwałości w utrzymaniu tego. Cytat:
Ale jakiś podkład albo dwa to muszę przygarnąć, rozświetlacz the balm, bronzer może ewentualnie za jakiś czas. Ogólnie malowanie się nie sprawia mi za dużej radości- lubię efekt, ale machanie tymi pędzelkami traktuję jako 'nie chcem ale muszem' Może gdybym miała wizje fajnych makijaży to by mi się zmieniło, póki co nie. Ja znowu lubię sobie czytać składy, patrzeć czy balsam jest z czymś czy tylko tym pachnie, a ile się łacińskich nazw nauczyłam przy okazji Co jakie ma olejki itd. No a najbardziej jak mówiłam lubię polować na ładnie pachnące rzeczy- mogliby dawać testery maseł/balsamów swoją drogą- chociaż takie, żeby się powąchać dało ![]() Gdyby mi tak rozłożyli na wielkim stole niemacane produkty i mogłabym normalnie się tym maziać ( a nie szminką po dłoni) to wtedy chętnie Mogę cały dzień siedzieć. A na zakupy lubię chodzić sama i szybko wziąć czego mi trzeba- a w sumie im szybsze zakupy tym więcej biorę Bo jak się zastanowię to albo nie wezmę z półki albo na koniec ze 2 rzeczy odłożę, a na szybko to fru do koszyka i do kasy. -- idę coś jeszcze sprzątnąć, jak miałam zapał przedwczoraj i okna dwa machnęłam itd, tak teraz słabo z tym miłego wieczoru ![]() Jeszcze znowu nie ma odcinka prywatnej praktyki w tym tygodniu!
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-08 o 20:49 |
||||||||
|
|
|
#994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak pięknie mówią albo pomieszkać jakiś czas Cytat:
warto szukać fajne są jeszcze sypkie cienie w ogóle całą kolorówkę mają świetną teraz czaję się na kilka rzeczy jeszcze ![]() heh wiem o co chodzi....miałam taką koleżankę, która wiecznie imprezowała, kase na piwo wydawała itp a ja, że czasu na imprezy nie było, a że też jestem typ, który imprez nie lubi to jak później szłyśmy gdzieś połazić po sklepach i ja coś kupowałam to słyszałam "no wiesz, nie każdy ma tak dobrze, że się mu bluzka spodoba, karte wyciągnie i już!" trochę mnie zatkało, ale stwierdziłam, że nie będę z nią rozmawiać o takich rzeczach bo przecież co jej do tego na woli imprezy, ja co innego, tylko pretensje później były, że ja mam a ona niet dobrze, że już wyjechała
|
|
|
#995 | ||
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Równie dobrze mogę zapytać - jaki macie stosunek do ludzi, którzy robią sobie ogrzewanie podłogowe, w końcu jest tylu bezdomnych? Wyjdzie na to samo. Między ludźmi są i zawsze będą finansowe różnice, ale wolnoć Tomku w swoim domku. Zarobiłeś - wydaj tak, by być szczęśliwym. W końcu do grobu wszystkiego nie zabierzesz. Z dużym prawdopodobieństwem poruszyłam w Tobie czułą strunę, skoro wiele dziewczyn przy tym temacie też poczuło w Twoich wypowiedziach niezrozumienie okraszone odrobiną zazdrości. I wiesz co jeszcze dodam? Cytat:
Nie będę już cytować, ale zyskowa też dobrze podsumowała wydźwięk Twoich wypowiedzi. Niby nic, niby wszystko fajnie, ale drążysz temat w sposób momentami natarczywy, żadna odpowiedź Cię nie zaspokaja, wręcz każda niepasująca Cię podsyca... Tak samo zgadzam się na ten temat z kasiaj. Podoba mi się też post Lele. Przepraszam, ale dopiero weszłam do domu i musiałam dokończyć temat. Kiedy wy miałyście czas nastukać tyle stron
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę o takiej malutkiej wiszącej szafce ![]() Cytat:
ja jak złotówkę bym pożyczyła to nie zapomnę głupio by mi było
|
||
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie cienie z Lancome są po prostu zbyt delikatesowe ![]() A co do cieni i ich pigmentacji, ciężko mi to określić, ale bardzo mi podeszły cienie z Lime Crime i BH Cosmetics, a także Makeup Geek - to są najczęściej używane przeze mnie cienie O ile BH Cosmetics jest dostępne w Polsce, tak LC i MUG niekoniecznie...
|
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja tak mam z przehulaniem kasy na drobne przyjemności typu jedzenie i inne małe grzeszki a na poważniejsze zakupy mi szkoda :P
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, dopiero 15 rzeczy wrzuciłam, jeszcze tyyyyle przede mną.
|
|
#1003 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Tak, dziewczyny też, bo jak widać mam to samo zdanie co one
Chyba, że chodzi o to, że zakończyłaś ze swej strony tę widocznie nie rozwijającą się po Twej myśli dyskusję - zadaj to pytanie sobie (końcówka mojego posta o tym, że dopiero weszłam do domu od rana). W końcu to, że Ty ją zakończyłaś oznacza, że teraz nie musiałaś silić się na tanią złośliwość... Trzecia kwestia - to nie tylko post do Ciebie, to otwarte forum, a ja post skierowany jest też do dziewczyn, które wypowiadały się na ten temat (zarówno blogów jak i Twoich postów). Parafrazując - umiesz czytać?
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
Oprócz zyskowej i ciebie wszystkie dziewczyny wykazywały się dużym taktem, więc nie mów, że WY bo zdecydowanie odstajesz z kulturą osobistą... Żadna odpowiedź mnie nie zaspokaja? Próbowałam skończyć ten temat, ale znowu wyskakujesz z ewidentną prowokacją.
Absolutnie NIC z moich wypowiedzi nie zrozumiałaś, żal... Swoim zachowanie wykurzasz ludzi z forum tylko. |
|
|
|
#1005 |
|
w krainie snu i marzeń
|
dziewczyny skończcie już. proszę...
|
|
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pisały o temacie a Ty piszesz o mnie. Ile ty masz lat?13?
Mówisz,że odpowiedzi mne nie zadowalają to drążę tamat, na co odpowiedziałam, że już nie chciałam drążyć bo dziewczyny mnie przekonały do swoich opinie, to ty, że to otwarte forum i nie zakończę dyskusji od tak... ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Wybacz, nie chciałam do tego wracać, ale jeśli mnie ktoś tak prowokuje to nie mogę. |
|
|
|
#1007 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Czym przejawiłam brak kultury? Bo powiedziałam, że z Twoich postów czuć pewnego rodzaju zazdrość na zasadzie "bo on ma, a ja nie mam" (to, co widziały i inne dziewczyny) +mój komentarz do takiego zachowania ogólnie (nie widzę innego sensu podrzucania takiego tematu), a na niezbyt miłą z Twej strony odpowiedź, że widocznie uderzyłam w czuły punkt? Widocznie trzeba było tego nie zdradzać. Twoje "Czy Ty umiesz czytać?" to też objaw wyżyn kultury osobistej. Jak i zaglądanie innym do portfela. Nie oceniaj mnie swoją miarą. EOT. (Dla niekumatych End Of Topic) Nie prowokowałam Cię, wróciłam do domu i dokończyłam ze swej strony temat (nie mogłam wcześniej tego zrobić, nie było mnie w domu, a Twoja odpowiedź na mój post była mocno nieprzyjemna). W tym momencie to Ty prowokujesz. I nie, nie mam trzynastu lat... W dowód mi nie zaglądaj.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-11-08 o 21:17 |
|
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1009 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)A dziękuję. Jest ze mną od lat. Nawet nie pamiętam skąd pochodziła baza, którą troszeczkę przerobiłam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkim blogerkom życzę powodzenia w blogowaniu
|
|
|
|
|
#1011 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Moniak, wysłałam priva
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1013 |
|
Moderator
|
dzięki, póki co idzie bardzo dobrze
zaczęlam nosić sukienki co do balsamów - ja ostatanio oszalałam na punkcie bbw ) te zapachy!!! ja mam trochę luzu w pracy i codziennie śmigam z moim komputerkiem <3 |
|
|
|
#1014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak wpadnie trochę grosza, będę miała na nowe ciuchy. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
nieeee, zdecydowanie nie chce mi się czytać Waszych epopei
wybaczcie musicie tak gnać? za 3 dni będzie trzeba zakładać nową częśc wątku jak tak dalej pójdzie
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ha ha no nie mogę no,odkryłam pierwszy przypadek rozdwojenia jazni na moim blogu
ŻENUA. a statcounter nie kłamie...
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
Możecie się pośmiać, ale ta cała dyskusja kosztowała mnie na prawdę DUŻO stresu i jest mi MEGA przykro, więc po prostu to forum nie jest dla mnie. Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
#1018 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dziś miałam odrobinkę luzu - bo szłam dopiero na 9.30 - i "prasówkę", a potem wróciłam do domu po 19 i to w sumie tylko dlatego, że mnie znajoma ze swoim chłopakiem podwieźli. Autobusem pewnie dotoczyłabym się na 20...
|
#1019 | |
|
Moderator
|
Dziewczyny, dajcie spokój, ja już się może nie będę wypowiadała, choć mnie korci.
Powiem tylko, że nie każda z nas może być z wizażem na bieżąco (praca, szkoła i inne zajęcia) i nie dziwię się nicRu że chciała się ustosunkować, wypowiedzieć bo w końcu to forum i to że dla jednej osoby to koniec dyskusji rzadko kiedy znaczy że dla innych to także jej koniec.. pozwólmy każdemu się wypowiedzieć... niestety, wchodząc na forum, gdzie ścierają się ludzie o różnych osobowościach musimy się liczyć z tym, że znajdą się tacy o odmiennym niż nasze zdaniu... ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
aż sobie skreena ze statcountera zrobiłam. nie chciałam lasce wsi robić(a mogłabym...
) i odpisałam jej do anonimowego komentarza
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.

W sumie to..dobrze jej tak :P

takich, że nie wychodzę bez pomalowanych