Wakacyjne Mamy 2012 - część IV - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-08, 20:57   #541
nitka_88
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV

Hej Nie mam siły... Najpierw byliśmy z małym na mieście, zrobić mu zdjęcia do paszportu i pochodzić sobie po sklepach, a potem wyskoczyłam z koleżankami na babskie pogaduchy przy kawie i tak nam się dobrze plotkowało, że wróciłam do domu po 5h
Faaaajnie tak.... ubrać się ładnie, podmalować i łapać męskie spojrzenia

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 20:57   #542
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Wiem , ale chciałam dać szansę Ciastkowi.

córy.
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 20:57   #543
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
irmusia oby infekcja szybko sie wyleczyła!

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
dał radę Skarbek wciąz sobie uświadamiam jak mocno go kocham
:
och!
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 21:00   #544
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
fajnie
Stary 2012-11-08, 21:00   #545
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Wiem , ale chciałam dać szansę Ciastkowi.

córy.
widze ze macie z emnie polew

no to se ide

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 21:00   #546
Soleilka
Zakorzenienie

Dzięki za odpowiedzi ws chipsów

Fabi właśnie lizał jabłko, które jadłam. Płakał, bo też chciał W dodatku dłubał w nim palcami i trochę mu zostało na palcach, ale je oblizywał Głodomór z niego

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 21:04   #547
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Fabi właśnie lizał jabłko, które jadłam. Płakał, bo też chciał W dodatku dłubał w nim palcami i trochę mu zostało na palcach, ale je oblizywał Głodomór z niego
jak słodko
Ja dziś jadłam zapiekankę ziemniaczaną, a mąż trzymał Leosia na kolanach. Mały patrzył na mój talerz z takim zainteresowaniem, że coś niesamowitego
Już się nie mogę doczekać, kiedy zacznie sięgać po jedzonko.
Stary 2012-11-08, 21:05   #548
blueberry88
Zakorzenienie

Padam, a nauka leży

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Blue jesteś świetna ! Dziękujemy z Igunią za sukienusie
Tylko powiedz prawdę, czy pasuje?

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
hej mala spi wiec mialam chwile nadrobic.
A wiec bylysmy u lekarza, waga stoi w miejscu czyl;i tak samo jak we wtorek w bodziaku 7.04kg.
Gardelko jasne, uszka w porzadku.
Ona powiedziala ze jakbym jej nie powiedziala ze Amelka nie je i wymiotuje to by nie wiedziala ze dziecku cos dolega, jest pogodna usmiecha sie.
Ale nosek jednak zalega i ona obstawia ze to przez wydzieline ktora splywa jej do gardelka wystepuje odruch wymiotny no i brak apetytu.
No i te wymioty rano to mowila ze za duzo zjadla w nocy bo jej sie zoladek pewnie troche skurczyl jak mniej jadla i nagle dostala 180 i po prostu zoladek nie umial sobie z tym poradzic, kazala dawac troszke mniej a ewentualnie czesciej jesli bedzie chcialoa jesc..
MOwila ze ewentualnie jezeli nie bedzie chciala pic sprobowac kleiku ryzpowego, jelitowki nie obstawia bo by byla biegunka...
Sama juz nie wiem co myslec,
pytalam o nadmiar bodzcow, w sensie duzo ludzi nowe twarze, mowila ze watpi bo mala jest bardzo komunikatywna i lubi jak sie jej poswieca uwage()cala wizyte sie usmiechala do doktorki i lapala ja za palce jak ta ja badala) wiec po prostu chyba musze przeczekac...
To dobre wiadomości wg mnie Trzymam , żeby już jutro było lepiej.

Cytat:
dziewczyny czy uzywa ktoras pampków pampers zielonych? ja kupilam na spróbowanie, ładnie pachną. narazie tyle moge powiedziec
Tak, są najlepsze - razem z Premium Care.
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 21:09   #549
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

no to se ide
Ciastek mi sie podoba twoja kompozycja tak szczerz ejakbys jechał to nie pomyślałabym że cos tam majstrowałaś bo wygląda jak częśc od wózka z resztą jak przyjda mrozy to może też to zastosuję
Cytat:
haha moż ejuz jest gotowy jak to piszą w tej mądrej książce
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
jak słodko
Ja dziś jadłam zapiekankę ziemniaczaną, a mąż trzymał Leosia na kolanach. Mały patrzył na mój talerz z takim zainteresowaniem, że coś niesamowitego
Jaś tez tak patrzy, wtedy jest błoga cisza
Stary 2012-11-08, 21:15   #550
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
smiej się

oj ja czułam, a na swoje neiszczeście byłam w obcisłej kiecce

dał radę Skarbek wciąz sobie uświadamiam jak mocno go kocham

własnie przyjechała do nas przyszła bratowa z Krakowa i przywiosła mi pyszne ciacho z cupcakecorner
Moja koleżanka chodziła do studium pracowników socjalnych i mieli praktyki w więzieniu w Krakowie To dopiero była jazda. Bo na praktykach były same laski (w tej szkole chyba było 4 chłopaków).
Z takich fajnych historii to na studiach byłam na wycieczce w kopalni węgla kamiennego. W działającej kopalni. No i wzięli nas na dół i prowadzili na przodek. A wiadomo - komunikacja odbywa się radiowęzłem i co jakiś kawałek są głośniki żeby wszyscy słyszeli. No i idziemy na ten przodek i w tym celu była prośba od kolesia, który nas prowadził żeby jakieś tam maszyny wyłączyć żeby nam się nic nie stało. I słyszymy taki dialog przez te głośniki:
- ty pajacu, co żeś wyłączył ten podajnik?
na co pada odpowiedź:
- bo se inżynier du.py na wycieczkę prowadzi i kazał
Koleś się zrobił purpurowy A ja studiowałam na AGH ale na mojej specjalizacji na 23 osoby było 4 facetów

W obcisłej kiecce do więzienia? Odważna...

Ja też za każdym razem jak patrzę na Kubusia to uświadamiam sobie, że jest całym światem

Smacznego

Cytat:
ja tak ostatnio myslalam czy mmoje dziecko taki zmarzluch jest wykatkowy czy jak? jak posżłam kiedys bez oslonki to dosc ze jej Wiatr przeszkadzał to jeszcz emiala lodowate rece i nie zaciely karczek. A nie bylo tak zimno. wiec oslonke mam zawsze. Nie koniecznie gryubszy kocyk ale oslonke mam.
a jak bym miala bude spuscic to juz wpogole sobie tego nie wyobrazam
czasem mi sie zdaje ze moje dziecko sie z esoba piesci ale przeciez Ona taka mała ze chyba nie kuma co to takiego. I skoro Jej zimno tzn ze zimno, nie? a ja jako matka musze reagowac wbrew wszytskim opiniom
Weź się nie przejmuj opiniami innych.
Jak mówi stare powiedzenie - ludzie mają mieć prawo do własnego zdania, a ja mam prawo mieć je w du.pie.
Więc rób tak żeby Tobie i Rozalce było dobrze. Każde dziecko inaczej odczuwa i tyle. U mnie była kuzynka z synem o 3 tyg. starszym niż Kuba (ten co waży 8,8kg). Mój był w body z krótkim, koszulce z długim, spodniach i skarpetkach, a tamten miał na sobie ciepły dres, a pod spodem body z długim rękawem i rajstopy. Kuba by się darł że mu gorąco, a tamten słodko spał bo mu było przyjemnie

http://fajnamama.pl/suwaczki/kjxyg8y.png
wvictoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 21:15   #551
houserka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Kuba wykąpany, najedzony i od godziny śpi Pewnie najbliższa pobudka będzie w okolicach 3.
zazdroszę... moja też jakoś od 19 śpi , ale pobudka będzie około północy. Wczoraj dałam jej do 100 ml mleka 1 łyżkę kleiku ryżowego, ale to nic nie dało. Dziś dałam 2 łyż. ale było za gęste, a łyżeczką ją karmić - to trwałoby to godzinę.
I nie wiem co jej się stało, ale Pola nie lubi się kapać już. Przynajmniej przez te 3 ostatnie kąpiele, a zawsze lubiła. Już nawet ją kąpiemy przez to co 2.dzień. Mam nadzieje, że to chwilowe.
houserka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 21:16   #552
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:

no to se ide
A ja to rozumiem
Dziś jak raz zawiało, to Mała zrobiła taaaką przerażoną minę Mimo osłonki.
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 21:22   #553
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Jaś tez tak patrzy, wtedy jest błoga cisza
u nas też I buzia szeroko otwarta
Stary 2012-11-08, 21:22   #554
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Przepraszam, że tak bez nadrabiania ale sił dziś brak... Może wy macie jakiś pomysł co mogę zrobić. Chodzi o to, że mała strasznie się rzuca przez sen ale to do tego stopnia ze aż całe łóżeczko turystyczne się buja. Jak wezmę ją do siebie jest to samo. Zaczyna się ok 2 w nocy i tak do karmienia (dziś przed 4), potem ciężko jej zasnąć a po godzinie znów się rzuca. Odstawiłam proszki które dostawała na wyciszenie ale po nich było niewiele spokojniej jak teraz obserwuje. Poza tym ciągle mamy dużo śluzu w kupce i to też mnie niepokoi (nabiału nie jem więc to raczej nie to).
I jeszcze jedno - może któraś używała huggiesow 2 a teraz pampersów AB 3? Bo jestem ciekawa jaka jest różnica w wielkości.
Karmelku pojęcia nie mam skąd to rzucanie się. Ale współczuję... Moja od paru dni jęczy. Nie płacze, tylko jęczy jakby gazy jej dokuczały, sama nie wiem...

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
ja od dziś zaczęłam trening Ewy Chodakowskiej,zaczęłam od SKALPELA i udało mi się zrobić 20 z 40min ale się napaliłam bo efekty tego treningu takie muszę z 5 kg zrzucić
za trening! Zrzucać to Ty nie masz z czego! No ale, ja ma podobnie, bo ważę 54 kg (tyle co przed ciążą) a chcę ważyć 51
lubię chudość

Cytat:
a ja jako matka musze reagowac wbrew wszytskim opiniom
zgadzam się! intuicja matki to podstawa, sama sie o tym przekonałam, ze zrobiłam błąd nie ufając swoim przeczuciom!!!

Cytat:
oj dawno tego nie zaznałam.... kiedyś było zupełnie inaczej

Cytat:
ja też! tylko to mleko i mleko
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 21:27   #555
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
lubię chudość

ja też! tylko to mleko i mleko
ad1. Ja też
ad2. Nooo-nuuuda!
Stary 2012-11-08, 21:31   #556
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
jak słodko
Też się nie mogę doczekać Tego słodkiego upaćkania
Cytat:
haha moż ejuz jest gotowy jak to piszą w tej mądrej książce
Możliwe Ale czekam aż będzie sam siedział

Poproszę o wielkie kciuki jutro za TŻ idzie na rozmowę o pracę, moja mama załatwiła

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Maciejko pytałaś o pampki. Ja Active Baby kupowałam zawsze w pojedynczym opakowaniu bodajże 56 sztuk i płaciłam w promocji 35 zł?

Bloguję
Stary 2012-11-08, 21:34   #557
agunia82
Zakorzenienie

matko co za dzień nie dość, że cały dzień była maruda, to i jeszcze wieczorem, najpierw jak przyszła pora spania to ona stwierdziła, że to pora zabawy, chichrała się, pierdziała ustami, zaczepiała jak mogła, a potem chociaż była zmęczona nie chciała zasnąć sama w łóżeczku jak zawsze, trzeba było ją bujać na rączkach :/

dziękujemy wszystkim za brawa dla Luśki

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Trchę nadrobilam ale mi poucinalo
U nas troche zmian..mala ma najprawdopodobniej AZS - ale jeszcze nie dokonca jest to stwierdzone..w kazdym razie od 6 tyg zycia ma problemy ze skroka i nic nie pomaga:|( ciagle sie drapie bidulka moja..do tego trace pokarm i zaczelam ja dokarmiac- i na to mleko tez ma chyba uczulenie. Rece mi opadaja naprawde...jutro kolejna wizyta u lekarza....

moja tez dzisiaj ma taki dzien, je kazdorazowalo 70-80ml zamiast 150
ojej, bidulka

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
a u nas dziś tak samo i to kilkanaście razy wcześniej też się odwracał tylko nie umiał wyciągnąć z pod brzuszka jednej rączki, dziś to opanował i namiętnie ćwiczył
no brawo
Luśka się od paru dni bardzo wyginała, żeby się przekręcić na bok. W końcu zaczęło jej się to udawać, a dzisiaj to już takie wygibasy wyczyniała, że wiedziałam, że przekręcenie się na brzuch to kwestia chwil
teraz nawet jak leży w bujaczku, to przekręca się na bok i jednocześnie wygina mocno do tyłu próbując złapać brzeg leżaczka, który ma nad głową. A jaka skupiona wielce jest przy tym i zawzięta

Cytat:
Leon tez tak czasem ma
hehe nasze gwiazdy

Cytat:
Napisane przez houserka Pokaż wiadomość
aguniamoja wczoraj leżąc na macie obróciła się z pleców na brzuch, też pierwszy raz. Zwykle na macie jak ją położe to przeważnie od razu się obraca na bok i obserwuje wszystko tylko nie zabawki na górze
no to

Cytat:
a na przyklad dzis jak szlam t widzialam dziewczyne szla z wozkiem i miala pielucha zakryty caly otwór w wozku. Nie widziala ani dziecka ani nic. Ja zawsz emam od gory odkryte miejwiecej tak jak an zdjeciu to jest prawie ze maksymalnie. Ale i tak odslaniam srodek ze jest taki łuk i ja widz emałą ona mnie ale jej ni wieje
tylko z drugiej strony, to pielucha przepuszcza więcej powietrza niż kocyk. Ja tak latem często zakładałam pieluchę, bo parasolki do wózka nie miałam a jakoś musiałam ją od słońca osłonić
u nas w wózku jak się budę na maksa rozłoży i założy osłonkę, to zostaje niewielki otwór tylko więc raczej nie będę miała potrzeby kombinować co w duże wietrzysko zrobić. Chociaż jak temperatura będzie oscylować w okolicy 0 stopni już, to w duży wiatr raczej wychodzić nie będę

Cytat:
no proszę, szaleństwo

Sol trzymam mocno!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 21:36   #558
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Padam, a nauka leży
.
no dobra czego się tam uczysz? z czego robisz mgr?
Cytat:
Dzięki za odpowiedzi ws chipsów

u mnie tez dziś było lizanie a właściwie ssanie jabłka, chwycił mnie za rękę, odsuwał jabłko patrzył i znów przysuwał i ssał, a potem patrzył jak zaczarowany jak ja je zjadałam, niedobra mama
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 21:39   #559
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Co ma zrobić mężczyzna, aby zrozumieć ciężarną kobietę? Instrukcja - krok po kroku:

1-3 miesiąc

1. Każdego wieczora organizuj sobie zatrucie - na przykład zjedz przeterminowaną rybę i popij mlekiem. Później dowiesz się, po co.
2. Następnego ranka wstań, weź pigułkę nasenną i idź do pracy. Jeśli rzeczywiście bardzo źle się czujesz - zostań w domu, ale nie zapomnij posprzątać i ugotuj obiad.
3. Do kostek u nóg przywiąż woreczki z piaskiem - po półtora kilograma na każdą nogę.
4. Przed wyjściem włóż do kieszeni koszuli zdechłą mysz i nie wyjmuj jej!
5. Tego nie jedz, nie wolno ci. Tego też. I tego. Najlepiej zjedz jabłko.
6. Powaliło cię? Rzuć te papierosy! Coca-colę, piwo i inne napoje gazowane też!
7. Usiądź wygodnie i zjedz jogurt. Jeśli nie masz ochoty - to chociaż trochę.
8. Zwymiotowałeś? Posprzątaj po sobie. Nie wołaj żony - jest zajęta.
9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Muszą zrobić niezbędne badania.
10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa.

3-6 miesiąc

1.Do brzucha przywiąż materac z wodą.
2. Gdy się ubierasz - nie odwiązuj go, nawet, gdy próbujesz wciągnąć buty.
3. Śpij również z materacem. Jak to, JAK? Na boku!
4. Nie zapomnij rano zażyć pigułki nasennej.
5. A przed wyjściem do pracy - wypij litr wody.
6. Przed pójściem spać również wypij litr wody i weź tabletkę moczopędną.
7. Do nosa włóż wacik, tak, aby powietrze przechodziło, ale odczuwało się lekką duszność. Wacik noś stale.
8. Masz duszności? Otwórz okno - niektórym pomaga.
9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, PO CO? Zrobić niezbędne badania. Co z tego, że już robiłeś?
10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Materaca nie odwiązuj!

6-9 miesiąc

1. Każdego ranka siadaj na fotel obrotowy i kręć się przez 10 minut. Gdy już organizm odmówi Ci całkowicie współpracy - wstań i szykuj się do pracy. No co ty, kręci ci się w głowie? Współczuję, to na pewno minie.
2. Dolej wody do materaca.
3. Wypij coś moczopędnego, a w pracy wypijaj szklankę wody co godzinę.
4. Postaraj się nie opuszczać miejsca pracy zbyt często. Bądź czujny i dyspozycyjny przez cały dzień. Jeśli przychodzi ci to z łatwością - weź dodatkową pigułkę nasenną.
5. Zwiększ również wagę woreczków z piaskiem, które masz przywiązane do nóg - do 2 kilogramów każdy.
6. Wieczorem, nie odwiązując materaca, połóż się do łóżka i bądź perfekcyjnym, namiętnym kochankiem!
7. Jeśli wydaje ci się, że twoja żona interesuje się innymi mężczyznami - pozostań wspaniałomyślny i wybaczający.
8. Poświęcaj żonie więcej czasu i uwagi. Wyobraź sobie, że jej też jest ciężko!
9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Po to samo, co zawsze - niezbędne badania.
10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Oczywiście, że z materacem, co za pytanie?

The end

No, dobra, żartowaliśmy, wiemy, że jest to niemożliwe do wykonania. Po prostu odwiedź po raz dwudziesty znajomego proktologa, niech włoży Ci pomarańczę... już on wie, gdzie. Teraz oddychaj głęboko i mocno przyj. Udało się uwolnić od pomarańczy? Wyśmienicie! Możesz już pozbyć się zdechłej myszy i odwiązać materac.
Leje

Bloguję
Stary 2012-11-08, 21:40   #560
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Poproszę o wielkie kciuki jutro za TŻ idzie na rozmowę o pracę, moja mama załatwiła[COLOR=Silver]
trzymam mocno!
Stary 2012-11-08, 21:42   #561
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
matko co za dzień nie dość, że cały dzień była maruda, to i jeszcze wieczorem, najpierw jak przyszła pora spania to ona stwierdziła, że to pora zabawy, chichrała się, pierdziała ustami, zaczepiała jak mogła, a potem chociaż była zmęczona nie chciała zasnąć sama w łóżeczku jak zawsze, trzeba było ją bujać na rączkach :/

tylko z drugiej strony, to pielucha przepuszcza więcej powietrza niż kocyk. Ja tak latem często zakładałam pieluchę, bo parasolki do wózka nie miałam a jakoś musiałam ją od słońca osłonić
u nas w wózku jak się budę na maksa rozłoży i założy osłonkę, to zostaje niewielki otwór tylko więc raczej nie będę miała potrzeby kombinować co w duże wietrzysko zrobić. Chociaż jak temperatura będzie oscylować w okolicy 0 stopni już, to w duży wiatr raczej wychodzić nie będę
współczuję u nas tez problemy ze spaniem i to nie tylko wieczorem:/

pieluchę w lecie też zakładałam właśnie na słońce, nie widzę w tym nic złego, no może nie wygląda to za pięknie więc w końcu kupiłam parasolkę ale z tym to jeszcze więcej cackania
Stary 2012-11-08, 21:43   #562
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Moja koleżanka chodziła do studium pracowników socjalnych i mieli praktyki w więzieniu w Krakowie To dopiero była jazda. Bo na praktykach były same laski (w tej szkole chyba było 4 chłopaków).
Z takich fajnych historii to na studiach byłam na wycieczce w kopalni węgla kamiennego. W działającej kopalni. No i wzięli nas na dół i prowadzili na przodek. A wiadomo - komunikacja odbywa się radiowęzłem i co jakiś kawałek są głośniki żeby wszyscy słyszeli. No i idziemy na ten przodek i w tym celu była prośba od kolesia, który nas prowadził żeby jakieś tam maszyny wyłączyć żeby nam się nic nie stało. I słyszymy taki dialog przez te głośniki:
- ty pajacu, co żeś wyłączył ten podajnik?
na co pada odpowiedź:
- bo se inżynier du.py na wycieczkę prowadzi i kazał
Koleś się zrobił purpurowy A ja studiowałam na AGH ale na mojej specjalizacji na 23 osoby było 4 facetów

W obcisłej kiecce do więzienia? Odważna...

Ja też za każdym razem jak patrzę na Kubusia to uświadamiam sobie, że jest całym światem
dobre
Cytat:
u nas też I buzia szeroko otwarta

Cytat:
Możliwe Ale czekam aż będzie sam siedział

Poproszę o wielkie kciuki jutro za TŻ idzie na rozmowę o pracę, moja mama załatwiła
aha kciuki dla TZ ta
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
no to dzień nieciekawy
Cytat:
u mnie tez dziś było lizanie a właściwie ssanie jabłka, chwycił mnie za rękę, odsuwał jabłko patrzył i znów przysuwał i ssał, a potem patrzył jak zaczarowany jak ja je zjadałam, niedobra mama
Stary 2012-11-08, 21:44   #563
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
Poproszę o wielkie kciuki jutro za TŻ idzie na rozmowę o pracę, moja
i dla tż i dla znajomości mamy
Stary 2012-11-08, 21:44   #564
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Leje

sporo w tym prawdy
Stary 2012-11-08, 21:45   #565
Soleilka
Zakorzenienie

Dziękuję za kciukasy

Ale piękne mieszkanie http://vanilladecor.blogspot.com/201...nym-stylu.html

Bloguję
Stary 2012-11-08, 21:46   #566
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
Leje
czytałam to tż jak jeszcze byłam w ciąży, stwierdził że większych głupot dawno nie słyszał zero zrozumienia
Stary 2012-11-08, 21:56   #567
Maciejka__
Zakorzenienie

za życzenia i gratulacje dla mojej dużej córy.

Zamiast 1/3 tortu dostała 3 łyżeczki marchewki.
Ze 3 razy zrobiła dziwną minkę, ale wydaje mi się, że całość zjadla dość chętnie. W każdym razie nie opluła mnie, jak ja swoją rodzicielkę.
Ponieważ krótko po marchewce upomniała się o mleczko, to ulała mleczkiem z marchewką i obawiam się, że to jeszcze nie koniec atrakcji.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 21:56   #568
nitka_88
Zadomowienie

Sol, za Tż'ta!

Dobranoc

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 22:02   #569
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Leje
znam to

Cytat:
współczuję u nas tez problemy ze spaniem i to nie tylko wieczorem:/
aaa o spaniu w dzień to ja już wolę nie pisać

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 22:03   #570
Soleilka
Zakorzenienie

Wanilka, Aga a może macie skok?

Bloguję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości