![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
hej piękne i pachnące
![]() pobieżnie przeczytałam co naprodukowałyście podczas mojej nieobecności muszę naprawdę muszę ochrzanić switeziankę kochana nie rozumiem wielu rzeczy które piszesz np. dlaczegonapisałaś że musisz trzymać nerwy na wodzy??? toć jak czujesz że musisz mu wygarnąć cało prawdę wrzeszcząc mu w twarz to powinnaś tak zrobić....Z tego co pisesz to ten facet może nie zdaje sobie sprawy a Twoich uczuć, potrzeb, napisałaś,że on cały czas mówi że sa ważniejsze sptawy, jeśli widzi że Ty nie reagujesz to dajesz mu komunikat że podzielasz jego opinię...Cholera jasna powiedz mu w końcu że nie ma ważniejszych spraw, że Wy jesteście najważniejsi,i do diabła ciężkiego nie trzymaj nerwów na wodzy ,tylko wyrzuć to z siebie .....Niech on dowie sioę wszystkiego co czujesz, jeśli nadal będzie utrzymywał że jest coś ważniejszego niż Ty, to będzie znak że nie chce być z Tobą,... trzymam za Ciebie kciuki, nie daj się , ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Zakorzenienie
|
witaj Nesko
![]() Switezianko, ja jako najstarsza w wątku mOwię Ci: szkoda czasu jesteś mądra, piękna i młoda, życie jest tu i teraz - szkoda czasu pa pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sabbath, jeśli chodzi o mówienie mu, że Switezianka nie ma ochoty czy czasu go widzieć, nie miałam tu na myśli unikania ![]() P.S. Switezianko kochana mam nadzieję że się nie obrazisz, że piszę o Tobie w 3 osobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Zadomowienie
|
Kochane gdzie Wy wszystkie jesteście
![]() Wiem,wiem,że pracujecie ale tyle godzin mineło i zadna z Was Skarby Moje nie zajrzała ![]() Switezianko jak sie czujesz? Masz jeszcze dostep do komputera czy poszłas do lekarza. Jak samopoczucie? Pamietaj! to Ty jesteś najważniejsza,masz być szczęśliwa i radosna. ![]() ![]()
#3005 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Kochane,wpadam tylko na chwilę, bowiem sytuacja była podobna jak u Dorinki - padł cały net w firmie.
Sabbath Kochana puściłam Ci smsa. Sabbath Kochana, wszystko co napisalaś Moja Kochana jest zgodne z prawdą. Wierz mi Droga Czarowniczko, że te 2 dni wcale nie będa upojne. To raczej poczucie obowiązku pzryjęcia kogos znajomego we własnym domu. Wiele sie we mnie zmieniło dzieki Wam. Nie wierzę juz w siebie - tarfnie to oceniłas Kochana, bowiem pzrez wiele lat staran nic nie udało mi sie osiągnąc i bardziej za ten stan rzeczy winie siebie niz kogos innego. Nie chce sie umartwiac i dodatkowo angażowac Was w swoje problemy, ale taka juz jestem. Sabbath Kochana, byc może minełam już swoje szczęście, a może to ono mnie omineło. Pzrez ostatnie lata nie miałam czasu pomyslec o sobie. Doprawdy chce to zmienic, ale najpierw musze wyprostowac wiele życiowych spraw, znaleźć godne lokum dla siebie - pzrede wszystkim, odetchnąc normalnością życia, pcozuc jego świeżośc i powiew, dzięki Wam zaczęłam wierzyc, że być moż ejeszcze nie jest za późno |
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Wtajemniczenie
|
Nesko Kochana,
ja już wiele razy mowiłam mu o nas, wiele razy wykrzyczałam prosto w twarz że marnuje naszą życiowa szansę. Widac dla niego są ważniejsze priorytety i ja juz nie jestem w stanie ich zmienić. Jego głownym argumentem jest koniecznośc zarabiania na nas pieniędzy, tylko co mi po pieniądzach, ktore kiedys będa, gdy juz nie będzie nas - bowiem nie mam zamiaru czekac w nieskończonośc. Całuję Cię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Wtajemniczenie
|
Taka Taka Kochana,
wiem, że życie jest zbyt krotkie na rozważanie takich problemów. Nieubłagalnie ucieka, ale mnie nie spoyka narzie nic dobrego, mimo tego nie poddaję się. Chcę wierzyc, że będzie lepiej. Dlatego z aTwoją radą Kochana, nosze glowę podniesiona do góry - może dlatego nie zauważam, gdy ktoś mnie mija....... Caluję Cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana,
o nic sie nie obrażam. Wasze rady sa dla mnie najcenniejsze na świecie, bowiem wiem, że płyną prosto z serca. Wiem też, że doskonale mnie juz znacie, bowiem w takiej formie niewiele uda sie ukryc z ludzkiej osobowości. Waszych rad Moje Kochane, nie traktuję wcale jako strzałów z grubiej rury, a wręcz przeciwnie zaczynam z nich korzystac i patrzę juz inaczej na świat. czekam teraz na kogoś, kto pozwoli mi zachowac się tak jak radzicie, ale to musi byc wyjatkowy facet. trudno możecie mnie zjechcać juz tak mam Kochana. Całuję Cie bardoz cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana,
będe pamiętac o twoich słowach i o ciepłym wsparciu. Myśl o Was będzie mi dodawała otuchy. Żałuję, że pzrze awarie neta nie mogłysmy pogadać. teraz uciekam do lekarza. Prosze Was myślcie o mnie ciepło i wspierajcie mnie mentalnie Moje Kochane pPrzyjaciółki. Wrocę do was jak tylko będę mogła. Bardzo licze na Wasze pozytywne mysli. Całuję was bardoz mocno i dziekuję, ż ejesteście - tak blisko i takie niezawodne i niezastapione. Trzymajcie się ciepło |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czarowniczki kochane, muszę zaraz uciekać, do jutra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Zadomowienie
|
Switezianko kochana wysłalam PW.
Ty Kochana wiesz co ja myśle na ten temat,już tyle razy pisalam i tu i na innym wątku. Całym serduchem pragnę abys ułożyła sobie to wszystko i była najszczęśliwsza pod słońcem. ![]() Całuje Cie mocno ![]() Zdrowiej szybko i wracaj do nas jeszcze szybciej. ![]()
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane Czarowniczki!!!
![]() Dziękuję Wam - Maro - za miłe słowa pocieszenia (kilka stron wstecz ![]() Jeśli chodzi o książkę Cialdiniego to mam ją w swoim księgozbiorze ![]() ![]() Switezianko, trzymam za Ciebie kciuki. Odpoczywaj kochana, bo pracujesz chyba ponad siły. Sabbatku, TY mi strasznie przypominasz moją Przyjaciółkę. Kiedy czytam CIebie to jakby ją słyszała. Trzeźwa ocena sytuacji, jasne, logiczne i mądre rady. Gorzej tylko z wprowadzeniem ich w życie...czasami. Dlatego wiem, że Świteziance trudno jest postąpić zgodnie z Twoimi radami, bo trochę ją rozumiem. Ja też czasami nie potrafię być twardą babką. I zawsze ktoś mnie musi stawiać do pionu, wspierać i dodawać otuchy i wiary we własne siły. Kobitki, ja ostatnio mam dużo pracy, ledwo się wyrabiam, więc nie będę mogła tak często do Was zaglądać (tym bardizej że w pracy muszę drastycznie ograniczyć korzystanie z internetu w celach.... hmm.. rozrywkowych). Ale będę Was odwiedzać w każdej wolnej chwili. Pozdrawiam Was cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Wiedźma
|
Oj Lewku, Lewku...
Moje rady są takie mądre, że sama mam problem z postępowaniem według nich. ![]() Bo co innego wiedzieć, co jest właściwe, a zupełnie co innego być w stanie to zrobić. Zawsze łatwiej radzić, kiedy patrzy się na problem z zewnątrz. Prawda? Dlatego wcale nie potępiam, ani nie krytukuję Świtezianki. Ja nawet świetnie ją rozumiem! Tylko piorun kulisty we mnie wali, kiedy widzę, jak osoby tak wartościowe i pełne zalet jak Ona męczą się i cierpią nie za swoje winy! Okropnie mnie to wkurza. Sytuacja - w żadnym razie nie Świtezianka, która jest ofirą własnego idealizmu i empatii. Dziewczynie należy się szczęście, solidny kawał tortu życia i mam nadzieję; nie - ja jestem przekonana, że w końcu MUSI go dostać. Smacznego Kochana Świtezianko!
#3014 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() gdzie jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczyny kochane
![]() Toogro wysłałam zdjęcia przed chwilą raz jeszcze, a Twoich też nie dostałam ??? Ostatnio mam mniej czasu mam na pogawędki z Wami, nawet nie mam kiedy wczytać się w Wasze posty dokładnie, coś wychwyciłam, że Świteziankę złapała choróbsko ![]() ![]() Swoją drogą to poleżałabym sobie w łóżeczku z książką, albo ciekawym filmem na DVD. I w jednym i drugim mam ogromne zaległości, niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Zadomowienie
|
Witam kochane Czarowniczki
![]() Właśnie Dorinko ,zawsze tego czasu brakuje.Ucieka szybko......i mi teraz go brakuje ale wpadam do Was aby zobaczyć co u Was kochane słychac ![]()
#3017 |
Zakorzenienie
|
wiecie co nie mam już siły, nie wiem co zrobić mam alergi na pyłki leki przeciw alergiczne jakoś wcale na mnie nie działają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zadomowienie
|
Witam dzis dopiero się dopchałam do kompa.Dorinko narescie fotki dostłam,,,,tylko się tak zastanawiam z czego Ty kochana się odchudzasz??
Swoje wysłałam jescze raz do Ciebie. Dzis nie mam zadnych planow,,,miałam isc na przegląd skelpow,,ale mam lenia,,,zimno u nas,,,,, Widzę,ze Nika tylko na dyzurze. Mam nadzieję,ze Switeziance się wszystko ułozy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Zakorzenienie
|
Toogro cieszę się, że w końcu masz zdjęcia, zaraz obejrzę Twoje
![]() Niko jak dietka, w kltórej Ty fazie jesteś? CHyba już w II, czy wprowadziłaś nowe produkty? |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wcześniej zjadlam pączka. ![]() ![]() Ale chyba będę musiała od poczatku zacząć.Czytałam na dietetyce że dziewczyny tak robią ![]() Toogra leniuchu,ruszaj na sklepy.Jeszcze sa ostatnie wyprzedaż .Może zlapiesz jakiś ciekawy kąsek ![]() Nesko,Słoneczko ![]() noskiem cieknącym ![]() Syn ma alergię na trawe i pomimo leków, są dni że jak jest nasilenie to nie wychodzi z domu. Dwa lata temu musiał z obozu sportowego wrócić ![]() Spali w namiotach w lesie na jakiejś polanie.Musieliśmy jechać po Niego.
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
Nikuś alergia jest okropna ja nie mam za bardzo nasilonej podobno,ale i tak jest dla mnie tragicznie, dziś zastosowałam steryd do nosa, alergolog powiedział że raczej nie powinnam go stosować ze względu na cienką śluzówkę w nosie,ale i tak muszę go stosować bo aleric nie działa, nie moge oddychać, jak zmniejszy się pylenie odstawię steryda i wrócę do tabletek najwyżej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mojemu mężowi i córce pomogły kiedyś szczepionki, teraz niestety zapomnieli, więc będą kichać i smarkać (te szczepionki robi się chyba jakoś wcześniej i teraz jest już za późno) całuję wszystkie chude odchudzaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam problem, bo mam uczulenie na jajka I od soboty ich nie jem, nad czym boleję. A kolejny problem jaki pojawił się od kilku dni to-wypróżnienia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Zadomowienie
|
Dorinka Ty sobie nie zartuj tylko marsz do lekarza,,,paskudne chorobska teraz panują.
O alergiach niestety nic nie moge powiedziec,,bo się nie znam, Sabbath,,a jak z twoim zdrowkiem??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Zakorzenienie
|
Dorinko, ja nie wiem do końca na czym polega ta dieta, ale może za mało jesz błonnika (wszystkie warzywa - a szczeglnie zielone, bo owoce w tej diecie chyba odpadają i np. otręby - węglowodany z otrąb są prawie wogóle niewchłanialne więc jak najbardziej wskazane)
i jeszcze jedno - duuuużo wody mineralnej u mnie świetnie działa kiszona kapusta, tak świetnie, że raczej jej unikam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zadomowienie
|
Dorinko,Skarbie mój Chudziutki ,te pierożki to sama robisz
![]() ![]() Taka taka witaj ![]() Z tą alergią to jest naprawdę kłopot ale trzeba to przetrwać. Córcia moja jest na mleko uczulona ![]()
#3027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie cierpię chodzić do lekarza i zawsze mam przekonanie, że sama się lepiej wyleczę. Głupota wiem, ale już taka jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3028 |
Zadomowienie
|
Dorinka,,Ja tak robiłam też przez większość zycia i potem ok.4 lat temu tak mnie dopadło chorobsko,ze lezałam plackiem miesiac w łozku,,,i nie miałam siły ręki do gory podniesc,,,jakas bezwładna byłam,,,,lekarze stwerdzili,,,ze to z tych zaniedban plus stres.Teraz tez miesiac chodziłam,,z kaszlem,katarem i dorobiłam się zap.oskrzeli..Więc proszę zmien nastawienie,,,i jednak może sie wybierz
![]() bo będą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zielonych warzyw jem mnóstwo, do tego jabłka i woda w ogóle ....ale to mam dopiero od 3 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.