|
|
#3961 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Ja was nigdy z serialami nie nadrobię ![]() Mam ten spieniacz używam głównie do... robienia kremów Miałam sobie zrobić dzisiaj koko-drinka, ale napiłam się radlera i zapomniałam
|
|
|
|
#3962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
CHORA JESTEM ! Znowu angina mnie dopadła. Zobaczę kto z sąsiadów zechce mi z miasta cytryny przywieźć. Wcale nie. Normalna. Szukałam, szukałam w internecie i po sklepach latałam parę miesięcy. W końcu, sama nie wiem dlaczego, w tą kliknęłam. Pewnie, jak to ze wszystkim bywa - ze trzy, cztery razy użyję i rzucę w kąt, bo mi nie będzie się chciało. Cytat:
Cytat:
Dobre były tylko te, które od Ciebie dostawałam - made in Izrael. W domu mam resztkę tych z Allegro. Te, które mi się podróbami wydawały. Dzisiaj {!!!} zobaczyłam, że to podróby. Z Holandii. Od razu wiedziałam na macanego, że coś z nimi nie tak, ale dopiero dzisiaj zobaczyłam, że to "przelewki". Te, które widziałam ostatnio w Sephorze, były z dodatkiem SLES, miały 400 ml pojemności, kosztowały {bodajże} 65,oo zł, były w niskich, baniakowych butelkach i były made in France. Reasumując : jeśli butelka będzie w takim kształcie http://www.beautybay.com/haircare/ye...ishingshampoo/, na drugim bądź trzecim miejscu nie będzie SLES {bo SCS siedzi w każdej z wersji} i będzie napisane z tyłu, na dole etykiety, że jest z Izraela - kupować. Jak są rozłożone napisy - nie pamiętam. Trochę to skomplikowane - sorry ! Powtarzam - nie specjalnie, przy okazji . Cytat:
Ty wiesz, że ja porąbana jestem, ale dla mnie teoria, że olej ochrania końcówki to taka urban legend. A ja ? Nie wiem nawet o czym piszecie ![]() Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#3963 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejny wątek utworzyli i mam nadzieję,że go nie zepsują ![]() Cytat:
Podzieliłabyś się![]() Fajne są takie mieszadełka Używałam do mleka do kawy ![]() Cytat:
![]() Wiesz, ja mam taką zwykłą, zwykłą za gorsze to ta dla mnie jest wypasem
|
|
|
#3964 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że niewiele zostało tego likieru, bo tak codziennie po drinku i zanim się człowiek obejrzy a już będzie uzależniony Cytat:
![]() Mam nadzieję, że ktoś Ci przywiózł te cytryny, bo jeśli nie to następnym razem kopnij wszystkich w tyłek, jeśli o coś Cię poproszą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miałam dzisiaj wypróbować do kawy, ale nie mogłam rano zwlec się z łóżka, a potem wszystko biegiem, bo nie zdążyłabym do pracy, więc testy będą jutro ![]() Chciałam kupić Gliss Kura, bo była promocja, ale kiedy sprawdziłam paragon zobaczyłam, że cena jest wyższa, poszłam do punktu obsługi klienta i tam okazało się, że wszystkie szampony są w promocji tylko ten Marrakesh nie. Stwierdziłam więc, że wypróbuję go kiedy będzie w promocji, bo szkoda mi 15 zł na szampon i nie kupiłam
|
||||||
|
|
|
|
#3965 | |||
|
|
Cytat:
![]() Ale z anginą to nie ma żartów i przydałby się jakiś antybiotyk. TŻ kiedyś uskarżał się na zapalenie ślinianki, co jakiś czas mu wracało, temperatura itd. po czym teściowa go zbadała, a to angina była niedoleczona. Dobrze, że nie pojawiły się powikłania. I dobrze Aga mówi z tym kopnięciem na przyszłość. Cytat:
Były tylko te pękate, oszukańcze. Jak skład zobaczyłam, to przerażenie miałam w oczach. Jak można było zepsuć taki świetny produkt? Jako jeden z niewielu warty swojej ceny spośród tych wszystkich Diorów, Lauderów i Szanelów ![]() Kremy i inne kosmetyki tak samo, wszystko popsute. Może i wciąż niezłe w działaniu, ale o ile uboższe??? Niby jak jest dużo ekstraktów, to wszystkie są w małej ilości i nie działają w pełni, jak powinny, jednak... nowe wersje nie budzą we mnie zaufania ![]() Reasumując - nie kupiłam A w ogóle marchewy nie były w promocji. Jakieś tam dwa pomidorowe na krzyż i tyle. Zaczęłam oglądać Madmenów , kończę 1 sezon. Nie wiem, kiedy kolejny będzie w TV.Cytat:
![]() Faktycznie, 15 zł, trochę drogo. Pewnie niedługo pojawią się wszędzie, to albo Ross albo Natura bez przerwy będą dawać na promocje. A ja polazłam do Natury dziś i zgadnijcie, co kupiłam...
|
|
|
|
#3966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że tym razem Kasia nie będzie miała skrupułów
Cytat:
![]() Ja swojego namówiłam na pierwszy odcinek opowiadając mu o Damonie, że ma świetną rolę, że mu się spodoba itd - i miałam rację ![]() Cytat:
Co kupiłaś? Słyszałam, że w Naturach pojawiło się BD? ![]() A ja jestem niepocieszona, bo ta Natura obok mojej pracy od jakiegoś czasu jest nieczynna, jest informacja, że zapraszają do tej drugiej na końcu miasta i że ta będzie przez jakiś czas zamknięta A do tamtej kompletnie mi nie po drodze ![]() I zepsułam to ustrojstwo do spieniania mleka Podejrzewam, że przy wyjmowaniu baterii, bo jedna wpadała tak głęboko, że musiałam się nieźle naszarpać, żeby ją wyjąć, a że to akumulatorki do aparatu to wolałam popsuć spieniacz niż baterie. A taką miałam dziś ochotę na kawę z takim mlekiem... Oglądam finał Must be the music i ciekawa jestem kto wygra. Mam 3 faworytów i nie potrafię powiedzieć kto podoba mi się najbardziej. |
||
|
|
|
|
#3967 | |
|
|
Cytat:
No jak co - serial No zgaduj, zgaduj Chociaż pewnie już wiesz Tak, pojawia się Zagadaj z TŻ'tm, niech Cię zabierze na drugi koniec miasta. Albo do Douglasa ![]() Oj, szkoda... Ale to tanie jest. Swoje kupiłam kiedyś na All za 11 zł, w tym wysyłka i baterie
|
|
|
|
#3968 |
|
|
No niemożliwe, że nic nie napisałyście
|
|
|
#3969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w tej Naturze na drugim końcu miasta - jest BD i po rozświetlaczach ani śladu ![]() Za to spodobał mi się róż z limitki Catrice, ale stwierdziłam, że mam dużo róży, których nie zużyję do końca życia, więc nie mogę kupić kolejnego, zwłaszcza kiedy dopiero uczę się jak ich używać ![]() TŻ pracuje codziennie dłużej niż ja, wraca do domu dopiero ok 19-20, tak więc wszystko już jest zamknięte. W sumie dawno nie byłam w Douglasie, nie wiem nawet czy nadal mają Essence. Cytat:
Sama byś coś napisała Must be the music wygrał mój faworyt Aha, zrobiłam sobie drinka - ustrojstwo się popsuło, ale przypomniałam sobie, że mam przecież blender ![]() |
||
|
|
|
|
#3970 | |||
|
|
Cytat:
![]() W sumie może nawet dobrze, że nie kupiłam tego z WC, bo ten chyba fajniejszy, bez drobinek i mimo, że złotawy a nie srebrny, to po prostu cudny. A tej Natury blisko na dniach nie otworzą? Bo byłaby szansa, że ustrzeliłabyś Albo ja Ci kupię, jak znajdę, chcesz?Róż Catrice z FF kupiłam, chociaż miałam nie kupować ![]() Ale jak se maźnęłam, to normalnie Szkoda, że ten z Esenca nie ma testera. Chociaż może lepiej, bo jakby fajny był... E, wolę stać na stanowisku, że nie jest ładny ![]() A tak w ogóle to dochodzę do wniosku, że wcale tak dużo róży i rozświetlaczy nie mam Póki co wszystko mieści się w jednej szufladce z Biedro ![]() Cytat:
![]() No to napisałam W robocie mam teraz sajgon, to i mało się odzywam. Nie oglądałam ![]() Cytat:
Idę lać do słoiczków.
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tłumaczę sobie, że to dobrze, bo przecież mam jeszcze całego biga aussie perk me up, którego również nie wykorzystam do końca życia Tak szybko to chyba nie otworzą, bo na plakacie jest napisane, że sklep tymczasowo nieczynny. W tej drugiej widziałam wczoraj jedną kobitkę z tamtej, więc może zapytam o co chodzi, jak będę następnym razem. No ja mam tych róży trochę - chociażby Catrice z Revoltaire, Essence z Marble Mania, z ELFa, z EDM mam biga wafelka i 2 słoiczki próbkowe. Na pewno mam coś jeszcze, tylko teraz zapomniałam. Np Catrice z HW, którego nie używam w ogóle. I 2 z Bella biedronkowe ![]() Ale ten z FF strasznie kusi ![]() Jeśli to czy mieszczą się w szufladce z Biedronki jest jakimś wyznacznikiem to moje pewnie też się zmieszczą - czyli wcale nie jest och tak dużo ![]() Ja nie mówię, że jak tanie to nie będzie działać, tylko jak widzę, że one są identyczne jak to moje, to boję się, że ta bateria będzie tak samo wpadać do środka i albo popsuję kolejny spieniacz albo baterię. U mnie w pracy też niewesoło ![]() Nawet nie mogłam się dzisiaj wyżyć na aerobiku, bo wróciłam trochę później z pracy i zanim przygotowałam jedzenie dla psiska i wyszłam z nim na dwór to już spóźniłam się na ostatni możliwy autobus, którym mogę tam dojechać. Mam nadzieję, że Kasia wróci do nas szybko. |
|
|
|
|
|
#3972 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Sama mam jeszcze 1/3 Champaignez EDM, o którym ciągle zapominam, ale mam wrażenie, że daje efekt tego z WC, albo z poprzedniej wampirzej limitki ![]() Cytat:
Swatch skradł moje serce Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie nic nie wpada ![]() Też się zastanawiałam właśnie, gdzie Kasia nam uciekła. Mam nadzieję, że to tylko brak weny
|
|
|
|
#3973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Gadułki !
Już jestem i bardzo się z tego cieszę. Komputer naprawiony. To tylko, co mnie raduje, zasilacz padł. No, ale jakżeby u mnie mogło być inaczej : bez interwencji osoby z legitymacją "naszej" telewizji nie obeszło się. Połaszczyłam się na nowo otwarty sklep / punkt naprawczy. Ale już po wszystkim i to najważniejsze. Po cytryny jechałam sama. Autobusem, bo mój pojazd dopiero na sobotę będzie gotowy. Od tej pory, zgodnie z Waszymi sugestiami, wszystkim okolicznym wyzyskiwaczom pokazywać będę gdzie się zgina dziób pingwina. Choróbsko wolno acz odczuwalnie idzie sobie precz. Kicham, prycham, ale już oskrzela nie bolą. Bo z anginą sobie poradziłam, ale poooszło w oskrzela. Pani w aptece wmusiła we mnie rzecz rewelacyjną : syrop herbapect. Powiem jedno - skuteczny i to bardzo. Użyłam tego swojego z Elseve. Co prawda włosy siedzą na swoim miejscu, ale chyba zbyt wiele w nim oblepiaczy. Nie chcę jeszcze aż tak do końca dyskwalifikować tych kosmetyków, bo niechciany efekt mógł być spowodowany chorobą . Próbować będę. Przydałby się. Nawet cztery nieruszone w szufladzie leżą. Anginę leczę sama, sokiem z cytryny. Przeżera wszystko. Cytat:
Znając durnowatą Kasię, pewnie będzie miała. Jak to ludowe porzekadło prawi : kto ma miękkie serce, musi mieć ... itp itd. A ja wczoraj po raz pierwszy w takim zestawie : gin z pepsi. Jak na mój gust - paskudztwo. Cytat:
Miałam taki spieniacz i służył mi on długo. Kupiłam go w sklepie Tchibo. Podczas przeprowadzi zapodział sie gdzieś. Miłego dnia, Dziołszki ! |
||
|
|
|
|
#3974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ty mnie lepiej nie denerwuj
![]() Cytat:
![]() Polazłam też do drogerii Aster w nadziei, że jeśli tam jest BD to może uchował się jeszcze jakiś rozświetlacz, ale jest jeszcze WC i Cucuba z Catrice ![]() U mnie wpada My też się cieszymy Cytat:
W ogóle zauważyłam, że ostatnio mniej włosów wypada mi podczas mycia, bo wcześniej miałam całe sitko, a teraz kilka pojedynczych włosów, chyba że wszystkie prześlizgują się przez sitko i wpadają do odpływu i dlatego wydaje się, że ich nie ma ![]() Cytat:
Idę robić drinka, pohałasuję trochę blenderem
|
|||
|
|
|
|
#3975 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Dobrze, że ostatecznie wszystko jest ok. Miło Cię widzieć z powrotem ![]() Cytat:
![]() Jak się tu dowiem, że znowu miałaś słabą wolę, to osobiście pojadę do tego Twojego miasteczka, żeby ci NO!Cytat:
![]() A o syropku dobrze wiedzieć, bo nie wiadomo, kiedy taka informacja się przyda. Ale nadal się trochę boję, że bez antybiotyku może być niedoleczone. Nie to, że namawiam, bo sama rzadko po nie sięgam, ale jednak po info od teściowej trochę się wystraszyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
BTW, fajna ta strona sklepu, którą pokazywałaś I wysyłka za darmo Milion razy bardziej się opłaca niż w Sephorze ![]() Cytat:
bo będzie a potem ![]() [QUOTE=Finlora;37491767]Ty mnie lepiej nie denerwuj ![]() Kupiłam róż ![]() Polazłam też do drogerii Aster w nadziei, że jeśli tam jest BD to może uchował się jeszcze jakiś rozświetlacz, ale jest jeszcze WC i Cucuba z Catrice Nie denerwuję ![]() Widzisz, masz szansę dorwać go w Aster'ach czy jak to tam odmieniać ![]() Poluj naprawdę jest piękny. I taką dyskretną taflę daje, satynową taką... Swojego nie zblendowałam, ale nieźle dał mi po głowie
|
|
|
|
#3976 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
No to ![]() Cytat:
Może Ci nowa sytuacja życiowa tak dobrze służy ?! To pewnie dlatego, że jeszcze mnie nie znali. Już poznali. Nawet mi darmową "przywózkę" zaproponowali ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie leje. Aniołki sikają ludziom na głowy. Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Opuściła mnie wena,ale czytałam Was na bieżąco Możecie mi pomóc? Mam okazję kupić taniej,któryś z tych zestawów pędzli- http://www.drogerianaturalna.pl/ecot...-makijazu.html lub http://www.drogerianaturalna.pl/ecot...-makijazu.html . Warto inwestować?
|
|
#3978 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba zaraz sobie zrobię Śmialiśmy się ostatnio z TŻ'em, że tyle nam alkoholu zostało, że moglibyśmy codziennie nieźle się nawalić Myślimy nad zrobieniem u nas sylwestra, więc może się zużyje ![]() Swędzi jak zawsze ![]() E tam, pewnie to co miało wypaść już wypadło i teraz następna partia czeka na wiosnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy wiecie, ale 3 grudnia jest DDD ![]() http://dziendarmowejdostawy.pl/ Asia, co o tym sądzisz? http://www.czarymary.pl/p_854890_mas...a_wlosow_200ml |
||||
|
|
|
|
#3979 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nie mam bliżej ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie też nasikały ![]() Cytat:
Nie znam akurat tych pędzli, ale ogólnie Ecotoolsy są miłe w użyciu . Mam inny zestaw dooczny i lubię. Szczególnie ten skośny, sam robi blendowanie i w ogóle makijaż oczka ![]() Najtaniej pewnie i tak na iherb, mnie kosztowało 7$ już z wysyłką. Tylko musisz mieć kartę do płatności w sieci. Wtedy dam Ci kod zniżkowy i będzie -5$ ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Pomóż ![]() Cytat:
Słodka wódka ze złotem, arak, ouzo, jakieś dziwadło w kamionkowej butli w kształcie Kozaka ![]() Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć, dzięki za cynk ![]() Odpowiednio wcześniej, to się człowiek może przygotować ![]() A odżywka typowo olejowa, przed myciem bym stosowała. Składowo fajna
|
|
|
|
#3980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Gwarantuję, że nie chciałabyś usłyszeć Cytat:
U mnie nadal te z góry sikają. Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3981 | |
|
|
Cytat:
Stoi od wieków i nikt jej nie pije, etykieta mi z głowy wyparowała, nie wiem czy nie jakas ruska ![]() U mnie te z góry mają chora prostatę ![]() W sumie to i lepiej, bo nie lubię. Nie przeszkadza mi jesienna szarówa [nawet czasem mi się podoba], ale jak leje, to jest niefajnie. No, jeszcze taką mgiełko-mżawkę mogę znieść
|
|
|
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nic, że tak naprawdę nic się nie zaoszczędzi, a nawet jeszcze więcej kasy pójdzie, bo skoro przesyłka jest darmowa to trzeba korzystać Cytat:
I może od razu też na mydło Aleppo ![]() Szkoda, że ten szampon jest taki drogi, bo składowo chyba całkiem nieźle wygląda. http://www.czarymary.pl/p_847798_sza...gdalowy_miodem Aż tak? ![]() U mnie też, przez większość dnia. Pamiętacie jak pisałam, że chciałam kupić na allegro pastę cukrową? To było jeszcze przed ślubem, po niezbyt udanym eksperymencie chciałam wypróbować taką kupną. Tylko, że źle kliknęłam, tzn nie tą aukcję. Pomyliłam się. A ten sprzedający miał kilka negatywnych i neutralnych komentarzy za bardzo późną wysyłkę, więc mimo maila od razu po zakupie, przesyłkę dostałam dopiero po ponad 2 tygodniach, kiedy napisałam do niego maila (wysłał kurierem jeszcze tego samego dnia, chociaż zapłaciłam za list priorytetowy). Ale do rzeczy. Kliknęłam na to http://allegro.pl/pasta-cukrowa-do-d...697073231.html, a dostałam pastę w takim pojemniczku, do których pakują w marketach sałatki na wagę W czymś takim http://megapack.kei.pl/img/gal/pojemniki.jpg. W dodatku ma zbyt rzadką konsystencję, za cholerę nie chce się odkleić od palców, jedyny sposób użycia jej to pewnie w taki sposób jak wosk czyli nałożyć szpatułką, przykleić jakiś pasek i oderwać. I tak sobie myślę, że dostałam domową samoróbkę, zwłaszcza, że w takim a nie innym pudełku. I zastanawiam się co robić. Pisać do gościa, wystawić odpowiedni komentarz? Widziałam w jego komentarzach, że inne osoby też kupiły tę pastę i zastanawiałam się czy nie napisać do kogoś z pytaniem co dostał
|
||
|
|
|
|
#3983 | |
|
|
Cytat:
I faktycznie, too obliczone na to, aby wyciągnąć kasę. Dla wszystkich niezdecydowanych, aby wreszcie skłonić ich do zakupu. W dodatku to działa tak, że się ciągle dorzuca coś do koszyka, bo następnym razem trzeba będzie przecież dopłacić za dostawę ZUOOOOOMydło Aleppo też mam na oku, może to dobra okazja, żeby kupić , jakieś mocne, ze 70%, chociaż ostatnio [odpukać] gęba moja wygląda całkiem przyzwoicie.W związku z czym nadmienić muszę, że namawiam Cię Aguś na koreańską pielęgnację. Po niej naprawdę mi się na paszczy poprawiło Co do szamponu - weź Babydream albo inny łagodny, dodaj ekstrakt z shikakai , rozpuść miodek, wciap trochę oleju migdałowego zmieszanego z emulgatorem, glicerynę, lanolinę i gotowe. Podejrzewam, że większość składników znajdziesz w mazidłach. Na początek trzeba ciut zainwestować [czy mazidła biorą udział w DDW?], ale ta ilość starczy Ci zdecydowanie na dłużej, na kilka flaszek szamponu, czyli ostatecznie będzie taniej ![]() Natomiast w sprawie pasty napisz bezpośrednio do Allegro. Wrzuć zdjęcia produktu na serwer, dodaj w linku do zgłoszenia, przedstaw sprawę, że towar w zupełności nie odpowiada temu w ofercie , dodaj info o problemach z wysyłką i zażądaj zablokowania konta. Do innych licytujących też możesz napisać i poproś, aby zrobili to samo, w razie gdyby okazało się, że są w tej samej sytuacji.
|
|
|
|
#3984 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie próbuj rzeczy niewiadomego pochodzenia. Cytat:
U mnie wczoraj wieczorem deszcz ze śniegiem. Cytat:
Cytat:
No nie, bardzo kulturalnie. Na koniec mojej perory poinformowałam ich uprzejmie, że tak ich urządzę w miejscowych mediach, iż w ciągu miesiąca zmuszeni będą sklep zamknąć. Cytat:
Zrób tak, jak Ci Asia radzi. Dzisiaj kaczuszka wraca od lakiernika. Już się nie mogę doczekać. "Do rąk" dostanę ją w poniedziałek wieczorem. Trzeba jeszcze klimatyzację napełnić, opony na zimowe zmienić i koła wyważyć. Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#3985 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O nie ![]() Cytat:
Czyli taniej chyba niż z tej strony,prawda? Mam konto internetowe, wystarczy? (Widać,że się na tym nie znam )Mnie Ouzo nie smakuje Dostałam raz od koleżanki i leży to nadal, muszę wylać,bo do picia się już pewnie nie nadaje![]() Cytat:
![]() O to fajnie A zmiana opon to już drobne poprawki Ja się muszę do starostwa wybrać, zapłacić na mój plastik ![]() Od kilku miesięcy zbierałam grosze i drobne pieniążki do słoika i wiecie ile w ten sposób uzbierałam 50zł Tak to bym wydała na byle co,a tu już mam na prezent na Gwiazdkę Teraz zbieram i w Krakowie i w domu, ciekawe kiedy uzbieram całe "skarbonki" Tylko gorzej z wymianą tych drobnych:| Wczoraj w sklepie nie chciała przyjąć,więc powiedziałam,że płacę za zakupy po 10gr i tyle
|
|
|
#3986 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty się śmiej tylko lepiej powiedz co będziesz zamawiała ![]() Cytat:
Daj znać w poniedziałek jak odbierzesz.Sasasasa ![]() Cytat:
![]() Ja co miesiąc wrzucam dychę do skarbonki, z której idą pieniądze na szczepienia dla Reksia i Czarnej i inne wizyty u weta, żebym nie była zaskoczona, że muszę nagle stówę wywalić. |
||||||
|
|
|
|
#3987 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
http://www.ecospa.pl/glinki-c-33.htm...FYpY3godAFsA-g http://www.e-naturalne.pl/pl/c/Glinki-i-blota/27 Cytat:
http://www.hairstore.pl/herome-nouri...-10ml-p65.html x 2 http://www.hairstore.pl/herome-cutic...k-10ml-p4.html Jeśli będą mieli darmową dostawę i ktoś mi o tej akcji przypomni. Cytat:
Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#3988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3989 | ||
|
|
A nie, żadne takie. Wódka jest sklepowa, tylko nie pamiętam kraju produkcji i czy konkretnie to akurat ta, czy jaki inny wynalazek
![]() Jak czytam Twoje relacje, to aż czasami łapię się za głowę, jaka rozbieżność pogodowa może być w jednym, małym kraju. Cytat:
Z rabatem za pierwsze zakupy płaciłam jakieś 23 zł. Ouzo dodawałam czasem do kawki, bo samodzielnie też nie bardzo mi smakuje. Do smaku do Malibu z mleczkiem też się nadaje. Może się przekonam do niego solo ![]() Cytat:
Nie tłuści się też tak, jak kiedyś.W ogóle to zapomniałam Wam napisać, że chyba znalazłam idealny krem. Odżywczy, choć w miarę lekki, po nałożeniu świeci się na skórze, ale rano wstaję z zupełnym matem na facjacie . I jak nie zmyję twarzy rano micelem, to ten mat potrafi utrzymać mi się cały dzień. W dodatku nie zapycha. No normalnie marzenie
|
|
|
|
#3990 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle moje czoło zabawnie wygląda - niby nie ma pryszczy (tzn od czasu do czasu pojawiają się jakiś pojedyncze małe krostki), ale są takie małe czerwone plamki jakby pod skórą, nie są wypukłe, bo jak przesuwam palcem to nic nie czuję, po prostu widać takie przebarwienia, dziwne to to ![]() Cytat:
![]() ![]() Moje ulubione - Fortuna Czarne |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

używam głównie do... robienia kremów 

Kolejny wątek utworzyli i mam nadzieję,że go nie zepsują 

Słyszałam, że w Naturach pojawiło się BD? 

bo będzie
a potem 

. I jak nie zmyję twarzy rano micelem, to ten mat potrafi utrzymać mi się cały dzień. W dodatku nie zapycha. No normalnie marzenie