|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: od dziś (xx.xx.2007) 100 dni bez słodyczy
jaka cisza tutaj
![]() anniuu może jednak znajdziesz chociaż jeden dzień podczas tych ferii, w którym się wyśpisz jak tam 51 dzionek? ![]() ![]() moniqa16 heh, no to dobrze, że jesteś zadowolona ![]() Neffik gratulacje ![]() dziwny dzień mam dzisiaj mama chyba zrobiła powtórkę z tłustego czwartku, bo upiekła pączki aż się zdziwiłam... ale dobra, dla mnie one nie istnieją... ![]() byłam u tego lekarza... powiedział, że bardzo często się to zdarza, że przez odchudzanie nastolatkom zanika okres ![]() trochę się martwię, muszę zrobić dwa badania, potem z tymi wynikami jechać gdzieś tam na jeszcze jakieś badania i dopiero wtedy chyba będzie wiadomo co z tym moim okresem
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to w sumie normalne, wiele dziewczyn tak ma, wiec nie ma sie co obawiac. Pozdrawiam
|
|
#2853 |
|
Raczkowanie
|
kurde dziewczynki doradzila bym się Was bo nie mam kogo..chcialam isc do fryzjera jutro, ale nie wiem co zrobic z wlosami.. mam rzadkie wlosy, z natury nie blond, dlatepgo czybko mam odrosty:P Moj TŻ powiedzial; ze w innych niz blond nie chce mnie widziec :P lubi tez długie, i nie podobają mu sie grzywki takie proste
eh..no i sama nie wiem co mam zrobic, mam rzadkie wiec scieniowanie z jednej strony nie jest wskazane..ale z drugiej:P Doradzcie cos:P wiem ze to nie forum co do fryzury..ale w koncu o wszystkim mozna pogadac:P
|
#2854 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, można się dołączyć od jutra??
aha, jeszcze uno question czy serek danio i takie serki waniliowe w jego klimatach to słodycze czy nie??
|
#2855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak dla mnie sodycze to czekolada ciastka ciasta itp :PA ja dzis znowu od początku 1 dzien 20.02.07
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Brenda_19 taa, ostatni rok gim
dzięki za troskę a co do włosków to hmm, na pewno zdanie Twojego TŻ-ta jest dla Ciebie bardzo ważne, ale to Ty będziesz chodziła w tej fryzurce i Ty musisz się czuć w niej najlepiej możesz zaszaleć i coś pokombinować albo po prostu skrócić, jeśli chcesz mieć krótsze ![]() vanilla_blossom pewnie, że możesz się dołączyć, witam jeśli się ochudzasz, nie polecam ![]() Karolciavp wierzę w Ciebie, dasz radę
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No cisza bo czekałyśmy na wieści co tam u lekarza... agness wiesz...ja tak myślałam,że to od odchudzania ale nie chciałam Cię martwic... Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze... Oczywiście czekamy na dalsze "wieści" o Twoim zdrówku.. |
|
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
5 dzien minął
Nic mnie nie ciagnie do słodyczy . Gdyby nie ten tłusty czwartek i ten pączek sąsiadki |
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
anett dziękuję za troskę, kochana jesteś
może organizm doznał jakiegoś szoku i dlatego tak zareagował, mimo że nie stosowałam żadnych głodówek mam tylko nadzieję, że mnie ''wyleczą'', bo mi okresu brakuje ![]() Nefre nie martw się, teraz dłużej wytrzymasz ![]() pączki się do mnie uśmiechają
|
|
|
#2860 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
),też jestem blondynką no i też TŻ sie uparł na długie blond..W żadnym wypadku nie cieniuj włosów bo wtedy będą wyglądały na jeszcze mniej..Nie wiem jak je farbujesz...czy całe farbą czy tylko rozjaśniasz..jeśli rozjaśniasz to rób tylko same odrosty -nie całe! Bo Ci resztę włosów wypali.Jeśli chodzi o grzywkę to jeśli mogę coś wtrącic to ja też Cię w niej nie widzę...ładnie Ci w takiej fryzurce...Po prostu podetnij końcówki..Ewentualnie zrób sobie takie krótsze przy buzi a dłuższe z tyłu (zapomniałam jak takie ścięcie się nazywa )Cytat:
Oczywiście,że możesz się dołączyc..a najlepiej od dzisiaj
|
||
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie będziesz wyglądała
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak agness za szybko i za dużo...Napewno organizm doznał szoku..Pewnie o tym wiedziałaś ale myślałaś,że może jednak tak się nie zdarzy...Ale wiem i wierzę,że teraz odchudzasz się już naprawdę " z głową".. P.S. Kto by pomyślał,że kobieta będzie za okresem tęskniła..
|
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
anett powiem Ci szczerze, że na początku mojego odchudzania, to ja tak naprawdę niewiele wiedziałam
no ale teraz wiedza jest trochę większa, i zdaję sobie sprawę, że to dosyć poważny problem i trzeba go naprawić no cóż, można i za tym zatęsknić ![]() Ps. trzymać się dzielnie bez słodyczy miłej nocki ![]()
|
|
|
#2864 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2865 |
|
Raczkowanie
|
heh:P chyba jednak odpuszcze sobie fryzjera:P więcej włosów mi urośnie, a odrostów nie mam jeszcze takich strasznych
Kurcze wiecie co..jak ogladam ta reklame, good by celluitis.. tego zelu to mi sie płakac chce, widzicie jakie ta babka ma tam ciało? zreszta one wszystkie... ;( a u mnie..zadnych efektów ;(
|
#2866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
agness to dobrze, że to nic poważnego Cześć wszystkim Ja lecę spać, bo się głodna zaczynam robić A i dziisiaj szefowa kupiła pyszne ciasta; w tym mój ulubiony serniczek i odmówiłam
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
6 dzień
|
|
|
|
#2869 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2870 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Zaczął się mój 48 dzień ... |
|
|
|
#2871 |
|
Raczkowanie
|
ehh a moj dopiero 25 dzien i coraz bardziej się załamuję... wkurza mnie strasznie to, ze wchodzę sobie na glowną stronę portalu gdzie chce zalogowac sie na poczte, a tam na pierwszej stronie od razu jakies zgrabne, prawie gołe tłki do obejrzenia i najgorsze ze faceci to ogladaja
czy to nie przykre... eh ide chociaz rozluznie sie na jazdach, wpadne do Was pozniej buziaki
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
to ja sie przylaczam
narazie sproboje tydzien bo to tak mi latwiej ale na tygodniu nie poprzestane ![]() dzien 1 rozpoczety 3majcie za mnie kciuki
|
#2873 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam mocno kciuki żeby Ci na jazdach dobrze poszło.. Gratuluję 25 dnia.. Cytat:
Zapraszamy..! Gratuluję 1 dnia i życzę żebyś wytrzymała bardzo długo bez słodyczy! |
||
|
|
|
#2874 |
|
♥
|
witam
agness niestety szybkie odchudzanie potem tak sie konczy... ale mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze ![]() a dobrze nie ciagnie mnie wogole do słodyczy brenda ja jutro wybieram sie do fryzjera oczywiscie nie wiem co zrobic z włosami ale jakos to bedzie ![]() witam wszystkie nowe koleżanki , wszystkich gratuluje kolejnego dnia ![]() dzisiaj sie nie wyspałam wstałam 7.45 chciałam isc do koscioła na 8.00 ale oczywiscie jak ktos ma mnie obudzic to tego nikt nie zrobi i teraz bd musiaął isc na 17.00 eh... własnie siedze i sie brechtam moja papuga rozwaliła swoje lusterka( ta szybka wyleciała ) i siedziała na kablu od klawiatury bo bała się ze bede krzyczec na nia
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo te papugi to takie elegantki..Nic by nie robiły tylko się w lusterku przeglądały ..A może ona przestała się sobie podobac i stłukła lustereczko bo stwierdziła,że czas na odchudzanie A jaka to papużka? Gratuluję kolejnego dnia |
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Brenda nie zamartwiaj się tak tym wszystkim wierzę, że wkrótce zobaczysz efekty i wtedy będziesz zadowolona gratuluję 25 dnia ![]() Lilu7 ojj, gratulacje nefre ilonabe gratulacje ![]() ![]() oreganko ja właśnie też będę miała te usg mam pytanie, czy przytyłaś przez te tabletki, czy waga w ogóle nie urosła?? ![]() vegetko powodzenia ![]() anett gratuluję kochana kolejnego dnia na pewno się głodzą, żyją na jednym liściu sałaty dziennie na pewno tak będzie a co najważniejsze, schudniemy powoli, ale trwale ![]() anniuu tak wiem co do tego okresu ach te papużki ![]() ![]() a ja dzisiaj 52 dzień
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm i za chiny zrzucić nie mogę, może to rzeczywiście ich wina
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc już sama nie wiem
|
|
|
|
#2879 |
|
♥
|
agness ile wazysz przy jakim wzroscie moze ty juz za duzo sie odchudziłas i wage masz w porzadku i Tobie tylko zdaje się nadal jestes gruba ?
a taka mam : debil1.jpg mały dumny z siebie ![]() debil2.jpg sylwetka jego ( troche brudny ale on tylko rano jest czysty )
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

jak tam 51 dzionek? 

mama chyba zrobiła powtórkę z tłustego czwartku, bo upiekła pączki
aż się zdziwiłam... ale dobra, dla mnie one nie istnieją... 

rośnijcie 

serniczek