Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-09, 10:58   #4591
Hopefull
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez tatia05 Pokaż wiadomość
hej kochane przyszłam Was odwiedzić, mam nadzieję, że dajecie radę bez tych dupków

Ja jestem szczęśliwa z moją dawną miłością

Ex się nie odzywa i dobrze, koleżanka ostatnio mówiła, że jej chłopakowi chciał się wyżalić, że mnie zdradził a ja byłam za dobra

mój ukochany teraz jest za granicą i wraca na święta, ale nie czuje sie samotna. Często wychodzę ze znajomymi do klubów potańczyć czy popić.

Polecam wychodzenie z domu, dobrą zabawę, naprawde pomaga
Hej
To super, że Ci sie tak uklada.
A swoja droga, dziewczyna wredna-źle, za dobra tez - źle :/ Teraz to on sie moze zalic... pewnie zaluje ze Cie stracil.
Stary 2012-11-09, 11:01   #4592
Kwiatuszek133
Zadomowienie

wiecie. tak zle i tak niedobrze. wiele osob, zaluje, ze stracilo kogos i w sumie kazdy chyba facet predzej czy pozniej sie odzywa. ale zeby nastapila zmiana chyba powaznie trzeba zatesknic lub poczuc , ze sie ta osobe stracilo
Kwiatuszek133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 11:02   #4593
Hopefull
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez strix55 Pokaż wiadomość
najbardziej boli ta jej obojętność... bo ostatnio żyłem iluzją że jednak jej zależy że może chce mi tylko zrobić na złość za coś myliłem sie bardzo... sorry że tak zamulam ale musze z sibie to gdzieś wyrzucić...

Mowicie porozmaiwac w 4 oczy chętnie tylko że ona nie pozostawiła mi wyboru bo wogule o spotkaniu nie mowila, tylko że ustawiła sie z kolezankami nie dała mi wyboru, jak jej zależy to powinna przyjechac chciec gadać naprawiać tak jak mówi jak narazie ani widu anie słychu....
napisałem jej ze glupio kończyć tak długi związek przez telefon ale nie pozostawiła mi wyboru bo myslała o koleżankach a nie o spotkaniu ze mna.. juz sie nie odezwała
Może ona chciała doprowadzić do tego, a sama nie miała odwagi zerwać... Albo pojawił się ktoś trzeci.. No nie wierze, że dla kochającej dziewczyny najważniejsze są koleżanki, a chłopak poczeka- tydzień, 2 , 8 i nie znajdzie nawet kilku minut na spotkanie Widać tak jej "zależało"...
Stary 2012-11-09, 11:07   #4594
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
Może ona chciała doprowadzić do tego, a sama nie miała odwagi zerwać... Albo pojawił się ktoś trzeci.. No nie wierze, że dla kochającej dziewczyny najważniejsze są koleżanki, a chłopak poczeka- tydzień, 2 , 8 i nie znajdzie nawet kilku minut na spotkanie Widać tak jej "zależało"...

Znam taki typ dziewczyn. Szczerze to trudno oceniac, czy ktos to robi, zeby sie uleczyc, czy bo ma wyj***, czy specjalnie. Ja nie wiem, ale ja uwazam, ze jak ktos w ogole nie daje przeswitow, chociaz melenkich, ze mu zalezy, to nie zalezy, ale ludzie tez po czzasie zdaja sobie sprawe z roznych rzeczy. nic nie wiadomo, ale na dzien dziesiejszy raczej bym stracila wiare, taki typ
Stary 2012-11-09, 11:10   #4595
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość

oczywiscie, w tedy mozna byc u boku kogos innego, szlisliwym ale jak sie kogos kocha, jak na kims zalezy, to chcesz byc sczzesliwy z ta osoba i robbisz wszystko by wam sie udalo, a to czy wyjdzie czy nie to juz co innego :P gdyby to wszystko bylo takie latwe. on zly - biore innego, on mnie rani - wezme co jest dla mnie cudowny, to nie bylo by problemow, nie byloby tego forum. czesto jest tez tak, ze ktos jest dla nas cudowny, a my po prostu go nie kochamy. relacje nie ida koniecznie z uczuciami, milosc nie pojawia sie na pstrykniecie palcem
nikt nie powiedział, że po rozstaniu od razu jest się w związku z kimś innym, bo to tylko przelewanie uczuć i ranienie drugiej osoby (o sobie już nie mówiąc)
mi generalnie chodziło o zrobienie tego pierwszego kroku, o uświadomienie sobie, że nie jestem z nim/nią szczęśliwa i odchodzę, o zdrowy egoizm. Bo jaki sens jest tkwić w czymś co nie daje nam spełnienia? Żaden. Akurat w bardzo bliskim otoczeniu mam świetny przykład marnowania sobie życia i genialnego tracenia czasu. Para zaraz z 5 letnim stażem, ona nie kocha go od ponad roku, większość rzeczy i to jakim on jest człowiekiem jej przeszkadza, zdradziła go kilka razy (bez wyrzutów sumienia) i dalej w tym tkwi. Najśmieszniejsze jest tłumaczenie po co z nim jest? Z rozsądku. A jaki w tym rozsądek?

Edytowane przez anoska
Czas edycji: 2012-11-09 o 11:12
anoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 11:11   #4596
strix55
Rozeznanie

Cytat:
Znam taki typ dziewczyn. Szczerze to trudno oceniac, czy ktos to robi, zeby sie uleczyc, czy bo ma wyj***, czy specjalnie. Ja nie wiem, ale ja uwazam, ze jak ktos w ogole nie daje przeswitow, chociaz melenkich, ze mu zalezy, to nie zalezy, ale ludzie tez po czzasie zdaja sobie sprawe z roznych rzeczy. nic nie wiadomo, ale na dzien dziesiejszy raczej bym stracila wiare, taki typ
wiem jak kiedyś sie zachowywała i wspanile pokazywała to ze jestem najwazniejszy, a teraz nawet mało to ja obeszło ze zerwałem i zdobyła sie tylko na telefon i twierdizła ze gdyby jej nie zalezło to by nie dzwoniła smiech na sali ....
być może pojawił sie ktoś trzeci kto wie bo niedawno jakis miesiac temu zmieniła prace ...
strix55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 11:20   #4597
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
nikt nie powiedział, że po rozstaniu od razu jest się w związku z kimś innym, bo to tylko przelewanie uczuć i ranienie drugiej osoby (o sobie już nie mówiąc)
mi generalnie chodziło o zrobienie tego pierwszego kroku, o uświadomienie sobie, że nie jestem z nim/nią szczęśliwa i odchodzę, o zdrowy egoizm. Bo jaki sens jest tkwić w czymś co nie daje nam spełnienia? Żaden. Akurat w bardzo bliskim otoczeniu mam świetny przykład marnowania sobie życia i genialnego tracenia czasu. Para zaraz z 5 letnim stażem, ona nie kocha go od ponad roku, większość rzeczy i to jakim on jest człowiekiem jej przeszkadza, zdradziła go kilka razy (bez wyrzutów sumienia) i dalej w tym tkwi. Najśmieszniejsze jest tłumaczenie po co z nim jest? Z rozsądku. A jaki w tym rozsądek?

Aaaa takie buty. Tak, to takiego czegos nie rozumiem. Nie rozumiem tkwieniu w zwiazku na ktorym nie zalezy. Ja nie wyobrazam sobie byc z chlopakiem, ktorego nie kocham, ktorego zdradzam no ale tez nigdy nie bylam w takiej sytuacji to nie wiem. Ja myslalam, ze to sie tyczy osob ktorego sa ze soba a jest miedzy nimi zle, a nawet masakrycznie, lub chlopak zle traktuje. - no bo latwo jak juz pisalam powiedziec, zeby go zostawic. Wiem, ze sa dziewczyny ktore sa silne i to zrobia. No ale tez silne mysle, ze tez maja nadzieje i gdyby zobaczyly zmiany chcialyby z tym dalej, jesli oczywiscie go kochaja. Jesli zrobilo sie juz wszystko co w naszej mocy i czujemy, ze juz nie dajemy rady, ze juz nic nie zrobimy to moim zdaniem chociaz boli trzeba odejsc. I jesli sie jest w zwiazku z rozsadku a sie nie kocha i zdradza, to ta osoba powinna nie odejsc, a zostac porzucona!

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
wiem jak kiedyś sie zachowywała i wspanile pokazywała to ze jestem najwazniejszy, a teraz nawet mało to ja obeszło ze zerwałem i zdobyła sie tylko na telefon i twierdizła ze gdyby jej nie zalezło to by nie dzwoniła smiech na sali ....
być może pojawił sie ktoś trzeci kto wie bo niedawno jakis miesiac temu zmieniła prace ...

Byc moze tak. Ale sa i tacy faceci i kobiety, ktore po prostu nic sobie z tego nie robia. Znaczy jak dla mnie jak nic nie robia, no to albo kogos maja, albo co ja bym bardziej myslala, ze juz wczesniej przestalo zalezec. Ja jestem rowniez w ch**owej sytuacji wiec biore kazde znaki pod lupe. Chyba chybym ja zadzwonila i by tak mnie zlewal, to nie wiem, ale na pewno bym przez kilka dni mowila sobie, ze to niemozliwe i stracila duzoo nadziei. Trudno to ocenic, bo moze tez jest typem dziewczyny, ktora aaa zerwales, to teraz ci pokaze
Stary 2012-11-09, 11:25   #4598
strix55
Rozeznanie

zlewała mnie przez tydzień i traciłem tylko niepotrzebnie nadzieje i nerwy, a jak zaczołem jej robić wyrzuty to zero skruchy tylko sama mi robiła wyrzuty ze jestem niedobry ale sie nie dałem, i już dłuzej nie dałem rady po co życ w iluzi, kiedyś jak sie kłocilismy i chociażby wspomnilem o ewentualnym rozstaniu to mnie wrecz błagała żebym tego nie robił i umiała sie postarac a teraz zlewka raczej...

Edytowane przez strix55
Czas edycji: 2012-11-09 o 11:31
Stary 2012-11-09, 11:31   #4599
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Cytat:
zlewała mnie przez tydzień, a jak zaczołem jej robić wyrzuty to zero skruchy tylko sama mi robiła wyrzuty ze jestem niedobry ale sie nie dałem, i już dłuzej nie dałem rady po co życ w iluzi, kiedyś jak sie kłocilismy i chociażby wspomnilem o ewentualnym rozstaniu to mnie wrecz błagała żebym tego nie robił i umiała sie postarac a teraz zlewka raczej...

Napisze tak jakbym byla w twojej sytuacji..
CHociaz to dosyc ciezkie bo nie widze zadnego znaku, ze jej zalezy.
Ja to bym pewnie starala sie spokojnie mowic, pisac, ale nie wiem jak dlugo, tym bardziej, ze mowisz, ze tydzien juz to trwa. Gdy bylam mlodsza, to jak chlopak mnie zlewal to dalej latalam jak glupia, ciagle, on mowil nie, a ja i tak dalej i gdy odezwal sie laskawie (bo juz z dziewczyna nie byl) to ja w niebowzieta. nie wiem czy to dobre zachowanie, jakas skruche powinna wykazac, no nie wiem. jak nie widac nic a nic, ze chcialaby z toba byc, ze cos teskni, ze cos, to chyba nie chce z toba byc. sporobuj ostatni raz sie dowiedziec, niech ci powie wprost a jak nie powie a dalej zlewka to chyba bedziesz mial odpowiedz
Stary 2012-11-09, 11:44   #4600
strix55
Rozeznanie

Cytat:
Napisze tak jakbym byla w twojej sytuacji..
CHociaz to dosyc ciezkie bo nie widze zadnego znaku, ze jej zalezy.
Ja to bym pewnie starala sie spokojnie mowic, pisac, ale nie wiem jak dlugo, tym bardziej, ze mowisz, ze tydzien juz to trwa. Gdy bylam mlodsza, to jak chlopak mnie zlewal to dalej latalam jak glupia, ciagle, on mowil nie, a ja i tak dalej i gdy odezwal sie laskawie (bo juz z dziewczyna nie byl) to ja w niebowzieta. nie wiem czy to dobre zachowanie, jakas skruche powinna wykazac, no nie wiem. jak nie widac nic a nic, ze chcialaby z toba byc, ze cos teskni, ze cos, to chyba nie chce z toba byc. sporobuj ostatni raz sie dowiedziec, niech ci powie wprost a jak nie powie a dalej zlewka to chyba bedziesz mial odpowiedz
nie chce juz próbować bo i tka sie wszytkiego wyprze ze jej zalezy kocha itd. ale nie pokazuje tego, czekałem tydzień na to że bedzie chciała sie spotkac, ze chociaż napisze ze teskni ale nic a jedynie co to ze sie znow na weekend umówiła, a na moje wyrzuty no ze przeciez zaledwie sie tydzien nie widzelismy a ja chce zrywac, powiedziłem jej ze to koniec i tez niezby widac zeby ja to obeszło to że zadzwoniła i gadała do telefonu że przeprasza i kocha to niewiele znaczy dla mnie juz a jak nie mogła mnie przekonać w ostatecznosci sie rozłaczyła.
Stary 2012-11-09, 11:52   #4601
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Jestem trochę zła.
Musiałam wybrać w pracy urlop, więc od wczoraj siedzę w domu. Miałam jakieś tam plany z koleżanką ale nie wyszło i w związku z tym od dwóch dni siedzę w domu, oglądam seriale i opycham się niezdrowym żarciem
Dzisiaj byłam umówiona z paczką znajomych na kręgle ale wszystkim nagle coś wypadło. W takich chwilach najbardziej brakuje tej drugiej osoby.

Poza tym rozwalił mnie wczoraj tekst kolegi, którego spotkałam buszując w sklepie - zobaczył mnie uśmiechniętą i zadowoloną a wypalił tekstem "No, no kobiety przed trzydziestką naprawdę kwitną". Aaaa, mam 27 lat! No i co to w ogóle za beznadziejne podejście?

Wkurza mnie, że w tym mieście znam tak niewiele osób. Kilku znajomym coś wypada i już sypią się plany - jasne, mogłabym zagadać do kogoś innego ale reszta osób, którą znam to koledzy EXa, a przecież nie będę ich wyciągać na piwo
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 12:27   #4602
strix55
Rozeznanie

Najgorzej że teraz siedze w pracy i sie zadręczam bo mam nadzieje ze może coś napisała ze bedzie chciała sie spotkać choć porozmawiać, nie wziołem telefonu specyjalnie żeby co chwile nie spoglądać na niego a teraz się zadręczam.. echh kiedy to minie
Stary 2012-11-09, 12:30   #4603
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paputek00 Pokaż wiadomość
Jestem trochę zła.
Musiałam wybrać w pracy urlop, więc od wczoraj siedzę w domu. Miałam jakieś tam plany z koleżanką ale nie wyszło i w związku z tym od dwóch dni siedzę w domu, oglądam seriale i opycham się niezdrowym żarciem
Dzisiaj byłam umówiona z paczką znajomych na kręgle ale wszystkim nagle coś wypadło. W takich chwilach najbardziej brakuje tej drugiej osoby.

Poza tym rozwalił mnie wczoraj tekst kolegi, którego spotkałam buszując w sklepie - zobaczył mnie uśmiechniętą i zadowoloną a wypalił tekstem "No, no kobiety przed trzydziestką naprawdę kwitną". Aaaa, mam 27 lat! No i co to w ogóle za beznadziejne podejście?

Wkurza mnie, że w tym mieście znam tak niewiele osób. Kilku znajomym coś wypada i już sypią się plany - jasne, mogłabym zagadać do kogoś innego ale reszta osób, którą znam to koledzy EXa, a przecież nie będę ich wyciągać na piwo
zapisz się może gdzieś na jakieś dodatkowe zajęcia, sama wyjdź z inicjatywą poznania nowych ludzi
Stary 2012-11-09, 12:48   #4604
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Zmobilizowałam się i chodzę na siłownię dwa razy w tygodniu, dzisiaj pierwszy raz idę na fitness. Jakoś sobie ten czas organizuję
Stary 2012-11-09, 13:17   #4605
behemotkot
Rozeznanie

Cytat:
Zmobilizowałam się i chodzę na siłownię dwa razy w tygodniu, dzisiaj pierwszy raz idę na fitness. Jakoś sobie ten czas organizuję
Szkoda, że nie jesteś z Warszawy to byśmy sobie rękę podały

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Najgorzej że teraz siedze w pracy i sie zadręczam bo mam nadzieje ze może coś napisała ze bedzie chciała sie spotkać choć porozmawiać, nie wziołem telefonu specyjalnie żeby co chwile nie spoglądać na niego a teraz się zadręczam.. echh kiedy to minie
Uuuu kochany tego to nikt nie wie. Ja nawet nie wiem kiedy mi minie po 5 letnim związku, pewnie kilka lub kilkanaście miesięcy mam z głowy...
jedni wołają ją szczęście niepojęte
inni pani na K."

Początki bloga
http://okiembehemotkota.blogspot.com

Moje amatorskie fotki:
http://kasita.flog.pl/
behemotkot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 13:18   #4606
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Jestem trochę zła.

<mdleje>

ja wciąz nie powiedziałam znajomym, że się rozstaliśmy, muszę to zrobić, ale odwlekam jak mogę bo po pierwsze będzie to zamknięcie jakiegoś rozdziału, a po drugie nie cierpię pytań

w ogóle podsyłam linka do fajnej piosenki i wideo
http://www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 13:24   #4607
behemotkot
Rozeznanie

Cytat:
Jestem trochę zła.

No to teraz będą nam wiek wypominać
inni pani na K."

Początki bloga

Moje amatorskie fotki:
Stary 2012-11-09, 13:28   #4608
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

A ile Twój kolega ma lat? Nie rozumiem takich odzywek, stawiam, że to pewnie miał być komplement.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 13:33   #4609
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Kolega w moim wieku, ale ma partnerkę od 3 lat więc pewnie czuje się lepszy. Heh, to na pewno był komplement... przecież kwitnę na starość, nie?
Stary 2012-11-09, 13:35   #4610
mpt
Zakorzenienie

Prawda jest taka, że w takim stanie nawet najpiękniejszy komplement byłby odebrany jako chęć dowalenia. Też mam 27 lat i nigdy nie wyglądałam lepiej.

Edit: no - nie licząc chwil, kiedy ryczę i zwijam się w kłębek z zimna, smutku i strachu

Edytowane przez mpt
Czas edycji: 2012-11-09 o 13:37
mpt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 13:43   #4611
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
Kolega w moim wieku, ale ma partnerkę od 3 lat więc pewnie czuje się lepszy. Heh, to na pewno był komplement... przecież kwitnę na starość, nie?
Ok, zrozumiałabym tą gadkę, gdyby miał 17 albo 70.
Zripostowałaś jakoś? Że faceci z wiekiem więdną, czy coś w tym stylu?

Biżu i ciuchy M, L, XL

Edytowane przez ulicznica
Czas edycji: 2012-11-09 o 13:44
Stary 2012-11-09, 13:45   #4612
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Ok, zrozumiałabym tą gadkę, gdyby miał 17 albo 70.
Zripostowałaś jakoś? Że on za to z wiekiem więdnie, czy coś w tym stylu?
Trochę mnie przytkało, więc powiedziałam że do trzydziestki jeszcze mi sporo zostało. Nigdy nie mam dobrego refleksu w takich momentach
Stary 2012-11-09, 13:46   #4613
behemotkot
Rozeznanie

Może w jego odczuciu to był komplement. I może by był, ale nie w takiej chwili. Ja tez poczułabym się staro po prostu.
inni pani na K."

Początki bloga

Moje amatorskie fotki:
Stary 2012-11-09, 13:47   #4614
elvegirl
po drugiej stronie szafy

A ja tam nie wiem co jest obraźliwego w "trzydziestce" - przecież to fakt, że kobiety w okolicach trzydziestych urodzin kwitną
Stary 2012-11-09, 13:48   #4615
ulicznica
Zakorzenienie

Chyba chodziło mu o to, że jesteś jak wino Im starsza tym lepsza.
Tak czy siak, taktu brak

Biżu i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-11-09, 13:51   #4616
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A ja tam nie wiem co jest obraźliwego w "trzydziestce" - przecież to fakt, że kobiety w okolicach trzydziestych urodzin kwitną
khem, jasne , pewnie dlatego większość facetów szuka kobiet w okolicach trzydziestki, a nie broń Boże młodszych

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez behemotkot Pokaż wiadomość
Może w jego odczuciu to był komplement. I może by był, ale nie w takiej chwili. Ja tez poczułabym się staro po prostu.
no pewnie miał być komplement
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 14:05   #4617
behemotkot
Rozeznanie

Były napisał, że mieszkanie mamy do końca listopada, więc za 3 tygodnie pożegnamy się definitywnie i każde pójdzie w swoją stronę.
Dopiero wtedy odczuje prawdziwa pustkę w sercu.

Ale wiem, że mam obok koleżanki gotowe do pomocy, tylko ciekawe czy w najtrudniejszych dla mnie momentach będę mogła na nie liczyć...

Zacznę biegać, albo zapisze się na basen. I już planuję po zimie wyjazd w góry na tydzień lub dwa. No ciekawe czy mi to wypali...
inni pani na K."

Początki bloga

Moje amatorskie fotki:
Stary 2012-11-09, 14:09   #4618
strix55
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez behemotkot Pokaż wiadomość

Uuuu kochany tego to nikt nie wie. Ja nawet nie wiem kiedy mi minie po 5 letnim związku, pewnie kilka lub kilkanaście miesięcy mam z głowy...
ona sama poinformowala znajomych, zaraz po rozmowie ze mna zadzwoniła do mojego kumpla
Stary 2012-11-09, 14:28   #4619
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez milka8686 Pokaż wiadomość
khem, jasne , pewnie dlatego większość facetów szuka kobiet w okolicach trzydziestki, a nie broń Boże młodszych
Wiesz, trzydziestolatkowie szukający sobie specjalnie dwudziestolatek to raczej nie szukają sobie żon...tylko dziewcząt do wychowania Standardowy, dojrzały trzydziestolatek będzie celował w okolice swojego rocznika.

Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji.

Ja uważam, że z wiekiem bardzo się wyrobiłam na korzyść, im jestem starsza, tym fajniejsza
Stary 2012-11-09, 14:54   #4620
NoFood
Raczkowanie

Piątek i weekend ten cholerny czas, który kiedyś zawsze spędzaliśmy razem ;( nie mogę sobie znaleźć miejsca

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości