|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | ||
|
Wolę prosto!
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
dzięki
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Ja sieciówki też traktuję jak luksus, wolę małe sklepiki, jakieś bazarki czy coś. Dzisiaj np. wstąpiłam do lumpka i kupiłam sweter za 7 złotych...Tylko kurczę przyzwyczaiłam się, ze te pieniądze jednak są, już nawet nie chodzi o ciuchy czy kosmetyki, ale mialam takie względne poczucie..nie wiem...komfortu?bezpiecze ństwa? Wiedziałam, ze jak tata będzie na tydzień przed wyplata, a w lodówce będzie przeciąg to będę mogła wyciągnąć kasę z konta i dać ojcu żeby zrobił zakupy czy sama pójdę i zrobię...Ach...---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1112 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1113 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Madeleine, zazdroszczę, ja mam problem, żeby znaleźć coś na 1,5 dnia w tygodniu, które faktycznie mam wolne i mogłabym poświęcić na jakieś zarobkowe zajęcie. Szukam, szukam, nie poddaję się, może coś się trafi?
|
#1114 |
|
Zadomowienie
|
nicRu pytaj wśród znajomych. Poproś ich, żeby zapytali swoich znajomych. W taki sposób najłatwiej jest coś znaleźć. Już wiele razy się spotkałam, że wiedziałam, że ktoś szuka pracy, i wiedziałam, że jakiś tam znajomy znajomego szuka pracownika to się podawało namiary. Często jest tak, że pracodawcy nie ogłaszają nigdzie, że szukają pracownika, tylko pytają, czy dana osoba nie zna kogoś, kto by przyszedł popracować.
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubię sklepy typu chińskie centrum u mnie na bazarach jest to samo co w małych sklepikach, a drożej![]() a teraz przy przypływie gotówki mam zamiar zainwestować w lepsze kosmetyki, wydam dużo więcej niż zawsze, ale mam nadzieję, że będę zadowolona, bo są podobno megawydajne
|
|
#1116 |
|
Konto usunięte
|
Ale naskrobałyście
Moje wczorajsze otrzęsiny uczelni skończyły się utemperowaniem zapędów pewnego osobnika płci męskiej pięścią w twarz Sama radość
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
wow, super, u mnie aż/dopiero 18
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() niestety ale uczelnie nieraz za bardzo kombinują z obniżeniem stawek stypendium a ja na początek weekendu, mocno przytrzasnełam sobie kciuka...chyba nie złamany, mega czerwony (wybroczyny krwawe), i pinktowo siny pod paznokciem :beczy: :beczy: normalnie drzwi szafy mnie zaatakowały |
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwalony ![]() ja wygrałam bon do drogerii laboo na 150zł, to akurat trochę drobiazgów kupię
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dofinansowanie za dojazdy
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37522248]Ale naskrobałyście
Moje wczorajsze otrzęsiny uczelni skończyły się utemperowaniem zapędów pewnego osobnika płci męskiej pięścią w twarz Sama radość[/QUOTE]ostra z ciebie babka
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37522248]Ale naskrobałyście
Moje wczorajsze otrzęsiny uczelni skończyły się utemperowaniem zapędów pewnego osobnika płci męskiej pięścią w twarz Sama radość[/QUOTE]Ty biłaś ?Cytat:
i oddawaj bon, albo się chociaż podziel---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- to fajnie
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1124 | ||
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
Gratki ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- ta przyjaciółka przelewów nie robiła od początku czyli już jakieś dwa lata ponad jeśli się nie mylę. Edytowane przez asiaasia58 Czas edycji: 2012-11-09 o 15:37 |
||
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dostałam paczkę ze wspólpracy od Kosmetykomani
|
|
|
|
#1126 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
W końcu coś się ruszyło A co dostałaś? Pochwal się
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Z listy dostałam paletkę BG i farbkę do ust a poza tym rożo-bronzer W7, 2 testery bronzer i taka mozaika i balsam do ust w7
|
|
|
|
#1128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeszcze osobno paczka z MeMeMe przyjdzie, nie?
|
|
|
#1130 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja wykorzystam to mądrze, daaaaj
![]() a tak serio to moje wyłudzanie przypomniało mi pewną historię, którą opowiadała moja mama. Podobno jak mnie urodziła leżała z nią na sali kobieta, która urodziła chłopca, a chciała córeczkę. Ja jestem drugim dzieckiem rodziców drugą dziewczynką, więc pani wpadła na pomysł żeby się zamienić, no bo tak bardzo chcą córkę moja mama oczywiście przystała na tę propozycję, a jakże a co się okazało pani potraktowała to poważnie i mama musiała sobie psuć trochę nerwów, żeby wytłumaczyć, że nie chce się zamieniać. Babka podobno psychiczna nieco była![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1131 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Wszystko ok
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nic do mnie nie pisali, ale nie obraziłabym się
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Pataulus, zapomniałabym
![]() co masz na ustach na tym zdjęciu http://pomaderia.pl/news/669,sesja-pomaderii?page=4
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Bo z tego co pamiętam, to pisali, że paczka MeMeMe idzie z UK, a reszta z Polski.
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wczorajsze otrzęsiny uczelni skończyły się utemperowaniem zapędów pewnego osobnika płci męskiej pięścią w twarz Sama radość[/QUOTE]Oo ![]() To samo pomyślałam ![]() ciekawe czym sobie zasłużył
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Zabierzcie ode mnie ten katar, paskudnie się czuję ;(
Karolcia, fajnie, że paczka do Ciebie dotarła, jest szansa, że dotrze i do reszty
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno listonosz po niedzieli zapuka do Twoich drzwi ![]() Cytat:
![]() Do mnie pisali ze dwa tygodnie wcześniej niż Wy tu pisałyście na wątku, to pewnie po kolei będą wysyłać Ale już jestem ciekawa Waszych paczek
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

) w tym miesiącu zaoszczędziłam już 50 zł (na czarną godzinę) więc nie jest fatalnie
do tego tata ostatnio malował dom u sąsiada za co rodzice dostali od niego ileś tam drewna z lasu, więc sobie jakoś radzimy
a jeśli nie to będzie mi strasznie przykro, bo bardzo się starałam, choć wykładowcy nie zawsze to doceniają

Sama radość

Stypendium socjalne mi przyszło w wysokości 105 zł...w zeszłym roku dostałam 500 zł bez kilku zł a teraz %^&#@ 5 razy mniej...a progi się podobno nie zmieniły, dochód na członka rodziny miałam teraz nawet niższy niż ostatnim razem..Nie wiem co mam robić, ta kasa z uczelni to był dla mnie naprawdę ogromny zastrzyk gotówki, w domu mam taką sytuację a nie inną (długo by opisywać, tak w skrócie mama podżyrowała przyjaciółce kredyt na 120 tys. i od tamtej pory nikt tej przyjaciółki nie widział, my o tym nic nie wiedzieliśmy, odsetki rosły, mama wpadła w spiralę długów itd. i teraz jak już się o tym tata dowiedział to chcąc nie chcąc muszą to spłacać, więc wesoło nie jest)...normalnie siedzę i ryczę...

i oddawaj bon, albo się chociaż podziel