|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
A i dziewczyny, mam zagwozdkę .. .może którejś też się przytrafiło coś takiego?
Bo wiecie, te rozmowy o czynszach przypomniały mi, że trzeba popłacić rachunki ![]() No i wchodzę na konto i tak patrzę .. coś za dużo kasy mam. Analizuję, analizuję, a w moim stanie to łatwe nie jest ![]() Jakiś czas temu przelałam kasę za prąd, tzw wyrównanie. A na drugi dzień dostałam zwrot od zakładu, taka sama kwota, taki sam tytuł. Myślę sobie oho, pewnie coś w tytule namieszałam, ale nie, zgadza się nr faktury, konto, wszystko. No i nie wiem no. Co byście zrobiły? Mam tam dzwonić i pytać? Nie chce mi się .. (zresztą czemu ja mam za tym latać?) Czekać aż się upomną? Aaa kurk jednak znalazłam, konto zmienili!
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2012-11-09 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 |
Zakorzenienie
|
Zabieram się za nadrabianie. Napisze tylko wcześniej, że jestem i wszystko w porządku
![]() ![]() ![]() Założyła kartę ciąży. Termin wg USG to 09 lipca 2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro gin zalozyla Ci karte to napewno jest wszystko wporzadku bo inaczej jeszcze by sie wstrzymala. i serduszko ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- dostane swira z tym moim TŻ, ostatnio chcialam zamowic becik i pomagał mi wybrac a jemu sie podoba wszystko to co mi nie wiec nie zamowilam w koncu ![]() ![]() mi sie mega podoba w paski ![]() ![]() bylo go nie angazowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja jakbym się wkurzyła to też bym wszystko zamówiła sama. i o!
![]() |
#3248 |
Raczkowanie
|
potrzebuje pomocy wsparcia, jestem w 5tc ojciec dziecka nie może się zdecydować z kim chce być ze mną i dzieckiem czy z żona i dzieckiem, historia jest długa i skomplikowana teraz jak słyszę to że on nie wie kogo chce i kogo kocha wątpię we wszystkie jego słowa, zdradzał żone ze mna kochał mnie chciał być ze mną dziecko mieć i wtedy byłby ze mną, robiliśmy to bezzabezpieczenia ponieważ byłam pewna ze mnie kocha i odejdzie od rodziny, dzisiaj kiedy wszystko wyszło najaw on nie wie którą nas ma wybrac, od niedzieli jest to dla mnie jakiś koszmar, zapewaniał mnie i moja mame ze bedzie ze mna i mam sie nie martwic, dzisiaj mówi tak jutro inaczej , całymi dniami płacze ponieważ wiem ze zostanę sama z tym dzieckiem. spotkałam się z jego żona i doszłyśmy do wniosku ze jest chory, mi mowi ze mnie kocha jej ze ja, uswiadomila mi jaki jest a ja jest, wyszło na to ze razem robiłyśmy test ciążowy, ona specjalnie od niego nie odchodzi bo pojdzie mu na reke a to on ma zdecydowac ktora chce, ja poprostu nie rozumiem jak mozna zrobic dziecko i tak poprostu bezczelnie odejsc wiedzac ze nie bedzie ze mna jak mozna w wieku 30lat tak sie zachowywac, chce usunąć tą ciążę, bo zostane sama a nie chce żyć z takim człowiekiem mam dopiero 21lat a zostałam tak zrobiona w dziecko, niektórzy myślą ze dziecko to zabawka lalka która moża wyrzucić jak sie znudzi..
![]()
#3249 |
Zakorzenienie
|
Anulka strasznie sie ciesze
![]() Lunka ha ha z tymi facetami tak to juz jest. Mo poki co zdawaL sie na mnie i mam nadzieje ze tak zostanie
#3250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3251 |
Raczkowanie
|
to jest najprostsze rozwiązanie, nie chce mieć dziecka z przypadku z wpadki, nie będę miała za co utrzymać o dzieciątko jak powiem ojcu to mnie wyrzuci z domu. nikt mnie nie przywita z otwartymi ramionami...
#3252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-09 o 17:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteś w trudnej sytuacji, ale jedyne co mogę Ci napisać żebyś się poważnie zastanowiła. Po tym nie będzie odwrotu, a żyć z tą decyzją będziesz musiała do końca swoich dni....
![]() |
#3254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3255 |
Zakorzenienie
|
Wiola jeżeli masz tu pisać o usuwanu ciąży to lepiej wogóle tu nie pisz
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- moja też była upragniona wierzyłam i zostałam oszukana, tak wiem nie na miejscu jest to, zostałam z tym sama nie daje sobie rady, chciałam żeby ktoś mi pomógł. przepraszam
![]() |
#3257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Weź się w garść, istnieją jeszcze alimenty.
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-11-09 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka wpadka? Przecież świadomie się kochałaś bez zabezpieczenia. Świadomie powołałaś to dziecko na świat! A że facet okazał się dupkiem to żadna nowość! On nim był od początkU skoro zdradzał żone. A ty duża już jesteś i wiedziałaś co robisz. Troche nie trafilaś z forum bo tu akurat współczucia nie znajdziesz ![]()
![]() |
#3259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt nie będzie czytać jak chcesz usunąć dziecko skoro każda z nas walczy lub walczyła żeby je mieć! troche taktu !! Cytat:
![]() wróci do pracy to rozpocznę zakupy ![]() Pomysł podzielenia mi nie pasuje, bo TŻ nie ma gustu co do takich maleńkich rzeczy więc w zyciu bym się na to nie zgodziła ![]() głupi przykład: http://allegro.pl/2-el-posciel-do-lo...746341280.html Mi się podoba wzór np PASKI POMARAŃCZOWO-NIEBIESKIE a jemu ŚPIĄCE NIEBIESKIE MISIE a mi taki wzor kojarzy się z bazarem, albo z poscielą dla dzieci ale 10 lat temu.. (wybaczcie jak ktoras taka ma) no więc wole iśc na kompromis i jakoś z miliona wzorow wybrać taki który obojgu się podoba niż niech wybierze cos okropnego |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A dla dziewczynki to bym wybrała ten w fioletowe paski ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- muszę uciekać,bo dzwoniła siostra,że idą do nasz mężem i córą. Zajrzę później.
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-11-09 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
Lunka
![]() ![]() Ciekawe jak dziewczyny na spotkaniu ![]() Zapowiada sie nam z tżtem fajny weekend ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-09 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Zakorzenienie
|
A no fakt,nasze gaduły dzisiaj spotkanie mają:-D czekam na relacje
![]()
#3264 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
po drugie primo - wydaje mi się, że tak bardzo chciałaś go "złapać", że postarałaś się o to dziecko trochę za jego plecami (tak wiem on i może mówił, że chce ale jestem pewna, że tylko tak sobie gadał...) po trzecie primo - dziecko jest jego i musi Ci płacić alimenty, więc nie jesteś na lodzie. Chciałabyś żyć z człowiekiem, który zostawił swoje dziecko? Ja nie! Na twoim miejscu (i na miejscu jego żony) kopnęłabym go w dupę i nie martwiła się tym z kim on łaskawie zechce być! To jakiś absurd jest! Co do aborcji... chyba śwadomie zrobiłaś to dziecko? To nie była wpadka? Więc nie rozumiem dylematu, piszesz, ża facet jest nieodpowiedzialny - popatrz na siebie! ale mnie zgrzałaś... Anulka gratuluję wizyty! Lunka już się nie mogę doczekać jak zaczniecie tu pokazywać swoje dzieciowe zakupy ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- super, że z pracą Tżta się ułożyło. ![]() ![]()
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2012-11-09 o 18:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
To je ponieś i lepiej się więcej tutaj nie odzywaj.
A jak nie chcesz tego dziecka to nie zabijaj a oddaj do adopcji, ktoś na pewno da mu dom i miłość.
#3266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdecyduj się dziewczyno. Wpadka czy upragniona ciąża? Miałaś romans z żonatym mężczyznom. Mogłaś liczyć się z tym czym to grozi. Wierzyłaś facetowi, który zdradza żonę, jest z wami obiema? Ten c**j ma obowiązek płacenia alimentów. Od tego nie ucieknie, więc nie możesz mówić, że sama nie będziesz miała wystarczających środków. Jak można powiedzieć, że usunięcie ciąży jest najlepszym i najprostszym rozwiązaniem. Zabójstwo to dla ciebie drobnostka? Jak miałaś pałę z matmy, to też myślałaś o zamordowaniu nauczycielki, bo to najprostsze rozwiązanie na poprawę oceny? Wiem, że to może głupie, kolokwialne porównanie, ale mam takie nerwy... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
Zakorzenienie
|
Co do Wioli to się nie wypowiadam bo bym musiała się nieźle sklnąć a to nie miejsce.
Nie byłam u lekarza ![]() ![]() Dziewczyny nie wiem co się dzieje sutki bolą mnie tak że nie mogę dotknąć, z nerkami może i lepiej no ale bolą przy sikaniu ![]() ![]()
#3269 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny obejrzałam ten odcinek rozmów w toku o in vitro o którym rozmawiałyście wczoraj.Generalnie nic ciekawego,jakoś to po łebkach potraktowane.Co do samego in vitro mam mieszane uczucia.Boję sie że może nas to czekać.Niedawno zadałam tż pytanie czy dla niego in vitro to szansa czy wyrok.Odpowiedział że szansa.Wiem że to brzmi strasznie ale dla mnie to wyrok...
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-09 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się codziennie modlę żeby donosić ciąże, codziennie a ty chcesz usunąc. dziecko to nie jest zabawka?? a ty własnie tak go traktujesz, wyrzucić do kosza. Jesteś nieodpowiedzialna i.... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.