|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co to są Smackers'y? :>
ja mam w tej chwili slodka kawe, maline i mufinke waniliowa
mialam amslanego, kiwi, cherry coke, fante
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam kiwi&banana, strawberry&banana,Cotton candy i tropical ; ))
Całkiem fajny jest M&m's ale dośc szybko się może znudzić ; )) |
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
a szybko wam się kończą te 4gramy??
No i jak z nawilżeniem-usta nie są po nich nadal spierzchnięte? btw.czy szybko się nie ścierają ?
|
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
wbrew pozorom 4 gramy to calkiem sporo
z nawilzaniem ok, nie nawilzaja jakos super ale normalnie, dosc dlugo pozostaja na ustach
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wydajności, to jest przeciętna w sensie że nie zużywaja sie jakoś bardzo szybko ; ))
Najlepiej mi nawilżają usta te z serii Starburst,bo są takie bardziej 'wilgotne' niż te normalne
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki girlz za odpowiedzi!...narazie wstrzymalam sie z zakupem i kupilam maselko migdalowe z body shopu (kiedys jak bylam w Rzymie kupilam tam kokosowe i było suuuper!) Własnie zalezy mi teraz na super odzywianiu suchych od mrozu i wiatru ust.
A z tego co czytam to smackersy to jednak fajny gadzet, ktory na wiosne na bank zakupie
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jakby były z poprzedniej edycji- że się tak wyrażę.Kup sobie Carmexa - na zimę bomba. Tych smackersów z serii starburst nie lubię bo są za lekkie i szybko znikają z ust (nie, nie zlizywałam ich ). Także mi osobiście nie przypadły do gustu- ale co kto lubi
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planowalam go wlasnie, albo Blistex(był z takim fajnym lusterkiem w kształcie ust za 15zł ) SPłukałam sie juz z kasy- zamowilam butter z body shopu(kokosowy mialam i spelnial moje oczekiwania!)...jednak kasa niedlugo sie pojawi
|
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjaciółka zamówiła teraz truskawkowy i jest zadowolona. Więc mogę Ci go polecić Od siebie dodam tylko tyle, że polecam Ci tą najzwyklejszą wersję jako pomadka a nie w tubce czy w słoiczku Ale to tylko moje zdanie
|
|
|
#400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz może porównanie Carmexa do Nivea Med albo Neutrogeny z filrem SPF4? Cytat:
), taka a break czy vanilla creams. Ale w sumie seria najmniej ważna, najważniejsze smaki. Wszelkie czekoladki, kawki, ciasteczka i cynamonki to wręcz jakby dla mnie stworzone ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#401 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydawało, że były już zeszłej zimy- w puszkach- ale może mi się pomyliły. Znalazłam smaki: 1. SMACKERS pet pals Eclair's Jelly Thumb Print o smaku i zapachu eklerek z galaretką 2. SMACKERS pet pals Kiwi's Frosted Sugar o słodkim cukrowym smaku i zapachu Cytat:
nie używam innych pomadek ![]() Cytat:
ja swojego nie wymęczyłam tylko oddałam siostrze Cytat:
![]() np. ![]() http://www.allegro.pl/item160252849_...herry_new.html edit: a miała któraś z Was smackersa z tej serii? ![]() http://www.allegro.pl/item162187771_...a_posypka.html bo mnie ciekawi
Everything I'm not, made me everything I am. wyloguj Edytowane przez jaszmurka Czas edycji: 2007-02-02 o 12:27 |
||||
|
|
|
|
#402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Polecam, sama mam chrapkę na ciasteczkowy z tej serii, ale na razie mam ciasteczkowy Vanilla Creams, więc mi wystarczy
|
|||
|
|
|
|
#403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi się nadal wydaje, że już je gdzieś wcześniej widziałam Cytat:
) kolekcji Cytat:
![]() No to mam problem bo chyba się skuszę ![]() Najlepsze są te zwyczajne- oryginals (czy jakoś tak ![]() Mnie też te ciasteczka kuszą
|
|
|
#404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale że ja na pewno ich rok temu nie widziałam, to wiemCytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym razie mi nie podpasowały- Tobie wręcz przeciwnie Może po prostu trafiłam na zły smak albo jakąś złą partię ![]() Cytat:
czytam to co chcę "usłyszeć" ;p jakieś rozgrzeszenie sobie muszę dać- że nie tylko ja mam "zajoba" ![]() Cytat:
całkiem całkiem...
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiedziałam o truskawkowym carmexie! Wiśniowym owszem..ciągle się nowych rzeczy dowiaduje
![]() Juz nie moge czytac o tych smackersach bo ciagle mam ochotę na słodycze Stop już |
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
truskawkowy carmex
Zaraz pisze do siostry, żeby mi go przywiozła ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: lip smackery z USA
ja mam taki tylko ze wisniowo-arbuzowy mmmm...pyszny jest, moja kumpela ma truskawka-kiwi i jagodowy i tez ladnie pachna i smakuja
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam Carmexa w tubce. toz to najlepszy wynalazek wszechczasow
mam porownanie do nivea med: moim zdaniem nivea med to jest takie nic; moich ust [wcale nie jakichs zmasakrowanych] wcale nie doprowadzila do porzadku; i jak dla mnie jest za sucha i za twarda.
|
|
#410 |
|
Raczkowanie
|
A ja planuję zakupić na Allegro ten zestaw: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=162335060 Możecie powiedzieć czy te Smackersy są brokatowe, albo czy zostawiają białą poświatę? I czy ładnie pachną ![]() Smackers - truskawkowo-jagodowy Smackers - guma balonowa Splash'n Shine - słodka wanilia |
|
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
ja kupiłam wczoraj w kapphalu 2 za 17 zł więc cena nie jets taka zła
![]() Vnilia i TRuskawka-KIwi mniam :Slina: mam jeszcze gumę balonową i wielką ochotę na więcej mam pytanko jak tam z data ważności na allegro? Mam duże opory bo 2 rayz dostałam kosmetyk po terminie
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
następnym może być kiepsko
|
|
|
#413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nigdy nei widziałam ich na lotnisku...w sumie to nie suzkałam ich o tak Hosenko widzę , że jesteś fanką TBS polecasz ich balsamy do ust? Ostatnio miałam kupić , ale wykupili cały zapas w 2 dni...więc chyba są dobre
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
seria party packs: http://www.smackers.com/partypacks/ ale w tej serii były te smackersy: http://www.smackers.com/shimmercollection/ a balsamy do ust - póki co mam Born Lippy Satsuma Shimmer - jest miekki, ma lekki pomarańczowy kolor i pomarańczowe drobinki - usta są lekko rozjasnione i pięknie błyszczały - napisalmm to zresztą w recenzji: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=4791 zamówiłam teraz mietowy też z tej serii Maselka do ust wydawały mi się strasznie twarde i takie neiprzyjemne, ale po uzyciu masełka do ciała mango zamówiłam masełko do ust też mango - zapach oblędny. Ciesze się teraz ze kupiłam też scub mango i żel pod prysznic też mango
|
|
|
#415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki Ja z tych smackersów to bym chciała wszystkie ![]() nie wiem kiedy bym je zużyła, ale co tam o włąśnei o tym balsamie mówiłam , zapchy ma obłędne i chyba się skusze 19 zł to zaryzykuje
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
ty sie pytasz czy ladnie pachna??bossssko!!!!i oto chyba w nich chodzi i dobrze tez nawilzaja i co najwazniejsze dlugo utrzymuja sie na sutach chociaz u mnie rzadko bo moj chlopak tak je uwielbia ze zawsze wszystko zjada z ust
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehehe dalsza część zdania wszystko tłumaczy :P takie urozmaicenie ![]()
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam Lip Smackery
![]() Zawsze kiedy mam możliwość, to sobie jakiś kupuję ![]() Otatnio wykazałam się wielką inteligencją. Byłam na spacerze no i wysunęłam prawie cały jelly strawberry, aby sprawdzić ile go jest(głupek!!!!!!). Zawsze, aby go ponownie schować, musiałam troszeczke docisnąć, a że tym razem temp. na dworze wynosiła 6C, to się rozsunął na boki! I szłam tak przez całe miasto z psią ......... żeby go uratować, bo to mój ulubiony smak.wiem, głupek ze mnie. Więcej tego nie zobię ![]() Ale smacker żyje!
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#420 |
|
Konto usunięte
|
tak chwalicie te Smackersy, że już zamówiłam u Babci, przywiezie mi kilka ze Stanów. już się nie mogę doczekać.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

mialam amslanego, kiwi, cherry coke, fante 

z nawilzaniem ok, nie nawilzaja jakos super ale normalnie, dosc dlugo pozostaja na ustach

Tak jakby były z poprzedniej edycji- że się tak wyrażę.

Planowalam go wlasnie, albo Blistex(był z takim fajnym lusterkiem w kształcie ust za 15zł
), taka a break czy vanilla creams. Ale w sumie seria najmniej ważna, najważniejsze smaki. Wszelkie czekoladki, kawki, ciasteczka i cynamonki to wręcz jakby dla mnie stworzone 

ale mi się nadal wydaje, że już je gdzieś wcześniej widziałam 
Ale że ja na pewno ich rok temu nie widziałam, to wiem