|
|
#61 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
cześć
Cytat:
dobre, zdrowe i w ogóle same plusy![]() dzisiaj jadłam owsiankę z brzoskwiniami i orzechami Cytat:
choć jak ja ćwiczyłam na niej regularnie, to miałam wrażenie, że mi się łydki od tego powiększają więc teraz już rzadziej to robię![]() a co do słodyczy to ja nie mam z tym problemów ![]() u mnie gorzej z jedzeniem typu pizza, fast foody, chipsy itd, bo uwielbiam takie rzeczy no ale cóż, trzeba być asertywnym![]() witajcie |
||
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Oj ja znów słodycze mogłabym cały dzień pochłaniać... No ale muszę się ograniczyć
Waśnie sobie obejrzałam ćwiczenia Mel B i muszę powiedzieć ze bardzo mnie zaciekawiały i od jutr zacznę chyba je ćwiczyć
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
U mnie dzisiaj jak na razie ładnie, zaraz lecę zrobić sobie czerwoną herbatę. Z ćwiczeń było już takie porządne rozciąganie (małe zakwasy po wczoraj) a wieczorem reszta ćwiczeń Dzisiaj do kina z TŻ, już widzę te zdrowe jedzenie ![]() Aniaa_89 - co do owsianki jak najbardziej się zgadzam, jak zjem się na śniadanie to potem chociaż głodna nie chodzę ![]() ErnestyLda - oj moja mama to samo, dlatego obiad jem normalny, po prostu trochę mniejszy i staram się dodać więcej warzyw
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że z czasem uda mi sie po mału zmniejszac ilośc tych slodkosci, np. raz na dwa dni itp. Ogólnie jestem zdania, że lepiej po troszke niż miec napad i zjeśc wszystko co mój synuś ma w swoich zapasach jeszcze z Halloween Podsumowanie dnia, bo zaraz będe sie zmywac z domu do pracy - pół jajka (dojadanie po dziecku )- cola diet puszka - serek wiejski light 150 gram + mandarynka - (obiad) 2 kawałki kurczaka z woreczka na ostro, 1/4 woreczka ryżu, fasola szparagowa - (przed pracą) 1 kromka pełnoziarnista, plaster szynki z piersi z kurczaka, duzo zielonego ogórka - (do pracy) pół woreczka ryżu, 3 kawałki kurczaka, fasola szparagowa, dwie mandarynki (zapasy na 12 godzin pracy )Cały dzien popijam również czerwona herbatę Ogólnie jestem z siebie zadowolona <samochwała>
|
|
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo niestety obydwoje bardzo lubimy takie rzeczy no i jak jesteśmy razem to niestety asertywność gdzieś znikai też uważam, że raz na jakiś czas można zaszaleć lepiej tak, niż wszystkiego sobie odmawiać, a potem rzucić się na coś jak głupia ![]() Cytat:
![]() pół jajka to zdecydowanie za mało jak na śniadanie ![]() i daje moje podsumowanie I owsianka z jogurtem naturalnym, brzoskwiniami(z puszki) i orzechami włoskimi II 3naleśniki z serem 15min orbitreka + 15min na rowerku + 220 powtórzeń na leg magic + 60brzuszków + masaż III ciemna bułka z serem i ogórkiem IV wieśniak ze szczypiorkiem+1/2papryki+ogórek kiszony kolejny dzień na plus jutro już chyba będzie gorzej w weekend u mnie zawsze jakoś gorzej z dietą a jutro z TŻtem mam sporo rzeczy do załatwienia na mieście, do tego wieczorem idziemy do znajomych, więc może się zdarzyć jakiś grzeszek. Ale będę się starać, żeby było w miarę ok
|
||
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
ehhh wiem, ze pół jajka to za mało, zwykle zjadam dwa, ale dzisiaj czasu mi nie wystarczyło, więc dojadłam co moj szkrab zostawil
![]() Niestety za cwiczenia wezme sie dopiero w przyszlą srodę, do tego czasu mam nocki, po których nie nadaje sie do treningów niestety, ale gratuluję reszcie, że ruszacie tylki
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja od 5 miesięcy ćwiczę z Ewą Chodakowską. Od jakiś 3 tygodniu dołozyłam kołyske do ćwiczeń. Efekty są widoczne. 10 kg w 5 miesięcy- mogło byc lepiej ale niema co narzekać
.Ale wiecie tak czytam coś o ćwiczeniach Mel B i Tiffany i możecie mi powiedziec gdzie można takie cos obejrzeć. Bo może sobie dorzucę coś do mojego maratonu W tej chwili trzeba mi jeszcze brzuszka sie pozbyć bo to masakra
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy tylko sobie obejrzeć i wybrać
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Postanowilam do was dolączyć co prawda mamy już 9 listopada ale nigdy nie jest za poźno by wziąść sie za siebie Postanowilam od jutra rozpocząć odchudzanie i potrzebuję wsparcaia bo na domowników nie mam co liczyć Moja obecna waga to 75 kg przy 178 cm do zgubienia mam 15 kg, ponieważ chcę wrócić do swojej odwiecznej wagi...Jutro rano lecę na siłownię - areoby minimum 45 min, a do tego dieta MŻ (czyli mniej żreć tzn. jeść połowę tego co teraz)...Mam nadzieję, że uda mi się....Dziewczyzny trzymajcie za mnie kciuki.
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest tak, że jak nic nie mówię o diecie w domu to jest okej, ale jak tylko coś wspomnę, że jestem na diecie, to zaraz się zaczyna: batoniki, czekoladki, kaloryczne sałatki. Jakby mi na złość robili Także, będziemy się wspierać nawzajem i kciuki też będziemy trzymać Każda na każdą i za siebie też
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Brak wsparcia? Hm... skąd ja to znam... Gdy ja zaczynałam to mąż o 9 wieczorem do mnie zjedz kanapeczke bo duzo zrobiłem
Nie mówiąc o podsuwanych smakołykach... Ehh.. ciężka dola odchudzjacego się
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
ojoj
Oczywiscie teraz mam wyrzuty sumienia i jestem wsciekła na siebie. Jutro miałam wejsć na wagę i sprawdzić czy cos się zmieniło ale teraz się boję...ehh
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby też coś słodkiego a mniej Albo kisiel czy lizak Oczywiście mówię o czasie podczas diety bo jak nie jestem na diecie, to rzeczy baaardzo kaloryczne pochłaniam
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za słowa otuchy
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
I tak trzymać
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
witaj
Cytat:
najważniejsze, żeby to się potem nie przeciągnęło w czasie, bo jedna wpadka to żadna tragedia. Gorzej jak całkiem zacznie się odpuszczać na zasadzie, wcześniej zawaliłam to jak teraz zawale to nic to już nie zmieni![]() zresztą czytałam, że nawet raz na jakiś czas taka jedzeniowa rozpusta dobrze robi ![]() wszystko jest dla ludzi, byleby z rozsądkiem i będzie ok
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
heej
mi się dzisiaj nawet udało zjeść 4 posiłki ;> jestem z siebie dumna ;D a teraz jeszcze tylko wypiję ocet jabłkowy i spać.
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
Octet jabłkowy? A w jakim celu się go pije?
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Przyspiesza odchudzanie, polepsza metabolizm
Podobno jest dobry na cerę. Nie wiem jeszcze jak działa na mnie bo zaczęłam wczoraj pić Powiem szczerze, że w smaku okropny. Czytałam na różnych forach, że kobiety w miesiąc dzięki niemu nawet do 10kg chudły Mi by wystarczyło jak bym schudła w miesiąc 2-3kg ;>
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Matkoooo mam to samo z moim TZem. Jak tylko slyszy slowo "dieta" to albo fast food albo piwo i czipsy... Normalnie jakby sie bal ze na prawde w koncu schudne. Myslalam ze jestem z tym sama ale wide ze to popularne zachowanie posrod naszych samcow
|
|
#84 |
|
Przyczajenie
|
Czeeść
wczoraj wstałam na wadze po miesiącu ii.. 3 kg mniej skakanka i hula hop działają cuda wzrost: 169 cm waga początkowa : 65 kg po miesiącu : 62 kg ( jest coś ) CWICZYMY DALEEEJ
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję!!
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
no i dzis się zważyłam i jest... troszkę mniej...uff...może te wczorajsze słodycze tak bardzo nie nabroiły
Co prawda to tylko pół kilo w ciągu tygodnia ale zawsze cos. Najważniejsze że jest tendencja spadkowa i mam nadzieję, że będzie teraz lepiej
|
|
|
#88 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() (zresztą wczoraj powiedział że schudłam ![]() ![]() )Cytat:
Cytat:
![]() na cerę polecam przemywanie tonikiem z dodatkiem kilku kropli soku z cytryny, o ile ktoś się nie boi lekkiego rozjaśnienia. po tygodniu - dwóch stosowania mam skórę niemal idealną. Cytat:
![]() wczoraj pół na pół u mnie. I - jogurt nat. z garścią płatków fitness i bananem II - baton nestle fitness, dwie kromki razowca z serem, pomidorem i ogórkiem III - warzywa na patelnię + 2 paluszki rybne a potem ta pizza nieszczęsna i piwo ale podczas kupowania piwa pan w sklepie zapytał mnie o dowód
|
|
|
#89 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepiej chudnąć powoli ale na trwałe. I najlepiej właśnie chudnąć tak 0,5-1kg tygodniowo ![]() Cytat:
![]() u mnie dzisiaj pewnie nie będzie zbyt dietetycznie
|
||
|
|
|
|
#90 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynkii damy rade ! ; *
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

dobre, zdrowe i w ogóle same plusy
choć jak ja ćwiczyłam na niej regularnie, to miałam wrażenie, że mi się łydki od tego powiększają
więc teraz już rzadziej to robię
no ale cóż, trzeba być asertywnym

)
no i jak jesteśmy razem to niestety asertywność gdzieś znika

Moja obecna waga to 75 kg przy 178 cm do zgubienia mam 15 kg, ponieważ chcę wrócić do swojej odwiecznej wagi...Jutro rano lecę na siłownię - areoby minimum 45 min, a do tego dieta MŻ (czyli mniej żreć tzn. jeść połowę tego co teraz)...Mam nadzieję, że uda mi się....Dziewczyzny trzymajcie za mnie kciuki.