|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
jutro zrobie fotkę, bo teraz to już słabo ze światlem
![]() Cytat:
![]() a ja dzisiaj całyd zien ploty z przyjaciolka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jedna jest taka okropna ![]() ![]() ![]() Ale to wszystko nawet można byłoby wytrzymać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Normalnie przez studia brakuje mi czasu na wszysto ![]() Jutro mam na 14 na zajęcia, więc sobie rano zupę ugotuję i posprzątałam ![]() A dzisiaj u mnie otwarcoe H&M było ![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam sobie pędzelek do henny. Tz powiedział, że mi kupi pędzle dwa jakie chce ![]() A teraz siedzę i katherine przeglądam ![]()
![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
haaaa, dzisiaj tam z przyjaciolka tyle czasu spedzilysmy. tak miałyśmy juz w sumie zamawiać [w 2] ale w koncu nam przeszło, bo ja np miałam ochotę bodajże na 4 czy 5 rzeczy, ktore wychodziły raczej tanio, a przyjaciolka tak samo, wiec juz do tej 100 musiałybyśmy zbierać na siłe;/ a szkoda, bo jestem tam zakochana w opasce ćwiekowanej, i kilku rzeczach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2434 |
zawsze mam racje
|
Ja nawet na katherine nie zaglądam, bo jeszcze mam inne rzeczy, których nie nosiłam :P
Zaczęłam kurację z retinem A, zobaczymy jak mi się sprawdzi, będę dawać co 3 dzień jak na razie (na noc)
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() tydzień minął mi niesamowicie szybko - jeszcze niedawno był poniedziałek, a już jest sobota ![]() szykuję się na Mayday, po 17-ej mam pociąg ![]()
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-11-10 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2436 |
Raczkowanie
|
Hej
Myślałam ze bede miała co nadrabiać a tu tylko kilka postów. Wczoraj wytańczyłam sie za wszeczasy i z moją ekipą ustaliliśmy ze będzie jedna taka sobota/piątek w miesiącu że bedziemy wszyscy szli na jakąś impreze czy do baru albo coś. Cały mi ten tydzień tak szybko zleciał.... Z TZ ide dopiero w pn po te okulay bo jakos nie mogliśmy zgrac sie czasowo... Miłego wieczorki Piękne ![]()
![]() |
#2437 |
Zadomowienie
|
W czwartek miałam w rękach biżuterie na łączną kwote 800 zł z katherine bo musiałam z koleżanką porozdzielać zamówienie i powiem Wam że niektóre rzeczy to takie perełki... ale trafiają się także i buble które strach założyć.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
W końcu rozmysliłam się z katheriną. Bo mi się tylko jedne kolczyki i bransoletka podobały
![]() Dzisiaj miałam szkolenie na kwasy i peeling ziołowy. I dostaliśmy dożywaotni rabat na kosmetyki Jadwiga ![]()
![]() |
#2440 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Wreszcie udalo mi sie zajrzec, ale mam spore zaleglosci w nadrobieniu Was ![]() Pazdziernik mialam zawalony praca, za to listopad mam bardziej luzny ![]() Wydenkowalam pare kosmetykow, ale tez niestety kupilam o wiele wiecej niz zuzylam wiec daje sobie bana do Swiat ![]() Wydenkowalam: zel do mycia twarzy TBS algowy (60 ml ale skubany bardzo wydajny) tonik TBS algowy (jak wyzej) odzywke do wlosow nawilzajaca YR szampon nadajacy objetosc YR 2 zele pod prysznic YR: - owoc granatu - z olejkiem arganowym krem do lokow bez splukiwania kerastase krem do lokow pantene Gdyby Was interesowal ktorys z ww to dajcie znac, skrobne o nim pare slow ![]() Za to kupilam: 1. Twarz: Wode termalna Uriage - tak zachwalacie to musialam ![]() serum Flavo - C forte zel do mycia Effaclar (moj ulubiony, ktores z kolei opakowanie ![]() zel z zen - szeniem i jojoba do mycia twarzy JMO serum Clinique Turnaround Concentrate Radiance Renewer serum Clinique Repairwear Focus (w zestawie z miniaturkami kremu do twarzy i pod oczy z tej samej serii) tusz HR panterkowy w zestawie z plynem do zmywania i mini kremem pod oczy 2. Wlosy: spray nablyszczajacy Biosilk odzywka Mrs Potter's z aloesem 2 odzywki regenerujace artiste zel do wlosow z isany oraz zel pod prysznic i olejek pod prysznic z isany ![]() Plus przygotowalam sie troche ubraniowo na zime: plaszcz, komin, szalik, sukienka, 4 sweterki, leginsy, 2 x grube rajstopy, torba shopper i wreszcie stanik sportowy (nigdy nie mialam) ![]() Nabylam tez nowe ubranko do pracy - granatowa bluzke z krotkim rekawkiem i spodnie i pod to biala koszulke z dlugim rekawem, bardzo mi sie podoba na zdjeciach, mam nadzieje ze mi szybko zrealizuja to zamowienie bo czas oczekiwania nawet do 21 dni ![]() I nowe butki do pracy - granatowe balerinki crocsy ![]() Jako ze mam duzur w swieta BN i w Nowy Rok a wiec Sylwester do kitu to sie przynajmniej bede jakos prezentowac ![]() Pare kolejnych kosmetykow mam tez juz ku koncowce wiec teraz solennie sobie obiecuje totalnie nic nie kupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2441 |
zawsze mam racje
|
tallu: jak Ci się sprawdził ten szampon yr? Ja go właśnie denkuję, nie jest zły, ale objętości to za bardzo nie daję- 100 razy wolę ten z balei.
A z szamponów z yr polecam z nagietkiem ![]() A tusz z helenki w zestawie sobie sprawię, ale to w grudniu- płyn dwufazowy taki sobie, ale i tak chciałam ten tusz ponownie a jak płyn gratis to ok- bo pełnej ceny bym w życiu nie dała. Ja byłam w Czechach w dm i rossmanie- mogę nie kupować do świąt... następnego roku. Wstawię pewnie potem zdjęcia. Od jakiegoś czasu lubię wiedzieć co mam i mieć spis w formie zdjęciowej- chociaż potem jestem w stanie przejrzeć co kiedyś kupowałam, bo tyle tego jest na świecie, że się łatwo zapomina. Spać ostatnio nie mogę co potem wzmaga we mnie moje złe nawyki- dużo czasu przy komputerze, niepohamowane zakupy, zapominanie o jedzeniu i picie pepsi ![]() ![]() A rzeczy bez recepty działają na mnie jak cukierki. Do tego w środku nocy potrafię wstać z łóżka w celu nie wiem jakim ![]() Znowu trzeba będzie coś łykać jak tak dalej pójdzie ![]() A no i oczywiście o 17 senność mnie bierze, nawet czasami liczę że zasnę normalnie- podczas kąpieli itd jestem senna, pomyślę o opcji sem- pstryk, budzę się. A jak pójdę tak na siłę i mało senna to nawet jak zasnę to się tyle razy wybudzę, że czuję jakbym nie spała. Nie dziwię się, że tak ludzi torturują nie pozwalając im spać.
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Muszę Wam powiedzieć że dopiero 3 razy umyłam twarz metodą OCM a różnicę widze ogromną. Tarz nabiera blasku, ładniejszy jest jej koloryt ujednolicony, rozjaśniają się przebarwienia no i co ważne nic mi nie wyskakuje a to co było znika. Dawno nie miałam tak ładnej buzi a to dopiero początek. Jak na razie jestem zachwycona. Z tej stronki którą Wam ostatnio podałam mam zamiar zakupić po wypłacie serum i wodę do twarzy. Moim celem jest minimalizm w pielęgnacji cery i mam nadzieję że uda mi się to osiągnąć ![]() Zalaminowałam sobie wczoraj włosy i efekt fajny jak zawsze ![]() Parole takie typowo zdjęte z rury to i u mnie się znajdą, maga szpile, miniówy i tak jak piszesz tona tapety :P No ale cóż ![]() Obiecałam Wam jakiś czas temu aktualizację włosów, a więc wstawiam zdj. Jest to już 2 cięcie do prosta, czerwień oczywiście przebija no ale ![]() ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-11-11 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja już dawno wstałam, teraz włacze sobie film na HBO i zrobię turbospalanie i ABS ![]() ![]() w ogole pokochałam ten mój krem z Bandi, skóra jest po nim taka delikatna, nie świeci się cały dzien, w ogóle nie zapycha. Także jestem zadowolona z tego zakupu ![]() Po ćwiczeniach się wySPAmuję ![]() ![]() loluska piękne masz te włosy ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NtDnU...&feature=g-u-u swoja droga slyszalyscie keidykolwiek o tym tuszu z inglota? zaciekawil mnie po jej recenzji, bo jakos nie kojarze zeby ta firma była znana dzieki dobrym maskarom. Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-11-11 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2444 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli już jesteśmy przy włosach, to stosowała może któraś z was spray John Frieda Go Blonder?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
zawsze mam racje
|
Dzień dobry,
w skórę głowy wtarłam olejek jiva-amla, dobrze że jesień mamy, bo w duszne lato pewnie bym potem umierała od tego intensywnego zapachu. A na długość dałam olej jojoba- skoro tak dobrze mi działa na włosy, gdy jest składnikiem masek to i solo powinien mi się sprawdzić. Trochę posprzątałam, a zaraz wezmę się za robienie zdjęc- póki jest jasno, a ostatnio nie jest o to łatwo, dni krótkie i do tego pochmurne. Muszę oswoić kiedyś w końcu aparat, bo pewnie da się nim zrobić dużo lepsze zdjęcia.
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Ghana
dzięki ![]() Nie wiecie kiedy będzie mozna oglądnąć pokaz w necie? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/44474/...ecret_zdjecia/ jeśli by wierzyć Pudelkowi to pokaz będzie na początku grudnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
zawsze mam racje
|
Kenza też ma chyba też być na tej gali.
![]() |
#2449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ghana no to czekam do grudnia ![]() dziewczyny pamiętacie może, jakiś czas temu pisałyśmy o fajnej stronce, na której można było zrobić sobie metamorfozę, jaki był do niej adres? ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
ona jest taka piękna
![]() ja też, chociaż w tym roku wg mnie średni dobór artystow, a może nawet nie co tak artystów, a repertuaru, takie jakieś zamulające te piosenki w porównaniu do zeszłorocznych występów. A szczegolnie to straszne 'Diamonds' wlos mi się jezy na glowie jak to gdzies słyszę ![]() wyspamowałam się, okazało się, że mama wyrzuciła mi przez pomyłkę jedną butelkę z olejkiem alterry [dobrze, że zostało tam go może ćwierć butelki] ale sam fakt - jak ona tego nie zauwazyła xD no ale teraz przerzuciłam się na ten olejek z granatem, wczesniej miałam z oliwką. a teraz zajmę się za malowanie paznokci, moze zdarze przed przyjsciem TŻ. w ogole mam ochote kupić sobie lakier matowy czarny, super efekt. Generalnie ostatnio mam faze na baaaardzo kortkie paznokcie, jakios lepiej mi się u mnie widza, zreszta sa wygodniejsze na co dzien. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2451 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Jak weekend mija? U mnie dziś całkiem sympatyczna pogoda, więc byłam z psem na długim spacerze. Od razu mi lepiej ![]() W piątek i sobotę byłam w szkole na zajęciach i miałam ten egzamin próbny. Wyniki z części teoretycznej już mam - 41/50 punktów z części teoretycznej i 16/20 punktów z przedsiębiorczości ![]() ![]() Poza tym dostałam już prezent na urodziny od tżta i siostry - oba bardzo trafione ![]() Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-11-11 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() niedawno wstałam i ciągle żyję imprezą - było bosko, dawno się tak dobrze nie bawiłam i żal było wychodzić! ja chcę jeszcze ![]() ![]() nałożyłam olej na włosy, jakąś maseczkę na twarz muszę zrobić i porządnie się nawilżyć ![]()
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2455 |
Rozeznanie
|
Co tu dziś tak cicho??
Byłam z tżtem w mieście po południu i OCZYWIŚCIE musiałam zajść do lumpka. 8 zł za kilogram zawsze kusi ![]() Wstawiam zdjęcia dwóch urodzinowych prezentów - lilou od tżta a torba od siostry ![]() Milego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzę, że bloga zalozylas, mnie tez do tego ciagnie ![]() dzisiaj właśnie taka cisza, wrociłam wynudzona do domu z uczelni, myslalam, ze bede miała masę nadrabiania a tu raptem dwa posty ![]() Byłam dzisiaj u krawcowej, bo dostałam od cioci piekny płaszczyk, wełniany, wiec mega ciepły, ale trzena zwezić rękawyi ramiona, bo to wiadomo, szalona moda lat 80 i bary jak u terminatora ![]() ![]() ![]() poza tym jesli chodzi o aktywnośc fizyczna - dzisiaj dla odmiany kiler a pozniej spa na szybko i keirunek łózko ![]() poza tym zauważyłam, że otworzyli u mnie w meiscie ostatnio kolejny sklep na wzór pepco tylko o nazwie 'KIK' kojarzycie cos takiego? też sa tam ciuchy, bielizna, rzeczy do domu, dla dzieci, dodatki itp, ale pierwszy raz o czyms takim słysze ;D Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-11-12 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2457 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W bransoletce jestem zakochana - taka wlasnie chcialam ![]() ![]() ![]() Do bloga namowil mnie tz, ale nie wie ze sie zdecydowalam. Teraz musze sie rozkrecic troche z postami kosmetycznymi i zobaczymy jak bedzie z systematycznoscia... Pokaz plaszczyk jak juz bedzie gotowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bransoletka naprawdę świetna, też bym sobie t aką od TŻ'ta na jakas okazje zazyczyla, tyle, ze ja raczej do bransoletek się nie przywiązuję i rzadko noszę, wiec szkoda, żeby się nie marnowała. przywieszke Serduszko dostałam od chłopaka na zesżłe świeta i nosze prawie codziennie, a na ręce mam w sumie ty lko zegarek i od czasu do czasu coś poza tym ![]() Mnie też namawia TŻ do bloga, bo mówi, że będę sobie tam wklejać rzeczy o modzie, kosmetykach itp i sie przynajmniej wygadam ![]() ![]() ![]() To tak, ja chciałam, zwężenie i skrócenie rękawów, zwężenie barków [czyli trzeba też wypruc poduszkę i wszyć jakąś inna], przez to pod pachami tez trzeba zebrac materiał i wyceniła mi to na 25 złotych, wiec nie wiem, to duzo? mamie keidys z plaszcza oderwał się rekaw [autentyk 'perełka z F&F] i zapłaciła za porzadne przyszycie cztery złote xD pokaże jak płaszczyk zaliczy jeszcze pralnię, bo jednak ciocia miała go na sobie raz a od 25 lat po prostu przekłada go z szafy do szafy, wiec jest troche przykurzony. w sumie miał isc teraz na wyrzucenie jak jej wsyztskie rzeczy pomagałam przenosic, ale stwierdziłam, ze nie dam sie mu zmarnowac w koncu 100% wełny, wiec i ciepło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2459 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja tej bransoletki (i tej nad lilou) w ogole nie sciagam. Nosze ja caly czas, bo inaczej pewnie zapominalabym zakladac. Moj tz jest informatykiem i chcial zebym miala bloga na blogspocie, bo moglby sie w to wszystko pobawic, ale ja na razie nie chce zeby wiedzial. Jak mi sie spodoba to poprosze zeby mi pomogl drugiego zalozyc ![]() Wydaje mi sie ze to nie duzo. Ciekawe ile kosztowaloby to u mnie.Czasem mam okazje kupic fajny plaszczyk za kilka zlotych, ale jest za duzy i zawsze ciekawa bylam ile zaplacilabym za zmniejszenie go. Jak bedzie gotowy to sie pochwal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() Przyznaję się trochę zaniedbałam watek w weekend byłam u tż dziś zajmowałam sie jednym kiciusiem Wczoraj zrobił sobie coś z łapką nie wiem chyba źle skoczył i dziś byłam z nim u weterynarza, na szczeście nie ma złamania ale miał gorączkę i dostał dwa zastrzyki, mam nadzieję że szybko wróci do formy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.