|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, trzeba było zlikwidować tę asymetrię w stosunku do dolnej wargi
Ale serio, teraz moja górna warga jest tak samo szeroka jak dolna
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden rośnie mi już chyba z 2 lata ![]() Też mnie często pobolewa, na zmiany pogody zwłaszcza. |
|
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
czemu lepiej
mi się bardzo przydadzą nowe okulary, a z tego co czytałam to porządne sąa tak w ogóle to śniło mi się, że dostałam te okulary i połowa była ramki taka jak chciałam, a druga połowa tylko szkło, a ramka cienka jak drucik Cytat:
|
|
#1235 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niby jego temp. wynosi 21 stopni, gdzie zwykle miał 28, nie wiem o co mu chodzi ![]() Cytat:
![]() to mi kiedyś pryszcz koło ust się zrobił, a prawa część wargi tam mi spuchła, że wstydziłam się na dwór wyjść ale zeszło mi po paru godzinach, oby Tobie też szybko zlazło ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
|
#1236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i najważniejsze - o niczym nie zapominam ![]() Cytat:
Ani żadnego rogala marcińskiego z Poznania a jestem łasuch i lubię słodkie buuu. będę musiała kiedyś zrobić objazdówkę po Polsce i obkupić się w słodycze charakterystyczne dla danych regionów Ok, muszę popracować, posprzątać, bo po południu TŻ ma wpaść Miłego dnia
|
|
#1237 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
bo nakupiłam jakiś czas temu trochę ) a teraz już kolejna paczuszka od koleżanki do mnie leci ![]() Bogiem a prawdą, mogłabym ją mieć dla samego Connoisseur , ale na szczęście reszta też jest boska ![]() Polly, prosiaku, nie przy śniadaniu!!! padłam trupem i już nigdy nic nie będzie takie samo.... mąż akurat mi zerknął przez ramię, zarechotał, że gdzies to już widział i powiedział, że mam Wam napisać, że dzisiaj mi zrobi tak samo Boże - nie...
|
||
|
|
|
#1238 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Tylko niech nie wali fuszery i niech się, ekhem, odpowiednio ubierze
|
|
#1239 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Ja 4 lata pracowałam jako barmana, więc stężenie palantów na metr kwadratowy było ogromne. Czasami czyny są konieczne, skoro ignorują to co się mówi... Cytat:
Wykończyłyście mnie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37532018]Ja dostałam wiadomość jak była pół godziny od Poznania, to chyba dojechała ![]() Właśnie wybieram fotki do pierwszej notki o spotkaniu Zrobię drugą, jak dostaniemy zdjęcia od fotografa [/QUOTE]Podróż była spoko, ale w przedziale byłam ja jedna i pięciu facetów Potwierdzam, żyję Cytat:
Cytat:
TŻ sobie ostatnio TV na raty kupił. Ale już takie wypasione, że nawet nie wiedziałam, że takie istnieją. Co prawda sama mam TV z netem, 3D i bajerami, ale tamten to już w ogóle wymiata. Obecne technologie mocno mnie zaskakują...Ciekawa jestem loczków ![]() Cytat:
Dobrze, że z tym zadłużeniem udało Ci się wyjaśnić. Bo ostatnio w TV była babka, która musi teraz spłacać długi rodziców przez fakt, że mieszkała z nimi w okresie, kiedy oni nie płacili. Cytat:
Opublikowałam notkę z relacją z konferencji OS
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2012-11-10 o 10:57 |
||||||
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
A w życiu. Rzygam tym jak kot, dlatego testuję na sobie wszystko co jest dostępne. Z miesiac temu miałam taki atak, że kiwałam się na boki wymiotujac, myśłam nad tym, żeby walić głowa w sciane to moze przestane boleć. Od tego czasu uwazam, ze skoro taki bol przezylam nic mi nie straszne.
|
|
|
|
#1241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Te jego ruchy
Cytat:
Ja się właśnie boję, że jeszcze bardziej pokrzywią mi zęby ![]() Szkoda Mi kazała brać 3 razy dziennie i bardzo szybko zauważyłam poprawę. Cytat:
|
||
|
|
|
#1242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale przynajmniej uczę się na błędach (rodziców), i wiem jak na pewno nie będzie wyglądała moja rodzina. Hahaha, TŻ mi to samo powiedział. ![]() Ale trzeba przyznać, że to wachadełko jest hipnotajzing. Cytat:
![]() Loczki, to wyszła wielka tragedia, musiałam drugi raz włosy myć. ![]() Udało mi się, bo mimo,że byłam zameldowana u ojca, to adres korespondencyjny ze skarbówki dałam adres mamy, więc już miałam dowód, że nie mieszkałam tam. Szkoda mi brata. On jest o rok ode mnie starszy, a mieszka z nim i dług nad nim wisi. ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Przyznaj, że Cię to kręci.
|
|
|
#1243 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kiedyś miałam tam zajrzeć, ale jak kiedyś byłam w stolicy często, tak teraz od czerwca nie byłam. A specjalnie jechać to trochę się nie kalkuluje. Powiedz, że jak tak zrobi to go zwiążesz i zaprosisz pana z teledysku, żeby mu potańczył :Admin: A tak poza tematem- nie cierpię jak mi ktoś patrzy przez ramię na monitor, zwykle miałam biurko ustawione bokiem do drzwi, żeby się patrzeć nie dało jak się wejdzie Ale na tej ścianie jest szafa, a stawiać bokiem do okna to średnio. Cytat:
Grunt, że obraz dobry, dźwięk też (aż się od razu więcej ze słuchu rozumie niż z laptopa np) i można odtwarzać to i owo przez włożenie pen drive z tyłu telewizora - reszty i tak nawet nie umiem docenić. A pamiętam ile potrafiły kiedyś kosztować płaskie telewizory- i to ze słabym obrazem
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-10 o 11:24 |
|||
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jak ja nienawidzę "musieć leżeć"
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Tak przy BB&W to ja wpadłam w jakiś szał zakupów u nich chyba. Przedwczoraj znowu polazłam i kupiłam świecę. Zaposiadam masło, balsam, lotion, jajka + dyfuzor, mydło w piance, mgiełkę, świecę i wciąż mi mało. Chyba nigdy nie miałam tylu smarowideł do ciała oO Mamę też już wciągnęłam
|
|
|
|
#1246 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Swoją wysłałaś pewnie ekonomicznym? ![]() Na blogu fotorelacja ze spotkania OS Cudnie było!
|
|
|
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam też obawy czy wszystko będzie pasować, czy mostek nie będzie za duży albo za mały i czy zausznikami będą miały odpowiednią długość, ale zaryzykuję ( najwyżej będą po domu )
|
|
|
|
|
#1248 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja wiem tylko, że mam buzię podłużną, co mi się niespecjalnie podoba
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
ale to trzeba zaakceptować - bo ni jak się tego nie zmieni - no może jedynie skalpel by coś zmienił
![]() a tak BTW dzień dobry
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1251 |
|
Wolę prosto!
|
Czekaj bo chyba się rabnęłam... było 1,5*próg (czyli te 700ilestam czy cos koło tego) i tu wychodziła kwota około 1200 zł. Od tego się odejmowało się miesięczny dochód na jedną osobę i to była wysokość stypendium. Już zakręciłam się sama w tym. A teraz zamiast tych 1200 jest po prostu 800...
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37536144]Summer, doszła paczka?
![]() Swoją wysłałaś pewnie ekonomicznym? ![]() Na blogu fotorelacja ze spotkania OS Cudnie było![/QUOTE]Właśnie od dwóch dni próbuję się dowiedzieć czy doszła (bo mnie w domu nie ma) i mój ojciec twierdzi że nic nie wie. Dzisiaj będę do niego dzwonić i go przycisnę bo pewnie cała poczta do mnie leżakuje w kuchni ale on oczywiście nie zauważył ![]() Moja poszła priorytetem, inna nadawana tego samego dnia doszła już do adresatki... Daj mi koniecznie znać jakby w poniedziałek nie doszła bo widzę że w śledzeniu paczek nie ma nic, nawet faktu nadania... Moment, wczytało mi się po dłużej chwili... Wg śledzenia nie zastano adresata a godzinę później doręczono i niby jest to 8.11... Edytowane przez summerisgone Czas edycji: 2012-11-10 o 12:07 |
|
|
|
#1253 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1254 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i wiadomo jak coś trzeba kupić to kupić. Byłam w Warszawie kilka razy, i żałuję, że nie poszłam tam na studia. Ale wiadomo Warszawa jest droższa niż np.Olsztyn ale z dorywczą praca penie łatwiej Hej
Edytowane przez Aniusia1408 Czas edycji: 2012-11-10 o 12:18 |
||
|
|
|
#1255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam osoby, które są przekonane o swojej nieomylności. I tyle moge napisać, ale wczoraj byłam zła jak cholera. Ludziom sie nudzi i sobie problemów szukają, a dowód na potwierdzenie swojej teorii zawsze sie znajdzie. Chciałabym miec tylko wirtualne problemy, ale jak ktoś atakuje mnie całkiem prywatnie to mnie urwica bierze. No i jakim cudem wtedy chodzi tu o bloga a nie o mnie ? Nosz ku... Cytat:
współczuję...ja mam to do siebie, że jak mnie boli głowa kilka dni, albo poprostu intensywnie to puchnie mi połowa twarzy, oko albo nawet skóra głowy mnie boli ![]() u mnie dzisiaj pazurki
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mi na bóle głowy (migreny jeszcze nie mam stwierdzonej, czekam na rezonans) neurolog przepisała Dexak i muszę przyznać, że w 90% przypadków mi pomógł. |
|
|
|
#1257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jasne, obiecuję ![]() Ufff, wszystko zrobiłam Jestem z siebie dumna ![]() Za chwilkę obiadek - kasza z sosem kurczakowo-pieczarkowym
|
|
#1258 |
|
Konto usunięte
|
Kuuurde, TŻ dziś idzie na wielką imprezę, będzie robił pokaz walk, a później normalnie imprezował. Przyjeżdża też jego kumpel, który ma dziwne pomysły i do jutra u niego siedzi. A ja mam strasznie złe przeczucia w kwestii całego tego weekendu, mam wrażenie, że coś się stanie albo coś odpieprzą
Nie to, żebym TŻowi nie ufała, ale jakoś tak nie mogę się pozbyć takiego niepokoju, mam nadzieję, że wiecie, co mam na myśli
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37537886]Kuuurde, TŻ dziś idzie na wielką imprezę, będzie robił pokaz walk, a później normalnie imprezował. Przyjeżdża też jego kumpel, który ma dziwne pomysły i do jutra u niego siedzi. A ja mam strasznie złe przeczucia w kwestii całego tego weekendu, mam wrażenie, że coś się stanie albo coś odpieprzą
Nie to, żebym TŻowi nie ufała, ale jakoś tak nie mogę się pozbyć takiego niepokoju, mam nadzieję, że wiecie, co mam na myśli [/QUOTE]Nie myśl o tym, bo takie myślenoe jeszcze bardziej człowieka nakręca a potem siedzi jak na szpilkach i oczekuje najgorszego. Będzie dobrze
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mam imigran w sprayu, który brałam kiedyś i pomagał całkiem więc czuje się spokojniejsza. Ja ogólnie miałam tak że w okolicach 13-14 roku życia miałam częste migreny (tak raz na miesiąc) na dodatek mega silne i trwające trzy dni, potem przestałam je mieć zupełnie a teraz półtora roku temu się znowu zaczęło na szczęście teraz mam aury a nie nagłe uderzenie bólu więc mogę się ewakuować do domu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.

gardło mnie drabie, zachrypnięta jestem, TŻ się śmieje, że pochlałam i teraz wychodzi
jeszcze wczoraj dreszcze miałam, ale na szczęście bez temperatury

Ja brałam przez jakieś 2 miesiące Divascan, bardzo mi pomógł 
Ani żadnego rogala marcińskiego z Poznania
Boże - nie...
Lush & China Glaze lover! 

Gdzieś na stronie samorządu wyczaił nowy regulamin i próg się owszem nie zmienił, ale zmienili sposób naliczania. Wcześniej było 1,5xdochód miesięczny na osobę - dochód miesięczny na osobę. Teraz zamiast 1,5x dochód jest....800 złotych. Co daje naprawdę śmiesznie niskie kwoty...bo żeby dostać takie stypendium jakie miałam to bym musiała mieć miesięczny dochód na osobę 300 zł. Powariowali na tej polibudzie, już przez łzy się śmiałam, że mogli nam po paczce mąki dać na miesiąc to jeszcze taniej by ich to wyniosło. Na razie jestem taka podminowana, że w obecnej chwili jestem zdecydowana na niekontynuowanie edukacji na mgr na tej uczelni, wolę odczekać, pójść do pracy i potem jak już mnie będzie stać na to, żeby sobie dziennie studiować to będę myśleć dalej.