Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-10, 10:26   #1231
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
przyznaj się, że byłaś na botoxie

mnie też coś bierze gardło mnie drabie, zachrypnięta jestem, TŻ się śmieje, że pochlałam i teraz wychodzi jeszcze wczoraj dreszcze miałam, ale na szczęście bez temperatury

do mnie Firmoo nie odzywa się, może to i lepiej z tego co czytam...

komputer mi się psuje wyłącza mi się sam co jakiś czas, albo tak zamula, że sama muszę go resetnąć, albo nawet włączyć się nie chce... skanowałam go 3 razy, czyściłam, grzebałam w nim, niby wszystko okej, zrobię dzisiaj mu system od nowa, może zadziała
Jak tak piszesz, to nie wiem czy to może nie być nawet coś z chłodzeniem komputera lub czymś bardziej skomplikowanym wewnątrz
Stary 2012-11-10, 10:28   #1232
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
przyznaj się, że byłaś na botoxie
No tak, trzeba było zlikwidować tę asymetrię w stosunku do dolnej wargi Ale serio, teraz moja górna warga jest tak samo szeroka jak dolna

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 10:28   #1233
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
mi też rośnie, z 2 stron ale nie chcą do końca wyłazić dziady, do połowy i zastój mają, ale na szczęście nic mnie przy nich nie boli

no tak, nie ma to jak panadol na migrenę co a lekarz

mnie już dawno nie bolała tak mocno głowa, odpukać, ale za to codziennie, albo co dwa dni chociaż przez trochę musi ćmić
Tak niestety rosną, u mnie też Jeden rośnie mi już chyba z 2 lata

Też mnie często pobolewa, na zmiany pogody zwłaszcza.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 10:35   #1234
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
do mnie Firmoo nie odzywa się, może to i lepiej z tego co czytam...
czemu lepiej mi się bardzo przydadzą nowe okulary, a z tego co czytałam to porządne są

a tak w ogóle to śniło mi się, że dostałam te okulary i połowa była ramki taka jak chciałam, a druga połowa tylko szkło, a ramka cienka jak drucik
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć Znowu rośnie mi ósemka, tym razem z drugiej strony. Boli nawet przy połykaniu śliny
ja nie mam żadnej, ale niepotrzebne mi a tek serio to nie mam miejsca i mam nadzieję, że mi nie wyrosną, bo ładnie by mnie powykrzywiały, poza tym tyle historii o ósemkach co słyszałam to nie chcę i już
Stary 2012-11-10, 10:38   #1235
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Pomaga coś chociaż? Ja brałam przez jakieś 2 miesiące Divascan, bardzo mi pomógł Miałam paskudne migreny, nawet po kilka dni z rzędu, z aurą i wymiotami
brałam divascan, nie pomagał mi

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Jak tak piszesz, to nie wiem czy to może nie być nawet coś z chłodzeniem komputera lub czymś bardziej skomplikowanym wewnątrz
kiedyś miał takie zawiechy raz na 4-6 miesięcy, że wyciągałam kości na chwile, wkładałam z powrotem i jak ręką odjął, ale tak od tygodnia coś go boli...no zrobię mu ten system dziś i zobaczymy, jak nie pomoże no to dam go do naprawy
niby jego temp. wynosi 21 stopni, gdzie zwykle miał 28, nie wiem o co mu chodzi
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
No tak, trzeba było zlikwidować tę asymetrię w stosunku do dolnej wargi Ale serio, teraz moja górna warga jest tak samo szeroka jak dolna
i się wydało
to mi kiedyś pryszcz koło ust się zrobił, a prawa część wargi tam mi spuchła, że wstydziłam się na dwór wyjść ale zeszło mi po paru godzinach, oby Tobie też szybko zlazło

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
czemu lepiej mi się bardzo przydadzą nowe okulary, a z tego co czytałam to porządne są

a tak w ogóle to śniło mi się, że dostałam te okulary i połowa była ramki taka jak chciałam, a druga połowa tylko szkło, a ramka cienka jak drucik

ja nie mam żadnej, ale niepotrzebne mi a tek serio to nie mam miejsca i mam nadzieję, że mi nie wyrosną, bo ładnie by mnie powykrzywiały, poza tym tyle historii o ósemkach co słyszałam to nie chcę i już
a bo ja to nie lubi jakiś kombinacji i czekania nie wiadomo ile, poza tym w sumie mam stare aviatorki i jeszcze jedne, które wygrałam, więc w razie czego będę te nosić
Stary 2012-11-10, 10:39   #1236
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
Rodzynka, zgadzam sie. Zaczelam wlasnie po domu na szmacie jezdzic, bo juz sie mozna bylo przykleic do podlogi i od razu lepiej. Jak tak czlowiek siedzi i mysli, to czas w miejscu stoi. Bede musiala sobie wrecz liste rzeczy na kartce napisac - zliczyc, co musze zrobic przed wyjazdem.
Czesc ciuchow musze oddac Armii Zbawienia, czesci kosmetykow tez sie chce pozbyc, szczegolnie cieni.
Mysle o blogowej wyprzedazy/wymianie, ale szczerze mowiac chyba lepiej sie oplaca zabrac to wszystko ze soba do Polski, zeby koszty przesylki nie zrobily sie jakies kosmiczne.
Mam caly stos cieni NYX w kolorach teczy, ktore leza sobie i ladnie wygladaja. Ich w szczegolnosci chce sie pozbyc.
Też sobie zawsze rozpisuję na kartce/w zeszycie plan na najbliższy dzień/tydzień W ten sposób jakoś lepiej mi to wychodzi wszystko, bardziej się mobilizuję jak widzę, że kolejne pozycje są skreślone No i najważniejsze - o niczym nie zapominam

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Byłam raz w Toruniu i zakochałam się w piernikach.
Na wycieczce klasowej prawie całą kasę wydałam na pierniki.
Ooo, a ja nigdy nie jadłam pierników toruńskich Ani żadnego rogala marcińskiego z Poznania a jestem łasuch i lubię słodkie buuu. będę musiała kiedyś zrobić objazdówkę po Polsce i obkupić się w słodycze charakterystyczne dla danych regionów

Ok, muszę popracować, posprzątać, bo po południu TŻ ma wpaść szkoda, że czeka mnie nocka w pracy
Miłego dnia
Stary 2012-11-10, 10:39   #1237
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Nie powinnaś mieć wyrzutów, bo niby dlaczego?
Każdy wydaje i kupuje według swoich możliwości.
U mnie zawsze było krucho z kasą, teraz jak mieszkam z TŻ jest o niebo lepiej, nie martwię się co do garnka włożyć, zawsze też możemy liczyć na rodziców TŻ.
Ale i tak oszczędzanie i ciułanie kasy mi zostało. W sumie to nawet i lepiej.
Przykro mi jest jak mama do mnie dzwoni, że nie ma pieniędzy na kaszkę dla dzieci, i ja ze swoich zaskórniaków robię jej zakupy.
Mimo, że nadal jej nie wybaczyłam tego, że jak mnie ojczym z domu wyrzucił, to ona wyszła do innego pokoju i nic nawet nie powiedziała.
Nigdy na rodziców nie mogłam liczyć, przez ojca byłam w BIG'u i KRD, przez to, że on nie płacił za mieszkanie i jest one zadłużone na 25 tysięcy złotych. Musiałam pisać pismo do TBS'ów i udowodnić, że nie mieszkałam w tym mieszkaniu od 18 roku życia.

Wypiłam 4 piwa i mnie wzięło na gorzkie żale.
No to Polly nie miałaś łatwo, najważniejsze że już się wszystko dobrze układa! Dajesz radę, fajna z Ciebie babka i to najważniejsze... choć zdaję sobie sprawę że takie przeżycia zostawiają ogromne blizny...
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a jak z ich działaniem?
Bo słyszałam, że zapachy piękne a z nawilżeniem już słabiej.
ładna, wszystkie to może mi się nie podobają, ale większość tak

Odcień Connoisseur fajnie intensywny, Ritzy także wart uwagi.
?
całkiem szczerze powiem Ci, że ja nie mam z nimi problemów. A należę do tych osób co po większości żeli pod prysznic potrzebują balsamu/masła bo inaczej skóra cierpi... Uważam, że jak na balsamy mają dość gęstą konsystencję i moją skórę nawilżają wręcz genialnie, praktycznie do samego rana. no i po większości z nich jeszcze rano czuć delikatny aromat właśnie szykuję trochę opisów zapachów bo nakupiłam jakiś czas temu trochę ) a teraz już kolejna paczuszka od koleżanki do mnie leci
Bogiem a prawdą, mogłabym ją mieć dla samego Connoisseur , ale na szczęście reszta też jest boska

Cytat:
Jestę Piratę.
Polly, prosiaku, nie przy śniadaniu!!!
padłam trupem i już nigdy nic nie będzie takie samo....
mąż akurat mi zerknął przez ramię, zarechotał, że gdzies to już widział i powiedział, że mam Wam napisać, że dzisiaj mi zrobi tak samo Boże - nie...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 10:43   #1238
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
mąż akurat mi zerknął przez ramię, zarechotał, że gdzies to już widział i powiedział, że mam Wam napisać, że dzisiaj mi zrobi tak samo Boże - nie...

Tylko niech nie wali fuszery i niech się, ekhem, odpowiednio ubierze

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 10:46   #1239
Annaluka
Zakorzenienie

Bry

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Basiu, współczuję. Pewnie wóda mu zamieszała w głowie i wydawało mu się, że jest Adonisem, świat jest jego. dziewczyny też... Palant do kwadratu.
No dokładnie! Basia jestem z Ciebie dumna

Ja 4 lata pracowałam jako barmana, więc stężenie palantów na metr kwadratowy było ogromne. Czasami czyny są konieczne, skoro ignorują to co się mówi...

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Bella żyjesz? Orlica grzecznie potwierdziła, że dotarła do domu a Ciebie po forach szukac musze
Jestem, jestem Ale jakaś taka połamana chodzę Wykończyłyście mnie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37532018]Ja dostałam wiadomość jak była pół godziny od Poznania, to chyba dojechała

Właśnie wybieram fotki do pierwszej notki o spotkaniu Zrobię drugą, jak dostaniemy zdjęcia od fotografa [/QUOTE]

Podróż była spoko, ale w przedziale byłam ja jedna i pięciu facetów

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
jak się nie mylę, to już tu dziś dawała oznaki życia
Potwierdzam, żyję

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Basia - zuch dziewczyna, dobrze tak temu kolesiowi, swoja drogą zazdroszczę Ci zimnej krwi

Byłam u Tża i niestety wygląda na to, ze to nie pomyłka z tą kwotą Gdzieś na stronie samorządu wyczaił nowy regulamin i próg się owszem nie zmienił, ale zmienili sposób naliczania. Wcześniej było 1,5xdochód miesięczny na osobę - dochód miesięczny na osobę. Teraz zamiast 1,5x dochód jest....800 złotych. Co daje naprawdę śmiesznie niskie kwoty...bo żeby dostać takie stypendium jakie miałam to bym musiała mieć miesięczny dochód na osobę 300 zł. Powariowali na tej polibudzie, już przez łzy się śmiałam, że mogli nam po paczce mąki dać na miesiąc to jeszcze taniej by ich to wyniosło. Na razie jestem taka podminowana, że w obecnej chwili jestem zdecydowana na niekontynuowanie edukacji na mgr na tej uczelni, wolę odczekać, pójść do pracy i potem jak już mnie będzie stać na to, żeby sobie dziennie studiować to będę myśleć dalej.
Asia przykro mi, że tak Ci się ułożyło... Na pewno będzie Ci teraz ciężko, bo przecież różnica w tych kwotach jest ogromna. Przemyśl sobie to wszystko odnośnie tego co napisałaś na końcu. Nie działaj pochopnie.

Cytat:
Co do rat i kredytów, to ja zawsze byłam anty, uważałam, że zawsze lepiej pozbierać i dopiero sobie kupić.

Siedzę z chusteczkami na głowie, zachciało mi się loczków.
Ja tak samo, zawsze na coś zbieram TŻ sobie ostatnio TV na raty kupił. Ale już takie wypasione, że nawet nie wiedziałam, że takie istnieją. Co prawda sama mam TV z netem, 3D i bajerami, ale tamten to już w ogóle wymiata. Obecne technologie mocno mnie zaskakują...

Ciekawa jestem loczków

Cytat:

Nigdy na rodziców nie mogłam liczyć, przez ojca byłam w BIG'u i KRD, przez to, że on nie płacił za mieszkanie i jest one zadłużone na 25 tysięcy złotych. Musiałam pisać pismo do TBS'ów i udowodnić, że nie mieszkałam w tym mieszkaniu od 18 roku życia.

Wypiłam 4 piwa i mnie wzięło na gorzkie żale.
Gorzkie żale czasami są konieczne Ja też ciułam i mama twierdzi, że jestem centuś. A mi jest bezpieczniej z takim podejściem... Ktoś kto nigdy dużo nie miał czuje jakieś tam ograniczenia i tyle.

Dobrze, że z tym zadłużeniem udało Ci się wyjaśnić. Bo ostatnio w TV była babka, która musi teraz spłacać długi rodziców przez fakt, że mieszkała z nimi w okresie, kiedy oni nie płacili.

Cytat:
Próbowaliśmy, ale ciężko ;/ Wzięła się spakowała i wyjechała za granicę, rodziny żadnej bliższej nie miała, znajomi jacyś dalszy nic nie wiedzą. Niestety, tacy ludzie też istnieją, a nas z kolei na jakieś szerzej zakrojone poszukiwania nie stać.
Kurde, ja chyba bym sobie żyły wypruła, żeby tę babę wykopać choćby spod ziemi.

Opublikowałam notkę z relacją z konferencji OS

Edytowane przez Annaluka
Czas edycji: 2012-11-10 o 10:57
Annaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 11:01   #1240
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Pomaga coś chociaż? Ja brałam przez jakieś 2 miesiące Divascan, bardzo mi pomógł Miałam paskudne migreny, nawet po kilka dni z rzędu, z aurą i wymiotami
A w życiu. Rzygam tym jak kot, dlatego testuję na sobie wszystko co jest dostępne. Z miesiac temu miałam taki atak, że kiwałam się na boki wymiotujac, myśłam nad tym, żeby walić głowa w sciane to moze przestane boleć. Od tego czasu uwazam, ze skoro taki bol przezylam nic mi nie straszne.
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 11:04   #1241
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Jestę Piratę.
Te jego ruchy

Cytat:

Ciesz się i oby już nie wyrosły Ja się właśnie boję, że jeszcze bardziej pokrzywią mi zęby

Cytat:
brałam divascan, nie pomagał mi
Szkoda Mi kazała brać 3 razy dziennie i bardzo szybko zauważyłam poprawę.

Cytat:

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 11:07   #1242
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:

jakie chusteczki wybrałaś? bo słyszałam, ze te z dużą ilością olejków mogą przetłuszczać/obciążać włosy i zastanawiam się które by się nadawały
Niebieskie z niebieskimi napisami, te z żółtymi napisami są z olejkami.
Cytat:
No to Polly nie miałaś łatwo, najważniejsze że już się wszystko dobrze układa! Dajesz radę, fajna z Ciebie babka i to najważniejsze... choć zdaję sobie sprawę że takie przeżycia zostawiają ogromne blizny...

Oj taaak, teraz wystarczy, że ktoś na mnie podniesie głos, a ja już mam łzy w oczach i się kulę.
Ale przynajmniej uczę się na błędach (rodziców), i wiem jak na pewno nie będzie wyglądała moja rodzina.

Hahaha, TŻ mi to samo powiedział.
Ale trzeba przyznać, że to wachadełko jest hipnotajzing.
Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Bry

Ja tak samo, zawsze na coś zbieram TŻ sobie ostatnio TV na raty kupił. Ale już takie wypasione, że nawet nie wiedziałam, że takie istnieją. Co prawda sama mam TV z netem, 3D i bajerami, ale tamten to już w ogóle wymiata. Obecne technologie mocno mnie zaskakują...

Ciekawa jestem loczków

Gorzkie żale czasami są konieczne Ja też ciułam i mama twierdzi, że jestem centuś. A mi jest bezpieczniej z takim podejściem... Ktoś kto nigdy dużo nie miał czuje jakieś tam ograniczenia i tyle.

Dobrze, że z tym zadłużeniem udało Ci się wyjaśnić. Bo ostatnio w TV była babka, która musi teraz spłacać długi rodziców przez fakt, że mieszkała z nimi w okresie, kiedy oni nie płacili.
Oszczędzać też trzeba umieć, bo niektórzy to tylko ciągle ciułają, ciułają i nic z tego nie mają, nic nie kupią, bo szkoda, bo zbierają. Kiedy oni te pieniądze wydadzą?

Loczki, to wyszła wielka tragedia, musiałam drugi raz włosy myć.

Udało mi się, bo mimo,że byłam zameldowana u ojca, to adres korespondencyjny ze skarbówki dałam adres mamy, więc już miałam dowód, że nie mieszkałam tam.
Szkoda mi brata. On jest o rok ode mnie starszy, a mieszka z nim i dług nad nim wisi.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Te jego ruchy
Przyznaj, że Cię to kręci.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 11:08   #1243
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość

Ooo, a ja nigdy nie jadłam pierników toruńskich Ani żadnego rogala marcińskiego z Poznania a jestem łasuch i lubię słodkie buuu. będę musiała kiedyś zrobić objazdówkę po Polsce i obkupić się w słodycze charakterystyczne dla danych regionów

Ja nawet nie wiem jakie są u mnie charakterystyczne, to jak przyjedziesz i się dowiesz to daj znać

Cytat:

całkiem szczerze powiem Ci, że ja nie mam z nimi problemów. A należę do tych osób co po większości żeli pod prysznic potrzebują balsamu/masła bo inaczej skóra cierpi... Uważam, że jak na balsamy mają dość gęstą konsystencję i moją skórę nawilżają wręcz genialnie, praktycznie do samego rana. no i po większości z nich jeszcze rano czuć delikatny aromat właśnie szykuję trochę opisów zapachów bo nakupiłam jakiś czas temu trochę ) a teraz już kolejna paczuszka od koleżanki do mnie leci
Bogiem a prawdą, mogłabym ją mieć dla samego Connoisseur , ale na szczęście reszta też jest boska

O chętnie przeczytam post o tych produktach bbw
Kiedyś miałam tam zajrzeć, ale jak kiedyś byłam w stolicy często, tak teraz od czerwca nie byłam. A specjalnie jechać to trochę się nie kalkuluje.

Powiedz, że jak tak zrobi to go zwiążesz i zaprosisz pana z teledysku, żeby mu potańczył :Admin:
A tak poza tematem- nie cierpię jak mi ktoś patrzy przez ramię na monitor, zwykle miałam biurko ustawione bokiem do drzwi, żeby się patrzeć nie dało jak się wejdzie
Ale na tej ścianie jest szafa, a stawiać bokiem do okna to średnio.

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość

Ja nawet nie wiem co mam, wiem że jakieś okulary 3d są w szufladce- taka moja znajomośc technologii.
Grunt, że obraz dobry, dźwięk też (aż się od razu więcej ze słuchu rozumie niż z laptopa np) i można odtwarzać to i owo przez włożenie pen drive z tyłu telewizora - reszty i tak nawet nie umiem docenić.

A pamiętam ile potrafiły kiedyś kosztować płaskie telewizory- i to ze słabym obrazem

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-11-10 o 11:24
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 11:28   #1244
kascysko
Zakorzenienie

Hej

Jak ja nienawidzę "musieć leżeć"
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 11:33   #1245
summerisgone
Zakorzenienie

Tak przy BB&W to ja wpadłam w jakiś szał zakupów u nich chyba. Przedwczoraj znowu polazłam i kupiłam świecę. Zaposiadam masło, balsam, lotion, jajka + dyfuzor, mydło w piance, mgiełkę, świecę i wciąż mi mało. Chyba nigdy nie miałam tylu smarowideł do ciała oO Mamę też już wciągnęłam
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 11:42   #1246
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Tak przy BB&W to ja wpadłam w jakiś szał zakupów u nich chyba. Przedwczoraj znowu polazłam i kupiłam świecę. Zaposiadam masło, balsam, lotion, jajka + dyfuzor, mydło w piance, mgiełkę, świecę i wciąż mi mało. Chyba nigdy nie miałam tylu smarowideł do ciała oO Mamę też już wciągnęłam
Summer, doszła paczka?
Swoją wysłałaś pewnie ekonomicznym?

Na blogu fotorelacja ze spotkania OS Cudnie było!
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 11:45   #1247
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję, podobno już przyszły na mój adres domowy, odbiorę je za tydzień dopiero
ja właśnie też chciałam takie, które pasują do wszystkiego, ale nie było w takim kształcie i rozmiarze czarnych okularów, więc wzięłam te czekoladowe a boki mają też raczej dość ciemne przy tych nutkach co widziałam widzę, ze mój model już został wycofany
Ja nawet nie wiem jaki mam kształt twarzy Mam też obawy czy wszystko będzie pasować, czy mostek nie będzie za duży albo za mały i czy zausznikami będą miały odpowiednią długość, ale zaryzykuję ( najwyżej będą po domu )
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 11:52   #1248
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja wiem tylko, że mam buzię podłużną, co mi się niespecjalnie podoba
Stary 2012-11-10, 11:56   #1249
biemi
Raczkowanie

Cytat:
ale to trzeba zaakceptować - bo ni jak się tego nie zmieni - no może jedynie skalpel by coś zmienił

a tak BTW dzień dobry

brak naturalek powrót do blondu i też jest ładnie i zdrowo ot co

moje blogowe dyrdymałki
http://biemi-bo.blogspot.com/
biemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 12:00   #1250
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
ja chyba też. W ogóle mam za duży i za długi nos, za wysokie czoło, oczy za małe.
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 12:05   #1251
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
to jak u Was wcześniej liczono? Mnożono dochód na os. x 1,5 i odejmowano dochód na os.?
U nas są podane przedziały dochodu na jednego członka rodziny i do tego podane kwoty stypendium.
Czekaj bo chyba się rabnęłam... było 1,5*próg (czyli te 700ilestam czy cos koło tego) i tu wychodziła kwota około 1200 zł. Od tego się odejmowało się miesięczny dochód na jedną osobę i to była wysokość stypendium. Już zakręciłam się sama w tym. A teraz zamiast tych 1200 jest po prostu 800...
Stary 2012-11-10, 12:05   #1252
summerisgone
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37536144]Summer, doszła paczka?
Swoją wysłałaś pewnie ekonomicznym?

Na blogu fotorelacja ze spotkania OS Cudnie było![/QUOTE]

Właśnie od dwóch dni próbuję się dowiedzieć czy doszła (bo mnie w domu nie ma) i mój ojciec twierdzi że nic nie wie. Dzisiaj będę do niego dzwonić i go przycisnę bo pewnie cała poczta do mnie leżakuje w kuchni ale on oczywiście nie zauważył
Moja poszła priorytetem, inna nadawana tego samego dnia doszła już do adresatki... Daj mi koniecznie znać jakby w poniedziałek nie doszła bo widzę że w śledzeniu paczek nie ma nic, nawet faktu nadania...
Moment, wczytało mi się po dłużej chwili... Wg śledzenia nie zastano adresata a godzinę później doręczono i niby jest to 8.11...

Edytowane przez summerisgone
Czas edycji: 2012-11-10 o 12:07
Stary 2012-11-10, 12:07   #1253
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Właśnie od dwóch dni próbuję się dowiedzieć czy doszła (bo mnie w domu nie ma) i mój ojciec twierdzi że nic nie wie. Dzisiaj będę do niego dzwonić i go przycisnę bo pewnie cała poczta do mnie leżakuje w kuchni ale on oczywiście nie zauważył
Moja poszła priorytetem, inna nadawana tego samego dnia doszła już do adresatki... Daj mi koniecznie znać jakby w poniedziałek nie doszła bo widzę że w śledzeniu paczek nie ma nic, nawet faktu nadania...
OK, daj też znać, czy Twoja jest
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 12:14   #1254
Aniusia1408
Zadomowienie

Cytat:
Basia - zuch dziewczyna, dobrze tak temu kolesiowi, swoja drogą zazdroszczę Ci zimnej krwi

Byłam u Tża i niestety wygląda na to, ze to nie pomyłka z tą kwotą Gdzieś na stronie samorządu wyczaił nowy regulamin i próg się owszem nie zmienił, ale zmienili sposób naliczania. Wcześniej było 1,5xdochód miesięczny na osobę - dochód miesięczny na osobę. Teraz zamiast 1,5x dochód jest....800 złotych. Co daje naprawdę śmiesznie niskie kwoty...bo żeby dostać takie stypendium jakie miałam to bym musiała mieć miesięczny dochód na osobę 300 zł. Powariowali na tej polibudzie, już przez łzy się śmiałam, że mogli nam po paczce mąki dać na miesiąc to jeszcze taniej by ich to wyniosło. Na razie jestem taka podminowana, że w obecnej chwili jestem zdecydowana na niekontynuowanie edukacji na mgr na tej uczelni, wolę odczekać, pójść do pracy i potem jak już mnie będzie stać na to, żeby sobie dziennie studiować to będę myśleć dalej.
u mnie na uczelni jest tak, że od 750zł odejmują dochód i to jest stypendium socjalne. I chyba jeszcze plus 250zł mieszkaniowego stypendium.

Cytat:
Nie powinnaś mieć wyrzutów, bo niby dlaczego?
Każdy wydaje i kupuje według swoich możliwości.
U mnie zawsze było krucho z kasą, teraz jak mieszkam z TŻ jest o niebo lepiej, nie martwię się co do garnka włożyć, zawsze też możemy liczyć na rodziców TŻ.
Przykro mi jest jak mama do mnie dzwoni, że nie ma pieniędzy na kaszkę dla dzieci, i ja ze swoich zaskórniaków robię jej zakupy.
Mimo, że nadal jej nie wybaczyłam tego, że jak mnie ojczym z domu wyrzucił, to ona wyszła do innego pokoju i nic nawet nie powiedziała.
u mnie z kasą obecnie krucho jakoś nie jest jednak mam takich rodziców, że oni oszczędzają. Nie kupują jakiś wymyślonych rzeczy, nie robią remontów czy np. nie jeździmy na wakacje np.w góry. Tylko oszczędzają. I ja chcąc nie chcąc nauczyłam się tego od nich i sama odkładam, oszczędzam, ciężko mi jakoś wydawać pieniądze na jakieś głupoty. Pamiętam, że jak chodziłam jeszcze do gimnazjum to dostawałam codziennie ok.2-3zł "na bułkę" i ja chomikowałam te pieniądze i później ładna suma mi wyszła. I żeby nie było, ze rodzice "żulą" na wszystko, nie, po prostu odkładają na czarną godzinę i wiadomo jak coś trzeba kupić to kupić.

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Romantyczko ja uwielbiam Warszawę
Byłam w Warszawie kilka razy, i żałuję, że nie poszłam tam na studia. Ale wiadomo Warszawa jest droższa niż np.Olsztyn ale z dorywczą praca penie łatwiej

Hej Nie ma to jak wstać o 11.30 ;D

BLOG

Edytowane przez Aniusia1408
Czas edycji: 2012-11-10 o 12:18
Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 12:46   #1255
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:

Dlatego przydałby się klub dla osób uczestniczących w wątku, wtedy można by takie żale wylać.
a żebyś wiedziała
uwielbiam osoby, które są przekonane o swojej nieomylności. I tyle moge napisać, ale wczoraj byłam zła jak cholera. Ludziom sie nudzi i sobie problemów szukają, a dowód na potwierdzenie swojej teorii zawsze sie znajdzie.
Chciałabym miec tylko wirtualne problemy, ale jak ktoś atakuje mnie całkiem prywatnie to mnie urwica bierze. No i jakim cudem wtedy chodzi tu o bloga a nie o mnie ? Nosz ku...

Cytat:
jezusie współczuję...
ja mam to do siebie, że jak mnie boli głowa kilka dni, albo poprostu intensywnie to puchnie mi połowa twarzy, oko albo nawet skóra głowy mnie boli

u mnie dzisiaj pazurki
Stary 2012-11-10, 12:48   #1256
Malwina_89
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mi na bóle głowy (migreny jeszcze nie mam stwierdzonej, czekam na rezonans) neurolog przepisała Dexak i muszę przyznać, że w 90% przypadków mi pomógł.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 13:24   #1257
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Ale trzeba przyznać, że to wachadełko jest hipnotajzing.

Przyznaj, że Cię to kręci.
rozwaliłaś system

Cytat:
Ja nawet nie wiem jakie są u mnie charakterystyczne, to jak przyjedziesz i się dowiesz to daj znać
hehe jasne, obiecuję

Ufff, wszystko zrobiłam Jestem z siebie dumna
Za chwilkę obiadek - kasza z sosem kurczakowo-pieczarkowym kocham kuchnię mojej mamusi
Stary 2012-11-10, 13:41   #1258
Konto usunięte

Kuuurde, TŻ dziś idzie na wielką imprezę, będzie robił pokaz walk, a później normalnie imprezował. Przyjeżdża też jego kumpel, który ma dziwne pomysły i do jutra u niego siedzi. A ja mam strasznie złe przeczucia w kwestii całego tego weekendu, mam wrażenie, że coś się stanie albo coś odpieprzą Nie to, żebym TŻowi nie ufała, ale jakoś tak nie mogę się pozbyć takiego niepokoju, mam nadzieję, że wiecie, co mam na myśli
Stary 2012-11-10, 13:52   #1259
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37537886]Kuuurde, TŻ dziś idzie na wielką imprezę, będzie robił pokaz walk, a później normalnie imprezował. Przyjeżdża też jego kumpel, który ma dziwne pomysły i do jutra u niego siedzi. A ja mam strasznie złe przeczucia w kwestii całego tego weekendu, mam wrażenie, że coś się stanie albo coś odpieprzą Nie to, żebym TŻowi nie ufała, ale jakoś tak nie mogę się pozbyć takiego niepokoju, mam nadzieję, że wiecie, co mam na myśli [/QUOTE]

Nie myśl o tym, bo takie myślenoe jeszcze bardziej człowieka nakręca a potem siedzi jak na szpilkach i oczekuje najgorszego. Będzie dobrze
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 14:39   #1260
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mi na bóle głowy (migreny jeszcze nie mam stwierdzonej, czekam na rezonans) neurolog przepisała Dexak i muszę przyznać, że w 90% przypadków mi pomógł.
Mi Dexak niestety nie pomaga do końca. To znaczy po dexaku przestaje mnie boleć dopóki się nie ruszam i najlepiej nie oddycham Teraz mam imigran w sprayu, który brałam kiedyś i pomagał całkiem więc czuje się spokojniejsza. Ja ogólnie miałam tak że w okolicach 13-14 roku życia miałam częste migreny (tak raz na miesiąc) na dodatek mega silne i trwające trzy dni, potem przestałam je mieć zupełnie a teraz półtora roku temu się znowu zaczęło na szczęście teraz mam aury a nie nagłe uderzenie bólu więc mogę się ewakuować do domu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości