|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Kochana
![]() ![]() jestem za tym a więc IZA ![]()
![]() |
#1652 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
hej
daria - ![]() kocur - ![]() iza - temp. może być podwyższona nawet od zęba. A boli Cię coś ? za raka pała Ci się należy ![]() fiol - zależy ... chodzi Ci o Kościół czy o impreze. W kościele może być zimno a na imprezie chorzy ludzie a przy katarku może być osłabiony. Takie są zagrożenia ![]()
![]() |
#1653 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaciśnięte ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1654 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Trzymam ![]() Daria ![]() Po południu do nas znajomi przyjeżdżają, wieczorem drudzy dołączą ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1655 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja tak przebierałam nogami z niecierpliwości że dzisiaj z rana na betę poleciałam do szpitala, a co mi tam, 18zł wydałam a i spokojność ducha będzie! a nie tam zaglądanie w gacie czy @ nie przyszła i stresowanie się niepotrzebne! wóz albo przewóz, albo będzie zero albo nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
Jeśli byśmy szli to tylko do domu na obiad i tyle, chcę iść bo TŻ jest chrzestnym. Zobaczymy jak później się rozwinie sytuacja z katarem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maguś sama niedługo będziesz miała takie dylematy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1659 | |||||
Zakorzenienie
|
WITAM!!!!!
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37526521]Dziewczyny, jak tylko zasiądę to nadrobię, ale chciałam Wam się tylko pochwalić, że dzisiaj moja beta wynosi 159,5, czyli od środy się potroiła ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LUCY! kącik jeszcze nie gotowy ![]() Cytat:
![]() ZACISKAM! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas to standard raczej, rzadko się zdarza żebyśmy sami siedzieli w week. Ciekawe jak będzie jak się mały urodzi ![]()
![]() |
![]() |
#1661 | |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37526521] Dziewczyny, jak tylko zasiądę to nadrobię, ale chciałam Wam się tylko pochwalić, że dzisiaj moja beta wynosi 159,5, czyli od środy się potroiła ![]() [/QUOTE] Perse ![]() ![]() Kocurku ![]() Cytat:
![]() Cynawonowa gratuluje Ci z całego serca!!! Oszczędzaj się kochana ![]() Iza ja na temp. się nie znam, ale z tym rakiem to już przesada! a kysz złe myśli! ![]() Soboto więc trzeba ogarnąć co nieco.. ale jakoś tak Wam powiem że czuję się ... zakochana w Tż... ![]() ![]() miłej soboty kochane ![]() i kochajcie swoich Tż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1662 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
witam sobotnio
![]() przepraszam, nie jestem w stanie być na bieżąco. tysiąc myśli zaprząta moja głowę.... widziałam, że u wielu pojawiły się II kreski. Gratuluję, ile was już jest? cynamonowa ![]() zeberka jak w pracy? mam iść w odwietki, ile kasy powinnam przeznaczyć na prezent? dodam, że nie znoszę tej osoby, do której się wybieram, więc mam zamiar wydać tyle ile nakazuje przyzwoitość.
![]() |
#1664 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() póki co dzisiaj tempka nadal 37 oC, mdli mnie strasznie i brzuch mnie pobolewa (trochę to dla mnie nowe zjawisko, bo we wcześniejszej ciąży wogóle mnie nie mdliło) jakby nie patrzeć dzięki za kciukasy ![]() Anita cieszę się że z tż kwitnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Konto usunięte
|
Berbie pierwszy raz widzę takie wyrażenie "w odwietki" :O Czy to jakiś regionalizm? Pytam z czystej ciekawości.
Wygooglowałam, że to spotkanie po urodzeniu dziecka - mam rację? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37535321]Berbie pierwszy raz widzę takie wyrażenie "w odwietki" :O Czy to jakiś regionalizm? Pytam z czystej ciekawości.
Wygooglowałam, że to spotkanie po urodzeniu dziecka - mam rację?[/QUOTE] hehe, to spotkanie po narodzinach dziecka. u nas zawsze się tak mówi i jakoś nie zastanawiałam się nad tym czy to regionalizm ![]()
![]() |
#1667 | |||
Zakorzenienie
|
z lodami waniliowymi...
same dobre!!!!! ![]() Cytat:
![]() heh u nas to samo, a jutro kolejni + moj ojciec po kontrakcie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Lucy jak grafik na listopad? siostra pomaga?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny,
W koncu zdecydowalam sie odezwac. Kooocur mnie zaprosila i mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie. Zostałam aniołkową mamą. We wtorek na kontrolnym usg okazalo sie ze serduszko malenstwa przestalo bic tydzien wczesniej. Wyrok - poronienie zatrzymane, obumarla ciąża... A tak sie cieszylam.. Bardzo ciezko bylo mi zajsc w ciaze, przeszlam mase roznych procedur, inseminacje, IVF, w koncu sie udalo i bylam mega szczesliwa. Przekonanie o tym, ze jak juz udalo sie zajsc w ciaze, to na pewno uda sie ja utrzymac, bylo tak wielkie, ze jak ciaza sie skonczyla, to przezylam szok. Ciezko sie otrzasnac z czegos takiego. Moje dziecko odeszlo pod koniec 8tc. Lekarz rozlozyl rece i powiedzial ze to sie zdarza. Nienawidze takiego podejscia lekarzy. Dla nich to zbitek tkanek, dla Nas - Aniolkowych Mam, to najczesciej dlugo wyczekiwane malenstwo, maly cud.. Ehh, Zycie jest takie kruche. Zadaje sobie pytanie co zaszlo, ze ciaza obumarla? Czy zarodek byl wadliwy, czy to wina mojej tarczycy, czy inna przyczyna. Lekarz nic nie powiedzial. Pewnie nie wiedzial. Jutro ide do szpitala na zabieg. Zamierzam pochowac moje dzieciatko. Juz wiem jak zalatwic wszystkie formalnosci. Pomoze mi w tym TZ i moi rodzice. Nie wyobrazam sobie zeby moja kruszynka zostala wyrzucona na smietnik, bez sladu swojej bytnosci. Skoro bilo jej serduszko, to powinna rowniez godnie odejsc. I ja jej to zapewnie. Szkoda ze przepisy sa takie bezduszne. Nie dosc, ze jako AM przezywam koszmar, to jeszcze urzednicy z USC nie chca wydawac aktu zgonu (potrzebnego do pochowku), dopoki nie przedstawie wynikow badania genetycznego z medycyny sadowej, w strone plci dziecka. Ale ja sie zaparlam i zrobie wszystko aby dokonczyc ta sprawe. Wiem ze to moze wydawac sie dziwne, ale ja naprawde cierpie.. A robiąc to wszystko, chociaz na chwile moge oderwac mysli od Mojego Aniolka i chociaz na chwile przestac rozpaczac. Na pewno mnie rozumiecie. Nie sadzilam nawet ze strata takiego maluszka, ktorego nosilam pod sercem, bedzie az tak bolala. Nie przezylam wczesniej czegos rownie traumatycznego. W srodku tak boli, ze nie umiem tego opisac. Ksiadz powiedzial mojej mamie, ze mozna sie modlic do swojego aniolka i ze on sie za nami wstawia.. Po mojej stracie nie modle sie do Boga, nie mam Mu nic do powiedzenia. Modle sie do mojego Aniolka... Przepraszam za taki wywód, ale musialam sie wypisac.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Konto usunięte
|
Elizo witam i przytulam...
Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało ![]() Nie ma teraz słów, które by Cię pocieszyły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
ELIZA! witaj! Bardzo bardzo mi przykro....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1672 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37535845]
![]() ![]() Ja pomyśałam, ze za duzo..i że tez nie dobrze... ![]() Jestem chora psychicznie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() matyldooooo, nigdy nie pojme dlaczego tak sie dzieje..... komu dziwne?! najnormalniejsze na swiecie. Przytulam ogromnie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
elizabarbara - witaj u nas...myślę, że tutaj Cie dziewczyny zrozumieja jak nikt inny.
Mi także pomogly.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() i taki ten nasz wątek smutek i radośc sie przeplatają.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1677 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki Dziewczyny ![]() anitaxas- niech więc miłość kwitnie ![]() BERBIE- ja bym kupiła jakieś ubranko ale bez zbędnego szaleństwa i tyle ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego spotkania ![]() Zdrówka dla Małego ![]() Przykro mi z powody straty Waszego Maleństwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() koccur- wow- zaszalałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Kochane za mile przywitanie
![]() Kooocur, mocno trzymam kciuki ![]() Dziewczyny, jak dlugo dochodzi sie do siebie po lyzeczkowaniu? Jutro ide do szpitala i nie wiem czego sie spodziewac.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1679 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() - pisz kiedy chcesz... nic Cię nie pocieszy teraz... bądź dzielna ![]() Kocurku - ![]()
![]() |
![]() |
#1680 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.