![]() |
#2401 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
![]() ![]() Kawały ![]() ![]() ![]() Doopka mnie już boli od siedzenia, chyba poleżę dla odmiany ![]() szczyt z bolącą doopą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. ![]() mnie bolą plecy i boję się położyć ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-11-09 o 23:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | ||||
Konto usunięte
|
Zjadło mi się "k", ale Ty chyba tego nie zauważyć is e potśmiechuje robisz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeśli nie zwieję z fotela i nie wyjdzie pedalsko, to będą ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Nindżopesz
|
![]() Wrocilismy wlasnie z imprezy halloweenowej i bylo fajnie - az policja przyjechala. W ogole ludzie fajnie poprzebierani, klimacik byl. Robilam za dj'a, podoba mi sie taka praca ![]() Przed impreza wybieralam perfumy i byly takie gadki: Ja: co sadzisz o tym? (Desperado Smell Bent) TZ: o boze, okropne, cuchnie jak moje skarpety ale pasuje do ciebie... ![]() TZ: a masz jakis zapach trupa? Ja: niestety nie TZ: a rozkopanej ziemi? Ja: mialam ale sie skonczyl TZ: pff, to po co ci tyle perfum jak nie masz nic ladnego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |||
Zakorzenienie
|
![]() to straszne ze bolą bardziej jak leżysz.. a masz twarde łóżko? ![]() mnie boli dolny kręgosłup ale ewidentnie od siedzenia bo się odzwyczaiłam, przez ostatni miesiąc zazwyczaj na kanapie z laptopem na kolanach siedziałam i po powrocie do biura nie umiem się przyzwyczaić ![]() Cytat:
![]() no i za co się przebrałaś? ![]()
nom, wszystkich wcięło ![]() Ja siedzę sama bo TŻ wyjechał w góry. Dobrze że po południu mnie Siss zgarnie do rodziców. Musze się wreszcie przemóc i spróbować zacząć jeździć znowu bo bez auta jak bez ręki i nogi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() fajnie zazdroszczę impry - w lokalu czy na chacie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |||||||
BAN stały
|
Znad zamiaru zrobienia czegoś do jedzenia
![]() Cytat:
![]() Może się do nowego roku polepszy jeszcze? ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37529476]Myślałem że renkom bądź pałom ( ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37533410]Zjadło mi się "k", ale Ty chyba tego nie zauważyć is e potśmiechuje robisz ![]() Zauważyłem ofkoz, ale każda okazja jest dobra na małe złośliwości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Pogrubione ![]() A mojemu wczoraj się spodobało Daim Blond ![]() ![]() ![]() ![]() Życie wciąga ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Panaroja
|
jest
![]() ![]() ![]() ![]() logiczne - jak się siedzi na szczycie który z definicji jest cienki , to doopa musi boleć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() fruciłam z zakupów i ruszam do garów i odgruzowywać chałupę (w stopniu minimalnie koniecznym) - jutro gości mamy na obiedzie ![]() Słońce wyszło ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Nindżopesz
|
Przebralam sie skromnie za samobojce czyli wymalowalam sie bledziej niz zwykle, sinawe usta, fioletowe pazury i na nadgarstkach bandaze pochlapane krwia.
Poza tym byla Sadako, mumia, Eric Draven, Joker, wiedzma, mhroczny pajac, wampir-gej, dziewicza ofiara wampira w bialym giezle, lekarz-rzeznik z pila, martwa lolita, diablica i zombie. I duuuzo sztucznej krwi ![]() Cytat:
Impreza byla na chacie, chyba faktycznie troche glosna bo kiedy juz sie wyszlismy (jako pierwsi - uroki posiadania dida) jakis pijaczek stal pod blokiem, nucil i podrygiwal popijajac piwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
grozi wypollizowaniem
|
wchodze do młodej do pokoju apacze a ona...
zapuszcza nirvane i myje okna ![]() ![]()
#2414 |
Nindżopesz
|
Jeszcze dwie sprawy:
- organizatorka miala w lampie czarne zarowki, daja upiorne fioletowo-sine swiatlo ![]() - zmiazdzona witamina B2 dodana w ilosci minimalnej do drinkow np. ginu z tonikiem, sprawia, ze drinki swieca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
znad The Clash
![]() sam pfff, jak mam Ci wierzyć jak twierdzisz, że: ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a przez słońce mam upał w chacie ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
a te drinki świeciły w każdym świetle? czy w tym fioletowym?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Nindżopesz
|
Mozliwe, ze tylko w tym bo zostawila ino swiece i wlasnie te czarne zarowki ale nikt sie z drinkami do swiec nie prowadzal, jak juz to pod zarowke je pchali bo byla blizej i wygodniejsza do demonstracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Nindżopesz
|
Wyglada na to, ze w UV ale wczoraj juz bylam pod wplywem i nie rozkminialam tematu - swiecily to swiecily ale rzeczywiscie tylko w poblizu zrodel swiatla (zarowka mocno dawala).
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pachłaś stosownie myślę - to nie mój zapach choć bardzo chciałąm żeby był mój ale charakteru mu odmówić nie można - wyjątkowy Cytat:
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
ʞɐɯǝuɐ
|
fogle ciekawe czy człowiek po zażyciu dużych ilości wit. B2 będzie świecić w ultrafiolecie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | ||
BAN stały
|
No dobrze już, dobrze, nie namawiam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37537482]Się kokufa śmiej ![]() ![]() ![]() ![]() --- Tak fogle to dzisiaj obiad "przesunięty" z wczoraj robię, czyli pyry z gzikiem ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja juz rozmyslalam nad produkcja kremu z wit. B2 ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
BAN stały
|
Challenge accepted
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Nindżopesz
|
Nie inaczej
![]() Google powiada: "Ryboflawina należy do witamin rozpuszczalnych w wodzie. W wodnych roztworach charakteryzuje się żółtozieloną fluorescencją." |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | |
Zakorzenienie
|
pisze ogłoszenie - bo mamy przybłędę Husky - chuop zgarnął bo pies jest ucieknięty ma zerwaną smycz łańcuszkową i czerwoną obrożę z cwiekami
![]() co robić? moze nie zdradzać szczegółów smyczy w ogłoszeniu zeby sprawdzić czy to właściciel faktycznie go szuka? ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- mnie wczoraj koiło nerwy Cytat:
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-10 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
Rejczel, pisz ogloszenie ale nie pisz o smyczy
![]() ![]() Dzień dobry ta wogole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Zmieniajac temat polecam dwa filmy (bo wiecej jeszcze nie widzialam) Kim Ki-Duka (jakkolwiek sie to odmienia): Pusty dom oraz Wiosna, lato, jesien, zima... i wiosna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.