![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjme kosmetyki prosze przeczytajcie
dziewczyny, Pani do mnie oddzwoniła, ale niestety kiedy mnie już w domu nie było, zostawiła na sekretarce prośbę, żebym jutro się z nimi skontaktowała jeszcze raz, jesli nadal jestem zainteresowana pomocą Pani Annie, zatem jutro z rana przekażę szczegóły, jak tylko do nich zadzwonię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Mam wrazenie ze Ania pisała prawde-ty jak sadzisz Madie?Czekamy na wieści.Jutro najprawdopodobniej sama Ania bedzie na wizażu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wiem już co nieco, oczywiście jest ochrona danych osobowych, więc Pani nie mogła podać mi szczegółów, powiedziała dosłownie dwa zdania:
- obecnie nie maja Pani Anny w swojej bazie danych, jako osoby proszącej o pomoc - jednak prawcownik, z którym rozmawiałam, powiedział, że nie posądzałaby jej o naciągactwo, gdyz jest im znana ta osoba i jej ogólnba sytuacja, więc jesli poprosiła o pomoc, to zapewne może jej w danej chwili potrzebować, i to wszystko, decyzja nalezy teraz do każdej z nas z osobna pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jak wy-ja pomogę-skoro pracownik MOPSU mowi ze jest ok-i zna ją-więc jest ok-a ze w tej chwili nie prosi o nic-to nieistotne.Pani Ania pisała mi w PW ze mają co jesc-ale własnie nie starcza im na takie dodatkowe rzeczy jak srodki pielegnacyjne-A MOPS jako takich nie zapewnia-mozna tam dostac takie rzeczy jak posciel itp.
Jezeli nadal ktores z was sa chętne by pomoc Ani-piszcie PW do mnie-dam jej adres. Miałabym pewną propozycję-mogłybysmy mniej-wiecej wypisywać tutaj-co mamy zamiar wysłać-zeby to wyszło jakoś sensownie-żeby Ania nie dostała 10 kremów a zero szamponów ![]() Ja osobiście wyśle: -krem i mydło Bambino -oliwkę dla dzieci -płyn do kąpieli dla dzieci -mleczko spf20 -szampon dla dzieci J&J -jakies ubranka pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja moge wyslac ubrania dla niej samej, mam tego sporo, plus kilka ciuszkow dla dziewczynek. Z pielegnacji moge kupic balsam do ciala, cos do wlosow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ja będe miała
żele pod prysznic, płyny do higieny intymnej płyny do kapieli dzieci Ziajka kremiki Hipp odżywki do włosów i szampon tez się znajdzie mam tez na zbyciu tonik, mleczko i kremy do twarzy, ale muszę podpytac o rodzaj cery, żeby trafić ![]() chyba mam gdzieś jeszcze paczkę pampersów w małym rozmiarze więc tez chętnie oddam, |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja mogę wysłać:
- mydełka - balsam do ciała - odżywkę do włosów - szampon do włosów
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Hej, ja mogę wysłać ubranka, jakieś kosmetyki typu krem, balsam do ciała, szampon, żel pod prysznic. Zobaczę co jeszcze znajdę co może się przydać
![]() Mamomichałka, poproszę adres p. Ani na priv ![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Już tyle kosmetyków i ciuszków, że ja chyba podeślę proszek do prania i książeczki dla dzieci
![]() Podeślij mi adres, Aguś na priva ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
a znacie jakiś adres ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Ja też pomoge
![]() Podesle co sie da ![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Podeslijcie mi adres na PW, też pomogę
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.