Żonki 2009 cz. XXXIV - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-09, 14:21   #3511
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
wiem, że przyzwyczajenie robi swoje, ale u mnie ostatnio spadek formy, wczoraj nie dotrwałam nawet do kuchennych rewolucji, zasnęłam o 21 Jak słyszę, ze inni kładą się spać o północy, albo po to aż się dziwię jak dają radę. No ale oni pewnie nie wstają przed 6 tak jak ja.
ja tez mam spadek formy... ostatnio 21 juz jestem pod kolderka i licze barany... a wlasciwie nie licze... przykladam glowe do poduchy i spie... a rano nigdy nie moge wstac i w efekcie zdazyc do szkoly

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kasiaher próbuj składać papiery! Trzymam kciuki!
Co do lakierów to ja kupuję tylko takie, które schnął w minutę - przy innych nie jestem wstanie wysiedzieć. Przeca zawsze muszę od razu po pomalowaniu podrapać się w głowę, pójść do toalety, nakryć się kocem itp

a jakby mi cycuchy urosły to byłabym w siódmym niebie!

czy dzisiaj jest piątek? Kur.na u mnie jakby poniedziałek był, wszsycy powariowali z szefostwem na czele Wiedziałam, że koniec roku będzie taki,a le żeby już 9 listopada się zaczynało? no halo!
ja tez pomaluje paznokcie i muuuuusze siku

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja najpierw idę siku a potem paznokcie maluję
tez obralam teraz taka taktyke

Kasia skladaj papiery do tej pracy!!

wlasnie wrocilam ze szkolki po drodze wstapilam jeszcze do DM bo przenosi sie w nowe miejsce i w starym zrobili przecene wszystkiego o -20 %... ale w sumie nie potrzebowalam nic konkretnego... kupilam sobie 2 lakiery do paznokci, 2 lenory dla mamy, cos do czyszczenia kuchni bo stary plyn mi sie konczy i odzywke do wlosow na zapas kurde ale ludzi tam bylo... na polkach juz prawie pustki, a ludzie pelne koszyki jakby za darmo dawali oczywiscie wszystko co lepsze bylo juz wymiecione.. chcialam cos do czyszczenia kabiny prysznicowej ale nie bylo... w drodze powrotnej przypomnialo mi sie jeszcze ze moglam wziac zapas testow ciazowych ale nie chcialo mi sie juz wracac

teraz musze ogarnac troche mieszkanie, bo popoludniu jedziemy na zakupy jedzeniowe...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 14:42   #3512
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
kurcze mam nadzieje że jednak nie zdażyła was pozarażać
spoko spoko nie zaraziła

Cytat:
dam znać jak już będzie po ale na razie nie chcę zapeszać, bo nie wiem czy cokolwiek z tego wyjdzie. Ale jak się nie uda, to też napiszę, bo już teraz się nieco napalam, mimo tego, że obiecałam sobie, że tego nie zrobię!
A będzie to wielki dzień dla mnie

Masz szkołę w ten weekend? bo ma być w miarę ładna pogoda, wiec moglibyście sesję sobie machnąć
ale jestes tajemnicza
nie mam szkoly ale nie chcemy juz fotek, nie ma drzew kolorowych i mam to w d..

Cytat:
martucha dobrze, że Pat przeżył babciną opiekę, a że był zadowolony to już w ogóle czad współczuję całego dnia w pracy i kursu, mnie czeka to 21 listopada, zajęcia z dziećmi od 7:30 do 16:00, potem biegiem na kurs, który będzie trwał do 20. I będzie to w dodatku 3 dzień kursowania, idę na edukację przez ruch Dziamskiej, mam nadzieję, że będzie się opłacało
a kto prowadzi wam dziamską? ja bylam ostatnio i bylam mega mega zadowolona

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta tak dokładnie jest. 22 etat + 3 nadgodziny + 2 karciane. Po powrocie muszę kontynuować zajęcia plastyczne, bo ta dziewczyna juz napisała program i musze się tego trzymać. Co do tych ogólnorozwojowych, to jeszcze sama nie wiem o co w tym chodzi, bo to nowość od tego roku. Ale koleżanka mi mówiła, ze ćwiczenia motoryki itp. przed moim powrotem musze sie do niej przejść to mi wszystko pokaże i wyjaśni. aaa i na te zajęcia karciane wiem, ze tylko częśc dzieci może chodzić, nie pamiętam ile dokładnie ale coś ok 4-8 osób mi sie kojarzy. Jak będę wiedziała więcej to dam znać. Bo w poprzednich latach nie mieliśmy tych karcianych. aaa i pomoc psych-ped jest realizowana w szkole dodatkowo, przez specjalistów.
to juz wszystko wiem dziekuje

Cytat:
znalazłam fajna ofertę pracy , ale coś mi się wydaje że ten etat jest już obstawiony , kurcze fajnie by było jakby mi się udało , ale i tak wyślę im dokumenty budynek mieści się obok tej firmy co kiedys pracowałam
trzymam kciuki!!!

ale jestem zła! byłam u pani dyr na "rozmowie wspierajacej" ale mnie wkurzyla... pierwszy raz mi zalazla za skórę, bo ściemniła mi coś co wiem ze nam bank bylo inaczej niz mi opowiada... ehsssss uroki! pierwszy raz jestem mega mega zla na nią.. ale jak to się mowi.. nie ma idealów
Stary 2012-11-09, 15:05   #3513
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
no rozumiem , ja jak pracowałam to nie mogłam chorować , a jak już zachorowałam to i tak musiałam iść do pracy
to wiesz co czuje

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

ale jestem zła! byłam u pani dyr na "rozmowie wspierajacej" ale mnie wkurzyla... pierwszy raz mi zalazla za skórę, bo ściemniła mi coś co wiem ze nam bank bylo inaczej niz mi opowiada... ehsssss uroki! pierwszy raz jestem mega mega zla na nią.. ale jak to się mowi.. nie ma idealów
oo proszę nawet ona ma różki

---

Cześć, ja zakatarzona i z bólem gardła, cudownie
dzisiaj zabieram się za robienie kartek św
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:14   #3514
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
ale jestes tajemnicza
dam znać

Fakt, drzewa już średnio atrakcyjne... ale może zimą się uda

p.s. współczuję złego dnia. Mam nadzieje, ze dyr się ogarnie - przeca lubimy ją!

Prezes mi powiedział, że mam dokończyć i iść do domu. Nie wiem co miał autor na myśli, ale nie zamierzam tu nocować do poniedziałku

tym samym zawijam się na weekend!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-11-09 o 15:21
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:46   #3515
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasiu trzymam kciuki za pracę.
no zobaczymy dopiero w poniedziałek złoże bo nie mam tuszu w drukarce , a można składać do 14 listopada , można wysłać pocztą
Cytat:
Co do lakierów to ja kupuję tylko takie, które schnął w minutę - przy innych nie jestem wstanie wysiedzieć. Przeca zawsze muszę od razu po pomalowaniu podrapać się w głowę, pójść do toalety, nakryć się kocem itp

czy dzisiaj jest piątek? Kur.na u mnie jakby poniedziałek był, wszsycy powariowali z szefostwem na czele Wiedziałam, że koniec roku będzie taki,a le żeby już 9 listopada się zaczynało? no halo!
no mnie też to wkurza, ale ja mam wtedy tak że Dominik cos odemnie zawsze chce , ale teraz się nauczyłam malować jak już śpi

są te 60 sekundowe z rimela chyba ale drogie 20 zl , niestać mnie na aż tak drogie tym bardziej że lubię zmieniać kolory co drugi dzień

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
musze spróbować
Cytat:
Ja to najchętniej bym sobie kupiła zestaw do hybrydowych . Jestem w szoku jak to się trzyma.
właśnie słyszalam o tym ale do tego chyba lampa jest potrzebna

Cytat:
spoko spoko nie zaraziła

ale jestes tajemnicza

trzymam kciuki!!!

dzięki

no każdy ma zły dzień czasami
gucia miłego odpoczynku
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:46   #3516
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć kobietki!
Melduję że żyję ale ciągle jestem zajęta moim małym szkrabem
Mamy ciągle problem ze spaniem w nocy i karmieniem ale nie będę tu przynudzać

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:52   #3517
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to najchętniej bym sobie kupiła zestaw do hybrydowych . Jestem w szoku jak to się trzyma.
Moze dostaniesz od mikolaja

Witajcie
Jak dobrze ze juz piatek

Jutro zapowiada sie bardzo pracowity dzien
Organizuje razem z kolezanka zbiorke darow dla mieszkancow Staten Island poszkodowanych w huraganie Sandy. Juz pare osob przywiozlo mi rzeczy, jutro od 12:30-4:00 prowadzimy zbiorke pod polskim kosciolem No a w niedziele jedziemy wszystko zawiesc.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 16:26   #3518
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć, nie chce mi sie dzisiaj nic, po kursie pojechałam z mamą na zakupy i kupilam sobie kozaczki. A na kursie dziewczyny poprzynosiły szklane talerze i kielichy i pani kosmetyczka malowała im kwiaty farbami akrylowymi takie które maluje na paznokciach tylko duże. Pięknie to wygląda, pani kosmetyczka ma talent do malowania. Pokaże wam w 2 takie cuda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_4255.jpg (156,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4259.jpg (101,9 KB, 24 załadowań)

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 16:52   #3519
india83
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, że przyzwyczajenie robi swoje, ale u mnie ostatnio spadek formy, wczoraj nie dotrwałam nawet do kuchennych rewolucji, zasnęłam o 21 Jak słyszę, ze inni kładą się spać o północy, albo po to aż się dziwię jak dają radę. No ale oni pewnie nie wstają przed 6 tak jak ja.
ja zazwyczaj kłade się 22-23, a wstaję 5-5.15

Cytat:
ja to w ogóle zauważyłam że przytyłam zawsze ważyłam coś w granicach 48-49 kg nawet po ciąży, figurę mam taką jak przed ciąża, a teraz przytyłam tzn. cycuchy mi urosły ale i tyłek się powiększył nie znacząco ale jednak, a moja waga teraz to 52, niby nic nie zauważyłam ale znajomi mi mówią że troszeczkę przytyłam , niby lepiej wyglądam ( ich zdaniem) tylko od czego tak jak ja prawie nic nie jem a raczej je tak jak wcześniej a nawet mniej a tu proszę

znalazłam fajna ofertę pracy , ale coś mi się wydaje że ten etat jest już obstawiony , kurcze fajnie by było jakby mi się udało , ale i tak wyślę im dokumenty budynek mieści się obok tej firmy co kiedys pracowałam
Kasia ja też bym chciała powiekszone cycuchy i wtedy skok wagi by mi nie przeszkadzał.
a dokumenty składaj, może się uda a co to za praca? w biurze?

Cytat:

u mnie w pracy podobne wariactwo

Cytat:
spoko spoko nie zaraziła

ale jestes tajemnicza

trzymam kciuki!!!

Mnie też ostatnio u mnie denerwują... jeszcze chwile i przegną pałe

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć, nie chce mi sie dzisiaj nic, po kursie pojechałam z mamą na zakupy i kupilam sobie kozaczki. A na kursie dziewczyny poprzynosiły szklane talerze i kielichy i pani kosmetyczka malowała im kwiaty farbami akrylowymi takie które maluje na paznokciach tylko duże. Pięknie to wygląda, pani kosmetyczka ma talent do malowania. Pokaże wam w 2 takie cuda
bardzo ładnie maluje, choć szczerze w ten sposób ozdobione naczynia nie są w moim stylu

A ja zadbałam o to by mieć zawalony weekend i zamiast pięknie odpoczywać sobie w domku i poprosic o śniadanie do łóżka idę w weekend na 2-dniowe szkolenie nt "Mediator w szkole w sytuacjach konfliktowych".
Stary 2012-11-09, 17:00   #3520
kliwia
Zakorzenienie

czesc.

szczesliwie udalo sie wyrwac ósemkę bez komplikacji
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 17:17   #3521
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Moze dostaniesz od mikolaja

Witajcie
Jak dobrze ze juz piatek

Jutro zapowiada sie bardzo pracowity dzien
Organizuje razem z kolezanka zbiorke darow dla mieszkancow Staten Island poszkodowanych w huraganie Sandy. Juz pare osob przywiozlo mi rzeczy, jutro od 12:30-4:00 prowadzimy zbiorke pod polskim kosciolem No a w niedziele jedziemy wszystko zawiesc.
fajna akcja

Cytat:
poka kozaczki
ładne zdolna babka
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ja zazwyczaj kłade się 22-23, a wstaję 5-5.15

Kasia ja też bym chciała powiekszone cycuchy i wtedy skok wagi by mi nie przeszkadzał.
a dokumenty składaj, może się uda a co to za praca? w biurze?

u mnie w pracy podobne wariactwo

Mnie też ostatnio u mnie denerwują... jeszcze chwile i przegną pałe

bardzo ładnie maluje, choć szczerze w ten sposób ozdobione naczynia nie są w moim stylu

A ja zadbałam o to by mieć zawalony weekend i zamiast pięknie odpoczywać sobie w domku i poprosic o śniadanie do łóżka idę w weekend na 2-dniowe szkolenie nt "Mediator w szkole w sytuacjach konfliktowych".
no cycusie tak , gorzej już z tym tyłkiem i pojawieniem się boczków nie jestem zadowolona

praca w areszcie śledczym , ale praca biurowa , także cos dla mnie już pracowałam w administracji państwowej, a wiadomo nawet mala pensja ale wypłacona na czas jest lepsza niż pensja dużo większa która może się nie pojawić na koncie ( nauczyłam się już tego na własnych błędach )
Stary 2012-11-09, 17:58   #3522
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem kto prowadzi, zostałam poinformowana, że jest taki kurs i oddelegowana odgórnie, ale jak taki kurs to mogę iść Zwłaszcza, ze w pełnie sfinansowany przez p-le.
Cóż nie ma ideałów to święta prawda

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć kobietki!
hej dobrze, że dałaś znać co u was. może pokażesz nam Dawidka?

We wtorek mama jednego z przedszkolaków urodziła kolejne dziecko. Dziś już była z nim w sklepie jaki prowadzą. Nieźle co? (to ich 4 dziecko z poprzednimi też się nie patyczkowała, jednego syna urodziła na początku grudnia i kilka dni po wyjściu ze szpitala wzieła go na wigilię z rodzicami w przedszkolu, na impreze gdzie było ok 100 osób, w siedlisko wirusów, czaicie to? Pomijam już fakt, że paliła w ciąży i nawet się z tym nie kryła za bardzo, po prostu siedziała przed sklepem i paliła. Krew mnie zalewa, jak można być takim nieodpowiedzialnym. Jedni się o dziecko strają i napotykają trudności, a inni mają i właściwie zadbać o nie nie umieją
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 20:22   #3523
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc babulinki
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 20:30   #3524
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
czesc.

szczesliwie udalo sie wyrwac ósemkę bez komplikacji
no i dobrze

Cytat:
fajna akcja

poka kozaczki
ładne zdolna babka

no cycusie tak , gorzej już z tym tyłkiem i pojawieniem się boczków nie jestem zadowolona

praca w areszcie śledczym , ale praca biurowa , także cos dla mnie już pracowałam w administracji państwowej, a wiadomo nawet mala pensja ale wypłacona na czas jest lepsza niż pensja dużo większa która może się nie pojawić na koncie ( nauczyłam się już tego na własnych błędach )
Kasia już widzę te boczki przy 52kg

a papiery składaj, może akurat to miejsce czeka na Ciebie
Stary 2012-11-09, 20:38   #3525
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
no teoretycznie tak, bo praktycznie już raz została ale przyszedł brat wojtka i ją wspomógł do czasu aż maly nie zasnął więc miała wsparcie, teraz była od 7 do 13 całkowicie sama
widać jak nas przypiliło ale doceniam bo mlody mega mega zadowolony, chyba ją częściej wykorzystamy bo moją mamą jest już znudzony..

te to bylo takie spontaniczne ze wiesz...
Super, że wszyscy zadowoleni No i zawsze dla Pata to urozmaicenie

Cytat:
My ostatnio kładziemy sie spać grubo po 23, a częściej nawet po 24 i wstajemy o 7

Cytat:
(...)
Może ma PMS? A serio to co tam się zadziało?

Cytat:
Cześć kobietki!
Przynudzaj, przynudzaj Dzisiaj o Tobie myślałam, że pewnie synkiem jesteś zajęta i nas nie odwiedzasz.

Cytat:
Śliczne! Dużo atrakcji na tym kursie

Dzień dobry!

Obudziłam się z potwornym bólem głowy, normalnie jakby mi ktoś gwóźdź w czoło wbijał. Do tego nie miałam kompletnie siły utrzymac powiek w pozycji otwartej, masakra. Na szczęście mąż się zwolnił z pracy już o 12, zajął się małą, a ja się zdrzemnęłam i zrobiło mi się dużo lepiej. Nie wiem o co chodziło Potem mocna kawa, długi spacer i jest w miarę ok. Tzn głowa mnie nadal ćmi, ale da się wytrzymać.

Ponieważ w niedzielę jest Marcina, to mam zamiar najeść się rogali marcińskich

Kasiaher trzymam kciuki za pracę!

Baja co do tego co napisałaś...

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-11-09 o 20:42
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 21:16   #3526
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia bardzo ładnie sie trzymało, JUż dokładnie nie pamiętam ale chyba 3 tyg było idealnie, a potem zaczynały pojawiać się odrosty. Generalnie to miesiąc chodziłam z tymi pazurkami a potem wzięłam bordo lakier i maznęłam i jest nawet git. Odprysków nie ma. A zmyć normalnym zmywaczem się nie da. Tak więc polecam. I tak jak wspomniałam, zero odprysków , tylko odrosty - więc to kwestia jak ci szybko pazurki rosną. A taki zestaw chyba ok 200 zł kosztuje - ten co ta laska miała co mi malowała.

Zabcia a wiesz , ze z tym prezentem to całkiem, całkiem pomysł. Musze sie pouśmiechać do kogoś.

Marta szkoda, ze cie dyr tak wkurzyła.

India miłego szkolenia.

Aniu śliczne.

Kliwia super.

ktosiu może coś z ciśnieniem? Mnie tez dziś rano głowa bolała.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 21:52   #3527
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no i dobrze

Kasia już widzę te boczki przy 52kg

a papiery składaj, może akurat to miejsce czeka na Ciebie
bo czki to nic , ja nawet celulitu nie miałam jak byłam w ciązy i po urodzeniu Dominika tez nie a teraz cos się zaczyna tam pojawiać przeraża mnie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Super, że wszyscy zadowoleni No i zawsze dla Pata to urozmaicenie

My ostatnio kładziemy sie spać grubo po 23, a częściej nawet po 24 i wstajemy o 7

Może ma PMS? A serio to co tam się zadziało?

Przynudzaj, przynudzaj Dzisiaj o Tobie myślałam, że pewnie synkiem jesteś zajęta i nas nie odwiedzasz.

Śliczne! Dużo atrakcji na tym kursie

Dzień dobry!

Obudziłam się z potwornym bólem głowy, normalnie jakby mi ktoś gwóźdź w czoło wbijał. Do tego nie miałam kompletnie siły utrzymac powiek w pozycji otwartej, masakra. Na szczęście mąż się zwolnił z pracy już o 12, zajął się małą, a ja się zdrzemnęłam i zrobiło mi się dużo lepiej. Nie wiem o co chodziło Potem mocna kawa, długi spacer i jest w miarę ok. Tzn głowa mnie nadal ćmi, ale da się wytrzymać.

Ponieważ w niedzielę jest Marcina, to mam zamiar najeść się rogali marcińskich

Kasiaher trzymam kciuki za pracę!

idę z przyjaciółką w poniedziałek ma lepsze wykształcenie niż ja ale ja mam doświadczenie a ona nie , zobaczymy jako coś to jak się jedna dostanie to napewno wkręci druga więc git

siedzę kolejny wieczór sama w domu tzn z dzieckiem , a mój mąż hulaj dusza , kawaler się znalazł , mam dosyć tego człowieka
gdzie ja miałam oczy
Stary 2012-11-09, 21:58   #3528
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kobietki!
Początki są mega trudne, pamiętam je Nie poddawaj się i pisz co u Was! Mnie to tam nie nudzi! Czekamy na jakieś fotki

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 22:20   #3529
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
fajna akcja

)

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc babulinki
HEJ

Cytat:
Gucia bardzo ładnie sie trzymało, JUż dokładnie nie pamiętam ale chyba 3 tyg było idealnie, a potem zaczynały pojawiać się odrosty. Generalnie to miesiąc chodziłam z tymi pazurkami a potem wzięłam bordo lakier i maznęłam i jest nawet git. Odprysków nie ma. A zmyć normalnym zmywaczem się nie da. Tak więc polecam. I tak jak wspomniałam, zero odprysków , tylko odrosty - więc to kwestia jak ci szybko pazurki rosną. A taki zestaw chyba ok 200 zł kosztuje - ten co ta laska miała co mi malowała.

Zabcia a wiesz , ze z tym prezentem to całkiem, całkiem pomysł. Musze sie pouśmiechać do kogoś.

.
A to powoli Ci rosna pazurki. Ja to musze co tydzien pilowac.

co do prezentu ..

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-11-09, 22:34   #3530
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Guciu ja tez miałam hybrydki i rewelacja, nic mi nie odprysneło. Minus, zze to lampą trzeba utwardzać i nie da się zmyć zmywaczem tylko tym acetonem czystym jakoś.
Ja chodziłam koło miesiąca na pewno az odrosty zrobiły się widoczne za bardzo.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 22:40   #3531
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Scio no właśnie to tak jak ja, tez ok miesiąca.

Zabciu nie wiem czy wolno czy nie. Ale miesiąc chodziłam z nimi

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 00:03   #3532
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ma pani talent

---

Idę spać
Stary 2012-11-10, 06:07   #3533
bzyczka1
Zakorzenienie

Ania20m a wy robicie coś jeszcze związanego z kursem?? czy oglądacie jak panie coś robią?

Szykuję się na zajęcia....dupka mi chyba przyrośnie do krzesełka bo dzisiaj od rana do nocy same wykłady!!!! najpierw 2 wykłady z filozofii edukacji, później 3 (!!) z dziejów wychowania i na koniec 2 z antropologii kultury :/ Ksiądz od antropologii w ciągu 10 min na ostatnich zajęciach powtórrzył 70 razy proszę państwa!

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 09:39   #3534
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
uwierz, że to jeszcze nie wszystko

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Szykuję się na zajęcia....dupka mi chyba przyrośnie do krzesełka bo dzisiaj od rana do nocy same wykłady!!!! najpierw 2 wykłady z filozofii edukacji, później 3 (!!) z dziejów wychowania i na koniec 2 z antropologii kultury :/ Ksiądz od antropologii w ciągu 10 min na ostatnich zajęciach powtórzył 70 razy proszę państwa!
minusy studiowania Ja się na mgr tak nasiedziałam, że do dziś mam dość i narazie nie planuje dalszej edukacji. Tez mieliśmy całe dnie wykłady od 8:30 do 18, z jedną dłuższą półgodzinową przerwą. No i na większości wykładów sprawdzana obecność
Stary 2012-11-10, 11:03   #3535
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
uwierz, że to jeszcze nie wszystko

minusy studiowania Ja się na mgr tak nasiedziałam, że do dziś mam dość i narazie nie planuje dalszej edukacji. Tez mieliśmy całe dnie wykłady od 8:30 do 18, z jedną dłuższą półgodzinową przerwą. No i na większości wykładów sprawdzana obecność
nawet mi nie przypominaj ja siedzę od 8 do 20 i już mi to uszami wychodzi! Ostatnimi czasy to biorę tabletki przed pójściem na uczelnię - na krążenie, bo od siedzenia nogi mi drętwieją

---

Hej, ja dzisiaj z planem pisania pracy mgr

kartki św porobione

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-11-10 o 11:04
Stary 2012-11-10, 11:51   #3536
śliweńka
Zakorzenienie

ania20m fajnie babeczka maluje
baja widzę niektórzy się nie patyczkują, zapewne za miesiąc dziecko już pomidorówkę będzie jeść :/
bzyczka mam nadzieję że dasz rade dziś, u nas jak zaczęły się wykłady o 8, to o 12 już zostawała garstka osób, a wykłady były dla trzech kierunków

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 13:36   #3537
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
baja widzę niektórzy się nie patyczkują, zapewne za miesiąc dziecko już pomidorówkę będzie jeść :/
bardzo możliwe. Najlepsze jest jeszcze to, że oni maja 4 synów, a on nam kiedyś powiedział, że żona czeka na córeczkę
Stary 2012-11-10, 15:02   #3538
aniaaa84
Zadomowienie

cześć

połamało mnie coś...nie potrafię głową kręcić i od pasa w górę obracam się cała, usiadłam wczoraj do czytania książki wstałam i chodzę jak paralityk do dziś
Stary 2012-11-10, 15:56   #3539
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
cześć

połamało mnie coś...nie potrafię głową kręcić i od pasa w górę obracam się cała, usiadłam wczoraj do czytania książki wstałam i chodzę jak paralityk do dziś
ojoj biedactwo
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:40   #3540
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
cześć

ojjj tule

Witajcie
Ja dzis na szybko sie z Wami witam i zaraz zmykam pakowac rzeczy do auta. Na 12sta musze byc juz na miejscu zeby zbierac te dary Maz jednak poszedl do pracy wiec musze Domino wziasc ze soba W nocy sie podrapal po nosku i wyglada jak bokser

Milej soboty , buziaki

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości