|
|
#3511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez obralam teraz taka taktyke ![]() Kasia skladaj papiery do tej pracy!! wlasnie wrocilam ze szkolki po drodze wstapilam jeszcze do DM bo przenosi sie w nowe miejsce i w starym zrobili przecene wszystkiego o -20 %... ale w sumie nie potrzebowalam nic konkretnego... kupilam sobie 2 lakiery do paznokci, 2 lenory dla mamy, cos do czyszczenia kuchni bo stary plyn mi sie konczy i odzywke do wlosow na zapas kurde ale ludzi tam bylo... na polkach juz prawie pustki, a ludzie pelne koszyki jakby za darmo dawali oczywiscie wszystko co lepsze bylo juz wymiecione.. chcialam cos do czyszczenia kabiny prysznicowej ale nie bylo... w drodze powrotnej przypomnialo mi sie jeszcze ze moglam wziac zapas testow ciazowych ale nie chcialo mi sie juz wracac ![]() teraz musze ogarnac troche mieszkanie, bo popoludniu jedziemy na zakupy jedzeniowe... |
||
|
|
|
#3512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
spoko spoko nie zaraziła
![]() Cytat:
![]() ![]() nie mam szkoly ale nie chcemy juz fotek, nie ma drzew kolorowych i mam to w d.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale jestem zła! byłam u pani dyr na "rozmowie wspierajacej" ale mnie wkurzyla... pierwszy raz mi zalazla za skórę, bo ściemniła mi coś co wiem ze nam bank bylo inaczej niz mi opowiada... ehsssss uroki! pierwszy raz jestem mega mega zla na nią.. ale jak to się mowi.. nie ma idealów
|
|
|
#3513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Cześć, ja zakatarzona i z bólem gardła, cudownie ![]() dzisiaj zabieram się za robienie kartek św ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dam znać ![]() Fakt, drzewa już średnio atrakcyjne... ale może zimą się uda ![]() p.s. współczuję złego dnia. Mam nadzieje, ze dyr się ogarnie - przeca lubimy ją! ![]() Prezes mi powiedział, że mam dokończyć i iść do domu. Nie wiem co miał autor na myśli, ale nie zamierzam tu nocować do poniedziałku ![]() tym samym zawijam się na weekend!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-11-09 o 15:21 |
|
|
|
|
#3515 | |||
|
Wtajemniczenie
|
no zobaczymy dopiero w poniedziałek złoże bo nie mam tuszu w drukarce , a można składać do 14 listopada , można wysłać pocztą
Cytat:
są te 60 sekundowe z rimela chyba ale drogie 20 zl , niestać mnie na aż tak drogie tym bardziej że lubię zmieniać kolory co drugi dzień musze spróbować Cytat:
Cytat:
no każdy ma zły dzień czasami gucia miłego odpoczynku
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|||
|
|
|
#3516 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobietki!
Melduję że żyję ale ciągle jestem zajęta moim małym szkrabem ![]() Mamy ciągle problem ze spaniem w nocy i karmieniem ale nie będę tu przynudzać
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witajcie Jak dobrze ze juz piatek ![]() Jutro zapowiada sie bardzo pracowity dzien ![]() Organizuje razem z kolezanka zbiorke darow dla mieszkancow Staten Island poszkodowanych w huraganie Sandy. Juz pare osob przywiozlo mi rzeczy, jutro od 12:30-4:00 prowadzimy zbiorke pod polskim kosciolem No a w niedziele jedziemy wszystko zawiesc.
|
|
|
#3518 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, nie chce mi sie dzisiaj nic, po kursie pojechałam z mamą na zakupy i kupilam sobie kozaczki. A na kursie dziewczyny poprzynosiły szklane talerze i kielichy i pani kosmetyczka malowała im kwiaty farbami akrylowymi takie które maluje na paznokciach tylko duże. Pięknie to wygląda, pani kosmetyczka ma talent do malowania. Pokaże wam w 2 takie cuda
|
|
|
|
#3519 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a dokumenty składaj, może się uda a co to za praca? w biurze?Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja zadbałam o to by mieć zawalony weekend i zamiast pięknie odpoczywać sobie w domku i poprosic o śniadanie do łóżka idę w weekend na 2-dniowe szkolenie nt "Mediator w szkole w sytuacjach konfliktowych".
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
czesc.
![]() szczesliwie udalo sie wyrwac ósemkę bez komplikacji
|
|
|
|
#3521 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ładne zdolna babka Cytat:
praca w areszcie śledczym , ale praca biurowa , także cos dla mnie już pracowałam w administracji państwowej, a wiadomo nawet mala pensja ale wypłacona na czas jest lepsza niż pensja dużo większa która może się nie pojawić na koncie ( nauczyłam się już tego na własnych błędach )
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|||
|
|
|
#3522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza, ze w pełnie sfinansowany przez p-le.Cóż nie ma ideałów to święta prawda Cytat:
dobrze, że dałaś znać co u was. może pokażesz nam Dawidka?We wtorek mama jednego z przedszkolaków urodziła kolejne dziecko. Dziś już była z nim w sklepie jaki prowadzą. Nieźle co? (to ich 4 dziecko z poprzednimi też się nie patyczkowała, jednego syna urodziła na początku grudnia i kilka dni po wyjściu ze szpitala wzieła go na wigilię z rodzicami w przedszkolu, na impreze gdzie było ok 100 osób, w siedlisko wirusów, czaicie to? Pomijam już fakt, że paliła w ciąży i nawet się z tym nie kryła za bardzo, po prostu siedziała przed sklepem i paliła. Krew mnie zalewa, jak można być takim nieodpowiedzialnym. Jedni się o dziecko strają i napotykają trudności, a inni mają i właściwie zadbać o nie nie umieją
|
||
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
czesc babulinki
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
no i dobrze
![]() Cytat:
![]() a papiery składaj, może akurat to miejsce czeka na Ciebie
|
|
#3525 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zawsze dla Pata to urozmaicenie![]() Cytat:
![]() Cytat:
A serio to co tam się zadziało?Cytat:
Dzisiaj o Tobie myślałam, że pewnie synkiem jesteś zajęta i nas nie odwiedzasz.Cytat:
Dzień dobry! Obudziłam się z potwornym bólem głowy, normalnie jakby mi ktoś gwóźdź w czoło wbijał. Do tego nie miałam kompletnie siły utrzymac powiek w pozycji otwartej, masakra. Na szczęście mąż się zwolnił z pracy już o 12, zajął się małą, a ja się zdrzemnęłam i zrobiło mi się dużo lepiej. Nie wiem o co chodziło Potem mocna kawa, długi spacer i jest w miarę ok. Tzn głowa mnie nadal ćmi, ale da się wytrzymać. Ponieważ w niedzielę jest Marcina, to mam zamiar najeść się rogali marcińskich ![]() Kasiaher trzymam kciuki za pracę! Baja co do tego co napisałaś...
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-11-09 o 20:42 |
|||||
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia bardzo ładnie sie trzymało, JUż dokładnie nie pamiętam ale chyba 3 tyg było idealnie, a potem zaczynały pojawiać się odrosty. Generalnie to miesiąc chodziłam z tymi pazurkami a potem wzięłam bordo lakier i maznęłam i jest nawet git. Odprysków nie ma. A zmyć normalnym zmywaczem się nie da. Tak więc polecam. I tak jak wspomniałam, zero odprysków , tylko odrosty - więc to kwestia jak ci szybko pazurki rosną. A taki zestaw chyba ok 200 zł kosztuje - ten co ta laska miała co mi malowała.
Zabcia a wiesz , ze z tym prezentem to całkiem, całkiem pomysł. Musze sie pouśmiechać do kogoś. Marta szkoda, ze cie dyr tak wkurzyła. India miłego szkolenia. Aniu śliczne. Kliwia super. ktosiu może coś z ciśnieniem? Mnie tez dziś rano głowa bolała. |
|
|
|
#3527 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() siedzę kolejny wieczór sama w domu tzn z dzieckiem , a mój mąż hulaj dusza , kawaler się znalazł , mam dosyć tego człowieka gdzie ja miałam oczy
||
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie poddawaj się i pisz co u Was! Mnie to tam nie nudzi! Czekamy na jakieś fotki
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
HEJ Cytat:
![]() co do prezentu ..
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu ja tez miałam hybrydki i rewelacja, nic mi nie odprysneło. Minus, zze to lampą trzeba utwardzać i nie da się zmyć zmywaczem tylko tym acetonem czystym jakoś.
Ja chodziłam koło miesiąca na pewno |
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Scio no właśnie to tak jak ja, tez ok miesiąca.
Zabciu nie wiem czy wolno czy nie. Ale miesiąc chodziłam z nimi
|
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- Idę spać
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Ania20m a wy robicie coś jeszcze związanego z kursem??
czy oglądacie jak panie coś robią? Szykuję się na zajęcia....dupka mi chyba przyrośnie do krzesełka bo dzisiaj od rana do nocy same wykłady!!!! najpierw 2 wykłady z filozofii edukacji, później 3 (!!) z dziejów wychowania i na koniec 2 z antropologii kultury :/ Ksiądz od antropologii w ciągu 10 min na ostatnich zajęciach powtórrzył 70 razy proszę państwa!
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
uwierz, że to jeszcze nie wszystko
Cytat:
Ja się na mgr tak nasiedziałam, że do dziś mam dość i narazie nie planuje dalszej edukacji. Tez mieliśmy całe dnie wykłady od 8:30 do 18, z jedną dłuższą półgodzinową przerwą. No i na większości wykładów sprawdzana obecność
|
|
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja siedzę od 8 do 20 i już mi to uszami wychodzi! Ostatnimi czasy to biorę tabletki przed pójściem na uczelnię - na krążenie, bo od siedzenia nogi mi drętwieją --- Hej, ja dzisiaj z planem pisania pracy mgr ![]() ![]() kartki św porobione
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-11-10 o 11:04 |
|
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
ania20m fajnie babeczka maluje
baja widzę niektórzy się nie patyczkują, zapewne za miesiąc dziecko już pomidorówkę będzie jeść :/bzyczka mam nadzieję że dasz rade dziś, u nas jak zaczęły się wykłady o 8, to o 12 już zostawała garstka osób, a wykłady były dla trzech kierunków
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo możliwe. Najlepsze jest jeszcze to, że oni maja 4 synów, a on nam kiedyś powiedział, że żona czeka na córeczkę
|
|
|
|
#3538 |
|
Zadomowienie
|
cześć
połamało mnie coś...nie potrafię głową kręcić i od pasa w górę obracam się cała, usiadłam wczoraj do czytania książki wstałam i chodzę jak paralityk do dziś
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj tule Witajcie Ja dzis na szybko sie z Wami witam i zaraz zmykam pakowac rzeczy do auta. Na 12sta musze byc juz na miejscu zeby zbierac te dary Maz jednak poszedl do pracy wiec musze Domino wziasc ze soba W nocy sie podrapal po nosku i wyglada jak bokser Milej soboty , buziaki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Jak słyszę, ze inni kładą się spać o północy, albo po to aż się dziwię jak dają radę. No ale oni pewnie nie wstają przed 6 tak jak ja.

Potem mocna kawa, długi spacer i jest w miarę ok. Tzn głowa mnie nadal ćmi, ale da się wytrzymać.
co do tego co napisałaś...