![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
chuop pojechał lepić ogłoszenia info po sklepach no a ja dzwonie ![]() bosz jaki rozrabiaka z tego zwierza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Tż poszedł dziś do piwnicy zanieść parę rzeczy i wrócił z sankami - "Przyniosłem już sanki"
![]() ![]() A i powycierał szafki kuchenne na górze i sam tego chciał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps A czy porządnicka Red to ma czysto na wysokich szafkach? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
hoho! widac ze logike studiujesz ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- ja od dawna uwazam ze z tego własnie powodu za niedługo nastanie moda na szafki kuchenne do samego sufitu ![]()
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
he he, mogę, akurat zeżarłam 2 tabletki (pęcła mi warga
![]() ![]() Cytat:
fogle ludzie kurde powinni podawać swoje dane w razie czego na obroży, nie byłoby problemu z szukaniem Cytat:
![]() w tę zimę był już śnieg ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37533410] Jeśli nie zwieję z fotela i nie wyjdzie pedalsko, to będą ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczęściara... Rejcz, idźcie z psem do weta, może ma chip, a numer jest w jakieś bazie danych?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-11-10 o 15:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O nie Kochana ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
grozi wypollizowaniem
|
trendsetterka
![]() ja mysle od dawna jakby tu moja meble orzerobic-tylko problem z krzywym sufitem i ewentualną fatalną szparą ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- miejcie dzieci-mowie wam ![]() ![]()
#2439 |
|
Po ilu latach orki?
Jak będę potrzebować uprasuję sama, chyba się nie kalkuluje ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
spoko - wkrótce jej przejdzie
![]() choć np mój eks eks eks ![]() mój obecny prasuje sam takoż żeby nie było |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2442 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. nadal przy nirvanie czy czymś innym ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
Nom...powiedział że UM zasponsorował im czipowniki, ale o czytnikach zapomnial...mają zmiar sami dokupić, ale na chwilę obecną czipuja srednio chętnie zeby nie bylo pretensji...bez sensu...
![]() Na kierowców, to wogole massakra. Powinni robić ponowne testy po 60...no niestety...wiem,że jest milion kierowcow co ma 60 + i jeżdzi świetnie, ale jest tez multu,,,,co szkoda gadac... na przyklad moj tato...niby jeżdzi przepisowo ..niby wszytsko ok...ale ja sie z nim boję...bo jakoś tak za nerwowo dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
|
no egzamin jakiś robią. Ja na przykład się nie nadaję
![]() Cytat:
![]() Ale fakt, jeszcze niedawno w Lublinie np. były dwa czytniki, z czego jeden zepsuty ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A czym się różni wampir-gej od niegeja ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() upału wprawdzie nie miałam ale i tak mi się nie chciało ![]() Schabowy w sosie sojowym z cytrynom , pyry , smażone pieczarki , duszony kapkisz , surówka z buraczków z ogórkamy kiszonymy , sałata z oliwom i cytrynom , kompot z jabłek własnych , ciasto marchewkowe i tort czekoladowy ( o ile uda mi się krem zrobić czyli jeżeli budyniu nie spieprzyłam, co jeszcze nie jest do końca jasne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Macham znad chińtkiej zupki krabowej ale nie z vifonu tylko od Chińtyka ![]() Jeszcze muszę obrus wyprasować ![]() ![]() ogólny minimalny porządek będę robić jutro , bo dziś to kothy mi wszystko w nocy i tak zdemolują ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zakorzenienie
|
Wampir - gej ma różową pelerynę zapewne
![]() no ja też tylko 2 sztuki ale nakarmić trzeba ![]() upału wprawdzie nie miałam ale i tak mi się nie chciało ![]() Mam nowego kota. tato pzryniósl z grzybów zamiast grzybow. Bląkało sie toto między lasem a łąka....czarne z bialymi skarpetami i krzyzem na pysku...nażarło sie, pomieszkało za szafą, traz śpi ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
BAN stały
|
Się chwalę łupem mej mamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.nowa barowa klontfa - fszyscy mają w niedzielę po dwa goście na obiedzie inie chce im się sprzątać ![]() 3. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dajcie mi kopa , żebym do garów polazła ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
|
Genialne!!!
![]() Aż chyba mam ochotę iść na ciuchy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
pierwszy się błyszczy i wygląda jak Cullen, a drugi jak Dracula?
![]()
#2456 |
BAN stały
|
+ pomysł na sałatkę: kasza jaglana, kurczak, figi, żurawina, ananas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | ||
Nindżopesz
|
Coz...
![]() ![]() Wg mnie warto ale ja sie nie znam i bardzo mozliwe, ze to pseudointeligentny nudny gniot. Ba! Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ja sie nie witalam to nie wiem ale nie bylo wrzasku ![]() 3. preferencjami ![]() 4. nooo... blada twasz, duzo krfi i zjechany makijaz. Ok, mogla byc ledwo zywa ![]() Niee, mial czarne obcisle portki i siateczkowa koszulke ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |
Panaroja
|
![]() ![]() Osobiście byłabym skłonna się skłonić ku różowej pelerynie , znaczy pod spodem różowej , nie po wierzchu , po wierzchu normalnie czarna . No bo chyba nie mdleje na widok krwi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() 2.no w sumie powinni być przyzwyczajeni do nieobszczyków ![]() 3.ale że sobie napisał czy jak - wszak nie widać ![]() 4.no tak ![]() 5.to rozumiem ![]() ![]() ponawiam kateogryczną prośbę o energodajnego kopa w doopę ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
|
:kopieenergodajnie:
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.