Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-10, 15:58   #4711
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez stupify Pokaż wiadomość
Nas dzieli aktualnie 70km, więc marne szanse, że się spotkamy, chyba że niespodzianke by mi urządził

Ale mam dzisiaj packmana - normalnie wsuwam wszystko co napotkam... Tydzień marnego odżywiania, zrobił swoje
Ja jestem w pracy do 18stej i w jedzeniu nie mogę przebierać, więc zjadłam pół czekolady to myślałam, że zwrócę. Fatalnie się dziś czuję

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Przynajmniej możesz przebierać w szpilkach w chłopach jak leci
W ogóle zauważyłam, że teraz mężczyźni są dużo niżsi niż kiedyś...
Przed tym jak dałam 2 szanse ex, spotykałam się z fajnym facetem - przystojny, 190cm i całował mnie w czoło Ale niestety olałam, go dla ex, brawa dla mnie A teraz ponoć ten przystojniak szykuje się do ślubu z jakąś () a ja zostałam z niczym, ehh
Nie do końca, bo nie ma rozmiaru 35.5 36 często za duże, a 35 za małe

To fakt, ale ja nie chcę niższego chłopa niż 176

:/ To ten EKS, z którym seksu nie chciałam miał parcie na ślub i po rozstaniu ze mną znalazł sobie nową/inną i w 2011 już żonaty.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Trzeba się wynieść do Niemiec albo Norwegii, żeby mieć wysokiego rosłego jak dąb drwala (sama mam 1,75 i fajnie by było mimo wszystko mieć faceta, który sięga mi chociaż pod pachę).
Z tym wzrostem w Norwegii to różnie. Średnio co dwa lata tam na wakacje się wybieram, bo super kraj, ale drogi strasznie.
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:00   #4712
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Trzeba się wynieść do Niemiec albo Norwegii, żeby mieć wysokiego rosłego jak dąb drwala (sama mam 1,75 i fajnie by było mimo wszystko mieć faceta, który sięga mi chociaż pod pachę).
jakos Niemcy nie kojarzą mi się z przystojnymi facetami, za to Norwegowie

kurcze,mój eks był wysoki, ale większość znanych mi facetów ma tak do 175-180 cm, niestety
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:01   #4713
stupify
Zakorzenienie

Kornelciaczek, w pracy i na wizażu Moja przyjaciółka ma ten sam problem, nóżki jak krasnoludek i ni te, ni tamte buciory nie pasują

ulicznica, dajesz, lecimy tam razem i łamiemy serca !!!
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:02   #4714
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość

Z tym wzrostem w Norwegii to różnie. Średnio co dwa lata tam na wakacje się wybieram, bo super kraj, ale drogi strasznie.
dramat
Stary 2012-11-10, 16:12   #4715
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milka8686 Pokaż wiadomość
jakos Niemcy nie kojarzą mi się z przystojnymi facetami, za to Norwegowie

kurcze,mój eks był wysoki, ale większość znanych mi facetów ma tak do 175-180 cm, niestety
No Ty piszesz, a weź NIE! Może tam kilku na krzyż widziałam sesnych

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Kornelciaczek, w pracy i na wizażu Moja przyjaciółka ma ten sam problem, nóżki jak krasnoludek i ni te, ni tamte buciory nie pasują

ulicznica, dajesz, lecimy tam razem i łamiemy serca !!!
A kto słyszał w sobotę pracować? Dziś za biurkiem, a jutro na ulicy

rozwaliłaś mnie

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
dramat
A żebyś wiedziała

Jak mi dadzą wolne w Sylwestra i Nowy Rok to lecę do Hiszpanii
Stary 2012-11-10, 16:12   #4716
NoFood
Raczkowanie

Czy tylko ja jestem taka beznadziejna ze spedzam weekend sama
Stary 2012-11-10, 16:17   #4717
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Ja też siedzę sama. Cisza, spokój...
Stary 2012-11-10, 16:18   #4718
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość
U mnie ponad 100!!! dni bez
Zarastam pajeczyna. Hehe ponoc tak latwo znalezc kogos do niezobowiazujacego sexu. Jesli to prawda to dlaczego, jakos ja nie moge kogos takiego spotkac
a ja"?
pytanie teoretyczne oczywiście
Stary 2012-11-10, 16:19   #4719
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Laski ja jestem sama w domu od kilku dni, bo przymusili mnie do urlopu więc nie narzekajcie że samotna sobota wam niemiła
No ale dzisiaj idę na bilard, już nie mogę się doczekać
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:21   #4720
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:

a wysoki to od ilu bo jak dla mnie to od 190 kilku mam takich
ale reszta to nawet nie wiem czy oni mają do 175... czasem czuję się przy nich jakbym leciał zupełnie na innym pułapie
Stary 2012-11-10, 16:23   #4721
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NoFood Pokaż wiadomość
Ja też sama w pracy, tzn z "bardzo wygadanym" starszym Panem z pokoju obok
Stary 2012-11-10, 16:23   #4722
behemotkot
Rozeznanie

Cytat:
Po 1 nie jesteś beznadziejna. Po 2 nie tylko Ty sama spędzasz weekend. Moja sobota mija na "czyszczeniu" i sprzątaniu i pakowaniu się. Ale musiałam sie trochę oderwać od porządkowania spraw.

Słucham antyradia, bo na nic innego nawet ochoty nie mam.
jedni wołają ją szczęście niepojęte
inni pani na K."

Początki bloga
http://okiembehemotkota.blogspot.com

Moje amatorskie fotki:
http://kasita.flog.pl/
behemotkot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:23   #4723
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Dla mnie wysoki facet to min 179 cm
Stary 2012-11-10, 16:24   #4724
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

w norwegi też tak drogo jak w finlandi ? czy jeszcze drożej ?

Cytat:
hej, radzę wbić sobie to do głowy NIE JESTEM BEZNADZIEJNA !!!!
Stary 2012-11-10, 16:27   #4725
behemotkot
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szarak Pokaż wiadomość
ale reszta to nawet nie wiem czy oni mają do 175... czasem czuję się przy nich jakbym leciał zupełnie na innym pułapie
To zależy od osobistych preferencji (chyba)
Ja mam 165, mój 1 facet miał 190, mój drugi facet 180 i tez było ok.
Chociaż do pierwszego musiałam stawać na palcach, więc bardziej odpowiadał mi niższy
inni pani na K."

Początki bloga

Moje amatorskie fotki:
Stary 2012-11-10, 16:29   #4726
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
w norwegi też tak drogo jak w finlandi ? czy jeszcze drożej ?
Nie wiem. Jeśli chodzi o kraje Skandynawskie to byłam w Norwegii, Szwecji i Danii. Wg mnie Norwegia jest najdroższa, później Dania i na końcu Szwecja
Stary 2012-11-10, 16:33   #4727
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
Nie wiem. Jeśli chodzi o kraje Skandynawskie to byłam w Norwegii, Szwecji i Danii. Wg mnie Norwegia jest najdroższa, później Dania i na końcu Szwecja
a ja bym Szwecję i Danie na drugim miejscu ex equo dał
zresztą dla polaków to wszędzie jest drożej bo przelicznik waluty zabija wszystko
Stary 2012-11-10, 16:34   #4728
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
zresztą dla polaków to wszędzie jest drożej bo przelicznik waluty zabija wszystko
To fakt, że Szwecja i Dania są na podobnym poziomie w kwsetii utrzymania - jednak chyba Dania jest ciut droższa, wg mnie.
Stary 2012-11-10, 16:38   #4729
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
to Ty taka podróżniczka jestes
Zazdroszczę Hiszpanii

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
no tak ale i tak kraje Europy Pd są tańsze niż ta nieszczęsna Skandynawia

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
ja mało znam facetów 190 plus

dla mnie wysoki to tak od 185 w górę

sama mam 160
Stary 2012-11-10, 16:40   #4730
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
to Ty taka podróżniczka jestes
Zazdroszczę Hiszpanii

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

no tak ale i tak kraje Europy Pd są tańsze niż ta nieszczęsna Skandynawia
Żebym miała więcej kasy i czasu wolnego to bym podróżowała.

Kiedyś z pracy (wcześniejszej) zasponsorowali nam Egipt i Tunezję, Litwę i Czechy.

A na własny koszt byłam jak wcześniej wspomniałam Skandynawia oraz UK i Grand Canaria oraz Fracja i Belgia. Tyle że w Belgii i Norwegii mam rodzinę, zaś w UK byłam u znajomej i to samo będzie się tyczyło (o ile wypali) Hiszpanii. Więc kosztów za dużych nie ponosiłam.
Stary 2012-11-10, 16:54   #4731
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Czasem trzeba radzić sobie inaczej

"Masturbacja to nic złego - to seks z kimś, kogo się kocha" - Woody Allen

heheh i ma racje
Ale co facet to facet

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:

Dla mnie wysoko to od 185. Moj eks ma 192/3, wiec teraz kazdy ponizej 185 wydaje mi sie jakis taki maly...
Ach zostal mi wielki sentyment do wysokich tylko za takim moj wzrok teraz moze podazyc heheh a sama mam 162 w kapeluszu

Uff swoja droga, na godz znikam a tu tyle do nadrobienia w czytaniu
ach te samotne likendy
ingemona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:24   #4732
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Mam o sobie w całokształcie na tyle dobre zdanie (po 2 latach pracy na terapii), że brakuje mi pewności tylko jeśli chodzi o wygląd, bo o tym rzadko słyszę. A czasem, mimo znacznej utraty wagi (13 kg) czuję się paszczurowato i miłoby było wiedzieć, że panią pasztetową nie jestem. Dlatego tak uderzył we mnie poprzednio tekst, że ktoś tam woli inne (drobne) kobiety, ale umawia się ze mną ze względu na charakter i osobowość - fajnie, doskonale wiem o swojej zaje.bistej osobowości, tyle że chodząc na randkę, potrzebowałabym też odrobiny jakiejś adoracji.
No, ale jakie to ma w sumie znaczenie? O ile bycie dobrym czy wiedza to efekt codziennej pracy i wyborów, o tyle wygląd nie ma znaczenia. Nie ma żadnej wartości. Można doceniać czyjeś zadbanie czy styl, ale uroda to wyjątkowo grząska kwestia. Nie jest żadną wartością, żadną zasługą, niczym.

Mi ostatnio pewna mądra, dużo starsza ode mnie osoba powiedziała (niedawno wyszła za mąż, drugi raz, pierwsze małżeństwo nieudane), że za jedną z największych mocnych stron swojego związku uważa to, że ani ona nie zwraca uwagi na wygląd swojego męża ani on na niej. Że on jest dla niej atrakcyjny, bo ona go kocha. Że to sprawia, że jego ciało jest atrakcyjne, bo to JEGO ciało, a nie ze względu na przymioty tego ciała. Dało mi to do myślenia, bo to nie naiwna dziewuszka i w sumie sprzyja to jakiejś mojej intuicji w tej kwestii... Na pewno pożądanie i atrakcyjność są ważne, ale czy wygląd jest taki istotny w tym? Na pewno nie da się być najpiękniejszą dla swojego partnera cały czas, zawsze znajdzie się bardziej olśniewająca kobieta, ale jeżeli wygląd nie odgrywa żadnej roli albo większej roli, to to nie ma znaczenia. Czyż miłość nie jest naprawdę prawdziwa, jeżeli ryzyko np. utraty urody (wypadek, choroba) nie jest w stanie jej złamać? Kiedyś myślałam, że to naiwne podejście, dzisiaj myślę, że będę bardzo na to uważać.

Tylko problem jest taki, że facet, dla którego osobowość jest najważniejsza to nie facet, co mówi "wolę drobne kobiety, ale", tylko facet, który lubi kobietę, z którą aktualnie jest.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez paputek00 Pokaż wiadomość
W ogóle nie mam ochoty na seks. Co prawda ostatni raz był dwa-trzy tygodnie temu, ale ja zawsze mam ochotę na KOGOŚ a nie na sam stosunek, więc jak jestem sama to jakoś nie chodzę po ścianach. Patrząc po waszych postach jestem dziwadłem
E tam. Ja w ogóle nie uprawiam seksu. :P To dopiero jest dziwne. Ale myślę, że to pomogło mi w rozstaniu, sprawiło, że pod wieloma względami było łatwe.

Żeby nie było, kiedyś uprawiałam seks, to była moja decyzja, by z tego zrezygnować i nie robić tego aż do ślubu. W tej chwili chyba już grubo ponad 3 lata tak się dzieje.
Stary 2012-11-10, 17:27   #4733
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
No, ale jakie to ma w sumie znaczenie? O ile bycie dobrym czy wiedza to efekt codziennej pracy i wyborów, o tyle wygląd nie ma znaczenia. Nie ma żadnej wartości. Można doceniać czyjeś zadbanie czy styl, ale uroda to wyjątkowo grząska kwestia. Nie jest żadną wartością, żadną zasługą, niczym.

Mi ostatnio pewna mądra, dużo starsza ode mnie osoba powiedziała (niedawno wyszła za mąż, drugi raz, pierwsze małżeństwo nieudane), że za jedną z największych mocnych stron swojego związku uważa to, że ani ona nie zwraca uwagi na wygląd swojego męża ani on na niej. Że on jest dla niej atrakcyjny, bo ona go kocha. Że to sprawia, że jego ciało jest atrakcyjne, bo to JEGO ciało, a nie ze względu na przymioty tego ciała. Dało mi to do myślenia, bo to nie naiwna dziewuszka i w sumie sprzyja to jakiejś mojej intuicji w tej kwestii... Na pewno pożądanie i atrakcyjność są ważne, ale czy wygląd jest taki istotny w tym? Na pewno nie da się być najpiękniejszą dla swojego partnera cały czas, zawsze znajdzie się bardziej olśniewająca kobieta, ale jeżeli wygląd nie odgrywa żadnej roli albo większej roli, to to nie ma znaczenia. Czyż miłość nie jest naprawdę prawdziwa, jeżeli ryzyko np. utraty urody (wypadek, choroba) nie jest w stanie jej złamać? Kiedyś myślałam, że to naiwne podejście, dzisiaj myślę, że będę bardzo na to uważać.

Tylko problem jest taki, że facet, dla którego osobowość jest najważniejsza to nie facet, co mówi "wolę drobne kobiety, ale", tylko facet, który lubi kobietę, z którą aktualnie jest.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

E tam. Ja w ogóle nie uprawiam seksu. :P To dopiero jest dziwne. Ale myślę, że to pomogło mi w rozstaniu, sprawiło, że pod wieloma względami było łatwe.

Żeby nie było, kiedyś uprawiałam seks, to była moja decyzja, by z tego zrezygnować i nie robić tego aż do ślubu. W tej chwili chyba już grubo ponad 3 lata tak się dzieje.

Oczywiscie, ze masz racje.
Jednak jestem zdania, ze jesli osoba w zaden sposob fizycznie nam sie nie spodoba to chocby nie jest jak piekna dusze miala, nie potraktujemy jej jako potencjalnego partnera/partnerke. Usmiechniesz sie do kogos kto dla Ciebie jest chocby wzglednie "przystojny". tak wiec, fizycznosc ma znaczenie, przynajmniej na poczatku.
ingemona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:31   #4734
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość
Oczywiscie, ze masz racje.
Jednak jestem zdania, ze jesli osoba w zaden sposob fizycznie nam sie nie spodoba to chocby nie jest jak piekna dusze miala, nie potraktujemy jej jako potencjalnego partnera/partnerke. Usmiechniesz sie do kogos kto dla Ciebie jest chocby wzglednie "przystojny". tak wiec, fizycznosc ma znaczenie, przynajmniej na poczatku.
Szczerze, chyba nigdy nikogo nie poznałam jako potencjalnego partnera. Wszystkich poznawałam jako potencjalnych przyjaciół, więc zawsze ich charakter i inteligencja to jedyne, co miało znaczenie. I zawsze szalałam za osobą, z którą byłam - także fizycznie. Jakoś tak automatycznie się to pojawiało/pojawia wraz z zachowaniem u mnie.
Stary 2012-11-10, 17:58   #4735
Klaudiad18
Wtajemniczenie

Dziewczyny, chyba po raz pierwszy po pół roku od zerwania, uświadomiłam sobię, że byłam cały czas tylko opcją awaryjną.. Uświadomiłam sobie również, że te nasze spotkania, dla Niego są oderwaniem, a dla mnie później okropną katorgą - płaczę, myślę, zastanawiam się. Przekonała mnie do tego syt z wczoraj - ma niebiezpieczną pracę, martwiłam się, jak sobie z tym wszystkim poradzi, miał dać znać jak poszło, mieliśmy się spotkać, a on ? Jedzie dziś na imprezę, a mi ani słowa na temat, na który rozmawialiśmy... To tylko jedna z takich sytuacji, ale ta MEGA mnie zabolała, bo wie jak się tym przejmuje..

Ciężko i smutno
Klaudiad18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 18:12   #4736
NoFood
Raczkowanie

A ja uslyszalam zebym przestala wydzwaniac, wypisywac, ze gdybym nie odzywala sie przez kilka dni to zobaczylabym roznice. Ze powinnam miec go w dupie to byloby inaczej. Ze wtedy on przyszedlby w łaske. Nie obchodzi juz mnie to czy przyjdzie do mnie czy bedzie chce czy zadzwoni. Dosc tego! stracil mnie, nie chce to nie. Koniec z tym. Nie bedzie nikt o mnie mial takie zdania. Nie chce to niech sie juz nigdy do mnie nie odzywa. Prosze bardzo ufff
Stary 2012-11-10, 18:16   #4737
behemotkot
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klaudiad18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chyba po raz pierwszy po pół roku od zerwania, uświadomiłam sobię, że byłam cały czas tylko opcją awaryjną.. Uświadomiłam sobie również, że te nasze spotkania, dla Niego są oderwaniem, a dla mnie później okropną katorgą - płaczę, myślę, zastanawiam się. Przekonała mnie do tego syt z wczoraj - ma niebiezpieczną pracę, martwiłam się, jak sobie z tym wszystkim poradzi, miał dać znać jak poszło, mieliśmy się spotkać, a on ? Jedzie dziś na imprezę, a mi ani słowa na temat, na który rozmawialiśmy... To tylko jedna z takich sytuacji, ale ta MEGA mnie zabolała, bo wie jak się tym przejmuje..

Ciężko i smutno
Zawsze jest ciężko i smutno. Pół roku po rozstaniu- sporo czasu. A czy nie lepiej odciąć się całkowicie? Bo wychodzi chyba na to,ze Tobie cały czas zależy, jemu nie. I to Ty cierpisz, a nie on. Więc po co to?

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
A ja uslyszalam zebym przestala wydzwaniac, wypisywac, ze gdybym nie odzywala sie przez kilka dni to zobaczylabym roznice. Ze powinnam miec go w dupie to byloby inaczej. Ze wtedy on przyszedlby w łaske. Nie obchodzi juz mnie to czy przyjdzie do mnie czy bedzie chce czy zadzwoni. Dosc tego! stracil mnie, nie chce to nie. Koniec z tym. Nie bedzie nikt o mnie mial takie zdania. Nie chce to niech sie juz nigdy do mnie nie odzywa. Prosze bardzo ufff
Od niego to usłyszałaś?
Jeśli tak to najwidoczniej stwierdził ,że jest osaczony. Pewnie go to drażni.
Daj sobie spokój, widac nie warto dla niego.
inni pani na K."

Początki bloga

Moje amatorskie fotki:
Stary 2012-11-10, 18:16   #4738
wariatka345
Raczkowanie

Ale się rozpisałyście
Hmmm co do seksu to jestem ekhmm dziewicą. Tzn. nie obce mi jest dotykanie, ale gdy próbowaliśmy to zrobić baaaardzo mnie bolało i wg nie podobało mi się podejście mojego byłego. On był bardziej doświadczony ode mnie, ale nie wiedział jak się zabrać do mnie. Zero gry wstępnej, żeby mnie trochę rozluźnić i podniecić tylko chciał od razu.. Więc nie zrobiliśmy i szczerze wydaje mi się, że to jeden z powodów rozstania się, bo kilka razy mieliśmy na ten temat rozmowy. Mówiłam mu czego chcę, jak może mnie bardziej rozpalić a on, że za dużo się telenowel i filmów naoglądałam

Widzę, że był też poruszany temat o wypatrywanie eksa. Mam to samo :/ Zawsze jak jadę do miasta wystrajam się jak stróż w boże ciało i oglądam się na wszystkie strony czy on jest. Ale jeszcze się nie spotkaliśmy.. Pewnie sie spotkamy, gdy będę wyglądać jak siedem nieszczęść

Co do wzrostu jestem niska mam tylko 1,56 cm wzrostu ale ważę za dużo Waga się waha od 57 do 60 Kiedyś ważyłam 49 kg i w sumie też się uważałam za grubą więc to wszystko w mojej psychice leży Co do tematu raczej każdy facet jest dla mnie w odpowiednim wzroście

Pisałam dzisiaj przez chwilę z koleżanką mojego eks i spytałam się o niego. Nie wytrzymałam taka okazja się nadarzyła, że musiałam się zapytać Niby tylko praca i robota w domu, a tak się bałam, że może już sobie kogoś znalazł. Chociaż też nie wiadomo, bo się bezpośrednio jej na temat dziewczyny nie zapytałam, bo to by było raczej nie na miejscu i mogłaby donieść..,

się rozpisałam ;D

wariatka345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 18:21   #4739
behemotkot
Rozeznanie

Powiedźcie mi czy po rozstaniu tracicie w swoich oczach na wartości. Chodzi mi o to czy patrzycie później w lustro i myślicie--> brzydka jestem, nikt mnie nie zechce itp. Nigdy nie uważałam sie za osobę ładną, ale teraz to już całkowicie mam wrażenie,że jestem do niczego.
inni pani na K."

Początki bloga

Moje amatorskie fotki:
Stary 2012-11-10, 18:24   #4740
stupify
Zakorzenienie

Nie mam czasu na nadrabianie. Impreza się u mnie szykuje, fajne chłopaczki przyjeżdżają Jest smutno, źle, ex napisał, że ma młyn w pracy i nie da rady wpaść, więc kiepsko... Ale to co Dziś sie bawie Błagam tylko nie naprodukujcie kilku stron. Miłej soboty kobitki
Aaaa zapomniałam, że mamy rodzynka ! :P
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości